|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 05
29.12.2005 16:48:53   
amy26
Midva bova pa jutri začela prvič uporabljati kapljice AD3, jih imam že par dni doma pa nikakor da jih začnem dajati bojim se da bodo krčki, bomo jutri začeli postopoma po eno kapljico.
Mozolčki so tudi pri nas zdaj skoraj zmanjkali upam da se ne pojavijo spet v takšni količini kot jih je moj srček imel, povsod jih je bilo polno.

Kje boste kaj za novo leto? mi bomo najverjetneje doma, vsaj pokanja ne bo preveč, smo izven mesta.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: novembrke 05
29.12.2005 19:19:06   
Anonimen
Mojega princa Max Luko si lahko v albumu ogledate, kako se smeje, razmišlja, pase kravice, papa-.

Za novo leto bomo doma, šli bomo pa malo tudi na trg, saj smo ravno na trgu domauser posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: novembrke 05
29.12.2005 22:48:46   
petarda
Mi bomo novo leto pričakali pri mojem tastu in tašči. Do sedaj sva vsako leto nekam šla ( v Poreč, Dubrovnik, Zagreb, Ljubljano) in so nam vsi težili kam rineva, pa naj bova doma...pa sva vsem govorila, da doma bova pa takrat, ko bova imela otroke. In glej kako hitro je prišlo user posted image . Smo se s taščo zmenil, da bom jaz naredila predjedi ( omislila sem si tatarski biftek, bakalar in kanapeje), ona bo poskrbela za glavno jed, ena teta pa za sladice. No pa bo.

Malce bomo gledali televizijo, šli se bomo pantomimo, pa kakšen kviz...moramo še kaj zgruntat. No seveda če bo Luka priden, drgač bo pa tako, kot bo on hotel user posted image  - nošenje, pa guncanje...

URŠKA a te ni strah it na trg? Mislim zaradi petard in to...Naš se ful ustraši že zdaj če kera tu in tam poči nekje v daljavi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: novembrke 05
30.12.2005 9:00:49   
amy26
Dobro jutro,
Moj sonček je bil pa zvečer tako priden, zaspala sva oba ob 19.30 in se zbudila ob 00.30 - 5ur user posted image , pol smo se pa podojili, preoblekli, podojili zaspal ob 2.00 pa do šestih zjutraj - 4ure spet podojili in angelček še vedno spančka.
Se pozna od treh popoldne je bil skos skoraj na rokah mal v zibki, mal se dojili tako da naju je oba zmatralo.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: novembrke 05
30.12.2005 9:04:48   
amy26
Pa še nekaj a ste že vse peljale svoje malčke na UZ kolkov, mi smo se danes naročili in imamo 10.01. nisem vedela da imajo v Lj. in okolici samo še v Litiji ta UZ zastonj sem pač mislila bomo šli na ordopedsko v Lj. oz. pediatrično pa tega več ne delajo user posted image , so me prevezali stokrat nekam, tako da sem na koncu morala spet poklicati na svoj zdr.dom da so povedali kam naj greva.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: novembrke 05
30.12.2005 12:13:17   
Teni_



Mi bomo za novo leto doma. Nika in Teja greta k moji mami spat, k nama pa prideta Boštjanova brat in sestra, pa bomo imeli mini čago. Mi imamo UZ kolkov februarja.



(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: novembrke 05
30.12.2005 13:28:57   
Anonimen
Sanja mi smo v pritličju pa non stop pokajo, pa se še zdaj ni ustrašil. Pa saj ne bomo dolgo. Polnoč sigurno ne bomo tam čakali. user posted image Malo bomo šli samo na sprehod, da vidimo dogajanje potem pa domov.
Naš Max Luka tako spi, da ga nič ne zbudi, četudi imamo zelo glasne obiske. Sva ga že od začetka tako navajala, da podnevi, ko spi, nič ne šepetamo ali smo tiho. NOrmalno. POnoči pa smo tiho, ko spimo v spalnici.

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: novembrke 05
1.1.2006 14:57:11   
Urša
Vsem novembrkam eno srečno, zdravo, uspešno, mirno in ljubezni polno leto!user posted image
Kako ste praznovali? Mi smo bli doma, vsi prisebni ob polnoči. Jaka se je mal prej najedu in takrat meditiru, Niko smo pa zbudil in samo rekl: Greva bum gledat? V sekundi je bla pokonc in si dajala copate gor. user posted image user posted image user posted image To je tko uživala ob ognjemetih in samo govorila: BUUUUUM, še BUM! Potem je ni blo za spat spravt. Skratka, kr fajn je blo.
Zdej sva bla 2 zaporedna silvestrova doma, drugo leto si bova pa kr frej vzela. user posted image
Glede UZ kolkov smo ga mi imeli že v porodnišnici in sta bla oba 1A. Vseeno na široko povijam-do kontrole, čez dober mesec.


_____________________________

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: novembrke 05
1.1.2006 23:31:11   
petarda
Tudi jaz se pridružujem lepim željam za vse novembrke. Že v letu 2005 se nam je zgodila prelepa pravljica, ki naj se v letu 2006 le še nadaljuje!!!!

Tudi mi smo v novo leto vstopili čisto prisebni in tokrat sploh nisem imela feeling, da se res kaj dogaja.user posted image  So bile druge stvari čista prioriteta.

Lahko pa se pohvalim, da je naš user posted image  iz noči s starega na novo leto spal celih 8 ur in sicer od 23. ure do 7. ure zjutraj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tako lahko komot rečemo, da je prvič prespal celo noč.user posted image user posted image user posted image user posted image  In če je verjeti starim ljudem, potem bomo tako spali celo leto user posted image user posted image user posted image . Pa tudi čez dan je bil Luka zeeelooo priden, za razliko od dveh dni nazaj, ko nismo podnevi spali niti urice v kosu, pa še zanimirat se ga ni dalo.user posted image  

Torej novo leto se je začelo prelepo, uspešno in samo upamo lahko, da se bo tako tudi nadaljevalo.

Lep pozdrav!!!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: novembrke 05
3.1.2006 10:31:46   
amy26
Da nas prestavim malo višje spet smo padle na drugo stran.
Naš sonček je zadnje dneve zelo priden ponoči, popoldne je skos pokonci recimo od 15 ure dalje pa pol zaspi ob 20.00 in se zbudi tam okoli
2-2.30.
Včeraj je pa zaspal ob 22.00 in spal do 4.30 v kompletu brez dojenja user posted image .
Sem včeraj tudi jaz prvič poskusila sezam ful zanič, prvič sem ga mal spila ostalo vrgla nisem mogla spiti. No drugič je bilo že malo bolje sem dala eno žličko sladkorja tako da sedaj lahko pijem.
Vsekakor upam da bo sezam kaj pomagal za več mleka.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: novembrke 05
3.1.2006 11:24:06   
GATA
En lep pozdravček vsem novemberkam!
Da se malo pokažem, sicer sem bila decemberka pa nas je naša princeska Zoja kar občutno prehitela, tako da sem postala novemberka user posted image .

Na začetku se nismo dojili user posted image , ker je bila user posted image  preveč švohcana, zdaj ko bi se pa lahko se pa ne moremo več, ker mi je zmanjkalo mleka user posted image . Kar se krčev tiče je tko tko. UZ kolkov še nismo imeli oz. imamo 19.1. AD3 kapljice bomo pa danes začeli dajati. Me je kar strah, ker se tok govori, da povzroča krče. Spimo 2-4 ure. No razen po teži, je z našo user posted image  vse OK.

Pa se še kaj javim.

lp, Gata



(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: novembrke 05
3.1.2006 13:13:08   
Anonimen
Jaz sem pa danes kot Zombi. Max Luka se je budil na vsaki 2 uri, 2x potegnil ziziko, 5x prdnil in kakal.

Zdaj se mi je pa tako pokakal, da sem mislila, da je potres, kako je tolklo po plenici. Pa ga grem previjat in je bil posran do vratu. Dobesedno. Spodnja majčka in bodi sta bila skoz posrana.user posted image . In ko sem ga preoblačila, sem še seveda razmazala po rokah in nogah.user posted image user posted image

Hvala bogu še vedno nimamo krčev. Upam, da smo že mimo.

Dane sva šla z dragim urejat papirje za poroko in prijavila datum. In ko sva šla z občine, me je začelo stiskati. A je to normalno?

A ima katera kakšen link za obleko, ki ji je še posebej všeč? Jaz je ne morem izbrati. Vse so mi  lepe, nobena pa ni, da bi rekla uauuuuuuuuuser posted image

(odgovor članu GATA)
  Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: novembrke 05
3.1.2006 13:24:03   
*barbapapa*
o, urška,....
poročila se boš user posted image ....

super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



obleka,.... hmmm
tu jih je polno,.........
http://www.usabride.com/fashion/bridalgownlinks.html


lepe obleke imajo v Holiwudu user posted image user posted image  v Mariboru....

_____________________________



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: novembrke 05
3.1.2006 13:41:18   
Anonimen
in katera je tu tebi/vam všeč?

(odgovor članu *barbapapa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: novembrke 05
3.1.2006 15:41:28   
amy26
Urška, najprej čestitam za ta korak
Vsekakor je tudi mene stisnilo že ko sva govorila o poroki, ko pa sva se prijavila mi je pa nekako odleglo, pol se je pa vse nekako hitro odvijalo tako da sem komaj čakala da bo za mano. Na dan poroke ko sem videla da vse poteka kot je treba sem pa končno začela uživat na svoji poroki.

V LJ. ob Ljubljanici je butik za izposojo oblek nedaleč od Prešernovega trga ful izbire trenutno nevem kako se imenuje bom pa poskusila najti vizitko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: novembrke 05
3.1.2006 16:22:10   
tincci
Meni je pa včeraj sošolka prinesla poleg darila tudi boleče grlo pa čist zamašen nos user posted image  Upam, da se user posted image  ne naleze, ker jo dojim pa skos se skup tiščiva ...

Drgač pa mi zaspimo ob cca. 00.30, prej noče kljub temu, da jo začnem spravljat spat že ob sedmih in to vsak večer na isti način. Pa ne glede, kok čez dan spi, prej ne gre spat. Včeraj je bila pokonci od pol dveh popoldan do pol enih zjutraj. Vmes je zadremala za pol ure. Dopoldan pa spi do desetih. Ne vem, bom še malo poskušala zamaknit uro, ampak sem brala v Mojem malčku, da imajo otroci s takimi ekstremnimi ritmi take ritme nekje do šole user posted image

Jutri imamo 2. pregled, juhu user posted image  Kapljic ji še nisem začela dajat, ker jo je ravno nekaj dni nazaj nehalo napenjat in sem si vzela par dni v uživanju user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: novembrke 05
3.1.2006 16:30:34   
petarda
URŠKA normalno je da te stiska. Tudi mene je. Poroka je res vesel dogodek, a tudi pomemben korak v življenju na katerega se je treba dobro pripraviti in čaka te veliko dela. No, če ni skrivnost, kdaj pa se bosta poročila? Spodaj sta dve povezavi poročnih salonov v Ljubljani, ki sem jih jaz obiskala in bila z njimi zelo zadovoljna. V poročnem salonu Lady sem si tudi sposodila obleko za dan D.

http://www.boutique-grazia-ha.si/
http://www.mojaporoka.com/lady/index_podjetje.html

Drugače pa sva midva z Lukcem v redu. Tudi prejšnjo noč je celo prespal in smo že rekli - evo pa smo na konju - no potem pa sinoči spet standard na 3-4 ure bujenje user posted image . Pa nič zato, smo že navajeni. Je pa bil danes čez dan naš pikec dokaj nemiren in ni čisto nič spal. Šele zdaj pred eno uro je zakinkal in še zdaj vleče.

Devetega imamo pregled in me prav zanima koliko je pridobil na teži, saj me ko takole joka skrbi, da se ni najedel. user posted image  Drugače pa vse OK. Datuma za UZ kolkov pa še nimava.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: novembrke 05
3.1.2006 18:35:40   
Anonimen
Sanja poročila se bova 25. marca. Takrat bo tudi Max Luka pri krstu. Na ta datum sva namreč lansko leto izvedala, da bova postala starša, moj dragi pa ima na drugi dan še rojstni dan.

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: novembrke 05
3.1.2006 18:46:47   
Urša
O, Urška, kako lepo! user posted image
Jaka je danes taka tečka, da ga ne morm več poslušat. Nika je pa spet vročino dobila in tko me čaka spet naporen preostanek tedna. Ah, kaj čmo, to so otroci, naši sončki!

_____________________________

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: novembrke 05
3.1.2006 21:57:24   
petarda
O URŠKA zelo romantično user posted image user posted image user posted image . Upam, da boš našla obleko, ki bo ravno pravšnja zate. Ko sem jih jaz gledala, mi tudi ni bila nobena ne vem kako vau, ko pa sem jih začela sprobavat pa čisto druga zgodba. Veliko mi jih je bilo všeč. Ko boš probala tisto pravo, boš zagotovo vedela! Je pa res, da jih moraš probati čimveč. Jaz sem s sabo v salone vzela prijateljico, ki me je v vsaki obleki tudi slikala, tako sem lahko doma na računalniku v miru preštudirala, katera mi najbolj paše. Veliko sreče pri iskanju ti želim.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: novembrke 05
4.1.2006 8:11:54   
Teni_



Da se še jaz malo oglasim. Nika je čez dan večinoma budna,zvečer zaspi okoli 20. ure in se ponoči 2X zbudi. Krči so minimalni. Drugače pa je pridna in ne joče veliko. 12. imava posvetvalnic,da  vidimo koliko je zrastla  in se zredila.



(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: novembrke 05
4.1.2006 16:28:14   
petarda
Hello!

Danes je bila po dolgem času spet pri nas patronažna sestra. Prišla je okoli 10. ure in to čisto nenajavljena. Moj user posted image pa je ravno danes potegnil do 9. ure zjutraj, tako, da sem bila ob njenem prihodu še v pižami!!! Mi je bilo kar malo nerodno user posted image . A so vas tudi obiskale še kdaj kasneje?

Drugače pa mi je svetovala, da se z Lukcem vsak dan odpraviva ven, čeprav je zunaj -. Vsaj za pol urce ali urco. user posted image  In tako sva se danes že spakirala v kengurujčka pa ajd na sprehod. Sam sva bila zunaj samo deset minut, ker je pihalo in sem ga mogla skoz zakrivat, da mu ni ravno v obrazček, da nebi očke prehladili.

Drugače vse OK. Pridni smo, jemo, spimo, le ta naša rita spet ratuje rdeča. In to kljub stalnem previjanju (tudi ponoči) user posted image user posted image . Mogoče kaj takega pojem, vendar sploh ne morem pogruntati kaj škodi tej naši riti. Bo že! Pa, pa

< Sporočilo je popravil sanjab -- 4.1.2006 16:31:10 >

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: novembrke 05
4.1.2006 16:32:03   
Anonimen
sanja, kako mu pa čistiš rito?

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: novembrke 05
4.1.2006 17:37:42   
MJZV
Pozdravljene!
Že nekaj časa spremljam, kaj se dogaja z vašimi sončki, sedaj pa tudi sama potrebujem vašo pomoč. Tudi mi imamo doma novemberčka, ki je drugače zelo priden fantek (razen zvečer, ko imamo po eno uro krčkov - upam, da pri treh mesecih res prenehajo), a ima eno težavico - ne more kakati. Se polno dojiva na tri ure, razen ponoči, ko spi 6 do 7 ur v kosu in nato še 3 ure. Vem, da dojeni otroci tudi ne kakajo do sedem dni, vendar pa je prav mučno. Danes je že četrti dan od kar ni kakal. Je potiskal in nekaj čisto malega spravil iz sebe, zraven pa se je zelo jokal. Sedaj sem mu dala zelo sladek kamličen čaj (tako je svetovala patronažna) in upam, da mu bo sedaj uspelo. Kako pa kaj vaši malčki - kako pogosto kakajo oziroma imajo kakšne težave pri pritiskanju?

Sanja - za mazanje ritke je najboljše hladilno mazilo ljubljanske lekarne - je na osnovi olivnega olja. Uporabljala sem ga že pri svoji triletnici (še sedaj ji kdaj namažem ritko, če je rdeča pa je drugi dan takoj boljše), sedaj pa ga še pri malemu sončku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: novembrke 05
4.1.2006 20:26:36   
Anonimen
Moj je non stop pokakan. Vsako uro mu moram skoraj menjati plenico Krčev nima.

Se pa spomnim, da so nam v šoli rekli, da če ima otrok dober izkoristek maminega mleka, da mu ni treba tudi po teden dni kakati. Moj ima očitno slabegauser posted image .

Probaj ga več nositi tako, da  obrnjen s trebuhom navzdol, pasti kravice, telovaditi, masirati. Moj sonček pase kravice na meni in takrat se skoraj vedn pokaka, če se ne že med hranjenjem.

(odgovor članu MJZV)
  Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Ljubki kaos velike družine
Preden sem postala mama, sem v mislih vedno imela dva otroka, hišo in psa. No, plani so šli "po svoje".
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?