|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Amniocenteza
16.2.2006 10:47:38   
lana38
Pozdravljaene!
Jutri je moj dan D. Ob 8 in 15 imam amniocetezo v Lj. me je že pošteno strah, pa se tolažim, da bom že nekako preživela, samo da bo vse OK. Lp

_____________________________

lana38

(odgovor članu Polly)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Amniocenteza
16.2.2006 11:49:07   
aja
Drzim pesti zate...jutri pa samo globoko izdihni, ko zapici iglico in se opazila ne bos, pa bo ze konec.
Potem pa res pridno pocivaj in se pusti razvajati :-))

Aja

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Amniocenteza
16.2.2006 11:53:15   
Barbs
Lana38,

lepo opravi, nič se ne boj, vse bo ok; upam, da si uredila vse s prevozom, porodnišnico pa boš po vseh napotkih zagotovo hitro našla. Ne pozabi na kako vodo in še kaj, ker si od daleč - sicer pa, če bo šel dragi s tabo, bo že porihtal zadeve, a ne?

Držim pesti, pa sporoči, kako je šlo.user posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu aja)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   [Brisano sporočilo]
16.2.2006 15:45:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Amniocenteza
21.2.2006 11:04:46   
lana38
Pozdravljene!
Evo, da se javim, da je bilo vse OK. Pri samem postopku sem imela zaprte oči, tako da nisem videla, kakšna je igla in nič. Najbolj me je bilo strah igle, zato je nisem hotela niti videti, kako izgleda. Drugače pa sam postopek sploh ni bil boleč. Malo me je potem čez dan bolelo mesto vboda, ampak zdaj sem že čisto v redu. Lepo uživam doma, ker mi je moj G rekel, da imam en teden bolniške, kjub temu, da na obvestilu piše 3 dni. V četrtek imam tako pregled pri svojem G in bom videla, kdaj grem v službo. Malo je že "fajn" biti takole doma par dni. Celo nosečnost pa bi mi bilo verjetno zelo dolgčas, ker sem OK. Če kaj ni v redu, potem že moraš doma počivati. No saj jaz tudi sedaj več ali manj samo počivam. Zelo hitro sva našla porodnišnico. Šla sva na izvoz LJ-vzhod, potem v križišču desno in do konca po Zaloški cesti. Našla sva tudi parkirišče, sicer je bilo za plačati, ampak bolje to kot da bi se še eno uro vozila po Lj in ga iskala.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Amniocenteza
21.2.2006 18:35:40   
Barbs
Vidiš Lana, da je vse OKuser posted image  ; prav veseli me, da nista imela nobenih komplikacij. Zdaj pa počivaj, pa v lepem pričakovanju čakaj na izvide. Vse bouser posted image  Mislim nate user posted image ...

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Amniocenteza
22.2.2006 11:36:20   
lana38
Pozdravljene!
Zdaj pa res počivam v pravem pomenu besede. Zjutraj malo dlje poleživa s sinom (9 Let), ki je zdaj na počitnicah. Potem počasi vstaneva in zajtrkujeva. Nato pogledava, če je kaj pametnega na TV, pa malo na internet. Pospravim kuhinjo in pripravim za kosilo, kuhanje, pomivanje posode in spet na kavč pred TV. No, saj to zna biti tudi dolgočasno, če predolgo traja, ampak en teden bom že zdržala in tako po malem uživala. Jutri grem k G in že komaj čakam, da spet vidim otročka in kako je zrasel.
Izvide amniocenteze pa je treba še kar dolgo čakati, saj ni minil niti en teden še, morajo pa vsaj trije, če ne štirje. To je pa kar dolgo, tako da se trudim čim manj misliti na to in sem kar prepričana, da je vse OK. Pa tudi bolje je, da sem bolj optimistična, kot da se nekaj sekiram brez razloga.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   [Brisano sporočilo]
23.2.2006 18:22:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Amniocenteza
8.3.2006 13:53:10   
lana38
Drage moje srečke user posted image !
V petek  3.3. sem bila ponovno v Lj, ker so me klicali, da izvid ni v redu.user posted image Nisem se vam prej oglesila, ker nisem imela moči za to. Moj user posted image user posted image  ima Downov sindrom in jaz sem pred tem, da se bom morala predčasno posloviti o nje. Jutri grem ponovno v Lj na komisijo, da mi odobrijo porod otroka v 19. tednu nosečnosti. Rodila bom pa v petek zjutraj na Ptuju. Lahko bi tudi v Ljubljani, ampak bom raje kar v domačem okolju, da ne bom s to bolečino čisto sama potem tistih par dni, ko moram biti v bolnišnici po porodu. V takšnem teškem psihičnem stanju kot sva sedaj midva z mojimuser posted image , bi se on res težko še vsak dan sam vozil 120 km sem in tja.
Upam, da bodo vaši izvidi OK. Tega kar zdaj jaz prestajam res ne bi privoščila nikomur.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Amniocenteza
8.3.2006 16:46:26   
Anonimen
Lana, res mi je hudo zate. Ne znam ti povedati, kako sedaj sočustvujem s teboj in jočem, jočem, jočem..... Ne znam si predstavljati tvoje bolečine. Bodita močna, življenje nam včasih postavlja na pot velike ovire, a vedno samo take, ki jih lahko prebrodimo. Naj vama bo sinek v oporo.
Po drugi strani pa glej na to tako, da hvala bogu za vse preiskave, ki jih imamo danes na razpolago, sta vsaj izvedela toliko hitro, da ji še lahko prikrajšaš trpljenje, pa tudi vam.

Mislim na vas, javi se, ko boš zmogla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Amniocenteza
8.3.2006 17:06:55   
Barbs
Lana,

karkoli bom rekla, bo naravnost smešno. Ker nisem ti in v tvoji koži. Zato - drži se, kakorkoli si se odločila, si se verjetno tako, da je prav.

Bodi močna.user posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Amniocenteza
8.3.2006 18:13:22   
Naja30
Lana, hudo mi je in mislim nate. user posted image user posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Amniocenteza
8.3.2006 21:23:12   
lelaval
Morda se grdo sliši, pa vendarle - če je moralo tako biti, naj bo.  Bodita vesela, da je zdravstvo tako napredovalo, da se te stvari da ugotovit kar hitro ne pa, da bi imela kasneje invalida.
Ostanita močna, že zavoljo sina.

Tvoj mali angelček bo v družbi angelčkov. user posted image

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Amniocenteza
9.3.2006 7:26:40   
TiaSara
Lana, drži se user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Amniocenteza
9.3.2006 8:00:24   
puncica
Tudi jaz rečem samo lana drži se, pa eno user posted image zate in tvojga dragega

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Amniocenteza
9.3.2006 11:06:36   
špelin@
Joj, lana38, meni je tako žal user posted image  Srce se mi trga user posted image  Drži se, nisi sama user posted image

Rada bi ti povedal samo še nekaj "tehničnega": jaz sem sinka šla rodit v 20. tednu, ker mu je prenehalo biti srce in sem šla v bolnico v soboto zjutraj, ko so mi sprožili popadke, rodila sem isti dan zvečer, opravili so še abrazijo v narkozi,  v nedeljo dopoldne pa sem šla že domov. Bila sem v LJ na ginekološki kliniki (namenoma nisem šla v porodnišnico, da mi ni bilo treba trpeti ob rojevanju živih in zdravih otrok), čudovito osebje , pravi zemeljski angeli.

_____________________________

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Amniocenteza
9.3.2006 12:53:16   
ElaM
Lana, držite se in ostanite močni.user posted image user posted image

_____________________________

:)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Amniocenteza
9.3.2006 14:15:53   
Naja30
Na ginekološki kliniki v Lj so res čudovite ženske! Sama sem bila tam na abraziji decembra, ker je mojemu plodu v 10t nehal biti srček in sem razmišljala samo to, da upam, da bo folk okoli mene v redu. In res so same humane ženske, ne pa tako kot slišim, da je v porodnišnici, baje so nikakve.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Amniocenteza
10.3.2006 9:36:31   
lana38
Hvala vsem za podporo. Včeraj sem bila v Lj, pa mi še ni uspelo vsega urediti, ker etična komisija zaseda samo ob torkih in tako moram čakati do torka, da mi tudi etična komisija to odobri. Potem pa moram roditi v LJ, ker je bila AC delana v Lj. Lahko bi sicer vstrajala, pri tem da rodim na Ptuju, samo bi imela še več birokratskih poti. Pa še moj partner bo lahko z mano v bolnišnici, da se mu ne bo treba vsak dan voziti sem in tja, tako da bom pač v LJ rodila in bova skupaj teh par dni v bolnišnici. On bo seveda to plačal, ampak važno da ne bom sama.

_____________________________

lana38

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Amniocenteza
10.3.2006 10:53:52   
špelin@
Vem, da je hudo, sploh, ker moraš zdaj še zaradi komisije tako dolgo čakati user posted image user posted image

Vsak dan mislim nate, čeprav te ne poznam - vesela sem, ker imaš tako čudovitega partnerja. Obema želim, da vaju vajina ljubezen drži pokonci, čez čas bo spet posijalo sonce, nista sama user posted image user posted image

_____________________________

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Amniocenteza
10.3.2006 11:21:12   
aja
Draga Lana,
ne vem kaj naj ti napisem...ko sem sama cakala na izvide sem veliko razmisljala o vseh scenarijih... kako bi se odlocila, ce bi bilo kaj narobe. Vendar dokler se ti ne zgodi, ne ves kako bi se pocutil in kaj bi naredil. Ampak ko se zgodi, ti zivljenje vedno da moc, da naredis kot je prav.

Vesela sem, da imas ob sebi takega zlatega moza in vajinega soncka in en drugemu boste dajali moc v teh tezkih trenutkih. Pa tudi vse me mocno mislimo na vas.

Posiljam ti lepe misli, ki naj cim prej tudi v vase zivljenje spet prinesejo veselje in sreco.

Aja

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Amniocenteza
10.3.2006 12:05:34   
Barbs
Draga Lana,

še to; če kaj rabiš, ti ali tvoj mož, ko bosta v LJ, mi na zasebn. sporočilih pusti GSM. Moj mož je rekel, da lahko s tvojim gre na kavo ali pa pride k nam, če te bo moral kaj čakat. Misliva iskreno.



_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu aja)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Amniocenteza
10.3.2006 12:45:04   
A_A
Lana38, tebe se spomnim še iz foruma Zanositev, ko smo skupaj čakale na user posted image

Zelo mi je žal, da ti usoda ni naklonjena user posted image


_____________________________

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Amniocenteza
3.5.2006 10:36:57   
maya28
Še ena nesrečnica, ki čaka na AC, zaradi slabega izvida NS rizik 1:124....
Naj se javi če je še kakšna žalostna kot jaz-za vzpodbudo?user posted image
še kakšna izkušnja?

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Amniocenteza
3.5.2006 11:39:30   
lana38
maya78!
ne morem ti dati ravno spodbude, ker moji rezultati Ac niso bili v redu. Jaz nisem bila na NS, ker mi je Ac pripadala zaradi starosti. Včasih je potem AC rezultat čisto OK, tudi ko na Ns kaj ne štima. NS je samo 60% verjetnost, da je kaj narobe. Z AC pa dobimo 99,99% rezultat, ki je zanesljiv, ni napak. Upam, da bo vse OK. Javi, ko boš vedela. Če te pa še kaj zanima, pa kar vprašaj.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu maya28)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?