|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  214 215 [216] 217 218   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2005
8.10.2007 12:24:13   
kofetek2010
daaaaaaaaan!
 
 
cuma - če bi bila bližje bi te z veseljem povabila na kakšno kavico, tatiji pa naj otroke tačas merkajo user posted image   Ne se sekirat, en velik user posted image  zate!


kofetarke.... se vidimo okrog 17h v Čolnarni! user posted image


delo kliče user posted image

uživajte!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5376
   RE: decembrke 2005
8.10.2007 13:33:42   
HIMH
Halo še od mene, da me slučajno ne pozabite user posted image .

Tamala je sedaj že boljše le testiranje naju še čaka ponovno za inhalatorne alergene, prav tako imava že predpisano terapijo v primeru ponovnega dihalnega problema.

Drugače pa je tudi naša babnca pravi mali raztrgan dohtar in ji uspe tudi kak stavek spravit skupaj, me že pošteno skomandira če ni kaj prav.In prepeva kot parva mala pevka no včeraj je sedela na kavču raztegovala otroško harmoniko in zraven pela JEŽEK TEKA TEKA, pa MARKO SKAČE ZNA TUD SAMO SI JE MALO PRIREDILA (ATI MAKO SKAČE), no pa dojenčki so jo začeli zanimat in se kr sama zavije v koco in pravi mali dojenček moj moj. Sedaj obvlada tudi izhot iz kinderpeta skratka pri nas je pestro, kaj več vam povem ko bo čas.

BABJI ČVEK je bil supeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr komaj čakam ponovnega.

Punce naša tamala mi že par dni noče spat popoldan in bom popenla ko se moram učit in včasih še kaj naret pa user posted image  mali noče spat. Maste ve mogoče enake težave?

Upam, da se vse težave ki jih maste rešijo evo spet klic mami Ines pidi pidi iz zgornjega nadstropja.
Pa še kosilo grem dokončat. Saj se bom še kaj javla samo imam norišnico delam vse vikende in sploh nevem kje se me drži glava mah bo že boljše ko bom v penziji user posted image  user posted image  user posted image  čez enih 50 let.

Lep ponedeljek

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5377
   RE: decembrke 2005
8.10.2007 13:49:34   
arielca
Dan,

Danes sem boljše volje.

user posted image Noč je bila mirna. Brina ni bruhala.
user posted image Gospodična danes normalno je.
user posted image Zjutraj je spala do 10., zdaj pa spet spi.

Očitno so pomagale tudi vaše dobre želje user posted image .

Zdajle bom še malo pregledala RR, vmes napišem priprave in potem greva z Brino na sonce! Bi prišle tudi v LJ, ampak jo preventivno ne vlečem preveč med otroke, tako da pozdravček vsem kofetkaricam in user posted image  vsem malčkom! Lepo čvekajte.

Se oglasim zvečer.




_____________________________

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 5378
   RE: decembrke 2005
8.10.2007 13:57:13   
Nana Liza
Hojla!

Pa sem kooončno začela z dopustom... pred porodniško.
Prvi dan,  pa imam že ELo doma, od žuranja v soboto, se sploh še nisem naspala, čeprav sem včeraj popoldne spala 3 ure in še zvečer zaspala ob 22h.

Danes imam pa Elo doma, sem mislila, da jo bom peljala na cepljenje in glej user posted image ravno včeraj ji je nekaj začelo kapljati z noska. Čez dan je bolje, zjutraj in zvečer pa kar kaplja in nekaj tudi kiha. Pregled smo prestavili za 1 teden.

Zdele koooončno je zaspala. Jaz sem bila že ob 12h tako zaspana, da sem kar malo zadremala poleg igrave Ele in enkrat me predrami
en močan udarec v glavo user posted image . Auuua rečem, Ela pa boga mami, tečna. user posted image user posted image
Potem sva se odpravili ven in na gugalnici je končno priznala, da je zaspana in je šla sama v posteljo.


Kolikor vas poslušam punce, kis te že rodile, se moramo tudi mi pripravljati na tole naporno obdobje.  Bom poskusila zdele še čimbolj uživati in tudi Elo čimveč imeti kar pri tašči. Danes je pač izjema, ker so jo imeli čez vikend, pa še zmenila sem se, da bo pri meni, ker imamo pregled.

Cuma- te kar poslušam, kako ti uspe imeti obe hkrati doma. Ni čudno, da včasih postaneš slabe volje in zahtevaš malo več podpore. Kaj pa, če bi si pridobila kakšno občasno varstvo za Emo vsaj za nekaj mesecev na začetku. Pa tudi Tinkara te potrebuje v celoti, čeprav je še dojenček. user posted image zate in za tvoji punci! Če se jaz prav spomnim, se moj prve mesece tudi ni kaj preveč posvečal Eli, zdaj se pa skoraj več kolikor jest.

Jana- bravo za sušilca user posted image .

mml- jaz sem utrujena, ker mi primanjkuje železa, kljub jemanju tablet. Takrat se malo vzamem v roke in jem hrano, ki ima več železa, pa še kakšen tablet več in je bolje.

sonček balonček- mislim, da bo pri nas tudi tako v službi. Skoraj do konca pripeljala stvari, kasiral bodo pa drugi...user posted image ker me nadomeščajo.

Fajn kofetkajte pri Čolnarni.  Jest nimam nobenega izgovora, po pravici povedan se mi danes nikamor ne ljubi...user posted image .

Še vedno nismo sestavlili postelje, upam, da nam danes ta podvig uspe. 
Pri novembrskih nosečnicah berem, da so že začele rojevati in imajo skoraj enak PDP. Ojoj, jest še ne mislim it! user posted image
NL.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5379
   RE: decembrke 2005
8.10.2007 14:06:14   
Nana Liza
 
user posted image

Krava Milka je pa popularna od tega vikenda dalje....sploh se ni hotela ločiti od nje.

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 5380
   RE: decembrke 2005
8.10.2007 22:43:40   
šnucika
In spet en dober večer vsem!user posted image

arielca - super,da je tamala spet zdrava!user posted image Nosek pa le čimbolj pucajte,da ne bo kašljala ponoči.

NanaLiza - meni je tudi enkrat ratalo zaspat poleg Žive,ki se je igrala...in mali vragec me je ravno tako po glavi butnil....me je skoraj kap.Zdaj pa kadarkoli se ona igra in se jaz samo poskušam uleči na kavč,že začne skakat po meni - češ,ne,ne boš počivala!user posted image

cuma - eh,ti naši dedciuser posted image user posted image ...po mojem marsikaterega moškega matra ene vrste "poporodna depresija".Naš ati nima ravno poporodne ima pa še kar preselitveno,pa čeprav je že 5 mesecev z nama.
Najboljše je čimmanj se sekirat,čeprav to meni ne uspeva vedno.
Sej verjetno ga je že sram,pa mu je žal....pa mu moški ponos ne dovoli,da bi ti priznal.user posted image
Ja,tista karikatura,ki jo je arielca nalimala par dni nazaj je še kako resnična!


mml - vem,da so dolge čakalne dobe za operacijo kile...samo jaz imam (ne)srečo,da imam zdravnika kirurga znanca.Bi on že zrihtal.user posted image
Sicer pa ne ve,kaj imam.user posted image Po pregledu ni jasno,če sploh je pruh.Tako,da moram na UZ trebuha.Največja možnost je,da se je med nosečnostjo stara brazgotina razprla in noter potegnila kos "špeha" (nekaj takega mi je on razlagal),zdaj mi pa povzroča podobno oteklino kot bi bila kila.
Po UZ bo znal povedat kaj več in kako dalje.


Lahko noč in lep dan jutri!user posted image

_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 5381
   RE: decembrke 2005
8.10.2007 22:51:00   
arielca
Samo na hitro, ker sem user posted image .

cuma, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Verjetno moški potrebujejo več časa, da se prilagodijo spremembam. In včasih nas nevede užalijo ali prizadanejo. So pač z drugega planeta user posted image .

šnucika, upam, da bo diagnoza kmalu postavljena in da boš rešila težavo user posted image .

Nana Liza, uživaj in izkoristi tele dneve user posted image . Tamala je pa res luštna ob kravici Milki user posted image .

čvekice, ste bile pridne user posted image ?

Brina gre ju3 v vrtec. Upam, da se zdaj naspala in da ne bo zjutraj prehudo. Danes je nekaj brundala, da ne gre v vrtec, potem je klicala Marijo (vzgojiteljico), govorila, da se bo igrala z Niko (sošolko), tako da bom videla, kaj bo. Važno je, da je zdrava!

Lepo spite!

_____________________________

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5382
   RE: decembrke 2005
9.10.2007 8:55:45   
Kofi
Hijaho!

Jaz sem še kr na dopustu, ki se je sprevrgel v bolniško, čeprav še kr dalje koristim dopust, pol ga nem mogla več izkoristit.
Neli je včeraj bla preventivno še doma, pol pa je cel dan mela vročino. Jaz pa sem komaj kaj govorila, ker mi je glasu zmanjkalo, pa grlo me žgečka...mi je dragi nabavil žajbljov čaj, pa ne vem če kaj pomaga...user posted image
Neli je pa po mojem vročino dobila od zobka. Ji raste petka spodaj. Upajmo, da je od tega...saj iz noseka ji teče samo vodeno. Očke smo porihtali.

Na čveku v petek pa je blo svetooovno. Me štajerke gremo vedno jest...in se pol tko nažiramo, da je kaj! Upam, da bo kdaj sestanek tudi brez hrane....samo kaj ko bi ziher Blanka al pa HIMH prinesle kako rolado al kaj podobnega...ne znajo brez user posted image user posted image

Nana Liza, sej ti prav zavidam, da si zdaj doma user posted image

Jana, pa kaj boš delala s tako velikim sušilcem?????? Da ne boš kr sebe not stlačla. Jaz skor nikoli nimam za dat celega pralnega stroja sušit, vedno je vmes kaka cunja, ki ni za v sušilca....al pa se samo meni zdi user posted image

cuma, vsaka čast!!!

Arielca, lepo da ti je fajn v službi, ko bi blo vsaj še meni...

šnucika moški res rabijo malo več časa za klimatizacijo...me smo bolj prilagodljive...kar se tiče pa operacij, ti samo na izi....

Bina še kak stavek al pa dva, pa kaka slikica ne bi bla švoh!

NRMM kdaj boš spet fraj ??? user posted image  

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5383
   RE: decembrke 2005
9.10.2007 10:59:27   
mml
Dan

Jaz imam kratko pavzo med vsemi službenimi neumnostmi, ki me danes čakajo user posted image

Včeraj v Tivoliju je bilo lepo in prijetno, punce so bile kar pridne. Manca in Ela sta se najprej malo sprošali na igralih, po tem je prišla še Ajda in mamice smo po hudih naporih nujno potrebovale osvežitev v Čolnarni. Kjer so si punce tudi privoščile posladke user posted image . Po tem je bilo pa počasi konec miru in se je pričelo raziskovanje okolice. Najbolj je bilo zanimivo plezanje v vozičke ali pa skrivanje za sosednjimi mizami, da se je mamicam malo pospešil krvni obotok. Za prijetno presenečenje je poskrebela bino, ki je pripeljala s sabo svoji princeski. Bina je prava mala dama in zelo skrbna velika sestrica...je za vsak slučaj prevelria v ozičkih, če ni še kje kakšna Beti user posted image . Beti je pa tudi prava šarmerka in deli nasmeške levo in desno. Po tem se je bilo pa počasi treba spravit domov, ker je postalo temno in precej hladno...skratka jesen je nepreklicno tukaj...

Nam je uspelo včeraj naročit in plačat vgradno omaro za na hodnik (pridobimo 15 cm pri globinin in še 30 cm v višino, tako da se bo kar poznalo), je pa dobavni rok 45 do 60 dni user posted image , tako da očitno bomo stanvanje renovirali decembra - juhuhu. Morava ta teden še zrisat in naročit opremo za otroško sobo, ki jo bo seveda treba še pobarvat...skratka čaka me veseli december user posted image , ne vem kdaj bom imela čas peči piškote in risati voščilnice user posted image

Izkoristite sončen dan, če ga lahko

jaz se pa resno ukvarjam z idejo, da bi danes končno šla na spinning, ker sicer res ne bom šla še pol leta....

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 5384
   RE: decembrke 2005
9.10.2007 14:02:18   
lonja
Daaaaan,

tako, men se nič več ne da danes....

Je že MML napisala obnovo včerajšnjega čveka. Mml, še enkrat hvala za kremice, upam, da bo res tako toplo, da nam bodo še prav prišle. Aja, še nekaj me zanima: a za Mancino plavanje zdej uporabljate le rokavčke? Ker meni se zdi to full bolj praktično kot jo tlačit v Fredov obroč, a si na morju še nisem upala. Kupila sva ji namreč rokavčke in kasneje ugotovila, da so ji full preveliki user posted image . Ne vem, a grejo rokavčki tudi po velikostih?
 
Štajerke nam očitno dajete tako ornk kontro, sam da se one bolj znajdejo in grejo same ven žurat. Očitno se znajo bolj organizirat kot me. Me imamo poleg čveka še malo rekreacije, ko letamo za našimi princeskami. Na žalost letajo vsaka v svojo smer in tako smo tudi me potem čist razkropljene.

Naša varuška je še vedno bolna in smo že dobili obvestilo, da bo trajalo še vsaj do konca tedna. In tako je naša Ajda mali begunček, ki vedri zdaj pri enem, zdaj pri drugem user posted image .


Tako, zdej grem pa domov.

Lepo se imejte!


lonja user posted image


(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 5385
   RE: decembrke 2005
9.10.2007 14:54:41   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: lonja
Ne vem, a grejo rokavčki tudi po velikostih?


user posted image Ja, grejo. Velikost pa je odvisna od teže oz. starosti otroka. Naša marEla jih je začela uporabljat (tako kot Manca) v baby plavalni šoli. Čist samostojno pa plava z njimi že od prvomajskega dopusta. user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5386
   RE: decembrke 2005
9.10.2007 15:18:00   
NRMM
Daaaaaaaaaaan!

Moja najmanjša velika princeska spi,starejša pa je nekje na poti domov,za katero upam,da bo v avtu zaspala,kajti včeraj ni in verjetno ne rabim razlagati,kakšna je bila zvečer user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa še same smo bile.No ob 8 je zaspala kot mrtva in spala do 8 zjutraj.
Imeli smo 2 posvetovalnico,prvo cepljenje in druga doza rotafix-a.Cepljenje je bilo z majhnim jokom,sedaj pa uuuupam da ne bo reakcije,no črvičenje po rotafixu pričakujem user posted image . Se je pa zredila za 3090g v 3,5 meseca user posted image user posted image in zrastla za 10 cm,tako da so sedanje mere (7350g,64cm,41 obseg glavice).Sicer naju ni nič kregala glede na težo,ker je rekla,da bo itak šlo dol,ko bo začela hodit,mi je pa močno predlagala dajanje AD3 kapljic,ker tako hitro raste......in zdej ne vem kaj naj,glede na to,da mojo princesko tako zvija po njih user posted image .No ta teden bom še počakala,da se ''očisti''rotafixa potem pa ne bo druge rešitve,kot začet dajat oleovit in pupiko nosit od zvijanja.....ejej.

Cuma ne sekiraj se preveč.Jaz sem se sprijaznila z podobnim dejstvom (mi je jana povedla v čem je stvar tebi pa mml nekaj podobnega).Sem pa danes na kavici vprašala mojega,če to drži,da se ne ukvarja z Mašo,ker si z njo nima kaj začet in je kot taki potepen kuža user posted image  priznal,tak da ko pride drugo leto junija iz šole v Lj,mu predam obe princeski in greva z Bino na dopust,a ne Bina user posted image .Ampak danes jo je neverjetno veliko imel,tudi k zdravnici jo je hotel on nest user posted image user posted image ziher ima kaj za bregom user posted image .
user posted image user posted image Čimprej si odpočij,naberi moči.Probaj pa dati za par ur Emo v varstvo,se res super obneseuser posted image .

Pegica do 19.10 imam čas vsak dan,ima mož drugi del očetovskega dopusta,tak da sem fraaj ob večerih user posted image user posted image .Ajde babnce za zmenit se je še....HIMH si za???

Lonja sej imamo tudi me rekreacijo,lapamo toliko več in papamouser posted image .In ''ubogi'' ati se je fino naspal zraven princesk,tak da mu ni bilo hudega in še lahko grem kdaj user posted image .

Mml user posted image za uspešno naročitev omare.Očitno se bova lahko decembra tolažile drug drugo,ko bomo vi prenavljali,mi selili.......grrrrrrr.

Arielca super,da je Brina ok in naj tako tudi ostane user posted image .

Bino ja kako slikico tvojih princesk pokaži,da jo ne bodo samo ljubljanske ''čveke'' občudovale.

Maruša tudi uporablja rokavčke že od junija in se prav znajde z njimi user posted image ,če ne bi bilo na kopališčih toboganov bi še verjetno kaj plavala,tak pa so tobogani bolj zanimivi.

Grem na čokolado,mi cuker pado,do takrat bo pa verjetno že Maruša doma v spalnem ali budnem položaju user posted image .

UŽIVAJTE!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5387
   RE: decembrke 2005
9.10.2007 16:50:01   
Nana Liza
Hojla!

Danes pa cel dan samo pospravljam. Smo včeraj takšno razkopanijo naredili, nič ni na svojem pravem mestu. Sestavili smo novo Elino ležišče. user posted image Ela je že spala v svoji postelji. user posted image Trajalo je od 21h zvečer do 4h zjutraj, ko se princesa zbudi in zahteva vodo, kakav...seveda nič ne dobi in potem govori eno uro, bnavlja dan zahteva pravljico...user posted image Tega nisem mogla več poslušati, jo prenesem v "ta staro posteljo" in po 2 minutah že zaspi. Upamo, da bo danes vsaj nazaj zaspala, če se zbudi...

Šteje 1, 3, 5, 8.
Najraje ima zeleno barvo in jo tudi pozna. Ostale barve včasih  celo zadane., ali pa si jih zmisli in po sreči   Za moj avto ve, da je črn.


Vse Eline oblekice so sedaj spravljene pod posteljo, v novih Elinih predalnikih. user posted image

Začela sem iskati cunjice za dojenčka in ugotovila, da samo prve 3 mesece ni bila v roza ali ciklam oblačilih. user posted image Roza sta samo 2 pajacka, 3 bodiji (so pa že tolk sprani, da zgledajo beli), 2 pajacka pa imata roza obrobo. Torej začetni stroški bodo nizki. user posted image

MML- ali imate vi na vozičku Hartan dopkupljen adapter in katero lupinico imaš?





(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 5388
   RE: decembrke 2005
10.10.2007 11:52:03   
mml
Dan,

spet celo zatišje med decembrkami, očitno ste vse zelo pridne in delate in sploh nimate časa za RR user posted image

Jaz sem danes sicer uradno v službi popoldan, ampak delam nadure in sem prišla v službo že dopoldan, tako vsaj v miru kaj naredi in računam s tem ,da bom šla v petek 4 ure prej domov.

Včeraj smo bili v Rutarju in smo dali malo narisat opremo za otroško sobo (Mali Princ), zdaj morava pa z user posted image  še malo razmislit za katero varianto bi se odločila (ali že takoj pograd ali zaenkrat samo postelja in naknadno dokupit zgornjo posteljo za zamaknjen pograd)

Slika je bila prevelika.


Približno tako, samo brez pisalne mize in omare, ki bo na drugi steni, pa za barve se morava še tudi odločiti. Manca je veselo testirala lestev in zgornjo posteljo in je bila sploh in oh navdušena user posted image . Po tem je šla pa še malo skakat v bazen s kroglicami, ki ga imajo v Rutarju in sploh ni hotela ven. Mi2 sva po pogrešala kavarno, da bi lahko v miru srkala kakšno pijačo user posted image

lonja rokavčki so glede na težo, kot ti je napisala že jana oz. na leta...mi smo imeli tiste za 3 leta in so bili čisto OK. So pa bolj primerno za bazen, ker v morju so valovi, ki vsaj Manci niso bili čisto jasni user posted image

Nana Liza mi adapterja za lupinico na vozičku nimamo, paše pa na ogrodje lupinica Peg Perego (mislim, da Easy fix) - tista, ki ima podnožje fiksno v avtu in je ni treba vsakič znova pripenjati. Sicer je pa naš Hartan na servisu, ker so se mu slabo vrtela sprednja kolesa in je "štekala" nožna zavora...no po tem so pa ugotovili še, da se ne dajo sneti zadnja kolesa...skratka temeljito ga bodo obnovili user posted image

NRMM se mi zdi ja, da bo december pester, pa še user posted image  gre za 3 tedne v Avstrijo, tako da bom šef za vse user posted image , upam samo, da user posted image  ne bo imel kakšnih tendenc po prehitrm spoznavanju tega sveta ali kakšnih drugih neugodnih nagnjen.
Ampak Maša je pa res prava baba user posted image . Boš nabildala mišice na rokah, da ti jih bo zavidal še kakšen bodybuilder.
Manca je imela po AD3 totalne krče, po Oleovit D3 pa čisto nobenih, tako da poskusi pa boš videla, upam ,da bo tudi pri Maši tako.

Nič, moram še kaj narediti, ker ob 13. se začne akcija user posted image

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 10.10.2007 15:53:50 >


_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 5389
   RE: decembrke 2005
10.10.2007 11:59:46   
Kofi
Meni se že trga doma od nedela....nimam več idej kaj naj počnem z Neli...je ful zahtevna, al pa se samo meni zdi...skozi bi se eno in isto igrala, kar pa meni ni kaj preveč zanimivo user posted image  No, pol pa sem ji le šla nekaj novega narest...sma delali lepljenko...in mala je  pol urice uživala, zdaj pa razlaga kaj sma naredle...

Vsa čast Cumi in Bino k mata punci skoz doma...kaj kej delate...no, ko niste bolni verjamem da gre dokaj hitro če si kako urco al dve še zunaj na sončku...kaj pa ko tega ni?

Sej prej je še kuhala z mano, samo se hitro navlča...pa pol morem skoz za njo pospravljat user posted image  Včeraj mi je celo pomagala...ta beseda "pomagala" ful pali pri njej...mi takoj pomaga...očitno se počuti koristno :) hehehe...

Uživajte...
mml...ne se preveč nadelat...pa tako sobo bi še jaz mela.. user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 5390
   RE: decembrke 2005
10.10.2007 18:16:17   
šnucika
da ne bomo spet zdrknile na drugo stran.....

na hitro pozdravim,ker letim na plavanje.user posted image

Ti,ti,ribica......si pa stroga glede brisanja slik!user posted image

_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 5391
   RE: decembrke 2005
10.10.2007 19:02:04   
mml
No sem jo pomanjšala, ker je bila res takoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo prevelika user posted image

user posted image

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5392
   RE: decembrke 2005
10.10.2007 21:45:18   
Nana Liza

Velika postelja že drugo noč sameva. user posted image ELa hoče ležati v mali posteji. Se je pa enkrat butnila z glavo in jo je sedaj strah, da se bo spet. Sedaj moramo biti previdnejši in uvajanti bolj počasi, kot se princesi zljubi. user posted image Upam, da ji bo do konec novembra uspelo spati v novi postelji brez strahu, da bi se kam butnila.  To je pa mansardno stanovanje! user posted image

nrmm - kakšna punca je vaša Maša!

mml
-  za izvrsten okus. Zelo lepa sobica.user posted image


pegica - Ela ful uživa, če z njo postavim hišo (2 stola + deka za streho). Pol pa not znese dojenčke in jim kuha. Rada pleše in poje z mikrofonom na mačka Murija, Romana Kranajčan (Huda mravljica). Risanje je zadnje čase tudi popularno (sploh po stenah). Gledanje filmčkov na mojem računalniku. Predvajim ji tudi filmčke, ki sem jih posenla, ko je bila še dojenček. Zadnjič smo slikali živali v ŽV in potem tudi to obnavljave. Vodene prstne barve pa še kar čakajo v omari in se nekako ne odločim, da bi začeli ustvarjati. Drugače  pa tudi meni zmanjka idej, nisi edina.  user posted image

Dons jo vprašam, kako je bilo pri babi in reče: "Uredu". Nato jo vprašam, kaj je jedla in pravi "kosilo". Kaj si pa imela za kosilo: "solato, polže, špinačo". user posted image
NL.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 5393
   RE: decembrke 2005
11.10.2007 8:44:29   
šnucika
Danes sem bolj jutranja...Živa je imela ponoči neke fore,se je zbujala in klicala žabeuser posted image ...po treh poskusih uspavanja sem jo dala k nama in smo se vsi trije premetavali,ob 6h pa je itak vstala.  Zdaj je onemogla po jutranjem divjanju in zaspala  na kavču.

Mama šnuci je pa tudi celo polomljena,emšo me orenk daje....mali user posted image  na plavanju me tako zdelajo.Sicer pa je res,da imam dve skupini,ki sta fizično najbolj zahtevni,ker moram biti z njimi v vodi,jih lovit,dvigat,plavat po trikrat za kom,ki gre malo po svoje.user posted image Ampak vseeno,čeprav sem utrujena,se z njimi zelo zabavam.Mislim,da je letos prvič,da imam take skupine,s katerimi je res užitek delat.

Lep dan vam želim in letim na telefon,moram Živo prestavit za pregled pri okulistu,ker gremo naslednji teden na štajersko...pa sebe naročit za UZ trebuha,ker že tri dni pozabljamuser posted image .
Potem pa skuhat še eno user posted image ,ker pride moj domov na malico....ta teden je "leteči",pa lahko domov skoči.



_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 5394
   RE: decembrke 2005
11.10.2007 9:28:22   
mml
Dan

A je pri vas tudi oblačno, sivo in zoprno?

Moram izkoristit tole dopldansko luknjo, ker po tem me čakajo do 11.30 študentje, ob 14. seminar, vmes si bo pa že še kdo kaj izmislil user posted image

pegica pri nas je tudi kriza, če je treba biti dalj časa noter in doma...v poštev pridejo knjigice, risanje, gledanje risank, sestavljanje in razmetavanje legic, zadnje čase je tudi pri nas zanimiv šotor...večinoma to pomeni, da se meče po postelji in se skriva pod  oddejo,...
...kakšnih bolj pametnih idej pa tudi jaz nimam

Nana Liza a kaj lenariš sedaj ko si doma? Mene tudi malo skrbi "preseljevanje" v veliko posteljo in svojo sobo...sicer je Manci čisto zabavno metat se po velikih posteljah, samo ne vem kako jo bom prepričala, naj zvečer v svoji veliki postelji tudi ostane user posted image , ker iz sedanje postelje ne zna zlesti ven, iz velike postelje pa to ne bo problem...no ja se bom pustila presenetit. Vsekakor pa upam, da izvedemo selitev do konca leta user posted image

šnucika ti čisto verjamem, da si utrujena po takšnih plavalnih podvigih, jaz sem bila utrujena že po eni uri čofotanja z Manco. Upam, da si uspela prestavit vse zdravniške preglede.

cuma a je doma stanje kaj boljše user posted image ? A se prav spomnim, da sta imela tudi pri Emi na začetku manjšo "krizo" ali sem vse pomešala user posted image . Upam, da bo kmalu minilo in boste spet vsi veseli in srečni. kako je Ema sprejela Tinkaro?

Nič se moram lotit zabavanja študentov...user posted image

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5395
   RE: decembrke 2005
11.10.2007 10:36:04   
Izabela_
Ta teden vas samo berem, pa nič ne utegnem napisat. Tudi zdajle bi bilo bolje, če bi delala, ampak nekaj minutk si pa še lahko utrgam... :-)

Matevž še vedno ful kašlja po svojem prehladu in vročini... Sploh ponoči. Danes se je zbudil le 1x ponoči, ob pol 4h, ampak je potem pol ure intenzivno kašljal, potem še pol ure malo manj - vse kar v spanju v bistvu. Rada bi mu dala vsaj kaj toplega za popit, da mu malo pomiri grlo, pa noče nič. Pije tako samo vodo, edino zvečer mu mleko malo pogrejem in potem stoka "ajs, ajs" in ga le nekako spije, ko je že spet mrzlo. user posted image  Sirupi ni šans, zadnjič sem morala pojesti tri žličke sirupa, da sem mu demonstrirala, kako je dober, potem pa je šel stran in ni hotel sam probat. Tako da čakamo, da kašelj mine kar sam od sebe.

Nana Liza - če hočete mogoče še eno posteljico za Elo, mi imamo eno odveč, ker je Matevž ne rabi. user posted image  Pa saj sem prepričana, da se bo kmalu navadila na svoj nov raj in bo videla, kako je fajn v večji postelji.

Pegica - meni 1, 2, 3 zmanjka idej, če morava biti z Matevžem notri. Zdaj bi sicer skoz barval in risal, ampak to moram čepeti zraven, ker mi skoz ukazuje, kaj naj narišem. Potem so tu risanke in knjigice, pa lego kocke. No, skrivanje po hiši je potem še zanimivo, se še malo znori. Ampak vse je zanimivo kratek čas, potem je spet treba krožiti z idejami.

Mml, zelo lepa sobica, tudi ta pomanjšana user posted image . A boste steno tudi pobarvali tako živo ali kako drugače? Mi se na koncu namreč vedno odločimo za bele stene, čeprav me vmes vedno mika, da bi bila na primer kakšna rdeča. No, imamo pa vse polno slik po stenah, tako da to naredi svoje, niso potem samo bele.

HIMH, NRMM, tudi Matevž včasih sedaj že kar spusti popoldansko spanje. Prejšnji teden 3 dni zapored. Potem je zaspal zvečer že ob 7h ali pol 8h. V bistvu je bilo meni težje, ker sem navajena tistega miru za dve urci popoldne, zdaj pa tega ni bilo. Je bil pa zato večer spet enkrat tak, kot včasih. user posted image

Arielca - fajn, da je Brina zdrava. user posted image

Jana73 - kje si?

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 5396
   RE: decembrke 2005
11.10.2007 14:54:07   
arielca
Našla sem nas na 2. strani. Katastrofa user posted image .

mml, krasna sobica user posted image user posted image user posted image !

Izabela_, jaz sem po starem receptu Brini  proti kašlju popražila timijan in materino dušico, ju zavila v pleničko in navezala na prsni koš. Zvečer sem jo namazala s Fitobalmom in ji v sobici naredila zeliščno kopel (kamilice, meta, timijan, materina dušica), pa je lažje dihala in manj kašljala. user posted image  za vaju!

Nana Liza, kaj pa če bi za začetekposkusili z dnevnim spanjem v veliki postelji? Da se počasi navadi ... Upam, da bo kmalu uspelo!

cuma, oglasi se kaj user posted image user posted image user posted image ! Lupčka za tvoji princeski.

NRMM, user posted image  za Mašo. Je pa res prava velika punca. Jaz sem Brini dajala Oleovit in je bilo OK. Nikoli krčev ali akkšnih drugih težav. Je pa pri Oleovitu ena kaplica na dan dovolj (če me spomin ne vara user posted image ).

jana73, da si na dopustu brez našega dovoljenja user posted image ?

Danes mi je moja sestrica poslala po mailu luštno pesmarico z otroškimi pesmicami in če bi jo katera imela, naj mi javi svoj mail na ZS user posted image .

Kam greste za krompirjeve počitnice? Mi bomo šli v Čateške. Kooomaaaj čaaakaaam!

Uživajte v sončnem vremenu!



_____________________________

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 5397
   RE: decembrke 2005
11.10.2007 20:06:50   
NRMM
Pegica vidim teeeeeuser posted image user posted image

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5398
   RE: decembrke 2005
11.10.2007 21:34:21   
Nana Liza
Pa je teden skoraj za nami in s tem tudi moj prvi teden dopusta. user posted image Preostaneta mi še 2 tedna dopusta.

mml- cel teden hodim nekaj okrog, po trgovinah, opravkih, ki sem jih preje zanemarjala. Ela je večinoma pri tašči, da se jaz dopoldne odpočijem oziroma kofetkam in napasem oči po trgovinah. user posted image Zares je luštno, če imaš 2 uri časa za brezveze.

Danes smo bili v ŽV. Smo mislili, da bo že posijal sonček popoldne, pa se je potem spet skril. user posted image Imeli smo se fajn in zanimivo, saj nas je lev dobesedno polulal, pa nismo bili v njegovi kletki. user posted image Lev ni prenesel, da smo v njegovi bližini....

Ta teden sem bila tudi v BC na Celovški. Zelo pohvalno, vse na vidnem mestu in prijazne prodajalke (glede na druge BC). user posted image

Izabela -hvala za ponudbo za posteljo, vseeno mislim, da nam bo uspelo. A za nedeljo dop. velja?

Dons je hotela že zaspat v veliki posteljii, pa se enkrat premisli in začne vpisti, da hoče v ta malo posteljo. Bom poskusili čez vikend, ko bo spala opoldansko spanje doma.

Pozdravček, NL.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 5399
   RE: decembrke 2005
12.10.2007 9:22:44   
Nana Liza
Rešujem nas, bili smo na zadnjem mestu!user posted image
Pa kaj je tako zatišje, vam postrežem s čokolado, pa user posted image ! user posted image

Moja dva user posted image sta zdaj po zajtrku šla. Mene pa čaka spet nekaj pospravljanja in klepet s prijateljico...user posted image Zadnje mesece nisem naredila dobesedno skoraj nič doma, moram sedaj počasi nadoknaditi...s povdarkom počasi. user posted image

Cuma - kje si? a ste ok?

NL.

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 5400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  214 215 [216] 217 218   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  214 215 [216] 217 218   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."
Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...




SPANJE
riba5

KJE SPI VAŠ OTROK

PRI VAS V POSTELJI (22%)

V SVOJI POSTELJICI (52%)

V SVOJ SOBI (26%)


Število vseh glasov: 223

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!