|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 15 16 [17]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
31.1.2006 18:41:01   
AishaM
Eviii, sem ti že poslalauser posted image . Hvala.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 401
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
31.1.2006 19:07:59   
tinkatonka
Hojla!

A danes ne bo pa nobena rodila?user posted image  Jaz sem zvedla eno žalostno novico in sicer, da po vsej verjetnosti mož s poslom v Portorožu tudi do mojega PDP-ja ne bo gotov. Amapk ne bo njegovi krivdi. Nisem jezna, sem pa ful ful žalostnauser posted image user posted image user posted image , ker ne vem kako bo to izgledalo, ko bo user posted image  prišel na svet. Al bo sploh možno, da bo ostal pri nama v Ljubljani, al bo moral vseeno v Portorož. No upam da se bo na koncu vse poklapal. Ampak da ne bo slučajno na ta račun in njun dogovor (med možem in user posted image ), slučajno tudi user posted image  zamujal za 14 dni. Ker potem bosta imela pa zmešano, tečno ženo in mami doma.

Današnji dan pri nas ni bil nič posebnega. Veliko sedenja pred računalnikm in obiskov RR-ja, nekaj spanja in lenarjenja na kavču, nekaj dela za moževo firmo. Zdej grem pa počasi pod tuš, potem pa se crklat z mojim sinčkom na kavč (beri: božat trebušček). Enkrat okrog 20h naju bo še oči poklical, tko da se bomo mal polupčkal na daljavo, potem pa počasi spat.

Opa....user posted image .....mi je ravnokar trebuh otrdel. No sej ni nič bolelo, samo je pa ratal trd kot kamen. Takrat ko trebuh otrdi se ponavadi še mulček notri premakne in potem je majčkeno neprijetno vse skupaj, ampak me zaenkrat še ne moti.

No dovolj za danes teženja. Gremo spat pa bo tu februar. 

Katera se javi, da postane prva februarčica??? Prijave zbiram do 23:59:59. user posted image user posted image

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 31.1.2006 19:12:49 >


_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu AishaM)
Neposredna povezava do sporočila: 402
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
31.1.2006 20:29:03   
pika-poka
tinkatonka..ti se kar hecaj!user posted image jaz sem ravnokar pojedla večerjo....mmmmmsploh se več ne morem upret nobeni hrani!katastrofa!ne vem kako bo potem ko bomo dojili (kar upam da bomo)..ker se moraš izogibat full stvarem!pa še svežemu sadju in zelenjavi...user posted image !vsaj tako so nas učili v MŠ..ne vem če bi se ravno tako striktno tega držala...se mi zdi da pa potem jaz ne bom imela moči za nič...in bom bila vsa izčrpana in zmatrana...ste kaj razmišljale o temu?

še malo pa bo februar in lahko popustijo vse zavore našihuser posted image ...ne?!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 403
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
31.1.2006 21:51:59   
AishaM
pika-poka, tudi jaz kar malce razmišljam o tem, kaj bom jedla v času dojenja. Pa se mi zdi, da ne bom preveč komplicirala. Tisto kar mi paše zdaj (me ne napenja al kaj podobnega) bom jedla še naprej. Že tako ali tako imam bolj malo kg, pa da se bom še potem s tem obremenjevala...? No, če pa user posted image  kaj ne bo posalo, pa bomo seveda umaknili iz jedilnika.

Jao, to s hrano je pri meni pravi štos. Moram priznati, da sem si v torbo, ki jo imam pripravljeno za v porodnišnico, dala tudi čokoladouser posted image user posted image user posted image . Je ena babica na nekem predavanju rekla, da to čisto nič ne škodi in da lahko pojemo kaj takšnega (seveda le košček ali dva, toliko, da dobimo energijo). Jaz sem bila seveda navdušena in sem že spakiralauser posted image . Ker moram res non stop jesti...

Tako, za danes je to to. Se beremo ponovno v februarjuuser posted image

(odgovor članu pika-poka)
Neposredna povezava do sporočila: 404
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
1.2.2006 7:18:45   
Eviii
jutro, februarčice... no, pa smo dočakale naš februar končno user posted image user posted image user posted image . zdej pa lahko kr začnemo. tinkatonka, ti si pobirala prijave za prvo februarčico. se lahko javim? me je pred eno uro zbudilo eno hudo zvijanje po bušiju in sploh ne neha. sicer je do zdej buši otrdel samo enkrat, boli pa ko user posted image . non-stop me zvija. in nism nič tacga jedla včiri. mogoče mam pa virozo, ampak ne verjamem, ker full boli. če mi v roku ene urce ne bo bolše, bom klicala g in se naročila za pregled danes. sicer ga mamo komi v petek, ampak res hočem vedet, kaj je to... buši otrdel zdej, ko pišem... ampak po pravici povedano: jst res nism še pripravljena za danes. sm tudi možeku rekla zdej, ki se je zbudu (ampak skuša zaspat še malo nazaj), pa je reku, da tud on nima cajta danes in se je z user posted image  zmenu, da nej počaka še malo. mene pa vedno bol boli. auuuuuuuuuuuuuččččč user posted image .
drugače pa nobenih novičk s strani ostalih februarčic. kje so pa januarčice? včiri se niso nič oglasle, se mi zdi... so pohitele postat januarčice user posted image user posted image user posted image ???
no, zdej grem spet se malo uležt in se oglasim kej kasneje...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu AishaM)
Neposredna povezava do sporočila: 405
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
1.2.2006 9:11:21   
marty5
Dobro jutro,

zdaj pa res tečemo častni krog user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem prav smešna - vsak večer, preden grem spat, pripravim vse, kot da bomo ponoči leteli v porodnišnico.....pospravim in zglancam kuhinjo, sčistim kopalnico in pripravim vse za leteči štart. In seveda user posted image  dam vsak večer ista navodila - kako se vklopi pomivalni stroj (ja, smešno, ampak ga še ni vklopu....), kje so določene stvari in kaj ima v skrinji user posted image . Se mi vsak večer smeje. Jaz sem pa tip, obseden s tem, da je vse pod kontrolo in kr ne morem bit mirna, če ni vse poštimano. In tako ponavljamo vajo, večer za večerom user posted image .

Eviii, upam, da ne boš še ti kaj preveč pohitela.....naš PDP je še daleč. Upam, da se otrdevanje umiri in ne bo treba do G...
Se pa očitno res vse pripravljamo na porod. Mene so obiskali mozolji, pa sem do sedaj imela neverjetno čisto kožo. Potim se non stop in kot sem že večkrat omenila - prebava laufa 100/uro. Vse se "čisti". Pa še špika me prav neprijetno tam doli in v medenici. Se mi pa trebuh sploh ni še spustil - je ravno mama včeraj komentirala, pa nosim nizko - le kako je sploh opazila user posted image .

Včeraj sem si slikala trebušček in slika je res grozna, ful se vidijo strije, tako da ne vem, če bi ga sploh objavila....toliko o tem, da sem se sprijaznila z njimi user posted image .

No, vedno manj nas je in vedno manj bo klepetkov. Upam, da bo danes kaj novic od tistih, ki so v porodnišnicah.

Lep dan!

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 406
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
1.2.2006 9:18:15   
tinkatonka
PUNCE pišite v novo temo "Zdaj smo na vrsti FEBRUARČICE"!!!
 
user posted image user posted image

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 407
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 15 16 [17]
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 15 16 [17]
Pojdi na:





Z vizualizacijo si lahko pomagate do lepše...
Čeprav si poroda ne moremo izbrati, pa lahko nanj vplivamo s pozitivnimi mislimi in vizualizacijami. Preverite štiri uči...
VIDEO: Noro brcanje v trebuščku
video
Poglejte si nenavadno močno brcanje, ki ga je tale mamica doživljala v nosečnosti. Njen trebuh je dobesedno oživel, se p...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?