|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 59 [60] 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARSKE MAMICE
13.6.2006 7:46:22   
lonja
Hojla,

Rija user posted image user posted image user posted image , tudi mene so danes premagale solze, ko sem prebrala tvoj post. 

Tudi midva z mojim user posted image  sva najino pupo čakala zelo dolgo. Oba imava kar naporne službe, pa mislim, da je bilo malo tega stresa zraven. Ko sem se pripravila na to, da bo verjetno treba poiskati zdravniško pomoč, sta se pokazali črtici in občutki so bili nepopisni. Celo nosečnost sem ful uživala, hodila praktično do konca v službo in sebe temeljito pripravljala za prihod novega člana. Vsi smo jo komaj čakali, čeprav nismo vedeli da bo punčka. Tudi jaz še sedaj mnogokrat podoživljam porod in bi takoj šla še enkrat. Ampak bomo sedaj majčkeno počakali, čeprav ne bomo prav nič hudi, če nas kaj predčasno doleti. In danes, takrat, ko je Ajda najbolj ''sitna'' (sej veste, včasih pride tudi to) se samo spomnim teh trenutkov in jo spet z veseljem stisnem k sebi in ji dam enga lepga lupčka. Tudi jaz sem presrečna da jo imam. Moja miša.

Tudi naju bo danes obiskala patronažna, da nama malo razloži glede hrane. Sem očitno še edina, ki še ni začela s hrano. Ampak vas bova dohiteli, nič bat.

V soboto gremo spet malo na dopust user posted image , na Krk, za ene 10 dni, če bo le vreme držalo.

Hana, če si še za kakšen kofetek ta teden, javi, kdaj si v Ljubljani. Pa ostale tudi pridite, jasno!!!

Sicer pa vsem želiva en lep dan. Naj bo sončen v celoti!!!

lonja user posted image in ajda user posted image


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
   RE: JANUARSKE MAMICE
13.6.2006 8:17:18   
*hana*
Dan,

še moji občutki......tudi jaz si nisem znala sebe predstavljati, v vlogi mamice, pa čeprav sem si otroka želela in nanj tudi kar nekaj časa čakala (najbolj so mi šla na živce vprašanja, ja kdaj bo pa pri vas kaj? Seveda sem v glavah drugih bila že pred štirimi leti, ko sva se poročila itak noseča.....zato pa poroka ne. Zato sem tudi sama pri sebi sklenila, da nikogar nikoli ne vprašam, kdaj bodo kaj imeli, ker danes je vse preveč parov z kakšnimi težavami okoli zanositve.)
No, nisem si znala predstavljati zato, ker nisem bila tiste vrste tip, ko v vsaki voziček pokuka in buci, buc, tudi nič kaj mi ni bilo mar za pestovanje tujih otrokuser posted image . Nosečnost je potekala zelo lepo, vendar nisem še imela kakšnih hudih emocionalnih izbruhov, porod pa me je tako za en mesec prehitel, tako da sploh ni bilo časa o čem takim razmišljat......v meni pa se je razvil tisti materinski čut v trenutku, ko sem mojo punči videla v transportnem inkubatorju popolnoma po obrazku polimano z obliži, ki so pritrjevali tiste drobne cevčice in polno elektrodic po tistem majčkenem prsnem košu...user posted image in so mi povedali, da diha z 90% pomočjo aparatov.......še danes se mi začnejo nabirati solze in v grlu cmok. Jaz sem v porodnišnici samo jokala, vse mamice so imele otročke pri sebi in se učile nege in rokovanja z njimi, moj pa je bil v Lj. daleč stran od mene. Še danes hranim v mobiju slikce, ki mi jih je pošiljal mož, ko je hodil k njej na obisk, drugače jih hranim le tam, v album pa jih nisem hotela dat.No, in tisti dan sem se takoj spomnila tetinih besed, ko mi je rekla v času nosečnosti......zdaj si še praktično brez skrbi, ko imaš enkrat otroka, NIKOLI VEČ NISI BREZ SKRBI pa te skrbi zdravje, pa kasneje šolanje, pa njegovo uveljavljanje v družbi, pa izbira partnerja......pa še in še....In res tako kakor me je takrat skrbelo in me je bilo strah za njeno zdravje, me nikoli v življenju ni bilo ničesar!!!!!
Torej, od takrat in ko sem jo sama hodila obiskovat so bili iz dneva v dan občutki močnejši,7 dan ravno na moj RD, pa so jo izklopili in punca je dihala popolnoma sama, tako da imava na nek način skupaj RDuser posted image , takrat sem jo tudi prvič (razen par minutk po porodu) lahko stisnila k sebi in bila je in seveda je samo moja in očijeva čebelica, ki bi .....ja tudi ubijala zanjo.
Postaja pa sedaj še bolj prijetno z našimi otročki, ko že znajo pokazat čustva......se smeji in krili na vse strani, ko je res vesela, joka, ker ji je dolgčas, užaljeno ko je lačna, ko se zbudi se z glavico čisto pritisne ob mene, da se še malo pocrklja, nasmeji na vsa usta, ko pridem zjutraj po njo v posteljico....meni je tudi simpatična, ko se sredi igre pomenca učke in s tem pokaže, da je utrujena in jo poležim v posteljico in takooooo lepo zaspančka, .......
Lepo je biti mama, seveda pa včasih tudi naporno, pa saj to je tudi čar materinstva.

Ja, lonja, kateri dan ti bolj ustreza jutri ali četrtek, verjetno bo utegnila tudi pikica*-pikica* kje si?????, kaj pa ostale?????
Čau

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
   RE: JANUARSKE MAMICE
13.6.2006 9:05:26   
meta22
jutro čvekice!

mi smo pa danes končno sračkali!!! sicer z malo pomoči z palčko, ampak mi je kar odleglo. pa user posted image  verjetno tudi. je kar teklo z njega. sem pa namesto aptamila mu včeraj zvečer dala comformil, pa upam da bo zdaj boljše. je pa ta comformil malo gostejši od aptamila. se mi vsaj zdi.

smo bili včeraj v šopingu, pa mali tako firbca okoli, da še pozabi da je čas za hranjenje. niti nič ga ne zmoti pri gledanju naokrog.

mali grofek spančka, jaz pa grem malo na vrt pogledat, ker je verjetno že travnik namesto korenčka!user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, pa nov albumček je spet gori. geslo: živa (se mi vidi da sem oddala diplomsko za pogledat, ker nimam kaj drugega sedaj počet, ko naš grofek aja)

lp
Meta

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
   RE: JANUARSKE MAMICE
13.6.2006 9:22:57   
rija
Jutro!

Eno vprašanje: včeraj sem govorila z enomamico, januako, ki je rekla, da njen malček skoraj več mleka ne pije.... a se vaši user posted image  iz teh kašic najejo toliko, da jim nadomestijo obrok?
Našemu kvečjemu podaljšam za uro alidve razmak med obrokomauser posted image
user posted image

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
   RE: JANUARSKE MAMICE
13.6.2006 9:33:38   
AlenkaIST
Ja, sčasoma naj bi z sadno oz kasneje zelenjavno kašico popolnoma nadomestil en obrok. Lahko tvojemu mal manjka. Kaj pa če bi ponudila še malo mleka.
Mi smo končno mal ustalili ritem tako da približno vemo kdaj jemo.

Jaz glasujem za ČETRTEK !!!

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
   RE: JANUARSKE MAMICE
13.6.2006 9:41:34   
rija
Ja, pa bom res probala z malce mleka....

Pa še nekaj: naš je začel ful kakatuser posted image  evo, danes že trikrat, kot novorojenček.....prej pa je imel fajn prebavo, enkrat na dan, kot urica.....a je tudi to posledica druge prehrane?

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
   RE: JANUARSKE MAMICE
13.6.2006 13:00:33   
AlenkaIST
Ja Rija, verjetno je to posledica sadja. Tudi naša je imela zdaj en dan ko je bila pokakana vsakič ko sem jo previjala. Ne toliko kot če se samo 1x, ampak čisto malo. Bila pa je.

Sva pa včeraj kupila leseni stolček za papat. In kako poceni user posted image  Bil je nekaj manj kot 8,000. Če katero zanima jih imajo v Slovenijalesu na gospodarskem rastavišču.

Danes izgleda da vsi uživate na sončku. Saro sem ravno dala pančkat v posteljo ker je zunaj prevroče pa še ful se ji dogaja. Sem pa tudi že napihnila tak majhen bazenček in je prej notri čofotala da je bil cel dvorišče moker user posted image

A imate zdaj malčke že v kratkih rokavih?

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
   RE: JANUARSKE MAMICE
13.6.2006 13:11:45   
Anonimen
Ojla

Mi smo pa danes surovo jabolko in hruško jedli. Pa nam ni najbolj odgovarjala. Mogoče bo jutri boljše. So ji frutkove kašice šle bolj po grlu.

No, danes sva že bili zunaj. Sedaj smo se pa malce skrili pred sončkom, pa še vroče je zunaj. Bomo šle šele kasneje, proti večeru, spet malce ven.

Drugače pa tudi našo ful trgovina zanima. Smo včeraj šli v BC po riževo kašico in si jo je ful ogledovala. Je tudi na hrano pozabila.

Sedaj pa letim Klavdijo previt, ko se je zbudila. In mislim, da je tudi plenico nafilala.

(odgovor članu AlenkaIST)
  Neposredna povezava do sporočila: 1483
   RE: JANUARSKE MAMICE
13.6.2006 13:13:18   
Anonimen
AlenkaIST, jaz Klavdije še nimam v kratkih rokavih kadar sva zunaj. Do sedaj sva bile mogoče dva krat v kratkih rokavih. Ne vem, kr nekako me je strah, da bi jo prehladila, ko pa je tako čudno vreme. Drugače pa smo danes prvič v stanovanju v kratkih rokavih.

(odgovor članu AlenkaIST)
  Neposredna povezava do sporočila: 1484
   RE: JANUARSKE MAMICE
13.6.2006 13:43:36   
lonja
Hoj,

Hana, AlenkaIST, Pikica* in ostale.... meni je načeloma vseeno kateri dan, saj sva od jutri do petka spet brez atija, na šolanju daleč stran.... smrk....
Sprejemamo predloge, kje se dobimo.

Se vidimo!

lonja user posted image in ajda user posted image

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
   RE: JANUARSKE MAMICE
13.6.2006 14:14:46   
AlenkaIST
Tivoli, Mostec, Koseze in pot spomina in tovarištva,........

ogoče je Tivoli najbolj. Mostec je mogoče preveč mrzel, preveč dreves. Ali pa ravno prav čez opoldne in če bo tako vreme.

POT je zopet čisto na odprtem, pa še na poti ni nobene gostilne user posted image

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
   RE: JANUARSKE MAMICE
13.6.2006 17:06:43   
alenkica
Kako lepo vas je brat!

Pozdravljeni novodošli mamici user posted image user posted image .

Mi pa rasemo in se redimo, zadnje čase, pa mi user posted image  vzame še tisti prosti čas za it na RR.

Veliko se igramo v igralnici, hodimo na sprehode, pa pohajamo - kar malo preveč. Zadjič je tako jokal, ko je videl svojo nono pa teto po 10 dneh, prav krokodilje solze je imel.

Se pa je prejšnji teden v sredo prvič, verjetno nehote obrnil. Medtem ko sem ga dala past kravice se je obrnil na hrbet, seveda so mi prišle prav solze v oči, kljub temu, da mu je verjetno samo ratalo.
Čez dva dni pa se je obrnil s hrbta na bok, to pa je ponavljal, ker mu je očitno ful všeč.

Mi pa hrane šene dodajamo. Mi mama malo teži, da naj kar začnem dodajat, ampak ne vem če bi, ker imam mleka kar dovolj, je pa res, da ful omedleva, ko vidi druge jest, prav požira z očmi in sledi žlici.

Ima pa zdaj grozno ihto predenzaspi, tudi čez dan. Začne malo jokcat in takoj vem, da je zaspan. Ga dam v ležeči položaj v naročje in začne tako jokat, pa brcat, pa si začne metat ven dudo, da je groza, glih da ga obdržim v naročju, pa vsa spotljena ratam pri tem. To pa dela od takrat, ko sem šla za deset dni živet k njegovim, ali mislite da je krivo to, ker ni navajen na iste ljudi?

No, zadosti sem zapisala!!

Lepo se imejte!!


(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
   RE: JANUARSKE MAMICE
13.6.2006 19:46:21   
XXYY
Lep sončen pozdrav!

Danes je pa bilo res prelepo sončno, vroče vreme.

Danes sem bila kar v kratkih hlačah in kratki majci, tako, da sem tudi Laro oblekla samo v body s kratkimi rokavi. Ker je bilo res vroče. Sve šle na sprehod, pa je imela gor še ene tanke žabice in se je začela jokat. Pol sem ji pa dala dol žabice, je pa začela prav veselo vriskat in brcat z nogicami. Tako, da ji je bilo vroče.
Otroka oblačiš kot sebe.

Občutki: ste se pa zelo lepo razpisale, da sem dobila kar solzne oči.
Tudi moji občutki so podobni vašim. Res, da ni bila načrtovana. Sva rekla, če bo bo, če ne pa ne. Tako, da nama je ratalo v prvo. V nosečnosti sem bila zelo vesela in sem komaj čakala na tisti dan D. A ni in ni hotela še iti na rok. Se ji nikamor ni mudilo. Je pa pridno čakala na silvestrovo. Po porodu je pa bilo kar pestro in sve rabile kakšne 2 mesca, da sve se spoznale. Včasih jo tudi šele sedaj spoznavam, kadar je zelo slabe volje in ji nič ne paše. A ponavadi sem zelo ganjena in vesela, ko se začne smejat na glas, veselo vriskat, ko spančka, ko ti vrača pogled, ko jo pokličeš,... . Velikokrat na dan dobi poljubčke, ki ji proti večera že najeda. A najbolj sem začutila to ljubezen, ko je bila v bolnici zaradi bronhitisa. Takrat so mi šle velikokrat solze po licu, ko sem jo gledala kako je spala v pojsteljci s cvekami v nosku. Tudi umrla bi zanjo. Res, sem zelo ponosna, da je moja hči.

Danes ji je kolegica dala za probat - špinačo z makarončki, ki so brez jajc (diatetični). In je kar lepo papcala. Sploh nisem mogla verjet.

Sama si že da nogice v usta oz. prstke na nogici. Dudo že zdavnaj zna sama notr in potem hitro ven - to ji je najbolj všeč.

Nč, lepo se imejte in se še slišimo.

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
   RE: JANUARSKE MAMICE
13.6.2006 19:57:15   
tinkamiška
Hoj!

Mi smo bili danes v MB in iza je imela (končno!) kratke hlače in majčko s kratkimi rokaviuser posted image kako veselo binca z osimi nogicamiuser posted image Zdej spančka in upam, da bo danes mirna noč. Včeraj je spala 2x po 4 ure in 1 x 2,5 ure. Kr uredu za nasuser posted image

Mava pa malo problemov z zaprtjem, oziroma sploh ne vem, če je zaprtauser posted image prej nikoli ni imela problemov z kakanjem, danes pa je že 4 dan, ko ni kakalauser posted image Pukce spušča kot velika, kakc ap od nikoder. Danes sem ji dala zmiksano prekuhano suho slivo v kašico in sladkan čaj za pit, pa nič. Upam, da bo jutri kakala. A bi me moralo skrbet?

Aja, v Mullerju imajo znižane pampers pleničke iz 2.560 na 1.260 sit.

Ne vem katera je pisala o tem, da se user posted image ob uvajanju goste hrane manj doji, moja Iza dela isto. Sploh ne kaže potrebe po dojenju čez danuser posted image Zvečer in ponoči pa je kot, da že 14 dni nebi....

pa-pa
tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
   RE: JANUARSKE MAMICE
13.6.2006 20:13:11   
lumpy
Rija,
jaz sem v začetku dala banano mal pokuhano z tisto kašico , ko sem v začetku dodajanja napisala recept, sedaj pa jeva surovo, zmečkano z vilico.
Mislim da je pogostješe kakanje posledica uvajanja, kar je normalno.

Kar na vse hodi gledat patronažna v tem obdobju ?!? Pri nas pe ane duha ne sluha.

Mi smo v stanovanju v bodiju brez rokavov pa majčko na dolge rokeva čez, ker imamo kar hladno v stanovanju, drugače sva pa danes  in včeraj ko je bilo tako toplo vreme bila v kratkih rokavih zunaj, spodaj pa bodi brez rokavov?!? Je preveč, premalo??? Tako sva oblečena ko se sprehajava, če pa kje obstojimo v senci na kakšni klopci na čveku pa mu dam čez brezrokavnik ali pa tanko majčko na kratke rokeave.

V upanju na lep dan, kot je bil danes vas lepo pozdravljam

_____________________________

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
   RE: JANUARSKE MAMICE
13.6.2006 20:18:38   
rija
Patronažna sestra....se hecate, mar neuser posted image
Pri nas je bila do prvega kopanja, vsega ene 4x.....

Danes sva bila cel dan zunajuser posted image user posted image in bilo je tako vroče, da sva imela oblečene kratke rokave, hlače zavihane maximalno gor in brez nogavičk....pikec je užival....user posted image



Drage januarčice,
na vas se obračam s prošnjo, da malce pokukate na forum dobrodelnost in pomagate po svojih močeh......
Hvala.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
   RE: JANUARSKE MAMICE
13.6.2006 21:47:29   
LE&TA
Tudi Tinkara uživa z bosimi nogicami, oblečem jo pa bodi s kratkimi rokavi, pa majčko z dolgimi in dolge hlačke. Je ne upam kr u kratke dat, čeprav je toplo, sam pr nas kr stalno mal piha, tud nogavičke sm ji vsake tolko gor dala ker je mela čist mrzle nogice, v stanovanju pa še copatke ker je notri bolj hladno k zuni.
Dans smo dobili nahrbtnik za nošenje otroka, svaga naročila iz Nemčije - Tatonka, sva kr dosti pršparala kljub poštnini. Čez kak mesec bo naša pupa že v njem in v hribih!!user posted image

Danes smo papale češnjev sok iz svežih češenj in ji je bil zelo dober!

Sm pa našla neki ful zanimivga, ko bomo naslednjič noseče. Če vas zanima si poglejte!!http://www.bolha.com/oglas1745074

_____________________________

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
   RE: JANUARSKE MAMICE
13.6.2006 21:57:01   
lumpy
Le - ta,
mene pa zanima tale nahrbtnik za nošenje otroka , ki sta ga kupila. A imaš mogoče kakšen link, kjer si to naročila ali pa vsaj kakšno slikico da vidim kako zgleda, sem namreč gledala tule pri nas po trgovinah pa nisem našla kaj pametnega, da bi bilo fajn za v hribe.
Tudi mi že komaj čakamo, da začnemo okrog po hribih  pohajkovati, samo vreme moramo zrihtat! user posted image

_____________________________

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
   RE: JANUARSKE MAMICE
13.6.2006 22:03:45   
Dali 28
Hoj!
Tole je za PIKICO ki se sprašuje gdaj večji avtosedež.Moja Tijana se je od začetka zelo rada v lupinici pelala.No mesec dni nazaj pa so se začeli vsi problemi s to lupinico user posted image .Ker je zelo živahna punca je lupinico tudi prevrnila.Jaz sem klicala pediatrinjo in mi je rekla da jo lahko komot dam v avtosedež tako da se ona že od tri meseca in pol pele v avtosedežu.Glavico drži pokonci že nekaj časa tako da ni problema.Sedaj ima 67cm in 7310 in obožuje vožnjo v novem avtosedežu.user posted image

Imam eno vprašanje.A mogoče tudi kateri mamici otrok tako bruha kot moja.Ko poje lepo kupčka podre čez kako uro pa začne bruhati-ni veliko ampak je.Ni skoraj nikoli mirna samo ko spi tako da moram reči da sem že malo izmučena a kaj šele bo.user posted image

Lep pozdrav vsem skupaj

_____________________________

17.1.2006 SE NAM JE ZGODILO NAJLEPŠE V ŽIVLJENJU-RODILA SE JE TIJANA

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
   RE: JANUARSKE MAMICE
13.6.2006 22:03:46   
renan
ja rija, ti, ki so rojeni 4.1. so še posebej sladki- po mamahuser posted image Kdaj točno je pokukal ven tvoj Til? Naš se je rodil ob 16.40.

Vladimir je že od začetka surovo banano in tudi surovo naribano jabolko...zelenjave pa sploh ne mara: dala sem mu korenček s krompirjem, pa se je tako nejevolno skremžil, da me je skoraj kap od smeha. Ima katera kakšno idejo, katero zelenjavo in na kak način naj mu ponudim, da bi jedel? To bi moralo biti nekaj slajšega, da bi mu teknilo....Mleka pa še vedno veliko spije, edino, ko ima gost obrok se podaljša razmak med dojenjem.

lp, renan

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
   RE: JANUARSKE MAMICE
13.6.2006 22:05:38   
rija
Renan, tvoj je starejši, moj je rojen 19.03.....

Za zelenjavo bi pa tudi mene zanimalo....user posted image user posted image  Sem danes v obupu Paparico kupila, pa bom malček eksperimentirala.....

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
   RE: JANUARSKE MAMICE
13.6.2006 22:06:03   
mayflower
LE&TA: mene pa zanima, kje si naročila nahrbtnik. Naš vragec je absolutno pretežek za kengurujčka.

DRugače pa smo mi imeli posvetovalnico danes in smo dobili tudi drugo pikico. Glede na to, da smo dve uri čakali na pregled, je bil zelooo priden v čakalnici. Je pa zato bil celo popoldne tečen. Upam, da jutri ne bo imel vročine.
Aleksej ma pri petih mesecih starosti 9200 g in je velik 69 cm. Smo bolj težka kartegorijauser posted image

Jst sem ga danes oblekla: spodaj bodi brez rokavov, navrh majica s kratkimi rokavi in žabice-kratke hlače. Pa še nogavičke in klobuček. Pediatrinja mi je svetovala naj ga s kremami za sončenje mažem šele po 6.mesecu starosti. Izjema je, če gremo na morje-pol je bolje, da se otročka namaže.
Danes nismo nič papcali sadja, jutri sprobamo korenček.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
   RE: JANUARSKE MAMICE
13.6.2006 22:29:21   
LE&TA
Lumpy, evo link, pa si poglej, poštnina je bla pa 14 evrov. Še vedno ugodno, pr nas je nekej čez 30 tisoč, gledala sva ga v Baby centru, moj ga je probal dat na rame in mu je ful pašal gor, je res mal boljši in za v hribe, odvisno kolko časa bo zdržal nosit našo težko pupo!!user posted image
Je ful nastavljiv s pasovi , tud višina poglage na kateri otrok sedi, zdej ko so majhni daš više pol pa nižaš!! Nama se zdi res ful fajn, mal smo ga že sprobali, sam bo treba še počakat da se bo Tinkara mal sama držala pokonci!!
Sva pa plačala 6.6. dobila pa danes!

http://cgi.ebay.de/Tatonka-Kindertrage-Kid-Carrier-navy-Rueckentrage-Neu_W0QQitemZ7422089763QQcategoryZ77127QQrdZ1QQcmdZViewItem

_____________________________

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
   RE: JANUARSKE MAMICE
13.6.2006 22:36:21   
Dali 28
No drage mamice ker vidim da se menite za sprehode in kako kavico upam da nisem preveč usiljiva saj bi tudi midve z vami na kakšen sprehod in kavicouser posted image .
Jaz sem zdej že dvakrat imela Tijano v kratkem oblečeno zunaj-danes je bilo sploh vroče.Kaj pa ve?
Lpuser posted image

_____________________________

17.1.2006 SE NAM JE ZGODILO NAJLEPŠE V ŽIVLJENJU-RODILA SE JE TIJANA

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
   RE: JANUARSKE MAMICE
13.6.2006 22:59:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LE&TA



Sm pa našla neki ful zanimivga, ko bomo naslednjič noseče. Če vas zanima si poglejte!!http://www.bolha.com/oglas1745074


Ja, tele doplerje sem jz med nosečnostjo videla v neki tuji reviji, vendar cena niti približno ni bila tako visoka, kot prodaja ta tip na bolhi. So bili tam okoli 60-70$. Sem se tudi takrat malo pozanimala in jih ni bilo mogoče kupiti pri nas. Ni kaj, tip se je znajdu in verjetno tudi dobro služi, saj jih prodaja še enkrat dražje.

V tujini si jih je možno celo izposoditi za par mesecev. Pri nas tega nisem zasledila


< Sporočilo je popravil caffee -- 13.6.2006 23:05:37 >

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 59 [60] 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 59 [60] 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?