|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARSKE MAMICE
11.6.2006 10:30:01   
AlenkaIST
Daaaaan

mi smo pa včeraj tako čofotali po bazenu da sta bila oči in mami čisto mokra. Da ne govorim o Sari user posted image  Ne ve, kaj jo je pičilo ampak uživala je 300 na uro.

Meta22, čao! Naša dudo daje ven pa not, pa ven pa not. Če se samo igra jo grize iz vseh strani, ko jo pa rabi pa prav nacilja. Tudi samo jo že poišče po vozičku.

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
   RE: JANUARSKE MAMICE
11.6.2006 12:39:58   
Anonimen
meta22, luštne slikce. Mi je ful všeč vaša telovadnica. Kolk je pa velika? Mi bi jo tud kupili, sam mamo mal malo prostora in če je prevelika bo avtomatično odpadla.

(odgovor članu AlenkaIST)
  Neposredna povezava do sporočila: 1427
   RE: JANUARSKE MAMICE
11.6.2006 14:12:07   
Anonimen
Meta, joj kolk so luštne slikce! user posted image

Jz pa samo na hitro poročam, da je naša mala osvojila obračanje iz hrbta na trebuh, ampak je "pozabila" kako se kontra obrne user posted image Prej je znala user posted image Eh...zdaj je ta varianta "IN" user posted image user posted image user posted image ...se bo že spomnila.

Aja, imam pa jo vseskozi na tleh. Mehka podlaga (ala postelja in stajice) ni za dojenčke.  Baje se na tleh najbolje učijo gibalnih spretnosti...

aja, pa še to; poje še vedno ful malo mleka na obrok. Včasih ima kake prebliske in požlampa kake dva deci, običajno pa tam okoli 120 ml....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1428
   JANUARSKE MAMICE
11.6.2006 14:33:58   
Dali 28
user posted image Hojla vsem skupaj!
Danes sem prvič tu.Imam punčko rojeno 17.1.2006.Imeli sva drugo cepljenje in je imela malo otrdino ampak nič hudega-malo obkladkov pa bo izginilo.Tu na forumu sem prebrala da nekatere mamice šele začenjajo počasi dodajati hrano.Jaz namreč nisem imela zadosti mleka.Tudi v porodnišnici sem dodajala Aptamil.Ko je napolnila mesec in pol sem čisto zgubila mleko tako da smo pristale samo na Aptamilu.No od treh mesecev pa sem ji začela dodajati ribano korenje in jabolka.Sedaj jemo vse kar lahko otroci pri tej starosti.Sadne kašice,zelenjavne,..nekatere mogoče neboste verjele ampak včeraj je smoki kao grizla-z dlesni seveda ker se matramo z zobki ampak še nobeden ni zunaj.
Sedaj imamo 7310 in dolgi smo 67cm.
Lep pozdrav vsem od mene in moje princeze Tijane rojene 17.01.2006 ob 2.07 v ljubljanski porodnišniciuser posted image

_____________________________

17.1.2006 SE NAM JE ZGODILO NAJLEPŠE V ŽIVLJENJU-RODILA SE JE TIJANA

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
   RE: JANUARSKE MAMICE
11.6.2006 19:33:18   
lumpy
Nemsis,
težave s polivanjem se vam bodo izboljšale sedaj ko bosta začele z uvajanjem goste hrane ( tako vsaj pravijo). Glede doma narejenih kašic in kupljenih pa bi ti rekla takole, če sta šele začele ji v začetku čim manj dajaj kupljene za pokušat , delaj le domače, če bi rada da je domače ne kupljene. Lahko pa da ji enostavno ne bo pasal okus domačih kašic, imam prijateljico , ki je storila prav vse da bi jedel domače kašice pa ni šlo, delala jih je na 100 in 1 način pa ni šlo, samo kupljene, ampak ona je naredila napako ker je začela z kupljenimi.
Če imaš jabolka bolj kisla, jih malo pokuhaš  pa potem pripraviš v kašico pa niso več kisla.

Meta 22,
naš malček si dudo že da sam v usta, če je spočit in se mu ljubi razmišljat kako in kaj gre ta zadeva, če pa je bolj utrujen ni šans , da bi se še malo potrudil pa si jo dal v usta, pa če jo ima tik zraven ust ali celo v roki.

Dobrodošla Dali , tvoja punca je rojena pa en dan za našim korenjakom. Velika punca ! Tudi mi dodajamo že od 3,5  in sedaj jemo sadne , zelenjavne kašice, ta teden pa smo  začeli tudi z juhicami.

_____________________________

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
   RE: JANUARSKE MAMICE
11.6.2006 19:42:44   
mayflower
Dali28: pozdravljena med nami. Sta pa res zgodaj začeli z uvajanjem hrane. Mogoče se motim, ampak a ne smoki vsebuje arašidov? Ti pa so zelo alergeni, tko da ji ga jst raj ne bi dajala.
Mi smo se pa potepali. V soboto smo bili v LJ in nakupovali. Malo cunjic, pa prenosno postlco. Je že spal v njej, sploh ni blo nobenga problema. Sva pa kupla tud dodatno podlogo, da ne spi glih na trdem.
LE&TA Sej sem mu dala riževe kosmiče, sem mal na kratko napisalauser posted image . Od MIlupe (k se jih daje tud v flašo za zgostit mleko). Jst sem iz njih nardila kašico, ki pa mu ni bla dobra. SEj ni čudno, ker so prou brez okusa. Drugič mu bom kako sadje noter dala.
Ta teden štartamo korenček. DRugače ma pa naš frajer Frutke zelo rad. Sploh je bil uspeh pr hruški, je zmazal vse kar sem mu dala. Očitno hruška k sem mu jo skuhala., ni bla prou sladka. Sem pa opazla razliko s kašicami od Hippa al pa Frutki: Hippove kašice vsebujejo tud riževe kosmiče, v Frutkih je pa samo sadje. Od Hippa sem kupla korenčkovo kašico in slivovo kašico. Komaj čakam drugi mesec, ko bomo imeli domače breskve. To bova papcalauser posted image . Pa tudi bučke so nam že dale prve plodove.

< Sporočilo je popravil mayflower -- 11.6.2006 19:43:25 >

(odgovor članu Dali 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
   RE: JANUARSKE MAMICE
11.6.2006 19:48:27   
lumpy
Punce,
pomoč rabim , spomin mi peša.
Zadnjič sem se nekje na forumu pogovarjala, kaj mora dojenček znati pri določenem mesecu in prijazni ljudje so napisali dobre internetne strani, kjer je bilo vse lepo razloženo in razčlenjeno - tko malo za orientacijo. Sedaj pa te strani oziroma tega čveka ne najdem pa da je bog. user posted image  

Ga je katera slučajno zasledila, ali katera mogoče ve za kakšno takšno stran ?

_____________________________

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
   RE: JANUARSKE MAMICE
11.6.2006 19:53:56   
Anonimen
Lumpy, saj sem jo pokuhala in nato spasirala. Pa ji vseeno ni šla dol. Ne vem, mogoče sem naredila kaj narobe. Kako dolgo pa naj bi jabolko in ostalo sadje pokuhavala?
Bomo še enkrat probali, pa bomo videli. Kako ste pa vi delali te sadne kašice? Ste sadje tudi pokuhali ali kako drugače?

(odgovor članu lumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1433
   RE: JANUARSKE MAMICE
11.6.2006 19:55:14   
*hana*
Oj,
no, pa smo danes "izpeljali" piknik, ki smo ga zaradi vremena prestavljali že en mesec, pa še vreme se je držalo, zjutraj je sicer izgledalo bolj žalostno, potem pa je bilo OK. Ampak vročine pa nobeneuser posted image .
Smo bili včeraj na enem rojstem dnevu v Postojni in nas je pošteno prezeblo, take temperature se še za spomladi ne spodobijo, ne pa POLETI pišuka.

Oči in Hana se crkljata, oba že skopana, jaz pa grem sedaj.
Ko smo prišli, smo samo vse cunje zbasali v pralni stroj in umit, ker smo smrdeli po dimu kot user posted image .

Drugače pri nas nič novega, za drugo hrano razen Milumila se še ne zmeni. Ima pa sedaj vsako jutro telovadbo v posteljici, ko se zbudi začne z vajami in jo obvezno dobim obrnjeno v kontra smer. Včeraj je to izvajala cca eno uro, potem pa nazaj zaspala, in sicer tako, da se je spravila na počez in čisto na vrh posteljice, glavo pa zarinjeno v vogal in z dudo ( jo je poiskalauser posted image , ker jaz jo vedno ko zaspi in jo pljune ven dam čisto v vogal).

Toliko od tega vikenda, jutri je nov teden in res srčno upam, da bodo zgoraj začeli kurituser posted image , ker pri nas trenutno spet klimo laufamo na toplo, ker je v stanovanju drugače 19 stopinjuser posted image .

Lep nedeljski večer in lahko noč.

čau

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
   RE: JANUARSKE MAMICE
11.6.2006 20:23:38   
XXYY
Lep pozdrav!

Kako ste kaj? Končno je bilo danes lepo vreme. Upam, da bo tudi v naslednjih dneh.

Danes smo se malo potepali na jagodnemu dnevu na Jančah. Je bilo kar veliko ljudi gor in moram res pohvaliti našo Laro, da je bila zelo pridna.

Dali28 : dobrodošla med nami.

Meta22: tvoj Valček je pa pravi princ. Full je cortkan.

Drugače pa pri nas ni nič novega. Samo to, da Lara še vedno malo popije na en obrok (90-120ml). Kakor se ji zazdi.

Nč, se še slišimo in se pišemo.

Čao. 

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
   RE: JANUARSKE MAMICE
11.6.2006 20:35:09   
lumpy
Nemsis,
jaz sem od začetka vso sadje pokuhala, k jabolku sem dala pikico cimeta, drugače pa nič. Potem pa sem pokušala že s surovim sadjem, zdaj jeva surovo sadje, olupljeno in premečkano nič več zmiksano. Ko sva poskusila sadje in je bil vsega že malo navajen pa sava sadju dodajala ovsene kosmiče, pa suhe slive, pa rozine ( recepti kar nekaj postov nazaj na naši temi), pa pridejo zelo dobre kašice.

Če te še kaj zanima in nsiem nazorno razložila me pa kar vprašaj.

_____________________________

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
   RE: JANUARSKE MAMICE
11.6.2006 20:50:56   
renan
Pozdravljene mamice januarke!

A vas tudi že kaj križ boli od dviganja vaših sončkov? naš ima zdaj že kakšnih osem kil in me že pošteno ureže, ko ga dvignem. še posebno ponoči, ko mi mišice počivajo...

naš se pa zna obrnit s hrbta na trebuh že kakšen mesec. samo nazaj na hrbet je pa tudi pozabil, ali pa noče, ker ima tako lepši razgled. nekaj časa je tako na trebuhu, potem pa začne cvilit in moram hiteti na pomoč, da ga prekopicnem.

Ne vem,če ste se že kaj pogovarjale o materinskih občutkih. zame so nekaj prečudovitega in nikoli si nisem predstavljala, da bodo tako močni. zgodi se mi npr., da grdo sanjam in grem preverit malega. če je slučajno zelo miren, se tako prestrašim, da se ga moram dotaknit in potem se seveda prebudi.user posted image so še druge stvari: nisem ne vem, kako verna, a zdaj vsak večer zahvaljujem bogu, da mi je dal tega čudovitega otročka. včasih sem že prav patetična, tako srečno se počutim, ko se cartam z mojim mišekom. ko se mi zjutraj nasmehne, se skoraj raztopim od sreče. pred dvema tednoma sva z mojim možekom končno šla sama ven s prijatelji na kosilo. vladimirčka sva pustila pri tašči. bilo mi je super, da si lahko malo oddahnem, a le kakšno uro. potem me je ulovila takšna kriza, da me je moj dragi moral peljati k malemu, sam se je pa vrnil nazaj na kosilo. mali je seveda mirno spančkal in ni prav nič pogrešal mamice.user posted image
pa si nisem nikoli bolestno želela otroka, niti si predstavljala te ljubezni..
Se vam dogaja isto?

LP, Renan

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
   RE: JANUARSKE MAMICE
11.6.2006 21:15:54   
lumpy
Renan,
kje pa hodiš ti, že zelo dolgo te ni bilo.
Dobro temo si načela - te materinske občutke. Ja nekaj prekrasnega je ta vez otrok - mama in mislim da se je z besedami ne da opisat, ne moreš razložit vsega, lepo bi bilo če to doživi vsaka ženska.

Jaz tako močnih občutkov nisem imela, da bi mogla kar leteti od nekod k malemu. Sem pa prvič ko sem ga pustila v varstvu pri prababici,kar presenečena nad svojimi občutki. Prej se mi je kar zdelo zakaj pa ga ne bi pustila, ko pa sem morala iti sem bila polna navodil prababici, pa še kakšno solzico sem potočila, je pares da je bilo potem vse ok, ampak čez nekaj časa si pa že malo nervozen, ap bi rad bil in s kolegi in z malim...Ko pa to večkrat storiš je vedno bolje, čeprav vedno komaj čakam da stečem k malemu v objem.


_____________________________

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
   RE: JANUARSKE MAMICE
11.6.2006 21:23:50   
renan
No, mogoče imam jaz tako močne občutke, ker je za mano zelo črno obdobje, ko sem izgubila oba starša.....zdaj pa kar ne morem verjet, kako srečna je naša mala družinica... moj pogled na življenje se je z negativnim obdobjem totalno spremenil- vse lepe trenutke veliko bolj cenim kot sem jih včasih...



(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
   RE: JANUARSKE MAMICE
11.6.2006 21:38:16   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: mayflower

. Komaj čakam drugi mesec, ko bomo imeli domače breskve. To bova papcalauser posted image . Pa tudi bučke so nam že dale prve plodove.


Bodi previdna z breskvami, so na seznamu živil, ki mi ga je dala pediatrinja, ki bi se naj do enega leta ne uživaleuser posted image

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
   RE: JANUARSKE MAMICE
11.6.2006 21:39:01   
lumpy
Renan,
žal mi je za tvoje starše. Saj bo, saj s tem pa ni nič hudega če tako občutiš ( če si me mogoče narobe razumela). Glavno da ste sedaj srečni.

_____________________________

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
   RE: JANUARSKE MAMICE
11.6.2006 21:42:46   
lumpy
Pozdravljena Rija !
Ma ta mnenja glede uvajanja hrane so pa res tako različna , da me že glava boli. Jaz se držim svojega občutka, pa kar bo bo.
V veliko kateri knjigi namreč piše da lahko ta čas ko je že navajen nekaj okusov sadja, zelenjave...  večinoma vse sadje izgobilai naj bi se do enega leta le jagod in kivija.

Midva sva že poskusila breskve, marelice, danes pa nektarino.  ??? user posted image user posted image

_____________________________

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
   RE: JANUARSKE MAMICE
11.6.2006 21:44:42   
rija
Ma veš kaj, meni je ful čudno, potem pa gledam te kašice po četrtem mescu, pa jih ima ogromno noter breskev.

Marelico sva tudi midva že jedla....danes pa zelenjavno juhico, pa je hudiček mali usta zaprl in ni bilo šanse, da jih da več narazen...in potem sva zopet jedla hruško v jabolkiuser posted image
Očitno sovraži zelenjavo!

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
   RE: JANUARSKE MAMICE
11.6.2006 21:50:14   
lumpy
Rija,
tudi naš Matic nima rad zelenjave, kar je sadje ni problema je vse, najraje pa ima banano poje selo šmentek mali. Zelenjava pa ne gre in ne gre po grlu navzdol.

_____________________________

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
   RE: JANUARSKE MAMICE
11.6.2006 21:56:39   
pikica*
Dober večeruser posted image !

Vikend je za nami, sončka se pa nismo ravno naužili. Pa bo menda jutri bolje.  Vidim, da ste še kar pri hraniuser posted image . Mi smo danes končno odkrili kaj ima naša punči najraje (poleg čokoladnega sladoleda in mleka). Ribe! Danes smo ji čisto za hec dali malo krompirja, potem pa še (bolj v šali) majhen košček osliča. In ga je Zoja zmazala, da smo jo komaj dohajali (bi kar očiju prst odgriznilauser posted image ). Hitro je ugotovila, da je riba precej boljša od krompirja. Očitno je res čisto po nama z user posted image  (oba imava namreč rada morsko hrano). Vse kaže, da bodo ribe sedaj kar pogosto na jedilnikuuser posted image .

Ovčka, ne sekiraj se zaradi hrane. Pri nas je danes izgledalo približno tako: ob 7h zjutraj 150ml Milumila, ob 12:30 par žličk kašice iz jabolka in banane, ob 14:30 en kar zajeten kos osliča, potem pa ob 20h 150ml Milumila s piškotom. Pa se mi ne zdi nič premalo. Otroci pojedo toliko, kot jim paše. Edini podatek, ki je pomemben je ta, da normalno pridobiva na teži.

Zdaj pa grem naprej delat. Noč bo še dolgauser posted image .

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
   RE: JANUARSKE MAMICE
11.6.2006 22:21:59   
LE&TA
Renan, glede občutkov maš čist prav, res je nekaj neverjetnega, jst Tinkaro celo polubčkam že zjutraj, kaj šele do večera. Je kot en mali cmok! Sam kaj ko bojo prehitro zrasli!! Zato uživajmo z njimi zdaj!

Zdej je čist nora na koledar (brez kake slike, sam številke), P ajo sprašujem kdaj gremo na dopust, ona pa brca z nogami in rokami, ustka nardi na črko O. Všeč ji je pa tudi plastenka od 1.5l, je mela dans ful dela z njo, boljš kot kaka igrača!user posted image

Breskve, res je za pazit, Tinkara je ratala flekasta nad ušesi, pa čez obrvi, sam ne vem če lih zarad breskev, ker je bla taka tudi 1x ko je pila mleko in še parkrat, ne morem ugotovit točno zakaj. Bom pa čez kak teden spet probala z breskvijo, da vidim kaj bo! Dans sm ji nardila kašico iz jabolka in korenčka (s sokovnikom) pa banano sm pretlačla z vilico in vse skupi zmešala (vse troje sm probala že posamezno in je blo OK). POjedla je vse, cca.100ml.
Dajem pa sam surovo sadje, nič ne kuham.

_____________________________

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
   RE: JANUARSKE MAMICE
11.6.2006 22:23:29   
rija
Lumpy, kako pa je s prebavo po banani?
Našega tako zapre, da mu je ne dajem večuser posted image

Pa vidim, da ti mali carteki jejo samo tisto, kar naj nebi....ribe.....user posted image user posted image user posted image
Mi pa bomo z mesom začeli naslednji mesec.....

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
   RE: JANUARSKE MAMICE
11.6.2006 22:25:32   
rija
LETA, kako pa zgledajo ti madeži? Naš ima enega trdovratnega, ki izginja in se zopet ponavlja....sovpada pa z uvajanjem goste hrane.....sicer pa zgleda bolj kot lišajuser posted image

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
   RE: JANUARSKE MAMICE
11.6.2006 22:35:45   
Nannn
No pa je spet konec vikenda in ocka odhaja v sluzbo...pa tako nam je bilo spet lustno ko smo bili vsi skupaj doma in uzivali user posted image user posted image  na morju je bilo vceraj bolj oblacno vreme in pihalo je drugace pa smo se imeli super user posted image  treba spet kmalu ponovit...v bistu komaj cakamo na tapravi dopust ki se bliza user posted image user posted image ampak kaj ko je vreme tako cudno...nam se centralna zjutraj vkljuci to pomeni da pade temperatura pod 22 user posted image  

Vidim da imamo intenzivne debate o hranjenju...mi se se vedno nismo premaknili od jabolk,hrusk,banan...danes sem skuhala polento in jo zmiksala z kuhanim jabolckom...in nasa pupa je fuuuul jedla...nam je rekla patronazna da naj kar polento ali riz skuhamo ker je brez glutena...malo me skrbi glede korencka...da ne bi Ele prevec zaprlo...drugace pa kakamo kar obilno in ze bolj konkretno user posted image user posted image  jest se breskve sploh ne upam dati tako da mislim da bo to sele drugo leto...bomo pa marelice sprobali samo da bodo malo bolj sladke in domace....ker sedaj so se zelo vodene in brez okusa....

A katera ve ce lahko dajemo nasim cesnje,borovnice?

tinkamiska jest sem Eli kupila v petek papajo me pa zanima kako si jo ti naredila tvoji pupi?

Sibam se malo prebrati saj ste bile cez vikend spet velike cveke user posted image user posted image

Dali28 dobrodosla med nas user posted image

Lp Nannn user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
   RE: JANUARSKE MAMICE
11.6.2006 22:39:03   
rija
Za češnje nimam pojma. Borovnice pa mi veselo jemo, pa še lepše kakamouser posted image

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?