|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARSKE MAMICE
9.6.2006 9:35:15   
AlenkaIST
Nemsis user posted image  Tudi jaz sem jo 2 dni nazaj. Zdaj pa čakam..... Upam, da kmalu dobim odgovor.

Drugače pa nič novega. Zobkov ni, spimo še vedno po 12 ur, čez dan imamo blazno velik za povedat,....

Zdaj pa čakamo da prine na obisk najmlajši član trenutno - nečak Nejc, ki bo čez par dni star 1 mesec!!

čao

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
   RE: JANUARSKE MAMICE
9.6.2006 9:45:15   
meta22
Hojla čvekice!

Gotovo se me več ne spomnite!!! sem bila dosti z vami pred porodom pa še kratek čas po porodu. vas prebiram redno- vsak dan. pišem pa bore malo. vedno sem imela namen se oglasiti, pa sem bila ziher da ste tako al tako pozabile na naju z valom. me je pa toliko presenetila ovčka, ki me je spomnila, da me nekatere niso pozabile.
mi z našim valom prav uživamo. mi vsi govorijo da spoloh ne vem da imam otroka. je pravi dobrovoljček. seveda z občasnimi težavami, brez katerih seveda ne gre. se še dojiva, vendar sem mu zadnje dni zvečer začela dodajati prilagojeno mleko, ker se je začel zbujat ponoči. je spal že od 21-6.3o (že pri nekje dveh mesecih). Pa mu nič kaj ne pomaga. se še vedno zbuja. verjetno so na pohodu zobeki. ko se ponoči zbuja ima zaprte očke. sadosti je le vstavljanje dude in božanje po rokici pa največkrat zaspi nazaj.
z uvajanjem smo začeli, vendar zelo počasi samo sprobavamo okuse. do sedaj še samo jabolko. mu ponudim kako žličko čez dan ( prekuhano in pretlačeno ), pa se mi zdi da bo kar jedec. na začetku se je malo kremžil , sedaj pa že odpira usta, ko vidi žličko in maha z rokicami.
imeli smo nekaj problemov z kakanjem. prej je kakal zelo veliko- kake 3-4- krat na dan. sedaj pa le enkrat na dan ali pa celo po več dni nič. zelo različno.
bili smo že dvakrat pikani, pa kake večje reakcije, razen malo zatečene nogice ni bilo. se mi je pa kar smilil ko je dobil tisto konjsko injekcijo v tisto malo bogo nogico. je pa kar junaško prenesel oba pikeca. moalo je pojokcal, čez sekundo pa je že dalje zabaval sestre s svojim gruljenjem in smejanjem.
smo bili tudi na fizioterapiji, ker je imel zelo stisnjene pesti, ki mu jih je bilo težko odpreti. ko je pasel kravice jih ni odpiral. pa so nam tam pokazali kako ga je treba dvigovati, nositi in pokazali nekaj vaj, ki jih izvajava doma. čez dva meseca imava kontrolni pregled (sem mnenja da bi te vaje in rokovanje z dojenčki morali kazati vsaki mamici že v materinski šoli). ne ve se še prevaliti iz trebuiščka na hrbet in obratno, se pa že obrne na bok, tako da počasi verjetno bo. se pa zadnje dni zeloooo na glas smeji in zraven zelooo na glas cvili. tako da gre kar skozi uho. je prav zanimiv. torej, nič kaj drugače kot vaši cukrčki se razvija tudi naš val!
to je vse kar se sedaj na hitro spomnim o nas. obljubim pa, da se bom sedaj oglašala malo bol redno.
imam namen še dodati slikice v album če mi bo uspelo, tako da boste videle tudi našega korenjaka. če mi bo seveda uspelo. geslo vam sporočim naknadno.

aja, ovčka, še naše mere:
rojstvo: (19.1.2006)   3750g       53cm
1.mesec                     4810g       57cm
2.mesec                      5200g       60 cm
3.mesec                      6450          64,5 cm
4.mesec                      7130g         70 cm           
pa hvala ti za vzpodbudo za oglašanje!

lp
Meta in Val

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
   RE: JANUARSKE MAMICE
9.6.2006 10:42:22   
bobika
Na hitro se oglasim, potem pa pospravljat, hruško kuhati in na sprehod.
Danes boma poskusili kuhano hruškico, bomo videli, kako ji bo po 5 dneh jabolke všeč hruška user posted image .
Včeraj je že drugič ta teden kakala. In to kar lep kupčekuser posted image . Verjetno ji res pomaga sokec jabolke.

meta22, jaz se te ne spomnim, ker nisem bila na januarčkih pred porodom, ampak pri februarčkih. Spomnim pa se, da sem gledala seznam, kdaj so januarski otroci rojeni in sem videla, da je tvoj Val na enak dan rojen kot moja Manca user posted image . Sedaj, pa kak sem začela brati tvoj post in sem videla, da gre za Vala,sem si kar mislila, da je ta Val, ki je rojen na enak dan kot pa Manca. Ob kolkih je pa bil rojen? Manca se je rodila ob 16.58.
Pa, dobrodošla med nami (ponovno). Če se te od prej ne spomnimo, se bomo pa sedaj spoznale user posted image

Zdaj pa grem, lp

< Sporočilo je popravil bobika -- 9.6.2006 10:44:19 >

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
   RE: JANUARSKE MAMICE
9.6.2006 11:04:04   
meta22
naš korenjak je bil rojen točno ob 12.30. torej malo starejši od vaše mance bobika. če pa ga nebi malo dregnili bi pa verjetno še kar nekaj dni ostal notri. je tak al tak zamujal že šest dni, pa se mu še tisti dan ni mudilo.
ej punce, hotla dat slikice gor, pa sem album znala ustvarit, pri dodajanju slikic pa se je ustavilo. sem vse že porihtala, pa pritisnila dodaj, pol pa mi jih ni dodalo. kaj sem naredla narobe ????

lp
Meta

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
   RE: JANUARSKE MAMICE
9.6.2006 11:09:27   
meta22
pa še eno tehnično vprašanje: kako lahko dodam tisto slikico zraven uporabniškega imena?

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
   RE: JANUARSKE MAMICE
9.6.2006 11:49:40   
pikica*
Ojla punce!

Zadnji dnevi so pri nas precej aktivni in sploh ni časa za forum. V bistvu me danes nekaj zanima. Predvsem pa se obračam na tiste mamice, ki imate "težkokategornike"user posted image . A ste že kaj razmišljale kdaj boste dale vaše user posted image  v večji avtosedež? Saj ne, da se nam kam mudi. Bolj me zanima, kdaj je priporočljiv prehod na večji avtosedež. Naša Zoja se zdaj že pridno bliža osmim kg, potem pa ne bo dolgo, ko bomo prilezli na 9. Zdaj pa ne vem, ali je dobro, da jo takrat prestavimo v drug avtosedežuser posted image . Kar se sedenja tiče punči nima težav in čez kakšna 2 meseca bo najbrž še bolj stabilna, ampak ne vem, če ne bo še prekmalu za prehod? Glede na to, kako hitro raste, pa si ne predstavljam, da bo še zelo dolgo v lupinici (itak mi ni jasno katerega otroka, ki ima 13kg še lahko spraviš not - smo probali z lažjim in je že takrat izgledalo prav komično user posted image  in niti približno varno). Kako boste torej naredile? Mi smo nov avtosedež sicer že nabavili, ampak se nam ne mudi z uporabouser posted image .

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
   RE: JANUARSKE MAMICE
9.6.2006 13:02:59   
LE&TA
Pikica, glede sedeža tud mene zanima, ker Tinkara je v lupinici ful na tesno, in se tudi ful segreje in spoti, ampak nekej časa bo še v njej, ker je res da so še mehki in morjo met oporo z vseh strani, sam ne vem če bo do 13kg v njej. e bomo še sproti o tem!!

Mi že 2 dni papamo breskvo, 2 breskvici sm ji stisnila skozi sokovnik in je ratala gosta kašica, pojedla jo je vso in še je blo premalo. Sm pa probala: jabolko, korenček , hruško, marelico (je bla kisla, pa smo sam 1 žličko), banano, bom pa še krompirček in počasi še zelenjavo.

Včerej ko smo se kopali sm ji dala žogico v banjo in je blo tko lušno da sm bla jst mokra in še cela kopalnica, tko je čofotala. Prej sva jo pa vedno spodbujala : dej čofa čofa, pa ni blo nič, sam žogico je rabla!!user posted image

Drgač pa ima dan premalo ur zame, ne utegnem nič nardit, ko gre pa TInkara spat sm pa tud jst zmatrana in ne pridem niti do računalnika, včerej sm pa ob 21.30 likala! Ni kej, še malo pa nas bojo rabli naši škrati res non stop, še malo pa jih bomo lovile okrog!user posted image user posted image user posted image

_____________________________

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
   RE: JANUARSKE MAMICE
9.6.2006 15:01:53   
ajdaN
Samo na hitrco glede sedeža. Pri nas pred septembrom ne gre iz lupince - takrat računam da bo imel nekje okrog 11kg. Pa konkretno bo že sam sedel. Itak pa šele takrat enkrat dobimo avtosedež od nečaka, tako da se nimamo kej za zmišljevatuser posted image .

Nogice ima itak že malo pokrčene, ampak dokler mu glava ne bo prerasla vrha sedeža, mu ni premejhen. Pasovi so pa tudi dovolj dolgi. Ne vem zakaj se vam zdi, da so utesnjeni notri - men se našemu ne zdi lupinica prav čisto nič premejhnauser posted image .

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
   RE: JANUARSKE MAMICE
9.6.2006 15:48:15   
tinkamiška
Pozdravljene vse!

Se samo malo na hitro javim.

Glede uvajanja. Iza papa kot, dabi že tri mesece uvajali. Danes je jedla za "kosilo" kašico iz jabolke, hruške in banane. Super fino ji je všeč in se kr v žličko zaletava, pa tako razočarano je gledala, ko je vse pojedla. Ji  ne dam še veliko, približno tretino hruške, pol jabučka in tretino male banane. Jabiko in hruško prekuham, potem pa z banano vred zmečkam z paličnim. Jutri bom dala namesto jabike papajo.

Avtosedež. Ne bova je dala notri preden bi mela 10 kg. V lupinici je pe nekaj prostora, ampak se vseeno poti, sem ji dala eno pleničko notri in jo potem zamenjam, če se spoti. Bova pa midva kupila verjetno Romerja od 9-36 kg, se fino nastavlja in se da tudi v bolj položen položaj, če recimo zaspančka.

Iza se še ne obrača na hrbet in baušija. Samo iz enega boka na drugega. Je pa začela malo dudo cucat, recimo v avtu, kadar je tečka in zadnje par dni preden zaspi. Je pa zelo priden in nasmejan otroček in ratala je prava klepetulja.

Mogoče pridem še kasneje malo pokukatuser posted image

Lepo bodite!

Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
   RE: JANUARSKE MAMICE
9.6.2006 17:11:06   
Anonimen
Živjo punce in user posted image !

Pri nas še nemaramo nobene hrane. Sem ji dala za probat jabolko, pa rižkota, pa nič. Jabolko je pristalo na slinčku, rižek pa po flaški sploh ni hotla jest, tko da sem mogla ji sam mleko dat.

Kar se tiče avtosedeža. Kot sedenje še ni tak problem, apmak varnost, v lupinci so bolj varni. Je pa tud naši včasih vroče, ampak samo takrat ko je dolgo notri.

Drugače pa naša Lara blazno obožuje časopise in reklame. Ko zagleda časopis se ji kar učke zasvetjo pa tako plani nanj in ga čist zmečka.

Zdaj pa grevi še malo na sončka.

nkj m kkkkkkkklu    bmkun888b7nkkkkk avvv  pnčiooiiiii     ccffffhf  - no pa še pozdrav od Lare.

Lp

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 1410
   RE: JANUARSKE MAMICE
9.6.2006 20:25:29   
XXYY
Dober dan!

O Meta22, pa ti je uspelo se ti malo oglasiti tukaj! Vem, da te tudi nekatere niso pozabile na tebe z Valom.
Glede slikic, pa moraš najprej pomanjšati slikico, da ti jo sploh da v album. Verjetno nisi pomanjšala slikice na 640x480. Ko jih boš pomanjšala, ti potem bo ratalo jih dati gor v album. Jaz sem se tudi s tem "zaj...", pa mi je user posted image  potem pokazal, kako in kaj. Pa tudi on mi je zrihtu uno slikco, k je zravn uporab.imena. Mogla bi ga vprašat, samo trenutno ga ni doma.

Tudi naša Lara se še ne obrača iz hrbta na trebušček in obratno. Včasih se obrača samo na bok. Pa še to je treba malo vzbujat, da se premakne na bok. Upam, da ni kaj narobe s tem.
Na trebuščku še vedno protestira. Jo skušam vsak dan dati na trebuščka, pa vedno protestira. Tako, da upam, da bo kaj kmalu začela kaj telovaditi iz hrbta na trebušček in obratno. Je pa odkrila, da ima nogice in jih skuša dati v usta - seveda z mojo pomočjo.

No, JANUARKE, zbudite se.

Se slišimo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
   RE: JANUARSKE MAMICE
9.6.2006 21:03:05   
mayflower
Mi kar pridno papcamo, saj ni čudno da ma mali frajer že čez 9 kg. Smo sprobala že rižek (ni bil glih navdušen), jabolko, hruškico in banano. Sadje z veseljem ponjamsa. Drugi teden bova sprobala korenček. Teta mi je obljubila mlad korenček, rpvi rpidelek je rezerviran za malega korenjaka. Sem vesela, da mamo na našem koncu precej domačega sadja in zelenjave. Obrodile so nam že bučke, kmalu bodo breskvice. Bova počakala, da bodod zrele.
Ja, lupinca je tud našmu kar tesna. sam kaj, ko je daleč najbolj varen v njej. Samostojno še ne sedi, tko da ga nitit pod razno ne mislim še dajat v avtosedež.
Do sedaj se je sam dvakrat obrnu s hrbta na trebušček. Drugače pa nonstop nogice v luft dviguje in se na bok prevrača. kako je hecen: igrače ga bolj malo zanimajo, stvari ki pa niso za v usta so pa tkoooo zanimive. Naravnost obožuje daljinca od TV: ko ga doseže, takoj vse nastavitve pokvariuser posted image user posted image user posted image
Zedj gremo mal na izlet k žlahti, tko da za vikend ne bom nič na netu. mamio pa na našem koncu kar srečo z vremenom, saj sva vsak dan vsaj kake 3 urce zunaj.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
   RE: JANUARSKE MAMICE
9.6.2006 21:24:55   
LE&TA
Mi smo pa kar polno zunaj, če ne drgač pa na vrtu, jo dam v voziček, jst pa notri kej nardim, skuham naprimer, mam pa vrata iz dnevne odprta. Je pa dans en ogromen čmrlj letal okrog in sem dala še pleničko čez voziček!
Tinkara se zaenkrat obrne na levi bok s hrbta, kravce tud rada pase, da bi se pa obrnila s hrbta na trebuh in obratno pa sploh ne!! Tud ona obožuje knjigice in časopise, začne z nogami in rokami krilit in spuščat glasove!!user posted image

Mayflower, kaj si ji skuhala riž in ga zmiksala al kako?

Kako jih vozite v vozičku, tko da user posted image  gledajo naprej al vas?

_____________________________

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
   RE: JANUARSKE MAMICE
9.6.2006 21:37:00   
lumpy
Pozdravljene klepetulje, kako ste pridne, končno sem našla zopet čas da vas pozdravim.

Tašonka,
tudi jaz že hodim 4 ure v službo, ne vsak dan priložnostno. In sem sama pri sebi že razmišljala da bi po končani porodniški izkoritila možnost na 4 ure. Je zelo fajn, malo prideš med ljudi , pa zelo je fajn ko te 4 ure minejo ko keks, pa imaš še cel dan pred sabo in potem čas za svojega malčka. Če se ne bo preveč pri plači poznalo in če se bodo na podjetju strinjali bom verjetno šla v to možnost. Si tudi ti razmišlajal v tej smeri ?
 
Le - ta,
čestitke za prvi zobek user posted image user posted image user posted image user posted image , pa čist brez težav ? Še enkrat user posted image .

Alenka ist,
super da si rešila težave . Zdaj pa bo, držim pesti da ti uspe dokončati čimprej.

Bobika,
tudi jaz ti glede uvajanja priporočam enako kot Caffe, ni pa nujno da jo bo banana zaprla, naš namreč vedno ke je banano kaka 2 x na dan, res pa da prej nisva imela težav s kakanjem, razen enkrat, tako da bodi le previdna, ampak vseeno bo šlo, pač v začetku vse bolj prekuhaj, da ne napenja pa bo. Kar korajžno.

Meta,
dobrodošla po dooooooooooooolgem času.

Drugače pa pri nas zobkov še ni, se pa slinimo tako, da ne utegnemo menjat slinčkov, pa vse gre v usta, včasih pa ga zgleda tako srbi da se kar zjezi zraven.
Kupili pa smo stolček za hranjenje, Brevijev Jupiter, pa smo full zadovoljni, res da zavzame kar nekaj prostora je pa drugače fajn. Mali uživa v njem in se samo smeji, pa gleda okrog, pa sedaj je ugotovil da lahko z roko udarja po pladnju - tako je prisrčen.
Z uvajanjem še vedno nadaljujemo kot smo, jeva sadne kašice , zelenjavne, poskusila sva juho, najprej samo iz zelenjave, enkrat pa že iz telečjih kosti. Najbolj navdušen je pa nad banano, oziroma vsem sadjem, najmanj pa nad korenčkom.
Tudi naš falotek se še ne obrača na , zelo brca, pa vdeluje, obrača se pa še ne, če tudi ga poskusim vzpodbuditi z igračo.

Upam da bo kaj več časa čez vikend da se slišimo, čao

_____________________________

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
   RE: JANUARSKE MAMICE
9.6.2006 21:48:01   
LE&TA
Lumpy, naš zobek se je sam mal pokazal, zdej pa kr noče ven pridet cel, ne vem kolko časa pol hodi ven! Pa zdi se mi da je mal preveč pri strani in da kr ni sekalec, morda se mi sam zdi pa bo pol videt kolk je daleč! Ni pa nč sitna al pa vročična! V usta pa že kr nekej časa nese vse kar dobi v roke, od igrač, do slinčka, mojih prstov.... Obstaja pa menda tudi gel ki hladi, v lekarni, sam enim nč ne pomaga.


_____________________________

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
   RE: JANUARSKE MAMICE
9.6.2006 21:51:42   
lumpy
Le - ta,
pravijo da je prej hudo, da potem ko pa enkrat zobek predre dlesen je ok, iz izkušenj ne vem, tako pač pravijo in če je res sta že iz najhujšega.
Ja v lekarni imajo te gele, eden se imejune Calgel, en drugi pa Mislim da Genigel ali nekaj podobnega, jaz imam prvega za vsak slučaj pripravljenega doma, če bi bilo zelo hudo, en večer naju je že kar matralo da sem mislia da ga bom namazala, pa potem ni bilo treba se je umirilo. Če bo pa sila ga bom pa pizkusila.

_____________________________

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
   RE: JANUARSKE MAMICE
9.6.2006 22:07:50   
Nannn
Oj,

meta22 ja normalno da se te spomnimo...dobrodosla nazaj spet med nas user posted image user posted image

Tuid midve sva izkoristile vsak dan in odsle ven in se kar nahodile...seveda tudi kavica in cvek ni manjkal user posted image user posted image  Od kar smo dali Elo v spotrni del vozicka je kar pridna...lepo gleda ven in uziva ob voznji...sicer se mi zdi da bo treba jo dati se bolj v sedeci polozaj ker se kar naprej drzi naprej in ko je utrujena spusti glavico in zgornji del telesa dol user posted image  se pa nasa tudi ne obrne iz hrbta na trebuscek...kravice tudi zelo lepo pase in se potem obrne na hrbet user posted image user posted image  tok je smesna in potem se tako lepo zasmeji da se mamica kar stopi user posted image user posted image  drugace pa smo do sedaj sprobali kuhano jabolko,kuhano hrusko,in banano....in ji je bilo vse zeloooo dobro...me pa zanima kaj bo pocela z zelenjavo user posted image  pa se sama ne vem z cim naj probam....mogoce z cvetaco?V avtosedez je tudi mi se ne mislimo dati vsaj ne do septembra....Definitivno sem se odlocila da bomo kupili stolcek Trip Trap od Stokke-ja in nobenega fotelja....vsi mi svetujejo tega tako da odlocitev je padlauser posted image  Jutri pa odhajamo malo na morje k prijateljem in se tipkamo spet v ponedeljek...

Lep vikend z cim vec soncka....

Nannn  user posted image

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
   RE: JANUARSKE MAMICE
10.6.2006 11:23:08   
meta22
čao čvekice!

me veseli da se me spomnite! user posted image user posted image user posted image

slikice še niso gori. se še matram s tem da skužim sistem za dodajanje. ko bo, vam sporočim! upam da kmalu.

tudi mi iskoristimo vsak user posted image  dan za sprehode, včasih tudi po celi dan kje pohajava. sedaj ko je dežek pa smo kar doma. je naš grofek malo prehlajen. mu teče iz noska. proti večeru pa pri nas tako al tako ne moreš ven, ker te komarji požrejo, in to dobesedno. ma val tako zatečeno pod učkom, kot bi ga kdo udaril, pa ga je komarček včeraj samo malo oplazil. al majo vaši user posted image  tudi tako zatečeno od teh pikov. pa mazati ga nočem z ničemer
za stolček za hranjenje pa se še mi tudi odločamo. mi papcamo zaenkrat še kar v tistem ležalniku. vendar bomo morali kar hitro nabaviti stolček, ker kar glavico dviguje, pa hoče biti pokonci.
vozimo še ga v lupinici, sedež imami nabavlen in bo na vrsti v jeseni (verjetno ). se še kar dobro počuti v lupinici in nič ne protestira med vožnjo.

no grem se dalje matrat s temi slikami. danes bomo verjetno celi dan doma, ker dežujeeeeee!user posted image

lp
Meta

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
   RE: JANUARSKE MAMICE
10.6.2006 14:06:14   
Anonimen
no..evo..vidim, da se pri vas (spet) ful dogaja...pri nas tut.

Klara že malo govori, abecede pa še ne zna cele, samo ene par črk.
Zna delat prevale. Naprej in nazaj...user posted image user posted image user posted image

Spet se malo norčujem.....

V glavnem pa, nič novega.

Aja, včeraj se ji je pa res posrečil obrat s hrbta na trebuh! Samo ne vem kako user posted image Sem jo zjutraj pustila malo v posteljici, ker je imela pogovore z zajčkom (pa rit mu je cuzala user posted image user posted image user posted image ..), čez ene 10 minutk sem jo pa šla dvignit in je pasla kravice!!

No, tolk na hitro...

(odgovor članu meta22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1419
   RE: JANUARSKE MAMICE
10.6.2006 14:16:20   
tinkamiška
Hoj!

Iza in ati gledata formulo, pa Iza zraven glasno uponaša motor od formuleuser posted image

Kaj je pri nas novega? Danes je za kosilo Iza popala eno tretino nukovega lončka doma narjene kašice iz papaje, hruške, jabolka in banane. Joj kako je jedla, me je kr malo skrbelo, če se ne bo preveč nažrlauser posted image

Nannn sem tle na forumu prebrala, da imajouser posted image baje radi kašico iz ohlajenih bučk in banan, tako, da bova midve jutri verjetno poskusili to kombinacijo. Sem ji poskusila dat tisto instant kašico, pa usta tako skup drži, da ji tega ne bom več ponudila. Bo mamica popapalauser posted image

Aja, Iza ma dudo! Dva dni je z njo zaspala zvečer. Danes je spala 5 ur skupaj prvo rundo in potem še 3 in 2uri. Vstali smo pa ob 6.30. Drugače ji je pa ne ponujam.

No, na brzino bo to vse.

Meta, čakamo na tvoj albumčekuser posted image , sej se malo hecam, ga bom pa z veseljem pogledala, tako kot vse ostaleuser posted image

pa-pa
Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
   RE: JANUARSKE MAMICE
10.6.2006 19:48:01   
meta22
ej, ne boste verjele, uspelo zrihtati album!!! šifra: živa

lp
meta

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
   RE: JANUARSKE MAMICE
10.6.2006 20:07:03   
tinkamiška
Meta, luškanega fantka mašuser posted image sem šla pogledatuser posted image

Sem še prišla malo pokukat preden izklopim računalnik in se stisnem k možu pred TV...

ničkaj niste zgovorne danes, ja spet slabo vremeuser posted image

nič se beremo jutri, pa lepo nedeljo, se menda malo, malo boljše vreme obeta...

lahko noč!

tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
   RE: JANUARSKE MAMICE
10.6.2006 21:36:38   
LE&TA
Meta , lepe slikce. Ima tvoj fantič enako igralnico kot Tinkara. Sam sm mal razočarana nad njo, k sm pričakovala debelejšo blazino, in mam tko k ti dekco še notri in z dekco jo pokrijem, vse skupi pa na kavču (raztegnjenem), na tleh je premrzlo. Se pa fajn zamoti tam, ampak zadnje čase se kar obrne za 180 stopinj, tko da gledam kdaj bo dol s kavča padla!!user posted image Najraj ma pa tistga hrošča ki mu mi rečemo kar čmrlj, no karkoli že je!!


(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
   RE: JANUARSKE MAMICE
11.6.2006 9:19:21   
Anonimen
Ojla

No, tudi jaz sem uredila oz. dala nekaj slikic v album. Geslo je ines, če želi katera pogledati.

Sicer pa pri nas počasi uvajamo drugo hrano. Prejšnji teden smo jedli jabolčno kašico, ta teden pa hruškovo. Samo fora je v tem, ko naša tamala noče jesti doma narejene stvari. Ko pa sem ji dala frutkovo, pa je takoj jedla.
Zato me zanima, kako ve delate te stvari doma. No, mogoče je bila pri nas kriva jabolka, ker ni bila kaj preveč sladka.

Drugače pa imamo še vedno težave s polivanjem ali pa z zaprtjem. Res ne vem več katero mleko naj ji dam. Sem zadnjič kupila Comformil, pa je tako nagravžnega okusa, da me prav čudi kako lahko tamala to je. Jaz sem ga samo probala, pa se mi je vse dvignilo nazaj.

Naša tamala pa se še ne obrne na trebuh. Na bok se pa non stop obrača. Pa tudi noge dviguje. V vozičku pa tudi noče več biti leže. Se kar naprej meče, tako da ji moram takrat ko ne spi, ležišče dvigniti. Pa še to je premalo. Najraje bi že čisto sedala v vozičku in gledala naokrog.

wwwwwwwwlllčd's a <i  <t<vb ttttttttttt¸kkkkkkkkk ,,,,jn b n7  jm xm0č    bk,mulmn- no to je pa  pozdrav od Kavdije

se oglasim še kasneje, ker jo moram takoj previt. Se je pokakala.

lp                

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1424
   RE: JANUARSKE MAMICE
11.6.2006 9:44:04   
meta22
hojla čvekice!

mi smo pa po dolgem času spet prespali celo noč. ni bilo treba vstajati pa dude notri dajat.user posted image user posted image user posted image  verjetno pomaga še tisto dodatno mleko zvečer. ja, naš grofek se bo počasi odtrgal od mamice in začel kaj drugega papcat, ne samo mamino mleko!!!user posted image user posted image user posted image  me pa zanima, če si kateri od vsaših user posted image  že sam da dudo v usta. naš si jo cilja, vendar vedno narobe obrnjeno.
 
le-ta mi ga z dekico pokrijemo, pa na tleh ga mamo, ker se tudi jaz bojim da bo dol padel. sem pa tudi razočarana nad debejino blazine. mu damo spodaj par dek, pa je. najraje pa ima tisto rumeno račko, ki je prilimana in piska. sicer pa vse kar je rumeno obožuje. mi vsemu vkup rečemo kar muzikantnštadl, ker imamo nonstop prižgano tisto glasbo. se pa kar zamoti s tem , včasih kar zaspi notri.
mi smo še vedno pri jabolki. me pa tudi zanima, katero jabolko dajete. al vedno isto, al kar mešate?

iiiii, nemsis kaka čupa!!!! mi lahko samo sanjamo o tolkih lasih. naš jih verjetno še pri 14-ih letih ne bo imel tolkouser posted image user posted image user posted image  
 
tak, zdaj pa grem našega grofa dat v pojstlo, ker mi je zaspal na rokah.
 
lp
meta

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?