|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktoberke
16.10.2006 10:19:20   
aljuška
thaiss, sem ravno hotela sporočiti da je tudi Tasha23 postala mamica! ( se poznava, sva bile sošolke )
Čestitke mladi družinici, očku, mamici in malemu Gaelu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Veliko crtkanja in obojestranskih užitkov!

_____________________________





(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
   RE: Oktoberke
16.10.2006 10:35:13   
Evik
ojla, čestitke tudi od mene tasha!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja jaz sem pa še tukaj, pravzaprav sem tukaj že od 6.30... sam nisem hotla bit važna. punce dobro jutro - kaj lepega nam bo še ta dan prinesel?


_____________________________

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
   RE: Oktoberke
16.10.2006 10:40:50   
Maxica
Dobro jutro. Jaz sem ravno iz pregleda. Nemogoče, ampak v štirih dneh sem se celo odprla in to za en sam prst.user posted image user posted image user posted image user posted image  Cela reč.
CTG pa ni pokazal nič bistvenega, tako da v sredo zjutraj grem v Postojno, jamrat, v upanju, da mi pač pa sprožijo, če ne bo šlo drugače.
Nič, moram iti mal pojest, ker sem brž zjutraj šla h ginekologu.
Tasha, čestitke tudi tukaj.user posted image user posted image user posted image
Čakamo še vesti od Mamice81.user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
   RE: Oktoberke
16.10.2006 10:58:39   
nanica
Čestitke Tashi23!!!

Tudi jaz še postopam po napol praznem forumu nosečk oktobrk, danes sem že čez rok, včeraj sem bila na CTGju v porodnišnici, kazal je že nekaj močnejših popadkov, ki pa jih jaz nisem čutila. Potem so mi naredili še UZ, ker je bil tako zaspan, pa se je v tem času user posted image  prebudil, tudi UZ je pokazal, da je vse v redu. Podnevi in ponoči sem čutila še veliko špikanj inn zategovanj, a se ni razvilo nič močnejšega. Danes čakam na popadke, jutri pa imam kontrolo pri G. Če se bom že bolj odprla, kolikor sem bila zadnjič, bom kar tam ostala. Občutek imam, da bom do srede že mamica.
Držim pesti za vse preostale user posted image , da čimprej zagledamo naše user posted image  in potočimo solzico ali dve sreče.

Naja78, zgleda, da sva samo še midve LJ nosečnici. Ti malo pohiti, jaz počakam do sredine tedna, pa se srečava. Kako se bova pa spoznali?

Veliko potrpljenja in lep dan

nanica

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
   RE: Oktoberke
16.10.2006 11:17:44   
Clody
Čestitamo tasha!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joooj, zdej nas je pa res že malo! Ste kar pridne!

Jest mam u sredo rok , ampak se mi zdi da nič ne kaže, da bi se porod bližal. Mali je sicer umirjen in naredi cca od 10 - 15 gibov na dan! Odprta sem en prst kar pa spet nič ne pomeni.
Danes bom kr poklicala u porodnišnico če lahko pridem na pregled  na rok kar k njim.

Maxica, dons greš ti rodit po nadaljevankah ne??user posted image Pa Evik tudi!!

Mejte se!!


_____________________________

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
   RE: Oktoberke
16.10.2006 11:26:33   
frrrr
tudi jaz prejela sms tashe23 in hotela sporčit.. pa ste me vse prehitele user posted image

pri nas glih bla patronažna... očka šel urejat očetovski dopust in zame po sprejček za mehčanje dojk... mleka imamo za izvoz... vse kar teče in curlja... pa bomo že nekak urihtali tole povpraševanje:ponudbo...

zdej pa hranjenje user posted image

mejte se vse skrajno lepo... naj vam čimprej minejo dnevi do vaših sončkov!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
   RE: Oktoberke
16.10.2006 12:15:19   
naja78
o hudo!čestitke tasha!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vsem trem!!!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
   RE: Oktoberke
16.10.2006 12:20:51   
naja78
nanica!
dvomim da bo naš fantek hotel ven ta teden.....user posted image res da se bližam koncu popotovanja nosečnosti,......ampak pustmo se presenetit,...bomo vidli kaj bo rekel G v sredo in ctg,,.........
sva pa res tazadnje iz lj.user posted image user posted image

dajmo punce kej pisat,ker vidim da faših nekaterih faforitk ni,potem pa vse mrknete,kaj.........user posted image user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
   RE: Oktoberke
16.10.2006 13:26:14   
natja_
Hoj, hoj bodoče mamice... user posted image

Tudi jaz sem še z vami. Res, da me dva meseca ni bilo na spregled na tem forumu - se vidi, da sem zaključila s šihtom in sem doma.
Danes je moj dan, ko naj bi dobili novega člana, pa še nobenega špikanja, le neka čudna sluz je bila zjutraj prisotna - nič bela kakor vso nosečnost, ampak tko čudno rjava - je to verjetno kakšen znak, a?user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
   RE: Oktoberke
16.10.2006 14:01:34   
muki1
Pozdravček.

Še vedno nič, pa prav sumim, da se mi bo do srede kaj zakuhalo. Nič me ne špika, nobenih popadkov....razen popadki jeze user posted image , ampak ti ne odpirajo. Pa nobenega čepa še od nikjer. Pa res ne vem...po menstruaciji sem imela rok 04.10.2006, po UZ- ju je 18.10. pa sem bila prepričana, da bo ta 18 res držal, ampak vedno bolj se bliža, pri meni pa vedno isto stanje, ne vem, no.....

Zdaj se ravno zanimam še za predčasne volitve, kje se bodo izvajale, ker hočem oddati glas zdajšnjemu županu. Delam na občinskih firmah, pa hočem prispevati svoj glasek user posted image . Če me slučajno kje do nedelje zvije.

Maxica, vem kak se počutiš ob teh novicah. Nič kaj vzpodbudno, a? Ampak nekak imam vseeno občutek, da pa ta teden boš rodila user posted image .

Tak da Naja78, če me hočeš..... lahko debatirava sami user posted image . Maxica bo zdaj zdaj, pa ostale tudi, če si ti tak prepričana, da nič ne bo, se ti lahko kar pridružim. Lahko odpreva svojo temo z naslovom Naja in Muki, sta še kar tuki. Mene vedno bolj neko malodušje zajema.

@lina, dobrodošla nazaj. Čedno ime, nama je tudi bilo v izboru, ampak smo bolj potem na deklice prešaltali. Za prvega fantka, pa sem imela isto, kot je vaš starejši, to sem ti pa že tak povedala.

Frrrr, atati, tak je fino brati vajine zgodbice. Ostale se kaj preveč nimajo časa javit. Saj, vprašanje, kako bo pri nas.....

Blažena Tasha, zdaj se že stiska k svojemu piščančku. Upam, da je preveč ne boli, če je imela CR.

Punce, pišite, jaz sem še kar z vami.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
   RE: Oktoberke
16.10.2006 14:05:46   
Maxica
Ja, Muki, ne bi rekla, danes kr neki štrajkaš!!!!!!user posted image  Sem že rekla sama pri sebi, evo, pa je še Muki šla, sedaj sem pa res že skoraj sama. Uf, mi je odleglo.user posted image  Ej, saj veš, da ti čimprej privoščim. Sam, tebi je vsaj rok takrat spremenil, vidim, da bi bilo po eni strani bolje, da bi ga res tudi meni, tako kot ga je brž hotel, pa se je potem premislil. Ker to čakanje ČEZ rok, je pa ubitačno.
Nič, jaz grem malo zalečt, sem bolj slabo in malo spala ponoči, ker sem morala zjutraj na pregled. Eh, bomo že nadoknadili.
Ostale pa - PIŠITE!!! user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
   RE: Oktoberke
16.10.2006 14:11:47   
muki1
Ja Maxica in potem se najde še ena ZARA, ki nama živce para user posted image  user posted image  user posted image . Ampak me je kar v smeh in dobro voljo spravila. Eni pač to obvladajo, mar ne?

Lep avatarček. Tvoj pobič se res v enega malega hartbrejkerja spreminja user posted image . Gram pa jaz tudi zdaj nekaj pojest, potem pa pred tv. Kaj pa čem drugo delat?

Upam, da se nam Amazona kaj javi še danes.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
   RE: Oktoberke
16.10.2006 14:16:03   
Evik
punce jest sem skoz tuki in vas(nas) 100% podpiramuser posted image

_____________________________

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
   RE: Oktoberke
16.10.2006 15:15:01   
mis
Jaz sem pa zdajle uspela pridit do računalnika. S pregleda prišla ob pol dvanajstih, skuhala, pojedla, pomila... Zdaj pa RRuser posted image

V glavnem, ctg zaznal dva popadka, ki ju jaz nisem čutila. Mogoče neko malo napetost v trebuhu, ampak napram temu, kar občasno čutim doma ni bilo nič. Številke pri teh dveh popadkih so šle nekje do 70 ali 75.
Potem je G naredil še ultrazvok, da bi preveril stanje plodovnice. Plodovnice dovolj, meril je pretok v žili, je OK in normalno. Potem je zmeril še našega malega. Res bo mali... BPD je 95, kar ustreza 39+1, FAC je 340, kar ustreza 37+6. Ne vem pa kaj je kaj. mislim da prvo je glavica, nisem pa sigurna. A kera ve?
V glavnem, v sredo naslednji ctg, zdej mam na 2 dni, če ne bo nič prej. Sem pa sestro potem vprašala, kdaj je moj G kaj dežuren in je rekla da v četrtek, pa potem je še v ponedeljek tukaj, potem ga pa ni nekaj časa. In predno je delal UZ sem nekako dojela da bo naslednji ponedeljek videl kako in kaj. Če ga pol ne bo upam da bo sprožil. Sicer pa še bolj upam, da bo kaj prej samo od sebe. Mogoče bom pa še res častna oktobrkauser posted image
Tasha 23user posted image user posted image user posted image  čestitke mladi družinici in veliko cartanja.

Ja, moj je kar določil da danes dobim en popadek, potem pa je čez noč mir, da se naspiva, jutri ob 8h zjutraj gremo pa v porodnišnico. Dober plan, ane? Se kar strinjam.

01. 10. Amazona, 11. 10. rodila Ajdo Izouser posted image user posted image
02. 10. Arabela, 19. 09. rodila Katarinouser posted image user posted image
02. 10. MAMICA81, Kranj
03. 10. Pikabu, Jesenice, 27. 09. rodila Maksauser posted image user posted image
04. 10. meri, 3. 10. rodila Stašouser posted image user posted image
??. 10. gaya, Jesenice, 30. 09. rodila Gajouser posted image user posted image
??. 10. mojceca, 28. 09. rodila Katarinouser posted image user posted image
10. 10. ta.naja, 8. 10. rodila Anejauser posted image user posted image
12. 10. *AnaL*, Kranj
12. 10. Maxica, Postojna
14. 10. Evik, Postojna
14. 10. vava, 10. 10. rodila Lukauser posted image user posted image
15. 10. nanica, Ljubljana
16. 10. @lina, 10. 10. rodila Matjažauser posted image user posted image
16. 10. natja_
17. 10. mis, Novo mesto
18. 10. muki1, Murska Sobota
18. 10. clody, Jesenice
22. 10. beki24, 9. 10. rodila Tinkarouser posted image user posted image
23. 10. mtina, Trbovlje, 14. 10. rodila Žanauser posted image user posted image
24. 10. altati, 9. 10. rodila Jašauser posted image user posted image
24. 10. lucika
26. 10. tasha23, Postojna, 16. 10. rodila Gaelauser posted image user posted image
26. 10. taja24, Novo mesto
28. 10. naja 78, Ljubljana
31. 10. frrrr, Ljubljana, 11. 10. rodila Jašauser posted image user posted image
31. 10. psaša, Postojna

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
   RE: Oktoberke
16.10.2006 15:29:38   
nanica
Muki1, mene tudi zanima, kako je s predčasnimi volitvami, saj do nedelje definitivno ne bom doma, iz porodnišnice pa najbrž tudi še ne (pa četudi že, ne bom hodila volit).
Prosim, sporoči, da grem v akcijo, če mi je še kaj časa ostalo

souser posted image , navijam za nas

nanica

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
   RE: Oktoberke
16.10.2006 15:36:37   
naja78
Naja in Muki, sta še kar tuki!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
 
 
muki ....hočm te hočm,........tu gor,da nav pomote,.......user posted image user posted image user posted image

grem si zdej mal spremenit tam ko piše rok,.....28.10......
ja tasha je pa v blaženem stanju,......

mis: ne glej te mere,...pomoje je zmeru zato,da vidi če ni kak zastoj,da sovpada z dnevi nosečnosti,....
maxica.mis,muki,.......ve boste rodile do nedelje...........user posted image dam glavo......

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
   RE: Oktoberke
16.10.2006 15:48:05   
mis
Naja78, iz tvojih ust v božja ušesauser posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
   RE: Oktoberke
16.10.2006 15:54:31   
naja78
ej mis!
čist tko...men itak vsi pravjo da vse uganem...torej res,boš vidla......uživaj še zadnjih 5 dni,.......user posted image
ne vem kaj naj zase rečem...bo do 30.10.06 dovolj......user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
   RE: Oktoberke
16.10.2006 16:35:46   
muki1
Mis, ti pa si kar jutri na vrsti. Jebela cesta. Dajmo punce, samo še par nas je v igri za naziv častna oktoberka. A sem napisala, da je glavna nagrada BMW kabriolet? Mislim, da tega pomembnega podatka ja nisem zamolčala user posted image .


Nanica, kar na občino pokliči. Pri nas so predčasne volitve na občini. Jutri, v sredo, četrtek in petek od 9.00 do ....zdaj pa sem pozabila do kdaj.......
Jaz bom kar šla. Najverjetneje jutri, ali pa v sredo pred pregledom, se mi več ne da kar nekaj vozit naokrog.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
   RE: Oktoberke
16.10.2006 18:42:01   
mis
Ja, jaz bi jutri...user posted image

Punce, danes je na A Kanalu odličen film Romeo in Julija. jaz sem ga že nekajkrat gledala, pa ga bom spet. Sodobna verzija Romea in Julije v verzih. Res fino. In fini igralci...user posted image  Če mate čas...

Aja, itak pa gresta Maxica in Evik danes po Razočaranih gospodinjah in Skrivnostnem otoku rodit, ane?user posted image

Kje ste vse..... mam sama monologe...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
   RE: Oktoberke
16.10.2006 18:58:51   
muki1
A Evik tudi gleda Razočarane gospodinje in Otok ?? Jaz sem mislila da sva samo z Maxico fanici. Jaz bom danes definitivno gledala, ker Neža ni zaužila popoldanskega spanca, pa pričakujem, da bo nekje do 20.00 že mrknila user posted image .
Aaaaaah, danes bo torej moj večer, pivo user posted image  in popcorn in TV ekran.


P.S. saj to s pivom ne mislim zares, čeprav bi pasalo.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
   RE: Oktoberke
16.10.2006 19:30:24   
Anonimen
P.S. saj to s pivom ne mislim zares, čeprav bi pasalo.


Muki ti ga kr zvrni user posted image user posted image user posted image , eno pivo res ne more škoditi user posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2522
   RE: Oktoberke
16.10.2006 19:41:10   
muki1
Tassy, kaj pa se ti potepaš med oktoberkami?!
Saj vem da ne škodi, ampak hasni pa tudi ne kaj prida user posted image .

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
   RE: Oktoberke
16.10.2006 20:36:13   
Evik
hojla,

sicer nisem povedala - ampak ste me pravilno pogruntale da sem fenica gospodinj in skrivnostnega otoka - sam tist bar vmes mi gre narobe... ponavadi si posnamem pa potem počas ves teden gledam, ker nekih drugih razvad glede tv-ja nimam.
jah, jest dons ves čas neki čutm tm spodi - ampak v bistvu to sem tudi prejšnji teden čutla pa ni blo nič,  tako da morda moram sam mal ve donata spit pa it na wc pa bom nehala čutituser posted image ...
prijatelji me že mal klicarijo pa čekirajo - pa rečem, čakamo pa nč se nam ne mudi... no sej hudga nam ni. zdaj smo se glih navadli, a ne, bo pa treba venuser posted image
v glavnem punce gospodinje pa otok, pol pa rodit, tko kot ste rekle... user posted image


_____________________________

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
   RE: Oktoberke
16.10.2006 20:42:54   
Maxica
Se vam na brzino oglašam, lih tolk da ne boste mislile, da sem slučajno spremenila plane in šla rodit pred Gospodinjami.user posted image  Mož ima danes in jutri ful dela, tako da polno zaseda računalnik in ne bom mogla biti kaj zelo na RR.user posted image  Imam pa danes res pester dan, tako da me v križu že pošteno vse boli, trebuh peče, da ne naštevam naprej. Ne vem, če sem vam pravila, da so pred 14 dnevi prišli delavci, da nam popravijo žlebove in zraven tega naredijo še strešno okno v kopalnici. No, potem so se ti pametnjakoviči kar odločili, da žlebove bodo naredili, okno pa enkrat, ko bo dlje časa napovedano lepo vreme.user posted image  Kot da ni bilo. In danes se mi prisvaljkajo ravno, ko sva šla z Maxom počivat. Max je sicer zaspal, jaz sem pa morala celo kopalnico sprazniti, ker so tako štalo naredili. In do sedaj sem delala generalko po kopalnici, pa seveda je bilo treba še celo stanovanje posesati in zmiti, ker so hodili po njemu.user posted image  Tako da sem sedaj crknjena kot sto user posted image . Vidim, da res še nimam časa iti rodit. Mož ima sedaj dva dni itak tolk dela, da ne vem, če se ne bom morala sama zapeljati do Postojne. Pa še malo problemov imamo z varstvom Maxa tisti dan, ko naju ne bo doma, tako da me kr pošteno daje panika. Ne vem, morda bom pa kr doma rodila.user posted image
Nič, zdaj pa grem res na kavč, danes si ga pa zaslužim.
Jutri je pa naš kozmični dan, bomo videle, če bo kaj na tem.user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?