|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktoberke
20.10.2006 17:21:49   
Evik
evo slončica si že gor - dobrodošla - se vidimo v postojniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
   RE: Oktoberke
20.10.2006 18:15:03   
mis
Ej punceuser posted image

Se javljam predno vas preberem. Danes smo prišli domov in smo super!!! Zaenkrat šeuser posted image . v glavnem, vas preberem, potem pa še kaj napišem.

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
   RE: Oktoberke
20.10.2006 18:45:08   
Maxica
Mis, WB. Oglasi se kmalu, da vidimo, kako je kaj potekalo pri vas.user posted image
Slončica, dobrodošla med nami. Smo vesele vsake.user posted image
Evik, ja, le glej jutri, kako boš rojevala.user posted image  Držim pesti.user posted image
Še malo, pa bom res samevala tukaj. Kje smo, psaša, Naja, druge pa menda res ni več al kako?user posted image  Jaz sem se že sprijaznila, da bomo dobili škorpijončka, samo naj bo že enkrat kmalu, no.
A ni to vreme depresivno sto na uro? Človek bi pol sam jedel pa spal pa ležal, pa še smsi mi non stop hodijo, če je že kaj novega. Haloooo, verjetno, da bi že kaj obvestila, če bi bilo. Mater, so sitni eni.user posted image Eh, se jim bo že povrnilo.user posted image user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
   RE: Oktoberke
20.10.2006 20:19:20   
nanica
Tudi jaz še tukaj, jutri v porodnišnico, najbrž me bodo zadržali. Bom javila Naji, kaj se bo dogajalo.
In tudi jaz rada jem, sva šla na čokoladno tortico, pa ležim in berem, danes sem dokončala knjigo Pot med palačama. In telefonov sploh ne dvigujem, ker ne maram ponavljati kot papiga. Bom že javila, ko bo kaj novega.

Upam, da se javim čimprej z novico

nanica

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
   RE: Oktoberke
20.10.2006 21:54:18   
Evik
hojla vsem ki ste slučajno mogoče gor...
v glavnem sem šla še enkrat gor pogledat kaj je kaj novega.
čao miš- vidš kok sem prevzela od tebe seznam, sam včasih se bolj potrudim včasih manj...user posted image
no bomo vidli kaj bo jutri...
maxica kolkrat si že šla na pregled v postojno?
mene je mal strah
no bomo vidli ...
pa lase sem si še hotla dons umit
zdaj je pa prepozno, k je dragi obiske pripeljal pol sem pa vse pozabla...
ah mal sem zmedena no...
ajd bom še enkrat pogledala mal kasnej - mogoče
lepo nočuser posted image










_____________________________

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
   RE: Oktoberke
20.10.2006 21:58:54   
Pikabu
mis, WB, jaz ti pa še sms-je pošiljam, misleč, da si še v porodnišnici.

Moram deliti eno novičko z vami, sem fuuuuuuul vesela. Ena moja dobra prijateljica in sošolka s faksa je danes rodila punčko Ano. Prvega otročka ima leto dni starejšega od naše Eme, za v drugo sem ji pa ves čas govorila, da bova skupaj noseči. In potem sem jaz zanosila, pa je ona rekla, da upa, da bo tudi kmalu in sem ji rekla, da zagotovo bo, ker že ves čas vem, da bova skupaj noseči. Pa me res kmalu razveseli z novico, da ima tri tedne za mano rok. In sva uživali in se spodbujali preko cele nosečnosti. Potem pa še glede spola, ona ima prej že fanta. Ko sem jaz izvedela, da bomo mi v drugo imeli fanta, sem bila prepričana, da bo ona imela punčko, da bomo oboji imeli parček. Pa se je res tudi to uresničilo. Joj, sem res takooooooooooo vesela.

Držte se punce, ki še čakate, zdaj bo pa res kmalu.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
   RE: Oktoberke
20.10.2006 22:08:33   
mis
No, pa mi je uspelo. Takole je bilo:
V ponedeljek me je ful ljudi klicalo, kako sem, če kaj bo... Mi je šlo že kar na živce... Potem me je klical še od moža oče in sva se kar malo hecala. namreč s taščo sta se odpravljala v Turčijo za en teden in smo se zmenili, da bosta še pred odhodom videla našega dojenčka. Seveda sva se zraven smejala, ker se nič ni dogajalo. No, potem sva z možem zvečer gledala film Romeo in Julija in še pred koncem, ob 21:46 je bil prvi popadek. nisem bila sigurna če je to to, ker me je že večkrat tako uštihalo. No potem ste prebrale, počasi so se nadaljevali. Štopala sva jih, vmes sem si umila glavo, se stuširala, oblekla posteljico... Skratka čim bolj sva se zamotila in vmes iskala čim boljše položaje za popadke. Malo čez polnoč sva šla od doma. Po poti me je že kar konkretno zvijalo, čeprav imava do porodnišnice samo 5 minut. Tam so me dali na ctg, kaže popadke, pregled, 2-3 cm odprta, britje, klistir, porodna, predrtje mehurja in čakanje... ter dihanje... Okoli treh mi je babica dala injekcijo proti bolečinam in je bilo res super, sem do štirik kar dremala, predihala in dremala... Super. Od štirih naprej je bilo kar na hard. Močmni popadki, pregledi, pomoč babice pri odpiranju... Tukaj je mož dobil vse moje pohvale. Brez njega bi bilo 1000x težje. med popadki nisem mogla razmišljati, pa mi je štel vdihe, z mano dihal, me spodbujal, skratka svaka mu čast. Ko sem bila odprta 9cm je babica rekla če probava 1x pritisnit, da se malo naučim. Probala sem ob naslednjem popadku, ona je še pomagala, da sem se do konca odprla... Sledili so pritiski. Ene dvakrat sem dobro pritisnila, potem ene dvakrat preveč v obraz, sem brez veze zgubljala moč, pa me je babica fino spodbujala da sem prej fino naredila in sem še ene dvakrat pritisnila, in naša Tina je bila zunaj. Na koncu se mi je res zdelo da me bo raztrančiralo, ampak potem sem videla da je bil to samo občutek, saj sem bila rezana čisto malo, nič raztrgana. Takoj ko sem rodila, ko je babica sržala Tino sem videla, da je punčka. Kmalu je zajokala. Dala sva ji ime in kar jokala. Obema so tekle solze sreče... Še zdaj mi gre na jok... Kar gledala sva in nisva mogla verjeti. Dali so mi jo na trebuh, nato sem porodila posteljico, zašili so me, nič hujšega. Res bolečina naenkrat popusti. Potem sem podojila Tino, takoj je zagrabila. Tri ure po porodu sem bila premeščena na oddelek, vmes sva poslala sms-e in poklicala starše ter brate. In res so ob 8h prišli v porodnišnico njegovi ob 8h, potem pa so šli na potovanje... Skratka, res lepo. Na koncu je bilo kar hard, ampak res se da punce. Jaz tudi nisem verjela. Potem sem takoj naredila prvo napako, saj sem pila Zalo life in malo je dva dni ful zvijalo. Nič nisem spala, ona tudi ne, ampak super da sem to pogruntala in danes je čisto drugače. Danes smo prišli domov, mala je in spi. Morala sem jo budit za jest, ker se dolgo ni zbudila, mene je pa že vse tiščalo, v porodnišnici je pa spala največ dve uri skupaj. Že danes ponoči sva se naspali in upam da bo tudi danes super.

Tako. Na kratko toliko, je pa to res osebna izkušnja in jo je treba doživet. Ne gre drugačeuser posted image .

Čestitke vsem mamicam, ki so vmes rodile in vsem čakajočim želim lep porod. Pa hvala vam za BMW-ja. jutri se selim na drug forum, seveda pa vam ostajam zvesta do konca, pa kmalu se nam pridružite.

Zdaj grem pa počasi v posteljo. nočko.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
   RE: Oktoberke
20.10.2006 22:17:13   
Maxica
O, mis, kako lepo.user posted image user posted image Superca, kako krasno se ti je izteklo. Pa še BMW si dobila.user posted image
Evik, jaz sem bila v Postojni sedaj 2x. Danes je bila ena super ginekologinja, sicer taka "robustna", velika, ampak nežna. Je ful lepo pogledala, če sem kaj odprta, pa prijazna sto na uro. Nič, v ponedeljek spet. Sem pa videla tudi Merlota, tako da je rekel, da te že čaka.user posted image user posted image  Srečno jutri!

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
   RE: Oktoberke
20.10.2006 22:23:24   
Aja1
Mis, full lepa porodna zgodbica. user posted image  Še enkrat čestitke za Tino.

Dej prosim povej, kateri dr. te je šival in katero babico si imela...in seveda če si bila zadovoljna z njimi. Pa sestre na oddelku? Saj veš...mene še čaka porod v Nm in bi rada kakšne sveže izkušnje.

_____________________________




(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
   RE: Oktoberke
20.10.2006 23:27:53   
mis
Mela sem babio Verido. Super. Saj baje so vse super. Ne vem pa kdo me je šival. Sestre so ok. če je kaj takega pa skoz eno uho not, skoz drugo ven. To je najboljš. Pediatrinja, ki te spusti domov je mal bolj tečna. Vsaj meni. Ampak gre. Ne obupat z dojenjem. So ful striktni glede tega. Hočejo da zbujaš dojenčka, pa bradavice res neznansko bolijo, pa moraš zobe stisnit. Se splača, ker mam zdej dost mleka.

Srečno, pa sporoči lepo novico.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
   RE: Oktoberke
21.10.2006 10:17:20   
naja78
jutrček!

kot vidm sem med prvimi,...ni nobene.,......no pa vseeno kaj napišem!

mis: me je ganilo do solzuser posted image user posted image ,pošiljam pa ti še 1x user posted image

mi smo drugače ok,veselo še latamo okoli,.tudi vozimo avto,sicer ne daleč.......študeram če bi še v btc skočila,pa se vedno spomnim,da me bo kakih 4x na uro lulat,spar je pa velik........wc-jev pa bol mal.....user posted image user posted image ampak mogoče v pondelk kidnem......user posted image

psaša:javi se kaj
maxica:ti tudi,če te prej ne zagrabi
evik:a nimaš ti dons en pregled....
nanica:držim pesti zate......

vas pridm še kej brat........zdaj pa mal po rr pogledat.....

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
   RE: Oktoberke
21.10.2006 10:22:11   
altati
Jutro vsem!
Vidim, da je Muki uspelo, čestitke za malo IVOuser posted image user posted image user posted image !
Predvidevam, da danes pa rodita Maxica in Evik! Držim pesti za njiju!
Naja, daj še ti malo pohiti!!! Da ne boš sama!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
   RE: Oktoberke
21.10.2006 12:11:02   
Evik
hojla - sem že nazaj iz POstojne...
maxica - očitno bova v ponedeljek skupi tam, če ne bo prej jutrišnja luna kej ven potegnilauser posted image

v glavnem ctg -ok brez popadkov seveda,  bi morala bit dr. ?? ginekologinja pač - verjetno tista k si jo ti imela, pa smo čakal - ker je totalna gužva danes tam za rojevanje - je merlo mimo prišel, pogledal ctg in rekel, da naj pridem v ponedeljek pol bi pa že znala notri ostat - no jaz sem bila vključno z danes trikrat - mi prav pašejo tile izletkiuser posted image
miš hvala za zgodbo,
altlati hvala za pošiljanje na porod - jaz resno upam, da se bo kaj samo po sebi začelo dogajat...
bomo pa tudi delali na tem, a ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
   RE: Oktoberke
21.10.2006 12:30:33   
Maxica
Evik, torej v ponedeljek.user posted image  Mi bomo šli verjetno prej, tam okrog 9h bi bilo že fajn, da smo tam. Včeraj smo bili šele okrog 11h in je bila totalna gužva za CTG. Smo čakali vsaj eno uro. Zjutraj je manj gneče. Jaz bom tudi tretjič takrat, pa upam, da bo ta jutrišnja luna vsaj malo pripomogla, da bom vsaj nekoliko odprta. Sicer me bodo spet poslali domov. No ja, se tolažim, da pol pa samo še sreda in bom +14 dni, tako da pol naj se me pa res že usmilijo. Sem gledala malo na forumu, kjer naše oktoberke že veselo debatirajo o otročkih in od Arabele punčka ima že več kot en mesec. No, pa vse smo "oktoberke".user posted image  Eh ja, kaj čmo jamrat.
Glede EA ti napišem privat, prav?!


_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
   RE: Oktoberke
21.10.2006 14:14:44   
nanica
Souser posted image , kjaz zdaj odhajam na sprejem v porodnišnico. Če sem že kaj odprta, bo akcija, drugače pa ??? kdo ve, do kdaj bomo čakali. Javim naji, ko bo kaj novega.

nanica

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
   RE: Oktoberke
21.10.2006 14:50:02   
psaša
Da se vam še jaz malo javim. Hormoni in psiha mi delata 100 na uro. Zmeraj bolj me je strah poroda in govorim, da sploh nočem iti rodit. Pa premikam se že bolj kot en slon, ampak imam tak občutek šele zdaj, ko sem prišla iz porodnišnice. Ja, mi je v enem tednu full trebuh zrastel.

maxica: ja una ginekologinja je res full dobra. Mene je tudi tam pregledala in nisem čisto nič čutila in me tudi ni nič bolelo.

mis: full lepo napisano, sem dobila solzne oči

Upam, da bo jutrišnja luna kaj delovala še na nas ostale, da gremo rodit. Full bi šla, ampak ratam full panična ko pomislim na porod. Full imam filing, da ne bo tako simpl kakor mislim. Sej vam pravim, da me danes full psiha daje, pa ponoči sem bolj slabo spala, sem kar nekaj jokala pa na eno uro se zbujala, še dobr da nisem mojga zbudila.
Pa zjutraj sva zgodaj vstala, sva šla v shoping po laminat za v otroško sobo. Full sva dobr zbrala in tudi ugodno. Mi je pa med vožnjo mali tako v rebra se našimal, da me je že tako dolelo, sem komaj čakala, da sva se ustavila, da sem vstala in potem je bilo seveda bolje.

Dosti jambranja za sedaj, se beremo še kasneje.

Upam, da je katera že šla roditi.


_____________________________

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
   RE: Oktoberke
21.10.2006 15:19:26   
Maxica
Nanica, srečno. Držim pesti, da si odprta in da boš naslednja mamica med nami.user posted image
Psaša, aja, saj res,  ti si tudi bila v Postojni. Hehe, me pa res nimamo sreče, ki smo hotele iti v Postojno rodit. Edino Tasha, nje so se usmilili zaradi nizke posteljice, ostale pa še kar čakamo.user posted image
Katere smo potem še ostale? Naja, Evik, Psaša in jaz, kajne?! A sem katero izpustila?

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
   RE: Oktoberke
21.10.2006 15:34:57   
psaša
Pa še lucika, slončica, taja24 in mislim, da je to konec. Če pa je še katera, naj se pa javi.


_____________________________

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
   RE: Oktoberke
21.10.2006 16:26:58   
Evik
hoj,
no saša nisi edina, ki jo je strah - jaz se tudi vsakič znova poskušam psihično pripravit. pa kako se ne spomnim priimka tiste ginekologinje...eno tako ime kot kakšen kralj ali imperator...
maxica ja midva naj bi bila tudi že okoli 8h v postojni...
no več pa kasneje.

nanica -good luck



_____________________________

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
   RE: Oktoberke
21.10.2006 19:07:30   
frrrr
oj,

nas so včer spustili iz porodnišnice... 12 ur lučke in mali bilirubin je padel iz 303 na 185... pa še 80g je mali pridobil.
vava je v četrtek še bila tam... z Lukcem sta že skupaj v sobi... kakšno je pa stanje danes, pa ne vem... upam, da bosta čimprej doma pri očku.

čestitke muki, clody, mamici81... sem še katero izpustila? vglavnem vsem mamicam, ki so povile svoje štručke!

evik, naja, maxica... in vse ostale, ki še čakate... pa upam, da čimprej odvijete darila in na seznam vpišete ime svojih sončkov

2 oktoberki sta celo na rok rodile... svaka čast user posted image

nč, pridne bodite... mali bo vsak čas zahteval joško... pri tem očka ne more kaj pomagat user posted image


< Sporočilo je popravil frrrr -- 21.10.2006 19:08:00 >

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
   RE: Oktoberke
21.10.2006 22:14:11   
Evik
men je dolgčas...
pa nikjer nobene...
dons sem sama...
no pa lahko noč...user posted image user posted image user posted image



_____________________________

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
   RE: Oktoberke
21.10.2006 22:30:28   
Aja1
Evik...tudi meni je dolgčas....kaj pa če midve kakšno rekli, če nisi šla že spančkat?!

Ja, oktobrke so kar pohitele (z nekaj izjemami)....privoščim vam vsem, ki še vztrajate na tem forumu, da se čimprej preselite na starši čvekamo...

_____________________________




(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
   RE: Oktoberke
22.10.2006 7:32:16   
naja78
živ.
novičke.
nanica;je bila  sprejeta v porodnišnico,dobila svečko za mehčanje in zdaj čaka.
je bilo pa to včerajpopoldne ,tak da je lahko že mamica.user posted image je rekla da mi sporoči.

mi smo pa spali skor celo noč.1x samo na wc.user posted image user posted image no sem se spočila,prste mam pa ko slon.user posted image in zdej jih tu razmigavam.user posted image

no,zdej sem pojedla toast,grem še mal čekerat,pol pa akcija v nov dan.

frrr:super da sta ok.


(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
   RE: Oktoberke
22.10.2006 8:25:49   
Maxica
Dobro jutro. Jaz sem pa danes tudi slabo spala. Sicer smo šli spat okrog 23h, pa nisem mogla zaspat tja do pol enih. Pol sem se pa zbudila in morala na WC ob pol petih, pa spet bedela do 6h, no, ob 8h sem pa pokonci.user posted image  Eh, se tolažim, da me čaka dolg popoldanski spanec. Upam da res.
Nanica, srečno torej, upam, da si že mamica.user posted image
Frrrr, joj, a vidva sta pa kr nazaj morala? Še dobro, da so te pustili biti zraven. A sta tudi ponoči bila tam? No, samo da je vse v redu. Sicer pa dojenje malo podaljšuje zlatenico, da te ne bo preveč skrbelo, če se ti bo še zdel rumenkast. A imata še kontrolo? Saj bo ok.user posted image
Evik, ti kr piši. Me je že skrbelo, kam je šel naš nočni strahec.user posted image
Naja, a ti pa otekaš al kaj? Joj, smo uboge, še vedno en kup nosečniških težav, namesto, da bi že spraznile ta forum in šle na tistega drugega.user posted image
Lepo nedeljo, se beremo.user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
   RE: Oktoberke
22.10.2006 11:39:09   
Evik
hojla vsem skupaj!
Aja, no pa sem te zamudila, sem mislila, saj tako nobene ne bo več gor, pa nisem nič prišla pogledat...
jah, mislim, da sem zdaj že kar notranje pripravljena  - kolikor sem pač lahko, da grem rodit. imam že tudi čudne sanje - v zvezi z rojevanjem ipd. najbrž je že čas... zdaj je že teden čez in drugače spim - malo bolj nemirno in tudi psihično sem bolj nemirna, čudna, zmedena, kot da bi se stvari morale postaviti na svoje mesto. zdaj je res že čas pričakovanja. ker ko sem trikrat šla v POstojno sem si želela nazaj, jutri pa mislim, da mi zna biti kar prav, če me obdržijo.
no pa dobro jutrouser posted image
če bo kaj novega za seznam - prosim!


_____________________________

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?