|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktoberke
18.10.2006 12:36:24   
Evik
čao nanica...

jah vsaki očitno neki druzga pomaga - eni pranje vsaj petih pralnih strojev, drugi oh sej se že ne spomnim, user posted image user posted image user posted image sigurn pomaga če ne drugač je pa lepše čakatuser posted image
imava par imen izbranih tako da bova vidla ko bo dete ven pokukalo, če pa mu nobeno ne bo pasalo potem pa sva rekla, da mava čas do krsta.
pismu - ampak jest pa sploh nisem pomislila da bi dobila škorpijončka - jih sploh ne poznam, kakšni so... sama sem tehtnica in sem si rekla, ko sem izračunala rok - no vse se mi bo vrnilouser posted image kar sem talala...
glavno da bo zdravo!!!

no nanica - smo na vezi.

čao nikica!



_____________________________

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
   RE: Oktoberke
18.10.2006 12:53:36   
Evik
muki, sej ni  čudn, da ti je ta humor všeč - glede na sporočilo ki ga imaš zadnje dva tedna prilepljeno spodajuser posted image user posted image user posted image ...

no me veseli, da mi na tak konkreten način simpatiziraš...to je prava nosečniška podpora!ti si res prijateljica! bova enkrat šli na tortico v Diano, tisto ta posebno, k je v LJ. ne dobiš, a prou?

Aha nikica - tebe pa še nimamo na seznamu...
načini da čim prej rodiš:
1.no prva stvar je seveda ta, da te vpišemo- tako da kar povej kdaj maš pdp pa kam bi rada šla rodit pa če morda veš spol - tle smo birokrati - pa tok se mi zdi fino, k zdej jest namest mis tole delam (sem se kar uštulila)- sem si odnekdaj želela delat v kakšnem arhivuuser posted image - če verjamete.
2.no potem te pa ena od naših čarovnic mamo ene tri pri oktobrkah - sam so že bolj ali manj rodile - pošlje rodit...
3.če to ne zaleže Naja zakomandira...
4.običajna sredstva so pa še pranje 5-h strojev, to sem že prej napisala, pucanje kuhinjskih omaric user posted image user posted image user posted image user posted image veliko slončkanja ... (lažje pričakuješ če ne druzga)
5.no tole pa niti ne vem če bi ti povedala, sam kaj jest tko nimam več možnosti - veš muki ma veze in je za častno oktoberko zrihtala bmw - ga je sicer že mis dobila - njo je najbrž to prepričalo, sam menda je še vsaj eden v rezervi - k je sama računala nanj...častna oktoberka pa postaneš, če rodiš na rok. mamljivo ne?
6.ostala sredstva so pa menda gibanje, sprehodi... bojo še druge povedale - k so bolj pametne...

pa dobrodošlauser posted image user posted image  user posted image - zadnje čase nam je tolk oktoberk ušlo rodit, da mamo kr samogovore - tuki gor - no pa saj si to verjetno že opazila...user posted image



_____________________________

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
   RE: Oktoberke
18.10.2006 13:40:24   
Maxica
Ojla, preostale tri ali štiri sotrpinke. Jaz sem že "veselo" doma. CTG mi je sicer pokazal nekaj dogajanja, en popadek je bil prav do vrha, ampak otrok je še ful živahen, jaz pa zaprta kot -da ne rečem kaj. Mi je dal (mislim, da me je pregledal dr.Kristan) še eno svečko Canesten, ker imam še vedno mal vnetja in je rekel, da boljš, da se to pozdravi pred porodom, v petek pa spet - via Postojna.user posted image  Mah, jaz sem že čisto neučakana in naveličana in slabe volje. Če bi bilo normalno, bi bili sedaj že vsi štirje doma, tako pa me še vse čaka. Prav nič prijetno mi ni pri srčku, veste.
Nič, grem mal porrjat, pol pa gremo Maxu nove čevlje kupit. Bom pa zapravljala, kva pa naj?!
Mamica81 je pa rekla, da bo meni sporočila, ko bo kaj novega, ne vem, a reva neki res še ni rodila???!!!user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
   RE: Oktoberke
18.10.2006 15:27:19   
Anonimen
No oktoberke, eden user posted image  je že na poti ven, tko da bo! user posted image  Clody je v porodnišnici, ravno na rok.
user posted image  Tko da držimo pesti! user posted image

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2579
   RE: Oktoberke
18.10.2006 16:02:32   
naja78
hay,

muki,Naja bo od petka sama tuki!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

no pa raport!
zjutraj zmalcala 1 veliko žemljo s poli salamco in odbrzela do porodnišnice .
me takoj na CTG kliče babca,ta me že pozna in pravi:"a ga bova spet budile kaj..."
no,hitro ji je zmankal glasu,ko je mali tok nabijal,da so hodil s hodnika sprašvat,kaj dela moj otrok.user posted image user posted image user posted image je razturaval kot nikoli.in sem se kr fajn počutla.utrip je bil ok.popadkov nobenih in vprašam babco,če je sploh nujno da so,...pa je rekla da ne.ene pač ko zagrab morjo letet.

no in sem jo vprašala za moje roke........saj veste da mam mravlince in otekle....skratka lahk še okrnk po porodu nič ne morš.
no....jaz pa ga naj v roke primem.....otoka da nav pomote..........user posted image user posted image user posted image user posted image

no in pol čakam še svetski pregled v taspodno.
matr saj je blo hitr konc,ampak je fuuuuuuuuuuuuuuul bolel.user posted image pa drgač nism mevža.
odprta še vedno 1,5 cm,....skratka isto.........no vsekakor bo verjetno škorpijon.

no a ni ena sprašvala da o škorpijonu nič ne ve!
mislim da evik....
ej škorpijoni so kar uredu ljudje,moj lubi je škorpijon.samo da te kr prpravim.........strasni ljubimci,dobri ljudje,zbodejo pa tam kjer najbolj zaboli,....če štekaš..........(uspod in drgač......user posted image user posted image )
sicer pa tvoj ne bo škorpion,ampak vaga.
boš vidla da ti da naja vraga!rodit pejt.user posted image

punce mene zanima kdo bo mene tle spodu do porodne.......čez kakkih 10 dni.

nanica....jest tud mam  vnetje in svečke so pr men že standard.
a tako,....clody....zapustila si nas....a tako,....naja zdaj pa maš vraga,ki 100kg vaga.....boga ja samogovori bodo več kot očitni......user posted image user posted image user posted image eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee   pa druga častna boš...................muki daj bmw.......iz garaže

nikica:dobr preber vse od naše evik,...tam so pravila.....drgač pa welcome,čeprav na koncu.....

eh pridm še zvečer pozdravt.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
   RE: Oktoberke
18.10.2006 16:49:09   
psaša
Živjo punce,
jaz sem doma še v enem kosu. So me danes po viziti domov poslali. Najprej reče doktor ja gospa a greva danes roditi, jaz ja lahko no. Potem me pogleda z UZ in reče kaj pa če greste domov? Jaz pa, ja ne vem. Pa on: kaj naj naredim z vami gospa? Mi naredi še vaginalni pregled, nobene spremembe od enega tedna. Gospa vi kar pojdite domov, čez en teden UZ in CTG, če pa dobite popadke se pa vidimo prej. No, in tako sem jaz zopet doma. Mi je pa prve dni v porodnišnici šel čep, tko da bomo videli kaj bo. Se pa od kar sem doma, full boljše počutim, imam full več energije kot v porodnišnici. Sem od veselja, ker sem doma začela kar sesati pa pospravljati, ker sem se v porodnišnici že tako dolgočasila, da je groza.
Pa popadki so se mi tudi že začeli, uni ko jih čutim, ampak nič groznega in pa čutim tudi otrdevanje trebuha, kar se mi prej ni dogajalo. Imela sem 3x na dan CTG. Full smešno ker je bil vsak CTG drugačen. Včasih kar konkretni popadki, potem pa nič.
Pa vsi so bili full prijazni, sem spoznala vse babce. Vse full full prijazne. Ena je bila še posebaj faca. Nam je ob 9h zvečer razkazovala porodne sobe.
Ampak drugače so bile pa kar konstantno polne.

No, to je bilo eno kratko poročilo.

Čestitam vsem novopečenim mamicam in njihovim otročkom.user posted image user posted image user posted image

Jaz grem sedaj malo počivat in se beremo.

_____________________________

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
   RE: Oktoberke
18.10.2006 17:12:24   
Evik
hojla, no pridna clody- to je gvišn bmw a ne muki...
psaša - sem kar debelo pogledala - si pršla malo nazaj? jaz grem jutri spet v postojno - me prav zanima kateri g. me bo gledal... no pa praviš da se tam kar pridno rojeva...

naja očitno ne boš še samauser posted image


_____________________________

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
   RE: Oktoberke
18.10.2006 19:33:33   
frrrr
dejte no... js preverjam... pa nč novega user posted image
držim pesti, da me presenetite jutri user posted image

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
   RE: Oktoberke
18.10.2006 19:41:18   
Pikabu
mis mi je že včeraj napisala nekaj, pa nisem utegnila napisati še sem. Takole pravi: "Mi smo super, mala pridno je in spi. Porod boleč, a veselje nepopisno. Malo šivana, ni sile."

Taasy, če bereš, je že kaj novega s clody?

Upam, da je tudi mamica 81 že rešena, tole bi bila pa že res kruta, če je še vedno v enem kosu.

Punce, kar korajžno. Saj bo. Meni se na tiho že kolca po trebuščku, pa čisto sem že pozabila, kako je biti noseč. Že kalkuliram, kdaj bom lahko spet....

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
   RE: Oktoberke
18.10.2006 20:09:10   
muki1
A daj Pikabu, a ti to resno? Jaz par tednov po prvem porodu moževega korenjaka še videt nisem mogla, tak sem mu zamerila, ne da bi že kalkulirala, kdaj bom spet noseča user posted image  user posted image .

Psaša, to je pa res presenečenje, da se tak iz čistega miru v enem kosu še nazaj prišetaš. Sicer pa, brezveze je nekaj na silo ven bezat in te mičit, če še ni vse zrelo. Mislim user posted image

Ja, Clody, temu se reče prišla vidla zmagala. Bmw je spoliran, če ga hočeš je tvoj. Naja se bo itak raje po Ljubljani s trolo vozila, Psaša mi je pa sumljiva.....samo treh pa res ni. Zdaj se zmenita vidve med sabo.

Tako, jaz sem jutri še doma, Nežo bom pustila doma, jutri je crkljarski dan pri Mukijinih. Bomo še 100 na uro razvajali svojo - zadnji dan edinko user posted image . Toliko bom ziher našla časa, da se kaj javim. Če ne prej ponoči okrog dveh, bom malo potožila, da ne morem spat in imam močno drisko user posted image .

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
   RE: Oktoberke
18.10.2006 20:24:22   
Maxica
Še tukaj vam sporočam, da sem dobila sporočilo od Mamice81, ki pa je žal brez interneta, pa se nič ne oglasi. V nedeljo je končno dočakala svojo malo princesko Evo, celo korenjakinjo in velikanko.user posted image user posted image user posted image  Upam, da se uboga reva ni preveč matrala.
Clody, držim pesti, da bo čimprej in čimmanj boleče.
Evik, srečno jutri, pa če boš ostala, mi šparaj posteljo.user posted image
Psaša, a ti pa nazaj? Ja no, saj je bolje, da doma dočakaš prave popadke, kot pa v bolnišnici. Morda se pa midve kaj srečava.
Pikabu, a si resna? Pogrešaš trebušček? Ja, lahko govoriš, ko je vse že za tabo. Jaz bom tudi to govorila, sam da že končno rodiiiiim.user posted image  Ma ne, mi je mož že zabičal, da je to moja zadnja nosečnost. Je rekel, da tega ne bo več prenašal.user posted image
Naja, ne govori prehitro. Imam kar občutek, da bom jaz zadnja oktoberka, resno.
Sedaj so že novemberke začele rojevat.user posted image  Ja, tako je pač. Nič, grem malo TV gledat, sem kar utrujena od današnjega dne, pa še čevljev za Maxa nismo dobili. Smo gledali ene cicibanke, cena me je sicer na rit vrgla - 11490 situser posted image !!! - ampak če bi bili vsaj kolikor toliko lepi, ali pa bi vsaj ta pravo številko imeli. Eh, bomo že, pred zimo bomo že ene pametne našli.
LPuser posted image



_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
   RE: Oktoberke
18.10.2006 21:31:19   
Pikabu
Maxica, saj vem, da bi bila jaz ista, če bi bila še vedno noseča. A veš, da mi je moj možek čisto isto rekel, ampak že ob začetku te druge nosečnosti. Sem bila na začetku res precej grozna in polna strahov. Prav rekel mi je, da me take ne bo več prenašal. Zdaj si je pa že premislil, eden skoraj zagotovo še bo. Meni je pa grozljiva misel, da ne bi bila nikoli več noseča. Res me je kar groza, ko pomislim, kako bo, ko bova rekla, zdaj pa sigurno nobenega več. Ampak zdaj še ni treba o tem razmišljat. user posted image user posted image user posted image Me je pa po drugi strani spet neskončno strah, da bi bilo z otročkom kaj narobe in si mislim, saj dva zdrava, lepa otročka imam, zakaj bi reskirala. No ja. Čisto prekmalu je za taka razglabljanja, sonček Maks je star komaj tri tedne.

Muki, mene pa že razganjaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

Grem še na sosednji forum. Danes imam svojevrsten podvig za seboj.

Pejmo, punce, rodit, da bomo potem samo tam čvekale naprej.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
   RE: Oktoberke
18.10.2006 22:23:12   
Evik
evo popravljen spisek z Mamico, sam se mi pa ne da popravljat teh smotanih smejčkotov - jaz močno upam, da vas bom jutri še brala - se mi nič ne rojeva...vseeno hvala za dobre želje - mal me je strah, no...
lahko noč! moram bit že do 8h dol. veš kaj maxica jest ti kr svojo postlo odstopim. sem si pa kupla dons lepe copate za v porodnišnico....user posted image user posted image user posted image


01. 10. Amazona, 11. 10. rodila Ajdo Izo
02. 10. Arabela, 19. 09. rodila Katarino
02. 10. MAMICA81, Kranj 15.10 rodila Evo user posted image user posted image
03. 10. Pikabu, Jesenice, 27. 09. rodila Maksa
04. 10. meri, 3. 10. rodila Stašo
??. 10. gaya, Jesenice, 30. 09. rodila Gajo
??. 10. mojceca, 28. 09. rodila Katarino
10. 10. ta.naja, 8. 10. rodila Aneja
12. 10. *AnaL*, Kranj
12. 10. Maxica, Postojna
14. 10. Evik, Postojna
14. 10. vava, 10. 10. rodila Luka
15. 10. nanica, Ljubljana
16. 10. @lina, 10. 10. rodila Matjaža
16. 10. natja_
17. 10. mis, Novo mesto , 17.10 rodila Tino ČASTNA OKTOBERKA
18. 10. muki1, Murska Sobota
18. 10. clody, Jesenice
22. 10. beki24, 9. 10. rodila Tinkaro
23. 10. mtina, Trbovlje, 14. 10. rodila Žana
24. 10. altati, 9. 10. rodila Jaša
24. 10. lucika
26. 10. tasha23, Postojna, 16. 10. rodila Gaela
26. 10. taja24, Novo mesto
28. 10. naja 78, Ljubljana
31. 10. frrrr, Ljubljana, 11. 10. rodila Jaša
31. 10. psaša, Postojna

_____________________________

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
   RE: Oktoberke
19.10.2006 7:50:56   
soncek&luna
jutro punce....
sam obvestilo o clody...

vceraj ob 19.15 je povila fantka user posted image user posted image user posted image .... vec bo pa sama napisala

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
   RE: Oktoberke
19.10.2006 9:11:30   
naja78
jutro!
clody čestitke........vsem trem,...evo je že rešena!!!!!bravo bravo......user posted image
ej pa na rok če se ne motim.
evik,popravi,če ne vstaneš do 12,ga jaz poparvim-seznamček!

muki!
kaka trola..........da te nam........user posted image user posted image user posted image user posted image mislim,da bi bila lahk še 2x 9 mesecev zapored user posted image ,pa na tlolo ne stopim........user posted image user posted image hočem bmw.user posted image

maxica:nehi no.....jaz bom zadnja oktoberka.......ti boš kmal odromala..oz.glih kar.....user posted image
samo neki se pa zmenmo...hočem naslov....NAJA zadnja častna oktoberka ...ok????
 
psaša:glej da javiš kako in kaj,....čudno,da takole mučjo,kaj,...sicer pa če pravjo da je bolš počakat......
 
 
ej pupe,kaj je z luciko???????
 
mamica.......čestitke!!!!!
 
 
se beremo pozneje!

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
   RE: Oktoberke
19.10.2006 9:51:03   
muki1
Clody, čestitke za fantka, pa za naslov DRUGA ČASTNA OKTOBERKA. Kapo dol punca.

Mamica 81, me veseli, da tole lahko končno izrečem: ČESTITAM, ČESTITAM, ČESTITAM. Ti si pa res šla skozi celo Kalvarijo.

Ja, res....kaj je z LUCIKO??!!!
 
Jaz sem pa po neprespani noči še zadnji dan z vami. user posted image
 
Maxica, ti pa tudi. S svojimi zadnjimi čarovniškimi močmi sem uspela nekaj zrihtat, tak da boš tudi ti jutri rodila. Sem ves čas imela občutek, da bova na isti dan. Pa mislim, da je Evik tudi sama sebi določila 20. oktober. Jah, jutri je rojevalni dan, babe.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 19.10.2006 9:54:48 >


_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
   RE: Oktoberke
19.10.2006 10:09:13   
Maxica
Dobro jutro, preostale sotrpinke. Vsak dan nas je manj. Če bo tako šlo naprej, tja proti koncu oktobra že ne bo več aktiven ta forum. Edino, če bom samevala.user posted image  Mah, saj se tolažim, da maksimum en teden me bodo še mučili, pol sem pa že 14 dni čez rok in to je to.
Jutri pa spet v Postojno. Spet vso robo vzeti s sabo, da jo lahko potem spet nazaj privlečem.user posted image  
Evik, upam, da ti dobro kaže. Mislim nate.
Muki, vsaj ti boš rešena. Jaz res že močno dvomim, da bom rodila tehtnico. Sem se že kr nekako sprijaznila s škorpijončkom. Vraga ja, kako naj se začnem odpirati, povejte mi?!user posted image  A ti, Muki, greš ob 6h v porodnišnico, pol ti bodo pa sprožili? Bo mož skoz s tabo ta čas al kako? Kdaj lahko pričakujemo veselo novičko?user posted image
Hm, tudi meni je ušlo iz glave, kaj se je z Luciko dogajalo? A so jo neki sprejeli v porodnišnico??? Jah, ko bi človek lahko malo nazaj pogledal po postih.user posted image
Danes je pa tolk eno čudno zamorjeno vreme, da bi človek kr spal. Uživajte, pa pišite kaj.


_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
   RE: Oktoberke
19.10.2006 10:35:26   
nanica
Pupe moje, vsem novim mamicam in očkom čestitam za zakladkeuser posted image user posted image user posted image ,

spet sem se vrnila s pregleda, popadkov od nikoder, otrok živahen.
In kaj me čaka sedaj: v soboto sprejem v porodnišnico na opazovanje,
kot je nazadnje omenila G, najkasneje v ponedeljek sprožitev poroda.
Očitno bo res škorpijon... Kaj čmo?
Kateri naj pa sporočim veselo novica, katera me bo še čakala doma?
Naja, boš to ti? Pls, sporoči mi tvojo številko, da te lahko obvestim.

Kdo bi si mislil, da bom šla čez rok...

nanica

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
   RE: Oktoberke
19.10.2006 10:46:08   
Evik
to ni res!!!!!!!

spet sem na isto finto padla - ponovno naloži - potem pa nimam nič od mojega krasnega pisma s popravljenim seznamom in z vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
   RE: Oktoberke
19.10.2006 10:58:36   
Evik
EVO NOV SEZNAM - k je naja rekla, da če ne bom vstala do 12h da bo kar ona birokratinja - se ne dam - mislim, vstala do 12h - jest pa že nazaj iz Postojne - sem rekla, da ne morem ostat notri, ker moram še seznam popravit. user posted image
da vam še povem kaj kej pomeni - no uni smejčkoti ko so dobre volje - to pomeni, da jim še čist paše v naših trebuščkih, tista darila so pa možni bmw-ji... sicer jih muki nima tolk - sem pa slišala,da se da dobit tud kakšno stoenko - za najo zna bit pa trola - kaj pa veš morda bo pa cel avtobus sam zate - pa boš vse nas lahko okol peljala
user posted image ...
nikica - kje si? in kako?

01. 10. Amazona, 11. 10. rodila Ajdo Izo user posted image user posted image
02. 10. Arabela, 19. 09. rodila Katarino user posted image user posted image
02. 10. MAMICA81, Kranj 15.10 rodila Evouser posted image user posted image  
03. 10. Pikabu, Jesenice, 27. 09. rodila Maksa user posted image user posted image
04. 10. meri, 3. 10. rodila Stašo user posted image user posted image
??. 10. gaya, Jesenice, 30. 09. rodila Gajouser posted image user posted image
??. 10. mojceca, 28. 09. rodila Katarino user posted image user posted image
10. 10. ta.naja, 8. 10. rodila Aneja user posted image user posted image
12. 10. *AnaL*, Kranj user posted image
12. 10. Maxica, Postojna user posted image
14. 10. Evik, Postojna user posted image
14. 10. vava, 10. 10. rodila Lukauser posted image user posted image
15. 10. nanica, Ljubljana user posted image
16. 10. @lina, 10. 10. rodila Matjažauser posted image user posted image
16. 10. natja_ user posted image
ČASTNA OKTOBERKA

17. 10. mis, Novo mesto , 17.10 rodila Tino user posted image user posted image
18. 10. muki1, Murska Sobota
           DRUGA
user posted image ČASTNA OKTOBERKAuser posted image
18. 10. clody, Jesenice 18.10 rodila fantkauser posted image user posted image
22. 10. beki24, 9. 10. rodila Tinkaro user posted image user posted image
23. 10. mtina, Trbovlje, 14. 10. rodila Žanauser posted image user posted image
24. 10. altati, 9. 10. rodila Jaša user posted image user posted image
24. 10. lucika user posted image
26. 10. tasha23, Postojna, 16. 10. rodila Gaela user posted image user posted image
26. 10. taja24, Novo mesto user posted image
28. 10. naja 78, Ljubljana user posted image (trola)
31. 10. frrrr, Ljubljana, 11. 10. rodila Jaša user posted image user posted image
31. 10. psaša, Postojna user posted image


_____________________________

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
   RE: Oktoberke
19.10.2006 11:05:05   
Evik
zaenkrat vodijo fantje 9user posted image user posted image proti 8user posted image user posted image

no da še jaz poročam - sej sem že prej pa mi je seveda vse zbrisalo...
v glavnem ctg - super - srček dela kot mora. drugač pa isto kot v nedeljo - popolnoma zaprta... me je vprašal če bi ostala not - pa tabletke za mehčanje - pa sem vprašala - kaj svetujete pa sva bila istega mnenja da ne bi nekaj na silo počeli. res sicer da plodovnice ne more pogledat, ker sem še čist zaprta... v soboto grem pa spet - sicer naj bi me kar sprejeli, ampak se zna zgodit pa da tudi ne... ma ni panike. res še ničesar ne čutim, da bi se kaj spreminjalo pa tudi nosit mi ni težko... jah- po mojih izračunih mam še teden časa.. bo treba malo bolj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kok so lepi tile slončkiuser posted image
maxica od kje se pa ti voziš v postojno?

no to so torej moje novice... zdaj mam pa še počitnice.saj bi blo lepo od mene, če bi spet malo opedenala stanovanje - ampak... mi tud paše bluzit. user posted image


_____________________________

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
   RE: Oktoberke
19.10.2006 12:41:57   
Maxica
Samo obveščam vas na žalost, da so RRjevci sporočili, da nam izbrisanih sporočil žal ne morejo vrniti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Še posebno mi je žal zaradi tistih, ki so medtem rodile. Tako si niso mogle prebrati in shraniti naših lepih želja in sporočil. user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
   RE: Oktoberke
19.10.2006 12:55:59   
psaša
Najprej naj vam napišem sporočilo od lucike:
"Poročilo iz mb: se vedno v enem kosu! pridno me spremljajo, drzijo na dieti in cakajo, da se akcija sama zacne.pa ostale na rr? slutim da sem sama na seznamu ostala?"

Sem dobila pa to sporočilo ob 6h zjutraj, sama sem se pa zbudila ob 10.30h. Pa celo noč sem spala kot ubita. Očitno sem bila tako zmatrana od bolnice, da je joj.

Nobenega napredka ni pri meni. user posted image  miga po trebuščku.
Naša kužika je pa nekaj zbolela, jo je ati lih kar peljal k veterinarju, tako da sem malo slabe volje. Je pa tko cortkana in vsi smo tako navezani nanjo, imamo jo že 10 let.

Se beremo.


_____________________________

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
   RE: Oktoberke
19.10.2006 14:54:33   
naja78
no tko....................napisala cel post,.....pa me vrže ven........................

trola evik.......???????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!saj sploh ni slaba ideja,le da boš sedela spredaj in navš smela po celi troli nazaj gledat.........................user posted image user posted image


ok punce,sprejmem trolo,ampak greste z mano.......vse vas pelem  na enodnevni izlet drugo leto,ko bo spomlad,en krasen topel dan.....jaz sem za,......... 
evik spomni me na to po novem letu,da grem v akcijo......

no vse je stvar interesa.ste za????????

psaša:pozdravi luciko,in jo potolaži da ne bo zadnja!!!!!!

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
   RE: Oktoberke
19.10.2006 15:29:48   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  Clody za user posted image  user posted image ,
upam da ni bil porod pretežek.

Jeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...
photo
Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
Prihaja Baby Expo sejem za nosečke in bodo...
Nosečke in mamice pozor! Rezervirajte si datum 13. april. V Ljubljano prihaja že drugi Baby Expo, sejem za bodoče in mla...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?