|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktoberke
19.10.2006 15:45:40   
muki1
Uh, škoda za te izgubljene strani, res..... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .
Pa kako so lahko!!???? Pa zakaj ravno nam???!!!

Evik, pridno vodiš seznamček, pridno. Hvala.

Maxica, tak nekak so meni rekli, ob 6.00 sprejem, potem pa umetni pa bomo videli kako hitro bo šlo. Izvedele boste pa takoj, ko bom pri sebi.... upam da hitro. Ko sem rodila Nežo sem bila tak naspidirana, da sem kar vsem javila po mobitelu.

Punce moje, je pa res čudno, ko vnaprej veš, da boš pa jutri rodil. Psiha mi dela 100/ uro. Bojim se, da se bo kaj izjalovilo user posted image . Res ni lepšega, kot da te enkrat sredi noči preseneti. Upam, da bo šlo hitro, saj je vse zmehčano in že tudi malo sem odprta. Največje olajšanje mi je to, da bom verjetno dobila klistir pred sprožitvijo, ker s popadki eno uro na školjki sedet...mah, nič lepšega.
Joj, upam, da bom jutri takega časa že drugič mamica zdravemu otročičku. Samo to si želim, da mi zdravo detece položijo v naročje, ostalo bom vse potrpela, naj traja kolikor hoče......


Ima pa Neža malo čudne prebliske danes. Sem ji razložila, da jutri pride sestrica in sva se malo pogovarjali, pa ji čisto na otročje danes seka. Ves dan je že dojenčkasta. Pa dudo je privlekla na dan, ki je ni imela skoraj nič, obdržali smo jo kot igračo za njene dojenčke in se je kar z dudo odpravila na popoldanski počitek. To bo še veselo pri nas.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
   RE: Oktoberke
19.10.2006 16:22:01   
taja24
Javlam se vam še jaz.

Tudi jaz še vednov veselem pričakovanju.Vendar danes prišla domou iz porodnišnice. V torek mi je namreč po pregledu začelo nekaj rjavega ven teč in me use bolelo spodaj, kot pri M, in sm mislila da je to to. Nakar pridem v porodnišnico, me sprejmejo, Uz, malo odprta, malo popadkov, nakar se je do danes use umirilo,razen stalnega tišanja in bolečin spodaj, kar mi je rekel zdravnik da je to normalno,ker mi glavica skos dol pritiska. Zanimivo.Če bi pa vedela da je MIS že rodila, bi jo pa obiskala,ker je bila na istem nadstropju v isti porodnišnici kot jaz. Škoda!!! 

Pa čakajmo in upajmo naprej!!!


(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
   RE: Oktoberke
19.10.2006 16:28:19   
@lina
Muki, vem kako ti je. Tako sem jaz imela napovedano, da grem ob 7.30 v porodno sobo. Spala sem tisto noč bolj tako-tako, pa še čisto rahle popadke sem imela vso noč, ampak glih toliko, da mi niso pustili spati. NIČ se ne bo izjalovilo, jutri boš imela svojo user posted image  ob sebi, nič več čakanja, vse bo v najlepšem redu. Pa še tako lep datum je jutri (midva z mojim user posted image  imava jutri 5. obletnico poroke!).
 
Muki, glavo gor, psiho odrini na stran, uživaj doma še današnji popoldan in večer nato pa pogumno in z nasmehom naprej!
 
 

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
   RE: Oktoberke
19.10.2006 16:49:22   
altati
Ojla punce, vidim da vam ni dolgčas.
Samo toliko da sporočim:
Frrrr in njen Jaša sta ostala v porodnišnici. Šla sta samo na pregled zaradi zlatenice, pa je malemu Jaši vrednost narasla in so ju zadržali.
Vava je tudi s svojim Lukcem še vedno v porodnišnici...

Muki jutri bom mislila nate, držim pesti....
Moja draga Evik...kaj je zdaj to? A ni bil tvoj datum 14.10?????Kaj še delaš tu? Kvariš povprečje.....premalo user posted image user posted image user posted image ? Čakaš škorpijončka? Kaz sem škorpijon...to smo najboljši ljudjeuser posted image ....

Punce, dajmo rojevat! Moj oz. naš Jaša je takšen srček.......

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
   RE: Oktoberke
19.10.2006 17:42:05   
naja78
muki!
še tebi ene par besed.bom pa mislila na tebe jutri.
jutri boš ob tem času res že 2x mamica.ob sebi boš imela najlepše bitje ,ki je čakalo  da te prvič vidi z očkom in sestrico celih 9 mesecev.user posted image
pogumna bodi in saj itak vem da bo šlo vse po maslu.
je pa res šit k je vse splanirano.pomoje nav pr men nič drgač,tak mam filing.

jutri pridm čekerat kako ti je šlo.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
   RE: Oktoberke
19.10.2006 19:49:24   
muki1
user posted image  user posted image  smrk, smrk, zdaj ste me pa res v solze spravile.

Drage moje, hvala vam. Res je bilo lepo vseh teh dooooolgih devet mesecev preživeti z vami. Popolnoma različne ženskice smo se podale na enako pot in odkrile veliko skupnih točk. Skupaj z vami je res bilo pričakovanje še lepše in veliko lažje.
Tako sem se navezala na vas, da res upam, da bomo še naprej čvekale na forumu dojenček, pa res upam, da bomo realizirale srečanje enkrat spomladi. Vsem ki še niste rodile stiskam pesti. Držite se punce moje.

Jaz grem pogumno v nove boje user posted image .

Maxica, tebi pa še posebej en objemček . Res ti privoščim, da tudi ti končno odrineš v to Postojno in se vrneš domov brez trebuščka, s prelepim zdravim dojenčkom. Upam, da bo Maks pogumen in mu bodo dnevi brez mamice hitro minili. Imam tvojo številko, pa upam, da bom čimprej izvedela veselo novičko.

Seveda srečno tudi Evik, Luciki, Psaši in Naji, pa vsem ostalim, ki se bodo podale rojevat v času ko bom odsotna user posted image . Zdaj si grem grgrat usta z vodo, ker sem tak osladna, da se mi je ziher cuker dvignil nad povprečje user posted image .
Go girls user posted image  user posted image  user posted image  .

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
   RE: Oktoberke
19.10.2006 20:06:27   
psaša
muki1: jutri ti želim vso srečo in da se boš kar najhitreje stiskala s svojo štručko.

_____________________________

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
   RE: Oktoberke
19.10.2006 20:39:11   
Evik
muki in maxica - srečno jutri!
več bom pa še jutri napisala.
sem pa danes se šla generalno pa ene pet strojev oprala, k ne bi rada, da bi morala z umetnimi v soboto rojevat, menda me bojo sprejel, al pa tud ne...
sicer sem pa sama izračunala da imam rok20.10.

no srečno ženske, lepo noč - jutri pa horuk u nove zmage!!!



_____________________________

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
   RE: Oktoberke
19.10.2006 20:46:23   
Evik
o kriza neki sem slabo vidla, sem mislila, da je spet zginla naša stran... odvisnice, a?
no lepo spite
pa jutri spočite - rodite
tiste ki imate namen...user posted image


_____________________________

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
   RE: Oktoberke
19.10.2006 21:00:40   
Aja1
muki1, srečno jutri! Želim ti čimmanj boleč in čimbolj hiter porod. Zdaj vas je pa res ostalo samo še malo...no, še ostale (sploh tiste, ki ste čez rok) se čimprej spokajte v porodnišnico po  user posted image  user posted image

_____________________________




(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
   RE: Oktoberke
19.10.2006 22:04:29   
nanica
Muki, tudi jaz ti želim lep porod in zdravo štručko user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
pa seveda vsem ostalim, ki še čakamo, tudi.

Naj nas luna pošlje v porodnišnico čimprej!!!

lep večer

nanica
15.10.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
   RE: Oktoberke
19.10.2006 22:06:42   
Maxica
Na brzino se vam bom malo oglasila. Smo se popoldne malo potepali, tako da smo šele zdaj prišli domov.
Jutri gremo pa po zajtrku lepo spet v Postojno, pa bomo videli. Ničesar ne pričakujem, po moje, da bom kr lepo še domov prišla. Tako da mislim, da se vam jutri še kaj oglasim.
Sedaj pa samo še - moja draga Muki - kako lepo si napisala.user posted image user posted image  Se strinjam z vsako tvojo napisano besedo. Veseli me, da sem tudi jaz ravno oktoberka, pa da sem spoznala vse vas, ki ste tako krasne.user posted image  Zato, Muki, kako srečna sem zate, ker boš jutri že pestovala svojo malo štručko in postala drugič krasna mamica čudovitemu in zdravemu sončku. Komaj čakam, da izvem veselo novico. Drži se, danes se lepo naspi, objemaj svojo Nežo, jutri pa - dihaj in ne pozabi - popadek je tvoj prijatelj. (pametna jaz, ki tudi tokrat računam na EAuser posted image ) Evo, samo zate od mene user posted image - user posted image user posted image user posted image .
Komaj čakam, da se spet srečamo na forumu, vendar na Starši čvekamo, a ne?!user posted image
Lahko noč, grem še Bar gledat, pol pa zlikam eno rundo še cunj, da bo Max imel kaj za oblečt, če slučajno ne pridem jutri domov.
Pa pa.user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
   RE: Oktoberke
20.10.2006 6:57:01   
gaya




muki držim pesti da danes čim prej stisneš svojo zdravo deklico v naročje in sicer tako ekspresno kot sem jaz mojo. Mislim nate in držim pesti user posted image user posted image .

Drži se punca user posted image




_____________________________



30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.



(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
   RE: Oktoberke
20.10.2006 9:47:41   
Udb
Oj!
A katera ve, kaj je z luciko? Me že malo skrbi zanjo, ker je tudi na MSN ju ni nič več!!!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
   RE: Oktoberke
20.10.2006 9:53:22   
naja78
hay.

udb!lucika je baje še v 1 kosu.je v porodnišnici,ima neslano dieto in čaka.tako so nam sporočili.
 
drgač punce????
 
danes sem neverjetno jokava.nevem al so krivi hormoni,al samo veselje da bo otroček kmalu tu.
se vam javim kaj kasnej,pa pišite,kolikor vas je še ostalo.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
   RE: Oktoberke
20.10.2006 10:00:14   
Udb
O, hvala! Me je že res skrbelo! Če jo bo katera slišala...pozdravite jo!!
Če ima pa slučajno katera njeno tel. - mi jo lahko pošlje na zasebno? Sem jo nekje izgubila!


(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
   RE: Oktoberke
20.10.2006 10:49:17   
psaša
Dober dan še od mene.
Pri nas se nič ne dogaja, ponoči sem se kar nekaj premetavala po postelji, ampak sem pa naspana. user posted image  pridno miga po trebuščku.
Pri nas je tako turobno vreme, da se mi nič ne da.

Ko ste imele neko debato o odvisnosti od RR, sem si mislila, da pri meni ni možno, ampak sem v porodnišnici mislila samo na to kaj se kaj dogaja na RR, katera je že rodila, katera je že doma, tako, da sem ugotovila da sem tudi jaz odvisnica. Sem bila tako vesela, da sem se spoznala s Tasho in da mi je poročala kako je z vami.

Grem dati sušit perilo in pa napolniti nov stroj, tako da se beremo še potem.
In pa držim pesti za vse, ki ste v porodnišnici.



_____________________________

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
   RE: Oktoberke
20.10.2006 11:22:37   
Evik
jutro...
no danes bom pa še jaz pogledala kaj je to na rtl...
drugač pa - mal sem zmedena, zna bit da bomo jutri rojevali - ker menda ene tretjič pa že kar obdržijo... danes ponoči se mi je sanjalo - mislim, me ni čisto prebudilo, ampak se mi zdi da sem imela ene tri take pekoče bolečine v maternici - morda se je pa kaj začelo...
drugače pa bom nadaljevala z generalnim... včeraj sem naredila kolikor sem pač lahko.
vreme je pa tako da ni čudno če je kera mal otožna - ne se sekirat.
pridne bodite - se beremo.
in čakamo poročila od muki in maxice. user posted image



_____________________________

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
   RE: Oktoberke
20.10.2006 12:22:03   
psaša
Punce Muki1 je povila IVO. Rodila se je ob 10.53 uri.  Tehta 3850 g in ima 50 cm.

Čestitke user posted image user posted image user posted image .

_____________________________

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
   RE: Oktoberke
20.10.2006 13:50:01   
Maxica
Ja, naša draga Muki je rešena, jaz pa nazaj iz Postojne. Še vedno čisto zaprta, tako da v ponedeljek spet nazaj. Mater, sem že naveličana vsega.user posted image
Nič, moram iti kaj pojest, sem še tešča.user posted image


_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
   RE: Oktoberke
20.10.2006 13:51:18   
naja78
bravo muki!
 
pri meni so se spet usule solze ganjenosti!
čestitke tebi,atiju,neži in mali IVI!
 
jah tko je...zna se zgodit da za vikend ostanem sama.user posted image no tu gor na rr!
mal bom k novemberkam škilila in pa spremljala,kaj dogaja.user posted image
vsekakor se bomo na koncu našle.
zdaj pa kavico spijem in potem ven na dež.........

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
   RE: Oktoberke
20.10.2006 15:02:05   
Evik
ČEstitam Muki - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo že popravljam seznam!

01. 10. Amazona, 11. 10. rodila Ajdo Izo
02. 10. Arabela, 19. 09. rodila Katarino
02. 10. MAMICA81, Kranj 15.10 rodila Evo  
03. 10. Pikabu, Jesenice, 27. 09. rodila Maksa
04. 10. meri, 3. 10. rodila Stašo
??. 10. gaya, Jesenice, 30. 09. rodila Gajo
??. 10. mojceca, 28. 09. rodila Katarino
10. 10. ta.naja, 8. 10. rodila Aneja
12. 10. *AnaL*, Kranj
12. 10. Maxica, Postojna
14. 10. Evik, Postojna
14. 10. vava, 10. 10. rodila Luka
15. 10. nanica, Ljubljana
16. 10. @lina, 10. 10. rodila Matjaža
16. 10. natja_
ČASTNA OKTOBERKA

17. 10. mis, Novo mesto , 17.10 rodila Tino
18. 10. muki1, Murska Sobota 20.10 rodila Ivo user posted image


           DRUGA
ČASTNA OKTOBERKA
18. 10. clody, Jesenice 18.10 rodila fantka
22. 10. beki24, 9. 10. rodila Tinkaro
23. 10. mtina, Trbovlje, 14. 10. rodila Žana
24. 10. altati, 9. 10. rodila Jaša
24. 10. lucika
26. 10. tasha23, Postojna, 16. 10. rodila Gaela
26. 10. taja24, Novo mesto
28. 10. naja 78, Ljubljana (trola)
31. 10. frrrr, Ljubljana, 11. 10. rodila Jaša
31. 10. psaša, Postojna


_____________________________

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
   RE: Oktoberke
20.10.2006 15:04:37   
Evik
JOj Maxica, ne se sekirat... morda nama je pa usojeno da bova skupaj. jaz sicer pridno pospravljam, ampak nimam še nobenega občutka, da bi se kaj dogajalo... jutri se grem spet pokazat. imam pa vseeno kar mal treme, da bo treba jutri rodit... user posted image
grem naprej "glancat"

čao
držte se, user posted image user posted image


_____________________________

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
   RE: Oktoberke
20.10.2006 15:34:13   
Slončica
Tud jst sem med vami in dons mam pdp pa še kr doma..user posted image
V ponedeljek grem na ctg pol pa upam da hitro v Postojno, da me mali škratek ne prehiti..
Kokr berem nas bo kr neki tm, upam da se vidimouser posted image
Grem kopalnico drgnituser posted image

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
   RE: Oktoberke
20.10.2006 17:21:04   
Evik

01. 10. Amazona, 11. 10. rodila Ajdo Izo
02. 10. Arabela, 19. 09. rodila Katarino
02. 10. MAMICA81, Kranj 15.10 rodila Evo  
03. 10. Pikabu, Jesenice, 27. 09. rodila Maksa
04. 10. meri, 3. 10. rodila Stašo
??. 10. gaya, Jesenice, 30. 09. rodila Gajo
??. 10. mojceca, 28. 09. rodila Katarino
10. 10. ta.naja, 8. 10. rodila Aneja
12. 10. *AnaL*, Kranj
12. 10. Maxica, Postojna
14. 10. Evik, Postojna
14. 10. vava, 10. 10. rodila Luka
15. 10. nanica, Ljubljana
16. 10. @lina, 10. 10. rodila Matjaža
16. 10. natja_
ČASTNA OKTOBERKA

17. 10. mis, Novo mesto , 17.10 rodila Tino
18. 10. muki1, Murska Sobota 20.10 rodila Ivo


           DRUGA
ČASTNA OKTOBERKA
18. 10. clody, Jesenice 18.10 rodila fantka
20.10.  slončica
22. 10. beki24, 9. 10. rodila Tinkaro
23. 10. mtina, Trbovlje, 14. 10. rodila Žana
24. 10. altati, 9. 10. rodila Jaša
24. 10. lucika
26. 10. tasha23, Postojna, 16. 10. rodila Gaela
26. 10. taja24, Novo mesto
28. 10. naja 78, Ljubljana (trola)
31. 10. frrrr, Ljubljana, 11. 10. rodila Jaša
31. 10. psaša, Postojna


_____________________________

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?