|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mar(sov)čke/-i
3.4.2006 16:30:15   
soncicaT
Ojla"!"

Ja, marčke kje ste vendar?user posted image  A sam spite?user posted image user posted image

Mi smo dobro, večino časa na ziziki, ponoči pa kar lepo pančamo, gremo spat ob 21h, spimo do 4h...naše user posted image  pa le nekaj godrnja, joka res ko je sila.

Ga pa previjem, če ga zatipam, da je moker. Imamo pamperske, ampak vseeno so tetra pleničke mokreuser posted image , pa mu pimpeka dol obrnem, ampak skoraj vedno je po eni strani moker..tako da peremo tetrice nonstop, pa jih imam 30 komadov.

Businka..glede črpalke...to so se tam pogovarjali, ne vem pa koliko je to res?user posted image

Punce kako je kaj potem, ko očetom poteče dopust, pa ste same z bebikami, a je fejst naporno? Meni zdaj moj vse glavno porihta, pa še vedno imava ful dela..user posted image

Pišite kaj. LP

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Mar(sov)čke/-i
4.4.2006 14:27:01   
Marina_
Zdravo mamice user posted image

Kako smo kaj?Mi še vedno malo kašlamo drugače pa smo pridniuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Karin je že tak radovedna in če ji kaj praviš se že nasmeji nazajuser posted image kako je to lepo....midva sma kar blažena.Zdaj ko je lepo vreme smo večinoma zunaj in jaz se seveda nastavljam sončku kot martinček.Očitno je pri vseh vas enako kajti nič kaj dosti ne pišete.No javite se kaj....marčice
Ha zdaj sem se komaj zavedala ,da sem jaz in  moja Karin februarčica-ampak jaz vas nebom zapustila-bom ostala z vami,če me seveda sprejmeteuser posted image user posted image user posted image user posted image
Lep sončen dan
user posted image


_____________________________

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN



Karin

Marina

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Mar(sov)čke/-i
4.4.2006 17:45:17   
PiaM
Pozdravljene.user posted image

Midve sva pa danes tudi bile na 1.sprehodu z vozičkom, da ne boste samo ve važne...user posted image  Sva bili že prej 2x samo za 5 min pred hišo, danes pa še malo po ulici in Julia je kar uživala.user posted image  Čez par dni pa se nam obeta še kopanje, saj še popek ni čisto čist.
Smo pa včeraj doživeli prav hud večer, saj je našo miško tako zelo šraufalo pribl. 2 uri, da sem jaz skoraj jokala zraven. Že 2 dni prej se je dogajalo podobno zvečer, le v blažji obliki, včeraj pa je bilo res grozno. user posted image  Probali smo vse živo, kar smo se spomnili še od naše Pie, pa nič pomagalo. Nato sem ji pa skuhala čaj s komarčkom, kumino in janežem, pa je do sedaj še nič kaj huje ni zvijalo, pa celo noč je prdela, da je kar donelo v pleničkah. Imam upanje, da danes ne bo tako hudo in da čajek res deluje. Tudi zato že komaj čakamo na kopanje, saj smo pri Pii to prakticirali, pa je bilo bolje, čeprav ni imela takih kolik kot Julia včeraj zvečer.
Frizerka, kako lepo, da se Karin že smejčka...user posted image    in da je prehlad bolje.

soncicaT, tudi jaz perem pleničke sigurno 2x tedensko, nato jih posušim v sušilcu in samo zložim. Si ne predstavljam, da bi mogla vse to še likat.Lepo, da ti dragi pomaga, nama je tudi na začetku več, sedaj pa že kar gre vse skupaj.

Lepo uživajte, mamice s svojimi sončki, BARBA in KATERINA - čakamo vaju in držimo pesti!!! 

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Mar(sov)čke/-i
4.4.2006 18:21:42   
katjandraž
Končno mala spančka. Danes je spet en čuden dan, Ana ful malo spi, kar veliko pa jokca. Po dojenju jo grozno matra in ful joka, potem pa podere velik kupček, zraven pa še bruhne. Pojma nima, kaj je narobe.

Še vedno je čisto mozoljasta, le da ni več cela rdeča in so se mozolji začeli sušit. Jutri imava posvetovalnico in bomo videli, kaj bo zdravnica rekla. Mogoče mi pa ne bo treba držat diete na jajca in mleko. Zdaj sem šele 3. dan brez mleka in jajc, pa imam že čisto dovolj.

Ja, soncicaT, ko bo šel tvoj user posted image  nazaj v službo, skoraj ne bo več časa za RR. Jaz sem danes ves dan brez Andraža, samo Ano rihtam, pa sem zdele šele uspela kej napisat, čaka me pa še likanje in podobne bedarije. Sva bili pa 2x na sprehodu, ker je bil tako lep dan in se bojim, da sončka spet nekaj časa ne bo.

PiaM in Beti, user posted image  za prvi sprehod. Bogica mala Julia, ker ima take krčke. Andraž jih je imel tudi, smo poskusili tisoč enih različnih kapljic, pa nič od tega.

Jaz sem pa spet zoprna in vam bom malo morila. Moj user posted image  je šel včeraj za 10 dni na terenuser posted image , tako da poskušam, kakšno je življenje mamic samohranilk z dvema otročkoma in mi ni nič všeč. Kako bo, če bo februarja 2007 šel za pol leta, pa rajši sploh ne razmišljam, ker se mi kar zrola in sem v trenutku zoprna ali pa začnem jokat.user posted image

Nič, grem rajši kaj naredit, če ne se bo pikica prej zbudila. Bom poskusila jutri poročat, kako sva opravili pri zdravnici.

LP od naju z Ano

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Mar(sov)čke/-i
4.4.2006 22:01:19   
beti 1
Katjandraž, pa je bil res čuden dan, pri nas smo se danes na srečo kopali, do takrat (okoli enih) je bil pa od pol osmih praktično nonstop buden, spal je samo kakšne pol ure, pa še to v štorklji, jaz sem pa medtem pometala in pomivala tla.
Jaz kar ne morem verjet, da Blaž od jutri naprej ne bo več novorojenček. Zdaj smo končno tudi tako daleč, da ne bo več dalj časa v bolnici kot doma. (je bil skupaj s porodnišnico že 15 dni v bolnici, pa je le 30 dni z nami).
Midva mava tud jutri posvetovalnico, potem gremo pa k babicam in dedkom na Primorsko. Vam sporočim kako sva opravila, ko mi bo uspelo najti čas za računalnik.
Pri nas bomo pa zgleda kričali zaradi preutrujenosti. Se že par večerov zapored nakazuje, da ga ko je čez neko mero utrujen že podiranje kupčkov tako razdraži, da le težko nazaj zaspi. Upam, da se bo kmalu navadil na naš ritem. Se je na pediatriji naučil, da mora glasno zahtevat svoje, da prej dobi, je postal kar hud kričač iz prej tako mirnega in tihega fantička.

Uživajte lepe dneve na sprehodih s svojimi user posted image

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Mar(sov)čke/-i
5.4.2006 10:07:21   
fionaP
Halo marsovčki in marsovčke!!

Da se še midve z Nušo malo oglasiva... Oči naju je že prejšnji teden "zapustil" - ja, konec je z očetovskim dopustom. Zdaj pa sami uživava doma. Včeraj je bilo spet tako lepo vreme, pa sva šli malo na sprehod in je bilo prav fajn.

Čez dan je Nuša zelo umirjen dojenček, pozno popoldne in zvečer pa se začne "žurka". Malo jo dajejo krči in tako smo vsak dan pokonci do 11-12. Saj zdaj sva se z možem že navadila... Kupili smo že kapljice proti krčem, ki jih delajo prav v naši lekarni in so menda znane daleč naokrog. Pa smo vseeno vprašali še patronažno o teh kapljicah in ona nam jih je odsvetovala. Menda naj bi imeli že dve hudi alergični reakciji pri dojenčkih (anafilaktični šok). Zato sva se odločila, da kapljic ne bomo uporabljali. Zvečer Nušo raje zibava, pa ji pojeva, skratka afne guncava user posted image , pa trebušček masirava... Včasih pomaga bolj, drugič manj.

Pa še nekaj lepega moram povedat - tako lepo se je začela smejčkat, da se mi kar srce topi. Prav poišče me z očmi in se smeji.
Bom ob priliki kako slikco dala v album.

Ne morem verjeti, v petek bo že štiri tedne, kar se je Nuša rodila...naslednjo sredo imamo prvi pregled v posvetovalnici. Kar malo me skrbi, ali se je dovolj zredila. Nekaj sem jo poskusila tehtati. Imamo digitalno tehtnico in sem najprej stopila gor sama, potem pa še z Nušo. Pa potem še enkrat, za kontrolo. In potem sem ugotovila, da vsakič pokaže drugače. Saj za odraslega pol kile ni nič, pri dojenčku pa je še kako važno. Tko da s tehtanjem doma ni nič. Sem jo pa nekako zmerila in če sem jo zmerila prav, je od poroda zrasla za 4 cm.

Toliko za danes, se še beremo!!

mami fiona & dojenčica Nuša

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Mar(sov)čke/-i
5.4.2006 12:28:09   
katjandraž
Oj!

Prvi pregled v posvetovalnici je za nama. Pikica je zrasla za 4,5 cm, tako da je dolga že 58,5 cm, tehta pa 5160g (+1370g)! Res je ogromna. Za nama je bila na vrsti ena punčka, ki je rojena na isti dan, pa je ful manjša in bolj drobna.

Kolki še niso zreli, vendar kaže ok, povijati pa jo moram že s plenicama, ki sta zloženi na tretjine, ker je tako velika. Mozoljčki po obrazu na žalost niso čiščenje kože, vendar neka alergija. user posted image  Zdravnica meni, da to ni alergija na jajca ali mleko, vendar je bolj možno, da je reakcija na antibiotik oz. barvila v njem. Tako da bom postopoma začela nazaj jesti stvari, ki vsebujejo jajca in mleko. user posted image  Če bi se je pikice spustile nižje, morava nazaj, da ni slučajno kaj hujšega. Je imela eno študentko tam in ko je omenila atopični dematitis, me je skor kap. user posted image  Sej to najbrž ni, če pa bi se ji pojavilo še po rokah, nogah ipd., bi pa bilo potrebno testiranje. Glede čiščenja teh mozoljčkov je rekla, da naj v lekarni kupim hrastovo (men se zdi, da sem si prov zapomnila) lubje in ji s tem umivam, mažem ji pa lahko z Bepanten kremo ali Pantholom.

Ana zadnje dni ful čudno je, se doji miutko ali dve, tri, potem spusti, pa se spet pristavi, poje ful zraka, nato podre kupček in bruhne ... Skratka, sem vprašala zdravnico, če je možno, da je to od tega, ker sem iz prehrane izključila mleko in jajca in je rekla, da je. Bomo videli, če bo zdaj kaj boljše.

Povedala sem ji, da sva imeli sor, jo je pogledala in je zdaj ok, se ji pa spet malo glivice po sramni ustnici delajo in ji moram spet s Canestenom malo mazat. Joj to naše revše, kaj je to že nekih zdravil in žavbic sprobala.

Ja, naša žaba se je tudi prejšnji četrtek prvič nasmejala. Sem ji malo prigovarjala in v zahvalo dobila user posted image  nasmešek. Ji moram kar malo težit, pa dobim še kakšnega, vendar samo, če so gospa razpoloženi.ž

Zdej spi v ležalniku, vendar ful rahlo, tako da se grem hitro malo uležt, preden se do konca zbudi, ker se mi že malo pozna, da nič ne počivam. Je treba to malo spremenit!user posted image

Uživajte s svojimi sončki!

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Mar(sov)čke/-i
5.4.2006 12:34:08   
katjandraž
SoncicaT, že nekaj časa ti pozabim povedat, da imaš krasnega sinka. Sem šla gledat tvoj album. Kakšen dečko! user posted image  Zdej grem pa res počivat.

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Mar(sov)čke/-i
5.4.2006 13:28:41   
beti 1
Evo tud naju od pediatra. Sva tako hitro opravla, da mam še čas se vam javit.
Hja, naš Blaž je od danes naprej dojenček. Tolko stvari se nama je že zgodilo v tem času, pa se mi zdi, kot da se je včeraj rodil.
Odpustnico s pediatrije sem pobrala iz nabiralnika na poti k pediatrinji, tko da sva mela s sabo res cel kup papirjev.
Blaževe mere so v primerjavi z Aninimi prav skromne: 55cm in 3980g, se je pa v tednu odkar sva pršla s pediatrije zredil za pol kile. Sva mela z user posted image  prav, ko sva se pogovarjala, da se vidno redi, se mu res  iz dneva v dan vidi, da je bolj okrogel. Drugace sva zdaj v redu, dobila sva recept za AD3, bo treba spet taščico v Italijo poslat po njihove kapljice, ki ne napenjajo. Če bi jih še katera rada naj se javi. Pred 2 leti so stale enih 9 EUR, so pa multivitaminske (praktično vsi vitamini, ne samo A in D).
Čez en mesec mava pa kontrolo teže, tega pa nisem vajena, z Žigo sva hodila v Tolmin, kjer tega nimajo. Nosi pa patronažna tehtnico s sabo in lahko tehta otroke na domu.
A še katera pije sirup od Medexa z vitaminčki in ribjim oljem za nosečnice, dojilje in dojenčke? Jaz ga, o učinkih me pa ne spraševat, je še prezgodaj.
Zdaj grem malo počivat k mojim user posted image , potem pa pakiranje in šus na primorsko, preden nam zaprejo cesto in bo treba po obvozu.
Lepo se imejte, pa se beremo. 

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Mar(sov)čke/-i
5.4.2006 22:27:55   
Businka
Pozdravljene,

Katjandraž, res je hrastovo ljubje - včeraj mi je o tem rekla patronažna.

Elina je zdaj bila pokonci 5 ur, tako jo je zvijalo pa ne veva od česa, mogoče je bila kriva malo začinjena juha ali malancane, spet bom jedla samo zelenjavo in riž.

Kaj bi pomagalo pri krčkih, ne bi dajala kapljicuser posted image

Drugače je zelo pridna in veliko poje in spančka.

A vi umivate svoje user posted image vsak dan? Patronažna je rekla, da je treba obvezno umivati obraz vsak dan.

Grem tudi jaz še malo počivati, da bom pripravljena na prebujanje.

Pozdrav in lahko noč user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Mar(sov)čke/-i
5.4.2006 22:48:37   
Ines.
Se javljam čisto na kratko.


Tananejka, ja Oskar ima krče. Se pa borimo s tem nekako takole: mami pije samo bebe čaj za otroke, pa na prehrano pazim, pa kapljice proti krčem imamo, pa duda ga zelo pomiri,...

SoncicaT, jest za RR sploh nimam več časa. Moj je na šihtu, popoldan pa se ukvarja s ta velikim fantom, jaz pa sem s ta malim. Gospodinjstvo že od prvega dne kar vodim jaz. A je tvoj še doma? 

Businka, ja, jest ga umijem vsak večer preden gres spat, sploh po obrazu in pod brado ter po vratu.


LP,


Ines.


 

(odgovor članu Businka)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Mar(sov)čke/-i
5.4.2006 22:51:06   
Ines.
Aja, kmalu bi pozabila,

Beti1, jest se za kapljice iz Italije (A, D,...) toplo priporočam. 


Zdej pa res lahko nočko,


Ines.

(odgovor članu Ines.)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Mar(sov)čke/-i
6.4.2006 11:51:26   
barba
Ojla mamice!

Menda se vam enkrat čez vikend pridružim!user posted image  Sem "naročena" jutri na AS in potem dobim kapsule za zorenje materničnega vratu, pol pa rodit. user posted image  Komaj čakam!

Bo SoncicaT sporočila ko bomo rodili!

Pazite na svoje male žabice user posted image in se vam oglasim, ko bom lahko!
LP, barba

_____________________________

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Ines.)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Mar(sov)čke/-i
6.4.2006 12:50:09   
Marina_
barba želim ti čimlažji porod.In veliko cartanja.................
user posted image

_____________________________

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN



Karin

Marina

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Mar(sov)čke/-i
6.4.2006 12:54:44   
bini
Oj..user posted image
da se še jaz mal javim... dans je več časa, ker je šla Ana spet mal v varstvo pogledat, ker jo končno tud zdrava oz. že 2 dni brez vročine in ok.. - da ne bo čist ven padla, pol bi bla pa spet kriza.... imamo pa glede razkuževanja in pranja še vedno poostrene razmere, da ne bi mali česa hujšega pokasiral od velike sestre user posted image

Aljaž je takooo pridkan in imava občutek kot da samo je in spi.. sicer ga mal zvija občasno, ampak je zelo potrpežljiv in samo malo stokca.. dojiva se na 2-3 ure in se sprašujem kaj bi morala nehat jest, da bi blo boljš.... a ve zelo pazite pri hrani?? meni mož pravi da se ne splača - pri Ani sem jedla samo ene 5 sigurnih vrst hrane, pa jo je vseeno zvijalo skoraj 4 mesece, tako da...
Vseeno pa zgleda da je Aljaž staknil mal prehlada od Ane, ker mu nosek tako čudno škripa in vsake toliko malo ven priteče... patronažna ga je danes že skopala, ker je bil popek že 6. dan po rojstvu čudovit -res zelo hitro.. pa v nos mu nalivamo fiziološko in zaenkrat kar lepo diha čez nosek in se ne pritožuje.. upam da bo ostalo pri tem...

Res sem vesela da sta se Blaž in Ana pozdravila, tebi Barba pa želim tak porod kot sem ga imela sama - čimhitreje in čimlepše.. kakorkoli bo, bolečine so poplačane user posted image

Sicer pa pri nas tako sneži da je joj in čas prvega sprehoda se bo še malo odmaknil... pa tako zelo si želim ven... ampak saj enkrat ga mora tud vreme nehat biksat a ne??
imejte se fajn pa bodte zdravi vsi marsovčki user posted image user posted image



(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Mar(sov)čke/-i
6.4.2006 13:11:17   
Marina_
Mala Karin-nove slikice!!!!!

_____________________________

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN



Karin

Marina

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Mar(sov)čke/-i
6.4.2006 13:59:54   
PiaM
Frizerka, Karin je čisto tebi podobna, najbolj se visi na eni slikici, kjer je obrazek čisto od blizu!user posted image

Pa da še jaz poročam naše stanje. Že 2 dni je kar se tistih groznih krčkov tiče, dosti bolje.user posted image  Sicer jih ima čez ves dan po malem, a so v mejah normale, mogoče ji pa čaj tako pomaga, ali pa sem jaz mogoče tisti dan jedla kaj tako hudega za našo Julio. v glavnem upam, da bo ostalo vsaj tako kot je sedaj in da ne doživimo več tako groznega večera.user posted image  Tudi naša Julia ima malo nahoden nosek in ji ga čistim s fiziološko in kamilčkami na svaljkih vate, s katerimi sluz kar lepo ven potegnem.
JAO, VREME NAM pa samo nagaja. Sedaj, ko smo začeli ven hodit, pa spet mraz. Danes dopoldan je celo malo snežilo, vmes med dežjem!user posted image
Barba, stiskam pesti zate in za tvojo user posted image !user posted image  

Businka, tudi jaz našo miško vsak večer celo umijem s kamilčkami in namažem malo z mandljevim oljem ( sploh gubice), saj bova s kopanjem verjetno pričeli šele v ponedeljek, potem pa bo to naprej naš večerni ritual pred spančkanjem. Se ponavadi spravimo vsi 4 zvečer v kopalnico in se umivamo in tuširamo, tako smo se navadili. Sploh Pia je rada zraven in vmes malo tolaži sestrico, ko se začne jok pri oblačenju nazaj. Imamo pa tudi čebriček in me zanima kako ji bo kaj všeč za vsak dan. 1-2 tedensko jo bomo pa v banjici kopali zaradi pranja glavice.

SoncicaT, jaz se ponavadi z delom organiziram tako, da opravim nujno (kuhanje, pospravljanje, tuširanje) ko naša miška spi, saj spi ponavadi čez dan 3 - 4 ure v enem kosu in mi rata še kaj zlikat takrat in perilo obesit. Drugače pa kaj počaka tudi na atija, ko pride iz službe. Počivam tako dosti z njo vred čez dan ko se dojiva, pa tudi ponoči spi v enem kosu 6 ur, nato pa si kar v postejo vzamem, se podojiva, spiva 2 uri, spet podojiva in še 1 - 2 uri dremava, nato pa vstaneva. 

Sedaj pa grem še kaj postorit dokler naša babika spi.

Lepo se imejte, mamice s svojimi sončki!

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Mar(sov)čke/-i
6.4.2006 16:49:18   
Businka
Živjo!

Barba, držimo pesti, da boš kmalu crkljala svojega user posted image

Najina princeska zdaj spančka in sva celo utegnila skočiti v baby-center zamenjati cunce na manjše številke, merkala pa jo je babica.
Hvala PiaM za odgovor, danes bom tudi skuhala kamilice za umivanje. Jaz tudi vse opravim takrat, ko spančka, popoldne pa spančkam zraven.

Zdaj pa grem še malo likati:)

Lepo se imejte na ta snežen dan,





(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Mar(sov)čke/-i
7.4.2006 15:46:22   
tananejka
Pozdravljene marčice!

Katjandraž in Beti1: a sta zdaj zadovoljni s T2-netom?? Razmišljamo, da bi zamenjali, kajti mesečna naročnina za internet je za 1x cenejša???

Katjandraž: tvoja user posted image  se je pa lepo zredila in ful zrasla. user posted image  mami in Ana!!!

Barba: upam, da se nam s tvojim user posted image  čim prej pridružita!!!

Beti1: res lepo, da ste spet zdravi in da se že ¨sončite¨.


Mi se imamo še vedno super. Lepo vreme izkoristimo za sprehode, Alina je zunaj pridna in ponavadi v vozičku takoj zaspi. Naslednji teden imamo 1. pregled pri pediatrinji in že komaj čakam, da vidimo kako pridno rastemo in se redimo.

Jaz sem zaenkrat še brez kondicije in pridem iz sprehoda vedno ful utrujena. Pa še vedno me boli sramna kost, če malo več hodimuser posted image . A ima še katera probleme s tem?


Uživajte s svojimi user posted image

(odgovor članu Businka)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Mar(sov)čke/-i
7.4.2006 20:50:06   
Businka
Večer!

Kako ste kaj?

Danes smo se umivali s kamilicamiuser posted image Kakšno olje uporabljate po umivanju, imam mandeljevo (Weleda za presredek), a zelo počasi teče, razmišljala sem, da bi nabavila kakšno drugo, kaj priporočate?

A je kdo uporabljal Weledino olje za trebušček (proti krčem)?

Tananejka - glede kapljic iz Italije, a jih boš imela namesto teh, ki jih dobiš po receptu? Ena znanka je rekla, da tiste, ki jih dobiš v lekarni, lahko povzročajo krčeuser posted image

Nehala sem uporabljati črpalko in zaenkrat se lepo dojiva, upam, da ne bom spet fasala vnetjauser posted image

Nočko


(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Mar(sov)čke/-i
7.4.2006 20:53:19   
katjandraž
Se spet malo na hitro oglašam!

Bini, midva ima pa podoben okus za imena. Jaz imam pa Andraža in Ano!user posted image

Tananejka, ja internet dela zdaj brez problemov. Če pa so kolobocije, jih je pa te tipe hudo težko priklicat. Vam zaupam eno foro še iz porodnišnice. JaZ sem Rh-, zato sem morala dobit injekcijo v nosečnosti. Ko se je Ana rodila, so ji preverili grupo. In pride sestra in pravi, da moram dobiti še eno injekcijo po porodu. Jaz pa, ja seveda, a ima A+? In reče sestra. da ne, da ima 0+. Mene pa skor kap, jaz A-, mož A+, mala pa kar 0+. No, pa mi je potem razložila, da ima vsak lahko 0, tudi, če je starši nimajo. Pa sem rekla, ok, Ana je pač poštarjeva, priznam. Pa mi je mami odgovorila, da ni poštarjeva, temveč od unga tipa s T2. Torej si lahko mislite, koliko sem se jih nagledala in preklicarla.user posted image

Midve sva spet sami, Andraž si je želel iti prespat k babici. Sej, če povem po pravici, mi je trenutno tako lažje. zvečer je kar naporno oba porihtat, čez dan pa gre. Ga pa mojga fantka fejst pogrešam. Včeri ga nisem videla, ker so imeli nočitev v vrtcu, danes je bil doma 3 ure, potem je šel k mojim. No, jutri bo pa doma.

Ja, moram vam povedat, da si je moj veliki fant premislil in si je zaželel iti v sredo za 3 dni z vrtcem na "tabor" v Kranjsko Goro. Gredo skoraj vsi iz skupine, vendar Andraž ni hotel iti, silili ga pa nismo. No, zdaj si je premislil in smo na hitro zrihtali, da bo lahko šel. Moj user posted image  ga tako ne bo videl 12 dni. V sredo pride namreč šele s terena, mali pa v sredo gre, pride pa v petek. Ta je pa huda, to bi se pa meni mal strgal.

Businka, jaz imam pa obratne pobleme s cunjicami kot ti. tašča mi je nakupila kar neki oblekic 56, pa sem jih samo v omaro dala in jih bom naprej podarila, ker nam je že premajhno, Ja, naša punca je res že ogromna, predvsem pa raste tale njena glavica. Ima obseg že 40 cm! Rodila se je s 35 cm, iz porodnišnice je šla s 37, zdaj smo pa na 40. Samo imam filing, da so jo ob rojstvu slabo zmerili ali pa je imela res fejst stisnjeno glavico od poroda.

Beti1, jaz bi te tudi prosila za kapljice.


A, ja, še to, Ana ima spet malo več pikic, zgleda le ni bila alergija na antibiotik, temveč na kaj drugega. Sem pojedla 2 jogurta, lahko da je vseeno mleko krivo. Če se bo še slabšalo, gremo drug teden nazaj k zdravnici.

Men že črke plešejo pred očmi, grem hitro še par cunjic zlikat, da bo princeska jutri lepo oblečena, potem pa grem kavč naštimat za spat.

Lep vikend vsem, sonček bo! Uživajte!

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Mar(sov)čke/-i
9.4.2006 19:54:39   
Businka
Večer!

Kako se imenujejo kapljice, ki jih je mogoče kupiti v Italiji? Povedati moram tašči, da kupi ta praveuser posted image

Smo kar v redu preživeli vikend, zdaj pa nas še čaka kopanje v kamilicahuser posted image
Jutri pa naš oči gre v službo in bova videli kako bouser posted image

lep večer v družbi Vaših sončkovuser posted image

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Mar(sov)čke/-i
9.4.2006 21:14:04   
katerina
živjo, marčice!
sporočam, da sem se vam izneverila.... rodili smo 3. aprila, porod je bil sprožen, zaključen pa s carskim rezom zaradi izpada popkovnice. nimam pojma, zakaj bi si kdorkoli sam od sebe želel carskega, res ne???? danes smo se vrnili iz porodnišnice in sem kar precej utrujena! pa tudi boli še vedno....
skratka, važno da smo dobili zdravega fantka, ki mu je ime miha. je veliko veselje v naši hiši! z dojenjem se trudimo, mali pridno papca, jaz se pa privajam.
pozdravljam vse marčice in vaše malčke!
lp od frišne mamice!

(odgovor članu Businka)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Mar(sov)čke/-i
10.4.2006 16:47:51   
tananejka
katerina: user posted image ISKRENE ČESTITKE ZA MIHCAuser posted image user posted image . Glede CR pa se strinjam s tabo...jaz si ga tudi nisem želela, ampak tako pač je. Važno je, da smo vsi OK. Priporočam ti, da vsaj14 dni čim več počivaš, v nasprotnem primeru se bodo bolečine samo zavlekle. Jaz sem imela pri prvem CR bolečine skoraj dva meseca, ker sem premalo počivala. Zdaj sem pa po 3. tednih že kot nova in sem že pozabila, da sem imela operacijo.

Businka: o kapljicah sta pa (vsaj mislim) pisali Katjandraž in Beti1. S tistimi iz tujine jaz nimam izkušenj.

Našo pikico ravnokar nekaj zvija, ne vem kaj sem takšnega pojedlauser posted image .

Včeraj smo bili v Živalskem vrtu skoraj tri ure. Alina je spala od odhoda do prihoda domovuser posted image . V soboto popoldan smo bili pa v Tivoliju na igrišču....je bila cela ljubljana tamuser posted image .


lepo se imejte.....kje pa je marčica Anuš, a nas je zapustila??

(odgovor članu katerina)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Mar(sov)čke/-i
11.4.2006 9:14:29   
beti 1
Če misliš vitaminske, ki jih lahko uporabljaš namesto AD3 so to IDROPLURIVIT kapljice, daješ jih pa toliko kot so ti rekli za AD3. Največ pa 10 na dan.
lp

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
Otroke uspavam zgodaj
Moji otroci so vedno šli zgodaj spat. Zapadli smo v rutino, ko so smo se odrekli dnevnemu spancu, približno tretje ali č...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?