|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke
31.5.2006 20:52:13   
Erdbeere
mašinca punce ste pridne zadnje dneve...ja ja naš junij se bliža z nadzvočno hitrostjo user posted image user posted image

jaz sem bila danes šev sluzbi, je končno naša nova moč prišla v službo in sem lahko posle predala, jutri pa imam oob 9-ih CTG, mogoče bo pa slika kaj drugačna kot v ponedeljek in mogoče pa svojega user posted image  jutri prvič pocartam user posted image  no ja sem pa ugotovila, da bi bilo zelo fino rodit v torek, ker smo 6.6.2006 a ni lep datum, jest bi se kar za to varianto odločila, če bi lahko user posted image

No fajn se imejte, grem počas mal TV pogledat pa spat

pa pa

(odgovor članu bori1)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: Junijke
1.6.2006 7:47:18   
Anonimen
Pa smo ga dočakale.....junij, namreč. Torej nič več majčic, zdaj pa lepo po vrstiuser posted image .
Pa čestitke vsem novim mamicam, pa vso srečo tistim, ki boste kmalu šle po njihovi poti. Pri meni vse nespremenjeno, tako da bomo mi verjetno še malo počakali. Saj pravzaprav ne vem, ali naj se veselim čakanja, uživam še v teh brcah in tegobah zatekanja, ali bi že raje štručko stisnila in ji povedala kako zelo močno smo jo že čakali vsi trije. Zgleda da res še ni pripravljena, pa ji dajmo še čas, ne?
Punce lepo se mejte.

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: Junijke
1.6.2006 8:55:22   
Tayda
Kot je rekla že Bojka: JUUUUUUUNIIIIIIIJ!!!!!! Smo ga dočakale. Kljub temu, da se mi je kakšen mesec nazaj tako vleklo vse skupaj, se mi zdi, da zdaj bežimo s svetlobno hitrostjo! Ko pogledam po stanovanju, si mislim, kje je zdaj tisto gnezdenje?user posted image  Da bi malo počistila, preden grem. Po drugi strani pa vem, da me bo glavnina opravkov počakala do takrat ko prideva z malčico domov. Vsaj glede na to, koliko da možek na pospravljanjeuser posted image . No ja, bo že. Rada bi vsaj pomila okna, pa še enkrat do dvakrat pobrisala prah in imela vsaj vse oprano in.......pa nič se mi ne da. Komaj čakam, da moje punce zrastejo, da bomo skupaj letale s krpami po hiši user posted image user posted image user posted image .
Da vam sporočim glede "svežosti" poročnega lista, ki potuje z mamico v porodnišnico. Včeraj sem šla na matični urad in prosila za svežega in ko me je gospa vprašala, zakaj ga potrebujem, sem odgovorila, da za v porodnišnico (in si mislila: Haloooooo a ni z letala očitno, kaj me čaka v kratkem). Pa se je samo smejala in mi dejala, da sem prva (končno enkrat prva user posted image ), ki je prišla zaradi porodnišnice po novega in da je stari kar v redu, da se da vse preveriti v primeru, da so kakšne nejasnosti. IN DA NI POTREBNO IMETI SVEŽEGA!!!!
Toliko o tem, ker je mislim, da včeraj ena spraševala kaj je zdaj s tem.
Drugače smo v redu, odštevamo zadnje dni (samo še 11 dni do PDP!!!user posted image user posted image user posted image ), sem se pa danes stehtala in ugotovila primanjkljaj dveh kg in po prebiranju literature našla podatek, da lahko v dneh pred porodom opazimo zmanjšanje telesne teže zaradi tega, ker posteljica več ne opravlja svoje funkcije s polno paro in se voda ne zadržuje v telesu več tako zelo....no, bomo videli, itak ni več tako zelo daleč.
Kako ste kaj ostale? Še vedno v glavnem v duetu ali je še kakšna odšla v Rim?
 
lpuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: Junijke
1.6.2006 9:54:55   
bubamara2
Najprej, bojka, hvala. Dobila sem tvoje sporočilo in če res dovoliš, bi kar tebi sporočila.

Ja, junij je tuuuuuser posted image . In mimogrede bo mimo.

Meni se je po predvčerajšnji paniki vse umirilo, včeraj me je čez dan sicer nekaj tiščalo, ampak mislim, da je bilo od pregleda.

Ker vidim, da nas je kar nekaj junijk, ki bomo mamice v drugo, me zanima, kako boste spali z detetom. Ali starejši spijo že v svoji sobici?

Punce, imejte se, ko bo akcija, pa sporočite.

pa pa user posted image

(odgovor članu Tayda)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: Junijke
1.6.2006 11:06:20   
kaktea
ŽIVIJO!!!
Evo nas zdaj smo me na vrsti za nastop. Včeraj sem imela pregled...vendar me ni pogledal ginekolosko, ampak je pretipal moj trebušček, mi ga zmeril in poslušal srček... Dal mi je napotnico za moj prvi CTG, ki je cez dva tedna...Na roj dan mojega očeta. Takrat bom ze polno v 39 tednu....Kdaj pa ste vi imele prvi CTG. A ja, vi mamice v drugo, kaj je katera od vas rodila prvič na pručki? Jaz grem drugi teden na ogled izolske porodnišnice. Da vidim kam me bo življenje v bližnji prihodnosti peljalouser posted image . Drugače sem super...in razen wc varianta diarea skoraj vsako dopoldne, zadnje dva tedna, vse štima. Ja se to se mi dogaja. "lepotne " pege mi nastajajo???!!! Na desni dojki sem odkrila dve novi....user posted image  Pa sem pozabla omenit mojemu G, ker ko sem tam mislim samo na mojo malo pikico (pupo ne lepotno pikico...sej ste razumeleuser posted image )... IN se to vceraj sem bila takoj na vrsti za G, da se nisem utegnila niti usest v čakalnici...kdaj pa se zgodi da čakam 3 ure???!!! Super ne, prav nič proti nisem imela.
Pozdravček vsem junijkam...in veselo na delo!!!

(odgovor članu bubamara2)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: Junijke
1.6.2006 11:23:24   
bubamara2
Kaktea, a bo punčka? Takrat pravijo, da imajo mamice pegice. No, pri nas bo user posted image , ampak imam pegice še od prej.

A imate ve skozi nosečnost tudi bolj rjavkasto kožo, kot drugače. Čez zimo drugače pobledim, zdej pa imam takđšno barvo,kot da bi se ne vem kkako sončila.

CTG - hmja, jest tej aparaturi čisto nič ne zaupam. Meni ravno takrat, ko ona dela, trebuh vedno miruje. V prvi nosečnosti in sedaj.

Porod s pručko - hmja, sploh nisem razmišljala. Kako naj bi pa potekal? V prvo sem rodila leže na boku, pa zdej bo verjetno isto. No, bomo videli.

lpuser posted image

(odgovor članu kaktea)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: Junijke
1.6.2006 12:00:04   
Anonimen
Kaktea o spremembi kože ti lahko jaz povem, da so se meni pegice na obrazu že čisto zlile v en madež, tako da zgledam črna kot da prihajam iz dopusta na morjuuser posted image . Je pa bilo tudi pri naši prvorojenki tako in potem kar traja, da se koža znormalizira, čeprav zdaj ko je poletje, bo trajalo še bolj dolgo verjetno. Sem pa tudi drugače temne polti bolj. Ja, pa punco pričakujemo tudi v drugo, mogoče pa je le kaj na tej teoriji od bubamare2user posted image .
 
Bubamara2 glede spanja. Naša petletnica je od vsega začetka spala v svoji sobi, ker je skoraj od vsega začetka prespala celo noč. Če je prišla vmes kakšna noč, ko smo se zbujali, sem prespala pri njej. No, tudi v drugo bomo začeli tako. Pa bomo videli ali bo šlo, ali ne. Sicer pa zdaj zgleda pri nas tako, da spimo vsi trije skupaj in se cartamo. Sobica od tavečje punce pa je samo kot igralnica user posted image . Jaz pravim naj bo, še preveč hitro ne bo hotela slišat o kakem cartanju in stiskanju.
Če pa bo zdaj treba preveč vstajat, pa bomo prestavljali posteljico v najino spalnico, pa bo. Se bomo kar prepustili dogajanju, ker nekaj sem se pa naučila zdaj drugič. Da ne smem kaj preveč fiksno bilokake stvari načrtovat.user posted image  
Bubamara sem dobila cifro, je fajn če si vsaj javimo, pa bo že ena dala na net, ker smo sumljiivo blizu z našimi datumi, pa se lahko kaj hitro zgodi, da bomo skupaj predihavale in pritiskale....in seveda na koncu stiskale. user posted image

(odgovor članu bubamara2)
  Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: Junijke
1.6.2006 12:14:07   
ElaM




Evo, punce pa smo ga dočakale, junij naš mesec.user posted image
Pri meni stanje nespremenjeno, še vedno me vse špika in imam bolečine v križu. O kakšnih popadkih, kot si jih jaz predstavljam, pa ni ne duha, ne sluha.user posted image
Ve, ki ste skoraj že vse mamice, kako je izgledalo prvič? Mene malo skrbi, da ne bom kaj zamudila, do porodnišnice imam kar 50km, pa ne bi rada, da bi bil moj user posted image  babica.user posted image
Glede kože, jaz imam obupno, vsa sem flekasta, samo žal ne rjava, pač pa rdeča.user posted image
Aja, pa še to, tiste, ki imate v prvo punce, a ste rodile kaj pred rokom, a so zamujale? Meni pravijo, da so punce ponavdi prej, pa se tega oklepam, kot pijanec plota.user posted image
Lepo se imejte in pobožajte bušije.





_____________________________

:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: Junijke
1.6.2006 13:31:15   
Anonimen
Irmy ne se preveč na to zanašat, mi smo v prvo našo punco sicer dobili ob roku, ampak ne zaradi tega ker bi se njej mudilo ali pa bi hotela bit točna, ampak zato ker je nekaj CTG štrajkal pa so se kar za glavo prijeli ob tistem zapisu, pa so sprožili vse skupaj. Vprašanje kdaj bi se njej zljubilo priti prostovoljno.user posted image

(odgovor članu ElaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: Junijke
1.6.2006 13:39:25   
Erdbeere
No punce lep pozdrav tudi od mene...sem iz pregleda, stanje še vedno enako kot zadnjič....vse trdo in popolnoma zaprta....tako da je rekla G da naj grem v sredo oz. četrtek v porodnišnico, če prej seveda ne bom šla....

Drugače pa sem jo vprašala tudi glede poročnega lista, pa je rekla da prvič sliši kaj takega oz. da poročni list se pa res ne spremeni pa prov smejala se je user posted image  bom pa vprašala od moža sosedo (bivšo) ki je babica v Lj porodnišnici pa vam bom iz prve roke povedala, kaj mi bo rekla.

Drugače pa naša punca lepo spi v svoji sobi pa me je ravno danes vprašala, kok naglas user posted image  joka, da ne bo slučajno nje zbujal, ker drugače ima idejo, da si bo štoflce kupila, le kje je za to idejo slišala mene zanima????

No lepo se imejte pa nikar ne prehitevajte, naj vsaj katera z mano čaka vsaj malo, čeprov vem, da bi marsikatera rada prej šla v Rim, sam trenutno so vsi sedeži zasedeni user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: Junijke
1.6.2006 13:53:54   
bori1


Ve, ki ste skoraj že vse mamice, kako je izgledalo prvič? Mene malo skrbi, da ne bom kaj zamudila, do porodnišnice imam kar 50km, pa ne bi rada, da bi bil moj babica.

Ja, tale je pa dobra Irmy, mislim, da vseeno na prvo ne bo šlo tako na hitro, vsaj pri malokateri gre. Ti dam praktičen nasvet? Če se "polulaš na celo"user posted image - ti odteče voda ali če boš imela krvave hlačke- se ti lušči čep ustja greš lahko- ne bolj prav je moraš takoj v porodnišnico, pa čeprav sploh ni nujno da še isti dan kaj bo,user posted image - bolj preventivno... Če pa te bo ščipalo - ne zbadalouser posted image ali tiščalouser posted image , ampak ščipalo pa se vsedi na fotelj, vzami uro in štej. Če te ščipa vsaj 1 uro na 5 min se zbaši v avto, pa bo ravno prav,... Pri vsaki je drugače, tudi vsaka nosečnost je drugačna. Tiste, ki smo že rodile smo le opozorjene, da je od prvič vse bolj ohlapno in da "se zna" zgoditi kaj prej. Drugače isti postopki za nas,... Boš pa res vedela, no.

Tako torej JUNIJ JE TUKAJ, SEZNAM IMAMO PRIPRAVLJEN, IN GA ERdBEERE GA ZAČENJA. Sicer se sama na 06.06. prestavlja, pa da vidimo kako bo to šlo,... Pri mojem trebuhu nič novega, sem pa Bojko v gsm dala, za vsak slučaj.user posted image user posted image user posted image . No velika punca spi, je z vrtca prišla vsa objokana in razočarana, ker so jih nekaj že z junijem izpisali, jest sem pa dopoldne še nekaj cunj nabavila, tako, da smo zaenkrat nekako preskrbljeni.

Tiste, ki imate svoje velike pupe v vrtcu jih boste čez poletje ven vzele, ali ostanejo tam?user posted image . Sem namreč pred dilemo. Če jo vzamem ven, doma ne bo mirauser posted image , če bo pa tam - bodo imeli samo 1 skupino za vse starosti od 2-6 letuser posted image in še vsi njeni "prijatelji" bodo, ali pa so že z junijem ostali doma. (tako da sedaj vsaj vem zakaj je že cel teden vojna zjutraj, ko se odpravljamo) Sem bila sigurna da bo tam, ko pride nov član, sedaj sem pa v dvomih,... Kako boste ostale to uredile? Pa denar sploh ni vprašljiv, čeprav vsak mesec 35 jurjov skeširam, me bolj za organizacijo novorojenček-varstvo za taveliko (mož, nona, nono)- organizacijo gospodinjstva-čas za počitek in seveda za njeno dobro voljo in počutje skrbi,... Ne bi namreč hotela, da se zapostavljena doma zaradi nove člana in v vrtcu, ker nima družbe počuti,... No, kaj menite?

Se beremo, Bori1

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: Junijke
2.6.2006 9:52:21   
Anonimen
Lepo dobro jutro vsem
Bori1 naša tavelika punca bo junija do zaključka v vrtcu, do takrat ko se "uradno" začno počitnice. Ker imajo namen tisti, ki so julijski in avgustovski v skupini, praznovati rojstni dan zadnje dni pred počitnicami. In ker imamo navado, da vsak nekaj pripravi, si je naša punca omislila da jih povabi na sladoled. user posted image  Potem bomo pa videli kako se nam bo izšlo. Julija in avgusta ziher ne bo tam. Bo z nami doma, pa malo za kak dan k babici itd. Ati ima namen kar na začetku koristiti očetovski dopust in bomo kombinirali. Tudi lansko leto je bila julija in avgusta doma, čeprav so združeni s skupino, s katero so se že zdaj veliko družili po jutrih, glede tega sploh ne bi bilo problema. Pa še vzgojiteljici se bosta izmenjali, tako da bo vedno katera njena tam. Ampak če je bila lani pri babici, potem mi je malo krivo da bi jo pa letos tam pustila.

In kako ste ostale? Pri nas vse po starem....tako da....nič, bomo pa čakali.user posted image  Katera se bo prva opogumila?user posted image
Lepo se mejte

(odgovor članu bori1)
  Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: Junijke
2.6.2006 10:32:47   
Erdbeere
No evo jest sem še tudi v enem kosu

Naša tavelika bo pa kar lepo v vrtcu, sej ne rečem, sej kdaj bo že doma, samo načeloma bo pa kar v vrtcu, bo doma, takrat ko bo imel oči dopust, drugače pa bo tam, pa sej ji ni nič hudega in tudi pritožuje se nič

No tokle zaenkrat moram hitro kosilu jet skuhat, ker gre možek vsak čas v službo


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: Junijke
2.6.2006 11:28:32   
bori1
Bojka in Erdbeere, hvala za mnenja.user posted image

Erdbeere, bi se pa žiher v bolnico zbasala, ker saj veš, da obstaja seznam in ti si že en cel dan v prekrškuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,... zato lepo prosim, da začnemo,...

Ajd, se beremo,...

Bori1

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: Junijke
2.6.2006 11:53:52   
Anonimen
Jagodka, zdaj sem pa že nestrpna, ker se še nič ne dogaja user posted image

Ne moremo nič proti temu če se otroci čaz rok rojevajo user posted image
In ponavadi vedno ponoči user posted image  (no vsaj pri meni se je cca.ob 2h zjutraj začelo)


Ideja - ko boš rodila bo vsaj en razlog več da se spokam v vaš konec in še tebe oz. vas štiri obiščem user posted image , seveda ne 1.mesec, da si boš malo opomogla od poroda......Bi bilo lepo od mene, ne? user posted image

Prijeten porod vsem junijkam user posted image  Tistim, ki pa prvič rojevate - nič se bat, jaz sem prvič dobesedno stresla (je še partner zamudil porod), nič ni bolelo, razen krčev in popadkov...

(odgovor članu bori1)
  Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: Junijke
2.6.2006 14:26:10   
kaktea
HELLO!!
Ja jaz čakam user posted image . Pegasta pa sem že v po naravi...samo tiste ta debele pegice, ki mi sedaj nastajajo pa so malček moteče...ni hudo, ker so zaenkrat primerne velikosti, samo da ne prerastejo v grde bradavice..na obrazu pa imam celo zvednato nebo sončnih pegic... Meni se še vedno ne mudi rodit....malo sem boječka in raje ne razmišljam preveč kako bo...sej vem da bo in bolečine se ne bojim...ampak pogled na kri je una ki me skrbi...user posted image
Moram še povedat, da mi je popek postal rdeč...kar tako, včerajuser posted image . Kaj bi to bilo, booo...Pol zvečer se spomnem da sem celi dan imela na sebi jopico( ker je hladno in tu na obali piha burja ko user posted image ) in ta jopica ima zadrgo...pa popek štrli ven in no, mogoče pa je ta zadrga razlog za moj rdeči popekuser posted image user posted image user posted image . Danes zamenjala jopico za majico z dolgimi pa da vidimo če bo boljše.
Tako pupe lepo opravite, če greste v Rim...Tudi če je danes na italijanskih cesta gužva, ker imajo praznik  in vsi šibajo po dopustihuser posted image user posted image user posted image .CIAO CIAO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: Junijke
2.6.2006 18:39:25   
Nejka23
Ojlajunijke!
Tudi jaz se vedno cakam...Rok imam v nedeljo, doooolgo se nisem javila, ker sem bila...lena! Pripravljeno imam vse, v nedeljo moram v porodniosnico na ctg (Celje) in si zelim, da bi rekli da sem odprta vsaj 3 cm in da bi lahko sla rodit...Me ze vse tisci, pa komaj komaj cakam na naso user posted image !!! Bom prvic rodila, malo me je strah, ampak si pa govorim da bom z vsakim popadkom blizje svojemu zakladku...upam, da bo pomagalo!
Lpo pobozajte svoje trebuscke, pa SRECNO JUNIJKE!!!!!!
Nejka

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: Junijke
3.6.2006 10:40:28   
bubamara2
Čao mačke, pozdravljene tudi z moje strani.

Najprej - naša tavelika bo v vrtcu samo še prvi teden v juliju, ker bo takrat z njo tudi njena najboljša prijateljica, potem bo pa ostala doma. Pa še njenih vzgojiteljic ne bo - tko da se mi zdi brez veze otroka neki matrat. Pa bo šla mal na morje z enimi starimi starši, pa k mojim domov na vas, k malim živalim, pa ji bo pomoje full dogajal.

Mene po torkovem dogajanju pusti trebušček na miru, popadkov ni več, me pa boli v križu in v medeničnih kosteh. In tako ponoči vstajam ob treh, štirih in se sprehajam po hiši. Ko je treba tamalo odpelat v vrtec, bi pa zopet spala - štala.

Sem pa včeraj zvedela, da ima ravno na moj rok poroda dežurstvo zdravnik, ki je bil poleg mene že pri prvem porodu in user posted image user posted image  zakon - super je. Carski. Samo kaj, ko bom verjetno rodila preko roka. Čeprav bi blo cool, če bi rodila kakšen dan prejuser posted image user posted image .

No, tiste, iki je PDP že za vami ali pa tik pred vami, držte se in čim prej sporočite akcijo.

Midva z možičkom greva pa zdej mal uživat. Tavelika je šla za vikend k mojim in se tam prav zabava.

Aha, še eno vprašanje za drugonosečke. A so vaši otroci tudi postali kaj dojenčkasti? Moja je sicer samostojna punca, vse se ji da dopovedat, se pa v zadnjem času rada malce dojenčkasto obnaša. Je pri vas tudi tako?

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: Junijke
3.6.2006 11:23:05   
bori1
Bubamara2, moja prvorojenka ni dojenčkasta ampak zadnjih 14 dni popolnomaGLUHA. Sploh me ne upošteva.user posted image Zdej jo, kamorkoli gre vsi sprašujejo kdaj bo dojenčekuser posted image in je verjetno tudi sama že naveličana čakanja,..user posted image So pa ljudje malce neokusni. Že tako štiriletniku ni lahko dopovedati da prav ta moment, pa ne moremo še po dojenčka, potem pa še s takimi "ja zdej pa mami ne bo imela časa zate", ali pa "zdej pa ti ne boš več taglavna",... ja a se folku meša, al kaj?user posted image Sem zadnjič taščo tko nak,.. da sem mislila, da me bo moj "odstavil". Ja ampak, ker je tudi sama mati in že 6krat nona, bi lahko vsaj ona malo pameti imela. Je šla tamali razlagat, da ko pride dojenček je treba mamo čisto pri miru pustit, ker je utrujena in nima časa in je dojenček občutljiv, da se ne sme z mamico nič stiskat in ljubčkat... in potem, ko je seveda tamalo uspešno spravila v jokuser posted image se je prišla meni pohvalit, da bolje, da se zjoče zdaj, da bo vsaj vedela, kaj jo čaka,...user posted image Ja pa porka motorka, no. Sem ji enih par nazaj povedala in ji rekla, da imamo in bomo vedno imeli VSI čas za Marušo. Če se njej ne zdi vredno niti enkrat na 2 meseca naokrog priti, pa je to njena škoda in izguba ker tamali nič ne manjka,... Mater me je razkurila. Sem imela 2 dni delo, da sem tamalo v red spravla. Mi sploh ni hlač spustila. Še ko sem na sekret šla je začela vsa panična klicat mami, mami,...user posted image user posted image user posted image

Ja no. Vsak ima svoje, kajne? Se je pa hvala bogu moj možek kasneje s svojo mami pogovoril, čeprav, dvomim, da bo kaj zaleglo,...

Drugače pa jest danes diham globoko, mi že od sinoči trebuh trdi čez celo. Je pa škratek še ful aktiven, tako, da ne verjamem, da se kaj pripravlja,... Upam, da bo kaj v torek na pregledu novega, če ne druge me zanima kako je otroček velik,...(za vsak slučaj) Sem pa danes tudi uradno v 38. tednu, tako, da še jutri rojstne dneve od obeh nečakov odpravim, da bom lahko potem v miru počivala,... in čimdlje prinesla. Pritisk se mi je začel dvigovati (trenutno 150-90), tako, da nekako dvomim, da bomo 24. 06. kot bi uradno morali, čakali,... ja pa noge mi tako zatekajo, da imam kar izstopljene žile čez gležnje... je moj rekel noge v luft! sem rekla ja, sej tako se je pa tole moje "širjenje" začelo, če nisi pozabil...user posted image user posted image user posted image

Alo bejbe, grem rižoto kuhat. Se beremo, Bori1

(odgovor članu bubamara2)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: Junijke
3.6.2006 13:00:21   
KOZLEK
No po dolgem času se še jaz malo oglašam. Moj PDP je 24.6 in močno upam da ne bo treba tako dolgo čakati, da vidim našega pingvina.user posted image user posted image .
Malo me ža daje utrujenost in naveličanost. drugače še kar aktivno brcamo tako da se še nič kaj ne peipravlja.user posted image

(odgovor članu bori1)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: Junijke
3.6.2006 13:33:48   
Anonimen
Punce da vas malo pozdravim, vmes kuham in z našo taveliko punco čakava atija da pride iz službe.
Me je vleklo sem gor, da vidim če je kaj novegauser posted image . Kak nov zemljan kake junijke, pa vidim da vam ni. Pol bo pa gužva sredi mesecauser posted image .
Druače pa. Mi z našo prvorojenko zaenkrat nimamo kakih problemov glede tega da bi ji šlo na otročje, se veliko pogovarjamo in pazimo, kaj govorimo user posted image . Upam, da bo tako tudi ostalo. Upam da dobimo še eno tako pridkano punco.
Ravno sva končali s peko keksov in sva prav uživali. Čeprav je petkrat več popacanega, raztresenega itd, kot pa bi delala sama. user posted image  Mi je že naročila katere bova pa delali jutri. Ojoj, jaz pa nog več ne čutim, sem mislila da bova jutri pa iz tople postelje živ-žav gledali, pa bomo očitno zopet pekli. user posted image
Punce, meni so se pa otekle noge nekam umirile. Saj so še otekle, ampak je stanje boljše. Sem pa čisto črtala kruh user posted image  in moje priljubljene gazirane pijače.user posted image user posted image .
Sem pa zopet dobila povečan izcedek. Groza. Grrrrrr, sem jezna. Nekako bi se ga mogla rešit pred porodom. Drugače so potem lahko sami problemi. V prvo je punca imela kar fajn vnete očke kar nekaj časa. Čisto sem že mislila, da smo se ga rešili, eto in je zopet tu. user posted image
Punce mejte se lepo.

(odgovor članu KOZLEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: Junijke
3.6.2006 14:00:48   
bubamara2
Bori, ti si faca - da so te noge v luft spravile v težave user posted image user posted image user posted image .

Tudi pri nas je že bilo nekaj pametnih izjav, pa da ne more bit v naročju, ker imam trebuh, da zaradi dojenčka ne morem skakat z njo itd. Pa smo se s tamalo vse lepo pogovorile, ko smo bile na samem in sedaj ve že sama povedati, da to pa ni zaradi dojenčka.

Sem jo pa tudi jaz že pripravila (pričakujem, da bom šivana in da bo zopet bolelo kot user posted image ), da bom na začetku bolj ležala... zato smo si v knjižnici že nabavile cel kup knjig, pa s pogovorom, da se bomo na začetku vsi bolj crkljali vpostelji in se stiskali... No, sej težave vseeno pričakujem, upam pa, da jih bomo tudi omilili. Me pa teži, kako bo zdržala 5 dni brez mene (pri nas smo v porodnišnici porodni dan +4 dni). Upam, da bodo ob izpadih, ki jih zna imati (je močan karakter) popustljivejši z njo, pa jo bom jest potem dajala  v red.

Kozlek - kaj pa veš, mogoče pa res. Brce pa sploh niso pravi pokazatelj. Naša prva je bila močno aktivna še 8 dan po PDP-ju. Pri porodu se ji je pa že porodila glavica, v zgornjem delu trebuha pri žlički mi je pa še brcala. No, in sedaj pri štirihletih še vedno ni niti sekunde na miru.

Bojka - joj, piškoti... Naša tudi z veseljem peče in potem ustvarja, pa valja, pa posipa z moko. In tako se piškoti, ki bi jih sama, ne vem, spackala v nekaj desetminutah zavlečejo tudi v dve, tri ure. Čiščenja je pa potem tudi še ohoho. Samo jest imam pred očmi dejstvo, da več, kot bo tamala lahjko ustvarjala in imela prostih rok, bolj se bo predajala tem stvarem, bolj ji bo šlo od rok in boljše stvari bo nekoč, ko bo malce večja, SAMA pekla, jest bom pa samo jedla user posted image user posted image user posted image .

Meni tudi dajo nogice neki mir - to bo tole vreme krivo - ker ni sopare.

Imejte se user posted image  in user posted image .


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: Junijke
3.6.2006 19:23:02   
Erdbeere
No evo se še jaz oglašam na hitro, sem bila že dopoldan tukaj gor, pa nisem mogla nobenega foruma pogledat, ne vem nekaj ni delalo

Sem še vedno v enem kosu in ravnokar sem prišla iz obiska (sem bila pri babci) pa sem se šla malo pozanimat kako pa kaj, tako da zaenkrat če prej ne grem rodit, grem v torek zjutraj v porodnišnico se malo pokazat, ker je ravno ona v službi (če slučajno katero zanima Lj porodnišnica, v ponedeljek, torek podnevi dela babica Anže user posted image  pol je pa čez vikend nočni)

Tako da zdaj do torka ne grem v Rim potem bomo pa videli, če bo kaj grem rodit, drugač pa mal sitno domov zganjat user posted image  no ja pa sej meni ni prav nič hudega, drugi so vsi neki naspidirani, pa vsi so nekam čudno žejni, pa sploh še nobene vročine  ni user posted image user posted image

no toliko zaenkrat aja naša tudi ni nič otročja, samo bolj bi se cartala, pa kar naprej mi lubčke daje, sej tega se pa res ne branim, je prov fajn

lepo se imejte

(odgovor članu bubamara2)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: Junijke
4.6.2006 14:35:09   
Erdbeere
no punce,kaj pa danes z vami, a ste že vse šle v Rim, jaz zaenkrat še kar doma kolovratim in prav nič še ne kaže, da bom kaj kmalu sama, no ja pa sej se mi še ne mudi, samo našega user posted image  bi pa tudi rada čimprej spoznala


No fajn se imejte pa oglasite se kaj

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: Junijke
4.6.2006 17:59:45   
Anonimen
Erdbeere, mi tebe čakamo, si ne upamo prehitevat user posted image
Tudi pri nas še vse po starem, še kar čakamo. V torek se gremo zopet pokazat, bomo videli če je kaj novega.
Lepo nedeljo še naprej

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?