|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: no aprilke 2005, kako?
25.3.2010 15:24:34   
junior
O hvala zdej je pa res že skrajni čas  za zdravje, ker to se pa vleče fullllll. Najhujše mi je ko mi non stop šumi v glavi in kar nekaj se mi hoče zavrteti v glavi, in tudi omotična sem.
Ja res je zdej se pa že zares bližajo  5 rojstni dnevi naših aprilčkov. Sem Lauro vprašala kaj si želi za rojstni da pa pravi hmmmmm JAGODNO TORTO.

No ta je pa dobra kakšna želja.user posted image user posted image

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
   RE: no aprilke 2005, kako?
26.3.2010 7:35:34   
ksenjak
Ja, tale tvoja Laura je pa res skromna deklica. Sicer pa moram reči, da se je tudi Lanej letos, kar se daril tiče, precej umiril. Smo se dogovorili, da dobi družabne igre (Lotti Karotti in Bakugani-no, brez tega enostavno ni šlouser posted image ).

Moram pa reči, da me je kar malo strah letošnjega praznovanja, saj bo letos prvič povabil sošolce. Sem kar malo šokirana, na koliko RD od sošolcev in sošolk je bil povabljen. In seveda, bo sedaj njih povabil tudi on. In ravno jutri gre spet na en RD. Se mi zdi, da bo na koncu povabljenih 15 otrok. Se moram še malo okrog animacije potrudit, bi mi pa ustrezalo, da bi bilo lepo vreme in bi lahko bili kar zunaj. Ma, saj bo.

Naslednji petek pa praznuje v vrtcu in že imam pripravljeno, kaj bodo izdelovali.

Kaj pa ve pripravljate?

honey_ja, za to zadevo sem tudi jaz slišala pa se mi zdi še malo premajhen za kaj takega. Če bi šel zraven vsaj še en otrok, ki bi ga Lanej poznal, potem bi se mogoče za to odločila. Moraš poročati, kako bo.

lp

(odgovor članu junior)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
   RE: no aprilke 2005, kako?
29.3.2010 13:56:21   
NatyTaja
Smo pridne, da je kr joj, ja! user posted image

Je kr gužva pri nas, pa pri M_m tudi očitno zdej?!?! Ni časa za rr oz. mi potem vse ostane kar se cot pa tega tiče!

Joj, Honey - da bi jaz našga nesla!! Ni šans! Že tamalga ne morem več pa ima 10 kil. Tale naš Marcel je pa tam nekje pri 108 cm in 24 kg, tak da ga niti dvignit ne morem z mojim križem. Porivam ga pa že do wc-ja! user posted image
Smuča naš ne, in tudi ne bo, ker noben od nas ne smuča in bi blo čist mim, da biga devala na kak tečaj pa to. Pa še tule sosedov fant, ki je bil taka carta in šikec je komaj ostal pri življenju in se je zdej skor kot po čudežu v dveh letih zrihtal tako, da celo hodi na posebno šolo (prej pa odličnjak pa to), ker se je na smučanju zaletel v ratraka!! (ne me vprašat. kaj je delal ta hudič sred dneva na progi!! in to pod previsom) Eh, sej vem, da sem smotana, sam smo bli kr fajn deležni te tragedije, ker se dosti družmo tule v vasi ....


M_m -super ste! Kako se pa kaj zdej štimate, ko ni atija? Ej ful velikrat sse nate spomnim, še posebej, ko kak dan ostanem sama z vsemi tremi in je treba kr dost logistike met naštudirane, da zlaufa! BOga ti, ko si skoz sama! Zdej ko bo sonček se pa le kej oglaste, da se mal spočiješ, če rabiš! Bom jaz našga aktivirala, da tavečje na igrišče odpelje pa bo!user posted image
Aja, pa povej, če rabiš še kake cote, ker ravno čistko delam,. Pa kake čevlje za doma, pa gumiškornjev imamo tudi na zalogi... sporoči številke pa to, pa ti pripravim in magari pripeljem. BI mi res pasalo, da mal placa pridobim!user posted image
Drugače pa mi se ne samo plazimo, pač pa že hodimo. Se par korakov že spustimo. Je hiter tale naš tamali ful. (oz. nič kej več, kot onadva user posted image )

Ksenja - naša ma tudi take fore podnevi, ponoči pa ni problemov. So pa še vedno z Marcelom. JEbela cesta, se skor vsako noč enkrat polula. Znorela bom od tega pranja pa to. Res mi gre na živce. Pa kolker zgleda, je tamali ful po njemu...user posted image

Rojstni dan... ja, men se kr ne da kupovat kakega materialnega darila, ker zadeve samo pospravljam pa stran mečem polomljeno...eh, Honej, tole z živalskim vrtom je pa super ideja. Bom mogoče kopirala. Onih daril itak od povabljencev dobi...
Mi je pa mal grozno, ko so s temi rd v Đungli pa to začeli! JE bil Marcel že letos na enem. Sem ga peljala, ker sta s tistim fantom v vrcu veliko skup.

Se pišemo

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
   RE: no aprilke 2005, kako?
31.3.2010 14:43:08   
honey
No tako, mi jutri odpremo mesec praznovanja naših aprilčkov user posted image

Samo toliko, da ne boste pozabile, kaj je bilo 5 let nazaj user posted image


_____________________________

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu NatyTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
   RE: no aprilke 2005, kako?
31.3.2010 20:13:03   
NatyTaja
A jutri je že april?????
Madona ko hitro teče...
Sem se pa kr nasmejala mojemu postu, ker se tolkra ponavlja ono "pa to". user posted image Me je nadaljevanka fascinirala - se vidi, da sem na porodniški!
No kako srečanje bi pa res blo fino - kje v živalskem vrtu, ko bo toplo. Ve ste se kr dost tam dobivale, ane? Zdej smo pa mi tudi navdušeni, pa tista igrala..imaš par ur mir! user posted image

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
   RE: no aprilke 2005, kako?
4.4.2010 14:49:42   
m_m
naty gužva je gužva user posted image nam še kar laufa, med tednom ko sta babe v vrtcu, smo sam popoldne skup. takrat privlečem igrače dol da je vsak dan kaj novega. po 14 dneh že pozabta pa je spet zanimivo. vmes sem kej kupla, da je kao ati poslal. je bla čist hepi. sploh z rok noče spustit. Čez vikend je pa hudo. tjaša vstane ob 6 al pa še prej. bor zaspi ob 10, pa se ponoči zbuja, včasih zjutri bedi že ob 5. čez dan spi ko je zmatran od jokanja, bi se kar nosu, sam kak pa nej še kej drugga nardim? pol pa joka. mogoče bom res ono vrečo nabavla. zdaj je pa že dost velik, da si kej ne nardi not. tjaša spi občasno čez dan, pa đe to prej 2 uri tuli. aneja je lahk čist hin, sam spala pa ne bo čez dan. tak da če tjaša spi, pol aneji dam kaj takega kar ne more zraven tjaše delat.
pa zdaj sem se že mal navadla. mi ne manjka več tak, če ne spim velik. sam sem pa do 9 zjutri ko mesečnik. še 1mesec pa pride ata na dopust. sam da zjutri v vrtec pelje, pa bom že pol bolš.

ksenja
madonca ti boš pa skor za ohcet pekla user posted image naši še nimajo takih navad da koga povabijo. mi bomo kar sami, sej je že nas nekaj user posted image drugače so mi pa všeč te lesene igrače, od motoričnih do ustvarjalnih. nekaj od tega bo že dobila. mogoče rolarje ali voziček, ko se zdaj dve za enga tepeta. kako knjigo... sama nima posebnih želja razen avta na akumolator, za to pa js nisem navdušena.

honey kako potovanje pa je to? prvič slišim. Res je sezona RD. naša še ne ve kaj bi. govori nekaj o enem avtu na akumolator, sam ne vem. so dragi, mogoče bo kaj za na pedala. drugače pa seveda torta, ki jo bom sama spekla, letos bo v obliki konja. belega enoroga hoče.

tina
jp, so me kr mogl, ni blo nč na izbiro. zdaj sem pa zadovoljna, prvič po 2 letih sem potico jedla, se je kar ne morem najest. Sta se pozdravila?

Junior si bolje?


A pol bi se kej doble??? ja sem za, sam da se začne bolj toplo vreme. Zoo je bil pa pred 4 leti ne? No sej enkat na leto pa že fajn da grejo mal živali gledat



_____________________________

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
   RE: no aprilke 2005, kako?
16.4.2010 15:16:29   
Janci F
Jaz imam pa eno prošnjo in sicer bi vas prosila, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo.

Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo.

Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
   RE: no aprilke 2005, kako?
19.4.2010 9:07:25   
honey
No evo, aprilke, mene spet malo tu gori. Sem povsem okupirana zadnje čase s faksom. Zdaj sem imela 1 diplomski izpit in še nemščino zraven, pa je bilo kar naporno. No, saj zdaj ne bo dosti lažje, imam računovodstvo user posted image

V glavnem - držite pesti zame naslednjih 14 dni, da bomo videli user posted image user posted image user posted image Včeraj sem bila na transferju, so mi vstavili 2 zarodka in zdaj čakamo 14 dni, da vidimo, če se bosta prijela.

M_m, to potovanje najbrž misliš Potovanje v deželo dinozavrov? Poglej si na http://www.zabavazaotroke.si. Po moje bo noro user posted image Naš pozna že kar nekaj dinozavrov, za katere jaz še slišala nisem user posted image Komaj že čaka, da bo šel.

No tako, šibam zdaj jaz se še malo nemščino učit, imam danes še ustni izpit, potem pa konec user posted image

_____________________________

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
   RE: no aprilke 2005, kako?
19.4.2010 12:17:50   
NatyTaja
Kaj je zdej to? A kr štrajkamo al kaj?
Naši mali pa že konkretno praznujejo, a ne?
Našemu smo kr večje kolo kupli, ker se je gospodič iz prvega šusa začel vozit brez pomožnih in zdaj tako dirka, da tista mala 14 colska kolesa ne folgajo...user posted image
Drugače smo pa mi na Winksicah in Ben tenu - drugega sranja mi še ni spomnu. Za dinozavre tudi še ne ve, tako, da ne bomo rinli v ono gužvo. Je bla Jančika s tremi in je reva bla čisto zmozgana, ko je taka gužva otroci pa navdušeno razigrani in jih potem samo iščeš skoz...smo bili na čarobnem dnevu tam, pa sem rekla da no way več, dok ne bodo starejši!
Evo dejte še kej napisat in vse naj naj vsem vašim aprilčkom!

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
   RE: no aprilke 2005, kako?
26.4.2010 8:34:45   
honey
Joj, sem komaj našla tole našo debato. Kaj je zdaj, punce, nikjer nobene?

NatyTaja, midva tudi našega ne bova peljala v Volčji potok, glede na to, da bo šel v Avstrijo gledat dinozavre. Se mi zdi brez veze, mene pa tudi ne zanimajo ravno pretirano ta bitja user posted image Pa še zdaj, ko sem na bolniški, se niti ne upam preveč kazat na kakšnih takih javnih mestih, ker že tako je preveč vsega v službi, da me pa še tam kdo vidi, potem bo pa sploh user posted image

_____________________________

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu NatyTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
   RE: no aprilke 2005, kako?
26.4.2010 13:58:13   
m_m
men se rola user posted image rola se mi zdej user posted image user posted image rola vsak dan bolj kuker en dan prej user posted image user posted image user posted image sej nč drugga več ne delam kuker riti previjam pa fotram al pa hrano pripravljam pa tolažim pred spanjem. Seminarsko že 3m pišem !!! Komaj čakam da ata pride na dopust, zdaj ga že 2m ni. Kriza na kubik

honey  user posted image user posted image

dejte kej poročat kak ste praznovali. Mi bomo prestavli praznovanje čez 14 dni, ko atan pride domov. za darilo pa je že dobla Winx sestavljanko, pa eno oblekco za princeske (ker pri dohtrju ni hotla na eni nogi stat niti sekundo, pol pa ko smo šle po kiklco za RD je našla eno princeskino pa me je prosla naj jo kupim, pa rečem da znajo vse princeske na eni nogi stat najmanj 6s in lej lej, je kar sama od sebe začela na eni nogi stat pri miru ko kip in me prosit, da zdaj ko pa stoji na eni nogi, pa lahk ma oblekco).


user posted image VSE NAJBOLJŠE MALČKOM !!!!!


_____________________________

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
   RE: no aprilke 2005, kako?
26.4.2010 14:00:03   
m_m
AJA smo meli sistematskega:
110centi v višino
50centi obseg glave
18,1kg na vagi


_____________________________

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
   RE: no aprilke 2005, kako?
26.4.2010 20:44:54   
NatyTaja
M_ m si se te kr predstavljam in jaz bi sigurno obležala, če mojga tako dolgo nebi blo. Še dobro, da ti ni treba zraven še na šiht, pa da maš v spodnjem štuku pomoč. Kaj zdej a pridete kaj naokrog al ja? Mam za Tjašiko en kupček pripravljen.
Naš je kr doma praznoval v standardni zasedbi s torto iz slaščičarne v obliki Ninja želve (so imel samo to od vseh teh junakov, ko se tolčejo...pa men je itak vse isto, mali je bil pa tudi zadovoljen, ker sem jaz tako navdušeno mu povedla, da bo imel to user posted image ) No z darili je bil nadvse zadovoljen ( sem potem zvedla, da se je kr vse zmenu, kaj rabi user posted image ) po dveh dneh žurk pa tudi čisto utrujen in ja, kr mal preveč se mu je že zdelo. Mu je babi SAM denar dala - ti, ti, ti babi, kaj pa devaš kr dnar. user posted image (je babi že orng proti 80 let in res mormo zastopt, da nima pojma o bakuganih, ben tenih pa to!)
Kaj pa vaši?
Smo pa z odliko opravli pri logopedinji... zdej pa verjetno sledi še pregled al kako?
Eh, ne folgam več v vsej tej gužvi spremljat kdaj bo kej. Moram za vsak dan sprot preverit na koledarju. user posted image

Pa v cotih se bom utopila!!!!

Lepo lahko nočko vsem tule z naših hribov...

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
   RE: no aprilke 2005, kako?
27.4.2010 11:35:45   
m_m
naty user posted image kdaj do petka mate najbolj cajt, v popoldanskih urah? da te malo rešim... user posted image
ja js sem pa že hin, od 4.m sem začela dodajat malmu mleku se je par dni tuk dru, v enmu tednu je že skor sam na flaški. sem bla en tedn čist sama z malimi, pa se pozna, mleko kar usahnlo.
Pol je mali fajn praznoval? Naša pa sam da ma ono princeskino kiklco pa ji je vseen za vse. Pa še roza je... Pa da one verižice pa zapestnico gor, pa vse špange kar jih najde pa prstane... A sem lepa? Pa kar rečem ja, sam da je tiho. včeraj sem šla v slaščičarno po par kosov torte, da ne bo rekla da je ni mela. Pa da bo zdržala še dva tedna.


_____________________________

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu NatyTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
   RE: no aprilke 2005, kako?
30.4.2010 8:14:08   
ksenjak
Jutro!

No, da se še jaz malo javim. Sva z Lanejem včeraj točno 5 ur zabila v bolniciuser posted image . Pa to zdravstvo je res v podnu. Skratka, 2.4. točno na njegov RD, se je pri telovadbi močno zadel v ličnico (priletel je v ripstol) in se mu je zdaj tam naredil hematom. Skratka, stvar ni luštna pa še boli ga. In potem so po rentgenu še ugotovili, da je imel najbrž celo ličnico malo počeno. Vendar so se vseeno odločili, da zaenkrat še ne režemo ni. Hvala bogu. Upam, da se bo čimprej pozdravilo in da ne bo vidne kakšne brazgotine. Držite pesti.

RD pa je praznoval doma (bilo je 16 otrok, od tega večinoma vsi z vtrca) in imeli smo se super. Jaz sem spekla nagece in pomfri, nato pa je sledila še Bakugan torta. Vmes pa so se večinoma kar sami zamotili in igrali, kar je pač komu pasalo. Zdaj je fino, ko imata vsak svojo sobo in je bilo prostora čisto dovolj. Sem pa bila na koncu kar malo utrujena, moram priznati.

m_m_no, tole imamo mi pri Kiari. Ona je Winx-ica in konec. Samo kiklce še moramo oblačiti, pa tiste čevlje s petko (dobila je tri pare za božička - pa ne od mene), pa na hrbtu krila in seveda našminkat se je tudi treba. Ja, in tako potem hodimo po stanovanju cele dneve. Ne vem, ne vem, kaj šele bo. In seveda ji je treba ene trikrat vmes povedat, kako je lepa.

naty_tudi mi smo pri Ben10, Bakuganih in Gormitih. Ima že toliko tega doma, da se mi že trga. Gormitov ima okoli 40, Bakuganov pa mislim, da ene 10 in pa Bakugan areno. Samo moram priznat, da ga le ta ne zanima preveč, kljub temu, da si je ravno to zaželel za RD.

Drugače pa je Lanej čisto nor na Lego kocke in s tem se lahko zamoti po cel dan. Imamo ta veliko ploščo in on potem gor ustvarja. Moram priznati, da ima kar bujno domišljijo in smisel za ustvarjanje.

No, tolk z moje strani.

Ej, babe, a ste za to, da se en dan končno dobimo. Prostor je lahko pri nas, ve pa povejte, kdaj bi vam ustrezalo.

lp



(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
   RE: no aprilke 2005, kako?
2.5.2010 15:23:47   
m_m
ksenja user posted image ojoj, držimo. Je pa živahen fant. kje si pa torto naročila? mene še čaka pekarija, HB da ata pride, da bo lahk popazu ko pečem user posted image a kiara je tut na kiklce? js sem jo še mal odvračala od tega, pa je ni nč minlo. pa me je po celi dan prosla za kiklco pa sitnarla. zdaj ji pa dam kiklco ko pride z vrtca pa je celo popoldne mir user posted image me pa prosi za sladkarije... ej, js tak enkrat pridem še k tep.

naty hvala user posted image je aneja že našla vojaško kiklco če jo lahko nosi in ji je še prav user posted image




_____________________________

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
   RE: no aprilke 2005, kako?
3.5.2010 7:56:31   
ksenjak
Jutro!

Punce, zadnjič sem čisto pozabila dodati še čestitke za vse naše apričke, ki so RD sicer že imeliuser posted image .


m_m_torto že 4 leta naročam pri Štormanu, in sicer ledeno.

Ma, res morate priti. Kdaj pa pride ati?

lp

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
   RE: no aprilke 2005, kako?
4.5.2010 15:44:12   
NatyTaja
Hoj!
M_m - lepo, da je uporabno. Ja, sej Aneja je taka piška suha, da po moje Maruši nebi nič od nje blo prav.

Sem za srečanje, lahko tudi pri nas. Dejmo se zment za kako nedeljo, ko ni drugih zabav pa to. Pa lahko celo popoldne z otroci tehaniramo zuni. Seveda ko bo lepo vreme.
M_m jaz sem imela drug dan še en tak množičen obisk in se prav obnese tole naše igrišče in igrala. Imamo čist mir pred otroci. Sam kake prigrizke in pijačo pa je.

No kr dejmo se dogovorit, kdaj se dobimo... predlogi.
Pa ostale bi tudi prišle (neceljanke) Tina....?


(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
   RE: no aprilke 2005, kako?
5.5.2010 7:40:16   
ksenjak
Jutro!

naty_ja, upam, da pridejo tudi ostale. Tina ponavadi je za srečanje. Zato sem pa mislila, da bi bilo mogoče pri nas, ko je nekje na pol poti (Ce-Lj). Ne vem, meni je v bistvu vseeno. Sem pa mogoče raje za soboto, saj imamo ponavadi v nedeljo že ob šestih pranje glave in ostale stvari pa sem potem kar malo naspidirana. Se vam bom pa prilagodila.

Torej povejte prvi termin. Sem pozabila, kdaj bodo pri m_m praznovali, zato bi mogoče ona lahko povedala za termin.

lp

(odgovor članu NatyTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
   RE: no aprilke 2005, kako?
5.5.2010 18:15:28   
m_m
Mi bomo meli ta vikend, pa še ne vem al sob ali ned. Pa dokler je ata doma se ne odlepim od hiše user posted image da ga za ahtanje ponucam, da ne bo kera kej drugga misnla user posted image Tak da po 23. maju, ko spet gre. Sobota je ql. Kaj pa 29. maj?

naty a jst sem množičen obisk? user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa razmišljala, da bi se lahk šlo enkrat v Volčji potok? Kdaj potem, kaj pravte? Majo tut igrala...Pa prostora za laufanje na pretek...
user posted image  user posted image








< Sporočilo je popravil m_m -- 5.5.2010 18:16:17 >


_____________________________

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
   RE: no aprilke 2005, kako?
5.5.2010 18:17:22   
m_m
user posted image user posted image user posted image
Sem pa razmišljala, da bi se lahk šlo enkrat v Volčji potok? Kdaj potem, kaj pravte? Majo tut igrala...Pa prostora za laufanje na pretek...

_____________________________

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
   RE: no aprilke 2005, kako?
5.5.2010 20:54:28   
tinatona
Hej punce!

Evo še mene po dolgem času.

Jaz sem takoj za srečanje. Lahko pridem tudi do Ksenje, mi sploh ni panike. Lahko se pa tudi pri nas dobimo (v Motniku, da ne bo pomote). Je zraven naše hiše šola in super igrišče.

m_m za Volčji potok si prepozna, ker so dinoti samo do 16.5. Razen, če boš svojega user posted image s sabo vzela.

Drugače smo pa mi RD že praznovali v družinskem krogu. Sva povabila moje starše in dedija na kosilo; potem popoldan pa še teto in eno sosedo iz LJ. Sem naredila malo narezka, pa tortico... Sem jo kar sama pekla, tako kot že nekaj časa. Sem naredila nutelino, ki jo imajo naši najrajši.

S prijateljčki pa še nisva naredila praznovanja. Sem mislila en vikend v maju, pa bova glede na vreme še malo prestavila. Pa zdaj moram še malo počakat, da vidim če se bova v Borovnico selila, ker potem bo ves denar šel za opremo. Je tam namreč prazno stanovanje. Saj se ne bi selila, ker sosed da mir, ampak se je lastnik odločil da bo to stanovanje prodal in tako mi ni druge, kot da si najdem drugo stanovanje...

Sicer pa to leto ni ravno najino... Ožbej je imel prejšnji teden že 5. ali pa celo 6. angino. So mi rekli da če jo zdaj v kratkem spet dobi, bo moral na infekcijsko kliniko po injekcije antibiotika in precej verjetno na odstranitev mandljev. Ksenja sva šla zadnjič potem kar v Žalec k dežurnemu in niso nič komplicirali. So naju vzeli brez teženja (v Ljubljani bi jih sigurno poslušala, če bi bila situacija obrnjena).

A vaši tudi ˝nič˝ ne slišijo? Meni se bo kar skegljalo en dan... Al pa mam samo tak dan danes. Ma karkoli sem mu rekla je isto kot če bi steni govorila. Nič od nič. Potem se je pa čudil, ker nisem risank dovolila.

Nič grem zdaj red delat v spalnico, drugače mi bo sobo okrog obrnil. Se beremo.

Obljubim, da bom drugič bolj pridna za pisanje tu gor.

LP

p.s.:honey čestitke za user posted image !!!

p.s.s.:Pa še ena rožica za vse vas (to sem jo jaz slikala):
user posted image

p.s.s.s.:[/link][link=http://www.google.si/imgres?imgurl=http://i179.photobucket.com/albums/w302/simmolp/HappyBirthday8.gif&imgrefurl=http://media.photobucket.com/image/happy%2520birthday/simmolp/HappyBirthday8.gif%3Fo%3D5%26sortby%3Dtotalcomment&h=305&w=480&sz=50&tbnid=FoZc6AFj_ji0NM:&tbnh=82&tbnw=129&prev=/images%3Fq%3Dhappy%2Bbirthday&usg=__kwEnqpg2DJ32bL5T2VvC8iSo604=&ei=g77hS46LGZHyOcuYrKAK&sa=X&oi=image_result&resnum=2&ct=image&ved=0CAgQ9QEwAQ][/link][link=http://www.google.si/imgres?imgurl=http://erasundar.files.wordpress.com/2010/01/happy-birthday.jpg&imgrefurl=http://erasundar.wordpress.com/&h=310&w=448&sz=29&tbnid=oP8m6UkGiclH2M:&tbnh=88&tbnw=127&prev=/images%3Fq%3Dhappy%2Bbirthday&usg=__hVe21UJ1qV7wwDsRD0md5w-McHs=&ei=g77hS46LGZHyOcuYrKAK&sa=X&oi=image_result&resnum=4&ct=image&ved=0CAwQ9QEwAw][/link][link=http://www.google.si/imgres?imgurl=http://imagesmoker.com/birthday/happy-birthday-g.gif&imgrefurl=http://www.sodahead.com/user/profile/1290637/ms-brown-sugar/&h=386&w=300&sz=42&tbnid=9pcxmQZ-Ye2hnM:&tbnh=123&tbnw=96&prev=/images%3Fq%3Dhappy%2Bbirthday&usg=__x-nbL6c2KhLlCVvpCvSBTUKMzUU=&ei=g77hS46LGZHyOcuYrKAK&sa=X&oi=image_result&resnum=6&ct=image&ved=0CBAQ9QEwBQ] vsem našim aprilčkom (čeprav z zamudo).


(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
   RE: no aprilke 2005, kako?
5.5.2010 20:57:23   
tinatona
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
   RE: no aprilke 2005, kako?
5.5.2010 22:16:38   
NatyTaja
JA, arboretum je ful ok za srečanje, sam ne ko je gužva! Tak da zdej ko so tisti zmaji tam nebi imele od srečanja nič. Drugače pa ja!
Tina - naš ne da nič ne sliši (v tej fazi je Maruša) pač pa me kr preprosto ignorira in si zraven požvižgava!! user posted image WTF !!!???

Eh, imam pa zadoščenje, da zadnja je pa moja - pri otrocih in pri možeku. user posted image

No kaj potem kr 29. maj v Arboretumu?

Ksenja - glave lahko opereš tudi kak drug dan...?? :) :)

M_m ja ste kr množični, ja! Pa taki so men najljubši, ko se mali tak lepo skup zaigrajo... Še malo pa se bodo Bor, Urban in Erik skup lahko preganjali... :)

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
   RE: no aprilke 2005, kako?
6.5.2010 7:30:29   
ksenjak
Jutro!

m_m_ja, ti ga kar okupiraj kakor se le da. Ali bo imela na praznovanju tudi prijatelje ali boste bolj v družinskem krogu?

tina_ja, bogi Ožbej. Ima pa res smolo s to angino. Saj bo boljše. Tudi jaz sem imela kot otrok nonstop angine, potem pa se je precej izboljšalo. A da se bosta morala seliti? Tega pa nisem vedela. Kdaj pa?

naty_vem, ampak mi ta dan najbolj odgovarja in meni pač zelo veliko pomeni dnevna organizacija, saj bi se mi v nasprotnem primeru zmešalo. Jaz vsekakor nisem nedeljski človekuser posted image .

Sicer pa je 29.5. itak sobota, tako da meni odgovarja, le mogoče kraj ne. Nisem ravno navdušena nad arboretumom. Ve povejte.

A se potem načeloma zmenimo za to soboto? Dajte se malo pofočkat.

lp

(odgovor članu NatyTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





So edinci srečni ali razvajeni?
So edinci res osamljeni in razvajeni? Britanski znanstveniki trdijo nasprotno.
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?