|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  219 220 [221] 222 223   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
9.10.2007 11:40:34   
maya2
Pozdravljene!

Pri nas je totalna panika že od prejšnje srede ni čist ta prava začelo se je z vročino ponoči, ki je podnevi minila, vseskozi si drgne zobke, čutim 3 petice, ki očitno istočasno ven rinejouser posted image , ampak potem je driskala do nedelje, se je včeraj umirilo, nakar je ob petih popoldan zakuhala, smo imeli pestro noč, včeraj popoldan ni hotela nič jesti, ob treh ponoči je spila flašo mleka, ki ga drugače sploh ne pije in zaspala... zjutraj cel halooo, vroča, sem ji dala calpol, klicala v zdravstveni dom, delajo popoldan, jaz sem morala v službo, Karin pa v varstvo (se ful žrem ker nisem kar doma ostala), še vedno ima vročino, jest noče, pit tudi neuser posted image user posted image ... jo bom takoj po službi peljala pokazat... kašlja ne, smrka tudi ne... tako da ne vem kaj bi lahko bilo... upam da bo kmalu boljše...

user posted image user posted image  za vse fotke
Mari71: čestitke, carica si!!!user posted image user posted image

lp

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 5501
   RE: Male majčice in majčki (2006)
9.10.2007 19:06:18   
mojca75
Maya - čakam poročilo, kaj je s Karin (upam da nič hudega).

mi smo danes ultra sitni user posted image  user posted image

_____________________________

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 5502
   RE: Male majčice in majčki (2006)
10.10.2007 7:26:56   
maya2
Sva bili pri zdravniku, sem še jaz skoraj zbolela od čakanja. Imamo novo pediatrinjo, ki še dela specializacijo in dela počasi in temeljito, zato fuuul traja. Karin je pregledala grlo in ušeska, ker ni nič vneto nama ni dala ničesar, je rekla naj pridemo še enkrat danes dopoldan, če vročina ne popustiuser posted image user posted image , ča pa bo vročina popustila pa jutri popoldanuser posted image  se še enkrat pokazat (valda spet čakat v polno čakalnico). Spet nismo celo noč spali, hodim naokoli kot vešča, zdajle vročine ni imela, pit noče nič več kot panavadi.
Sem pa opazila, da se še ni polulala od 5 včeraj popoldanuser posted image  ima vseskozi suho pleničko. Je še vedno ne 'normalno'... bom videla kaj bo. Pediatrinja je rekla, da lahko vročina s sabo prinese kakšno vnetje, lahko bi bila pa tudi povezana z zobki..... jaz še zmeraj krivim zobkeuser posted image  Definitivno pa ni čist ta prava, nekaj jo lovi, in upam da tokrat ubežimouser posted image

lp

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 5503
   RE: Male majčice in majčki (2006)
10.10.2007 7:50:25   
puncica
Dobro jutro punce
Uh oboga mala Karin le kaj ji je, sam men je pa čudno da tale vaša pediatrinja ni pogledala krvi pa urina al vsaj neki, pa kaj ji gleda ušesa in grlo če revica driska user posted image Mi pa tole že mal sumi na dehidracijo, taki mali so lahko hitro dehidrirani. Hja kaj ti naj svetujem, da ji čim več ponujaš čaja al pa neke pijače. UPam da se vseeno uredi tole. Pa kaj pri vas ne pokličete prej pa vam dajo uro, ker pri nas je tako in potem se čaka max. tam pol urce, no mogoče kdaj kaj več, če je kje nujen primer pa gredo z rešilcem, drugače pa nikol. IN so prav slabe volje če se kdo ne najavi in kr tako pride. Pa zelo so dosledni, da kličejo po vrsti, ne tako kot nekje, ko si najavljen potem pa po vrsti hodijo noter, kot pridejo.

Mari71 slikco daš pa takole noter:
greš na http://www.shrani.si
klikneš brskaj
poiščeš svojo slikco na računalniku
klikneš odpri
klikneš Dodatne možnosti
daš kljukico v okenček kjer piše Pomanjšaj slike na širino
tam kjer ti piše 800 spremeniš v 320 (to je obvezno če ne bo prevelika slika)
klikneš Pošlji datoteke
v novi strani ti se pokaže taka mala slikca
klikneš v un kvadratek kjer ti zgoraj piše Koda za forum
pritisneš CTRL+C
greš v forum
odpreš temo
noter v besedilo klikneš
pritisneš CTRL+V
in voila slikca je na forumu. Poskusi!

mojsonček uživaj v Zrečah, pa ne sam delat user posted image

Barbs ja verjamem da nimaš pravo glasanja, a ona bi bila pa čist prerešetana user posted image Uh sej nimam nič proti pirsingom, ampak nekje pa mora bit res meja, valda bi tud jst mal zaropotala. Sem zlo tolerantna oseba drugače in me pirsingi in tatuji ne motjo, ampak tale tvoja tamala bi pa kr tetovažo ujagala user posted image Uh me je kr strah kako bo ko bo naša tavečja v takileh letih, tega me je najbolj strah, kako obvarovat takega otroka, ki misli da vse ve na tem svetu, drugače je pa še sam otrok.

Nč pri nas smo pa po starem, nič novga.



_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 5504
   RE: Male majčice in majčki (2006)
10.10.2007 8:02:10   
mojca75
Maya - sej ne da paničarim, in tudi ti ne rabiš, ampak če ne lula pa ni dobro. men so sveto  zabičali (na pediatriji, ko so jo dali na infuzijo), da ni panike če bruha in driska in malo pije (tko kot naša) samo da lula! Plenička mora bit mokra, ne sicer ful poscana (ker nima bit od česa) ampak sam da je mal polulana.
Raje ti ne razlagam kaj vse sem počela da je pila, pa ta lonček pa oni, pa slamca pa žlička, pa kozarček, pa čin-čin (vsi pijemo) pa iz flaše (plastenke)... od vode, čaja, soka, sveže stisnjenih pomaranč (ja to je oboževala in dala sem ji klub driski ker je vsaj deci spila!).

kr pejdi jo pokazat, matr dohtarji, šparajo na teh kri in voda testih (ok sej vode ne bi ujele) če jo pa mal v prstek pičjo da dobijo krvno sliko,...

Vglavnem držita se in poročaj, mi držimo pesti!

Aja, našo je reševala juhica, to ma ful rada - na ta način pa smo vnesli velik tekočine, pa sem ji še za večerjo dala zelenjavno juhico (jbg..)

_____________________________

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5505
   RE: Male majčice in majčki (2006)
10.10.2007 8:16:45   
MarijaPo
Maya - tudi jaz vam drzim pesti.
Kar se lulanja tice, se ne strinjam z Mojco. No, to da lula je ze dobro, ampak vcasih se jih ne da prepricat, da bi pili.
Torej, prejsnji teden je bila tudi Eva ful bolana, je ornk driskala (ob njeni 7.4 kilazi je to hitro kriticno) in kar je najhujse, ni hotela nic pit, smo ji  ponujali flasko na vsakem koraku, pa nic. In potem seveda tudi ni nic lulala.
Po par dneh mora to minit, ce ne mine, je kriza in morate spet nazaj, sicer pa ce dva dni ne lula, je po moje ne bo pobralo.
Se pa res fuuuull trudite ji dajat pit, torej stalno ji dajajte za pit.

Sicer se mi zdi pa super, da imate mlado pediatrinjo. Ves, ti ta mladi so strasni, vse vedo. Ker so se mladi, so blazno bolj zagnani in stalno berejo pediatricne biltene, hodijo na seminarje, res se potrudijo za paciente,... Caka se povsod, tako da to ni neka ovira.
Moja sestra zdaj dela specializacijo druzinskega zdravnika in vcasih ve vec o kaksni pediatricni novosti od nase pediatrinje, tako da meni se zdi super, da ste se odlocili za mlado zdravnico.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 5506
   RE: Male majčice in majčki (2006)
10.10.2007 8:57:14   
Mari71
Punčica - fuul hvala. Voila!

user posted image

Maya - Gašper pošilja en kup pozdravov za Karin. Saj veš, da jo ima malo nagledano, a ne?! (Da se ne bosta samo Aleks in Eva neki važla). Naj se vam zadeve čim prej pošlihtajo.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5507
   [Brisano sporočilo]
10.10.2007 10:11:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mari71)
  Neposredna povezava do sporočila: 5508
   RE: Male majčice in majčki (2006)
10.10.2007 11:00:29   
mojca75
Ja Mari kolk sta pa fletna! fantastična slikica

_____________________________

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5509
   RE: Male majčice in majčki (2006)
10.10.2007 11:35:53   
puncica
Samo toliko se strinjam z mojco in auroroo, da ni dobro da nič ne lula. Mora lulat, ker če ne, je lahko že dehidrirana, kar pa za tako malega otroka ni dobro in tudi jaz bi se šla pokazat čim prej ali pa vsaj poklicala in pač povedala da že tako in tako dolgo ne lula. In ne ni dobro za tako majhnega otroka da ne lula dva dni, mogoče jo res ne bo pobralo, lahko pa faše kakšne poškodbe notranjih organov.

Tako kot so punce rekle veliko juhic zelenjavnih, mogoče bo kak jabolčni kompot pojedla, tud pomaranče so za moje pojme dobre,  ma ni vrag da nebi našla nekaj kar bo popila. Pa seveda ji skoz ponujat in dajat.

S tole dehidracjo res ni hec.

Joj sem pozabila
Mari tale slikica je zakon res sta luštnauser posted image user posted image user posted image


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 5510
   RE: Male majčice in majčki (2006)
10.10.2007 12:55:50   
maya2
joj punce ne me strašituser posted image . Baje je lulala malo 'že' dvakrat dopoldan, ampak vseeno premalo pije. sem ji skuhala malo borovničevega čaja, pa ji ga sladkala pa noče pit, sokove pa ni najbolje dajat. Kompot moram še probat, ampak kaj ko je najboljša pijača voda! Problem je, ker ona že normalno ful malo pije, zdaj pa ko bi rabila več, pa še manjuser posted image .
Ma ne vem. Popoldan imam pa še en sestanek v službi, bom probala se opravičit....

lp

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5511
   [Brisano sporočilo]
10.10.2007 14:01:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 5512
   RE: Male majčice in majčki (2006)
10.10.2007 15:27:06   
MarijaPo
aurora - Maja ne daje sokov zato, ker ima mala drisko, saj ves, sadje in driska nista za skupaj

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5513
   [Brisano sporočilo]
10.10.2007 19:11:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 5514
   RE: Male majčice in majčki (2006)
10.10.2007 19:48:30   
žmož
Sam na hitro se mal javim, ker mi računalnim že dva dni neki štrajka, pa tud za sto user posted image  ne vem kaj mu je. Pa ravno sedaj, ko oddajam prijavnice in ostale stvari za šolo-upam, da bo ratal tud ta podvig.
Mari ful sta lepa, Maya vi pa se čim prej pocajtejte, če nisi sigurna, pejd do zdravnika, pa bo po lab.izvidih videl, če je dehidrirana. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5515
   RE: Male majčice in majčki (2006)
10.10.2007 21:01:07   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: Mari71
Barbs -Sej veš, da te mam radauser posted image .



Vem, vem.user posted image user posted image

In me srčno veseli, da si se, draga mag. (magioničarka) naučila lepiti fotkeuser posted image  Da te lahko mal gledam.user posted image


Babe,

sem bila ves dan v Ljubljani in sem kot cunja. Ma groza no.... enostavno me zmatra. Hja.... pri mojih letih res nenavadno, a ne?user posted image

Smo še vedno na smrkljih, vendar je treba delat.... (zraven pa mal mamila jemat, da se zdržiuser posted image )

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 5516
   RE: Male majčice in majčki (2006)
10.10.2007 23:46:59   
mojsoncek
o bejbike, samo da vas malo pozdravim, ker kaj vec nisem niti nisem vec sposobna...

tukaj v Zrecah sem res dalec stran od tega,da bi uzivala user posted image . Npr. danes smo zaceli ob 8.30 in zakljucili ob 22.15 user posted image . Potem smo pa se vajo delali po skupinah... komaj cakam, da bo mimo user posted image ... no, jutri se zdrzim in zvecer uspesno naredim izpit, potem pa me oz. nas caka uzivancija do nedelje, ker se mi pridruzita moja dva deckota, ki ju ze ful pogresam. Komaj cakam, da ju vidim.

maya - upam, da je s Karin ze bolje! user posted image

Lep mali petek vam zelim... pa pa


_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 5517
   RE: Male majčice in majčki (2006)
11.10.2007 7:28:05   
puncica

Pri nas  smo po starem, tamal je bil danes do vratu poscan, pa ne vem al mu plenice več ne znam gor dat al kaj hudiča je to, pol je pa jokal in sva ga ob petih previjala, valda ko je bil zaspan, pa še bodi preoblečt, uh, no pol je pa sam neki godel v postelji in se pogovarjal, pa atija spet čist na polico zrinil, zanimiv, ker sta imela celo postlo zase, jaz sem se namreč že ustala. Je pa prav smešen, ko pridem ob 5:45 noter v sobo, da atija mal gor vržem, da mora ustat, tamal pa čist razpoložen bi knjigico bral.

Pa še ena zanimivost včeraj od tamale. Gre ati ponjo v vrtec in je bila tam v kotičku, kjer se mal skrivajo. In se zadere vzgojiteljica. Janja ati je prišel, pridi dol, dost je lubčkanja user posted image user posted image user posted image IN pol sva jo zaslišla s kom se je lubčkala pa je ful sramežljivo rekla z Lovrotom user posted image user posted image midva pa v smeh. Pol pa ati valda ja lepo da se imate tako radi. Uh se je hitro začelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

maya jst bi ji na tvojem mestu tud dala sveže stisnjene sokove, če imaš sokovnik še toliko bolje, pa sej pri driski ne priporočajo več diet pa tega, tako da ne vem no. Res pa ni dobro da ne pije. A pediatrinjo si klicala in vprašala kako in kaj?

Barbs  ja ljubljana je pa res izčrpljajoča, a to si šla na firmo ali nabavljat.

mojsonček zdrži in vidim da imaste res naporno tole. Sej kot si rekla tolaži se s tem da boste jutri že skupaj. Pa odpočij si takrat.

žmož  pa kakšne težave imaš ti z računalnikom, se mi zdi da imate venomer nekaj user posted image kaj točno ti pa štrajka?



_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 5518
   [Brisano sporočilo]
11.10.2007 9:28:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5519
   RE: Male majčice in majčki (2006)
11.10.2007 9:42:30   
mojca75
zarja .... carica!
pri nas je enako! kadar smo doma in kuhamo, samo med posodo se primeša še tuperware in ostala plastika!

user posted image

_____________________________

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5520
   RE: Male majčice in majčki (2006)
11.10.2007 9:48:31   
MarijaPo
aurora - odlicne fotke. Mala Zarja sploh ni mala. Fuuulll je velika. Po moje za ene 2 evi v visino.
Pa super kuhno mate, prav lepa je, taka elitna. :) Upam, da ti golaz rata. No, sej ob taki pomocnici uspeh ne more izostat. :)

puncica - tale Lovro ima pa sreco. Ce bi bil Igor na Leonovem mestu, bi bilo konec z Lovrotom.

mojsoncek - taki plani so najboljsi, da najprej ful delas, ampak je kul, ker ves, da te cez par dni caka totalna uzivancija. :) Tud uzivancija je ful bolj uzivancija, ce prej ornk delas.

barbs - jaz sem bila zadnjic 2.5 uri v BTCju in me je potem se cel dan glava bolela. To, da te Lj zmatra ni nic cudnega. Si pa lahko zdaj bolj natancno predstavljas kako smo ti fovs za tisto tvojo Kolpa mir sceno.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5521
   [Brisano sporočilo]
11.10.2007 10:29:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 5522
   RE: Male majčice in majčki (2006)
11.10.2007 12:45:56   
žmož
No, končno sem spet priklopljena! Ja Puncica ne vem kaj bo to. Pr nas pa imamo res skoz ene probleme, sploh kar se elektronike tiče-ma sam da sem rešla zadevo. Mi je včeraj zvečer rešil situacijo kar bivši sodelavec, se je preko MSN-ja povezal na moj rač. in je bilo v 20 minutah vse rešeno. Pri nas avti, računalniki pa motorji očitno nočejo delovatuser posted image  Nimaš kaj, je taka klimauser posted image
Uživajte, sploh pa zavidam mojemusončku ki jo čaka lep podaljšek vikenda-uživaj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5523
   RE: Male majčice in majčki (2006)
11.10.2007 14:09:02   
mojca75
Barbs in ostale - zdej veste zakaj smo me ki smo v LJ skoz tolk crknjeneuser posted image ! Ja ker smo v Ljubljani, ane!!!!!!!

šalo na stran, prav pasal bi mi en vikend v toplicah, daleč od ponorelega sveta in predvsem službe! kle je kr divje!

_____________________________

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 5524
   [Brisano sporočilo]
11.10.2007 14:13:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 5525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  219 220 [221] 222 223   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  219 220 [221] 222 223   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pomlad je prebudila tudi klope
S pričetkom pomladi se prebujajo tudi na prvi pogled nedolžni klopi, ki prenašajo vse prej kot nedolžen virus klopnega m...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hval...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hvala mama.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?