|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
15.9.2006 21:53:13   
LE&TA
Liju, hvala za čestitke. Žal pa je Tinkara pozabla na druge slavljence za nazaj. pa zdej vsem čestitke za nazaj in poljubčke od Tinkare!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst ne utegnem več pisat dosti, vas komej dohajam!!

Danes sem sama pohajala po obali v KP, sm mela en opravek, pa mal po trgovinah. Sm pa ful zmatrana in grem kar spat.

Čveke, v pondelk se načvekajte, kej dobrega pojejte in spijte še za nas, pa poročajte. Upam da vas kdaj tud jst u živo vidim.

Nočko

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
16.9.2006 0:03:43   
rija
Ajde pofočkajte se:

rija + user posted image user posted image
kornelija + user posted image user posted image  (sem si dovolilauser posted image )
mmetka + user posted image user posted image
liju + user posted image user posted image  
srečica + user posted image user posted image  (user posted image  glede na to, da je srečanje ob treh, pa da prideš po škatlouser posted image )
bobika +user posted image user posted image  (končno ena baba za naše pubce!user posted image )
shoo + user posted image user posted image (pa še ena)

Ovnica78: mogoče pa bo Tin do ponedeljka že OK. Pri teh piškotkih se stanje spreminja iz ure v uro. Sicer pa je Til tudi nahoden, ma prav svečke do spodnje brade user posted image user posted image .

Tinkamiška: daj pridi tudi ti, moža pa pošlji neko orodje gledat user posted image  ga boš mogla ziher čakat! Čestitke za hiškouser posted image

Trios: od kje pa siuser posted image  Mogoče pa te lahko katera pobere....

Jaz pa sem danes doživela z našim malčkom totalni horor: smo šli v Avstrijo, samo čez mejo.....pa se je na poti nazaj mali vragec tako  zakurblal, da se je kar dušil. Pomiril ga ni niti moj novi mobiteluser posted image  Nič. Drl se je ko bi ga iz kože dajali. Tako, da sem mogla parkirati na carini, ga vzeti v naročje in glej ga zlomka, utihne v sekundi.Potem ga dam nazaj v stolček, opet jovo na novo. Ga vzamem ven, tišina. Ga dam moji mami, ki je bila tudi z nama, zopet histerija. Ga vzamem, tišina.
Nisem več vedela kaj naj, pa sem klicala mojega, da nas je prišel zapeljat do doma.
Upam, da v ponedeljek ne bo delal takih scenuser posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 16.9.2006 0:04:24 >

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
16.9.2006 7:33:44   
Anonimen
Jutro

Najprej  TINKARA VSE NAJ NAJ ZA 8 MESECEV (ČEPRAV Z MAJHNO ZAMUDO)user posted image user posted image user posted image

MATICuser posted image user posted image user posted image , PATRICKuser posted image user posted image user posted image ,  JUREuser posted image user posted image user posted image , SARAuser posted image user posted image user posted image VSE NAJ NAJ ZA DOPOLNJENIH 8 MESECEV

Mi smo pa danes kar v redu spali. No, vsaj v svoji postelji je spala celo noč. Je pa že ob osmih zvečer zaspala, pa spala do pol sedmih. Vmes se je ponoči zbudila dvakrat in enkrat proti jutru. Vendar mi jo je uspelo uspavati še za pol urce zjutraj.

Mislim pa, da bomo tudi pri nas končno dočakali prvi zobek. Končno. In sicer spodnja enkica levo. Se že kaže malce belega. Moram potem še enkrat pogledati. Včeraj ko sem prišla od G in jo pogledala se mi je nekaj belega zasvetilo v dlesni. No, bomo videli.

Sedaj jo pa letim previt.

se tipkamo

papa

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2903
16.9.2006 10:11:51   
Rahelca
Nemsis: najlepša hvala za čestitkeuser posted image . Res lepo od tebe. Vidim, da je naša Sara edina deklica med fantki, ki praznujejo danes.
Tudi mi ponoči ne spimo, stalno se zbuja, jo tudi k sebi vzamem, da je mir. Zdej pa spi. Potem pa greva na Otroški bazar, ga imam čez cesto. Če še katera gre...
Nam raste tudi zgornji zobek, mogoče zaradi tega ne spi. Dojiva se še, zjutraj in zvečer. Za cartlanje.
Sem hotela sliko prilepit, ko gledam vaše krasne sončke, pa ne znam. Moram preučit pa bo. Sem poizkusila nekam na net prekopirat, da bi bil manjši format, pa ne gre.
Tinkamiška, čestitam user posted image za hiško! Vem, kaj te čaka. Midva jo obnavljava nad izvirom Krke.
Ena je zadnjič omenila, da še nima menstruacije. jaz sem jo imela že dvakrat, pa še dojim. Pa so rekli, da dokler dojiš, je ni??? Nič ni več tako...
Vesela sem, da se dobite tudi Štajerke.
Rija: če bom prišla v MS, se ti oglasim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
16.9.2006 11:03:38   
renan
jaz bom tudi verjetno šla na srečanje, če naju rija nekje pobere, ker moji nivi ne zaupam, dokler ne opravim servisa...

pripravljamo se na krst, pa se zvečer kaj oglasim.

lep dan vsem,
renan

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
16.9.2006 11:54:20   
liju
Dan!
Mi smo pa danes spet hvala bogu spali celo noč!user posted image Danes se je zbudil ob šestih, se najedo in zaspal do pol desetih!user posted image user posted image user posted image user posted image
Danes pa imamo pravo kislo vreme!user posted image Tu pri nas tak lije, da znoriš!user posted image user posted image Danes ne bo nič z sprehodom in bomo samo noter čepeli.user posted image user posted image

mmetka:Danes dobim na obisk Marjeto- tvojo cimro iz bolniceuser posted image user posted image , prideta z Anjo pogledat Ninota.

Lepo bodite, čeprav je to skoraj ne mogoče ob takem vremenu!
lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
16.9.2006 12:01:52   
ajdaN
Dan!

VSE NAJBOLJŠE slavljenci!!!

Za mano je končno prespana noč! Včeraj sem bila tako crknjena, da sem popoldne zaspala ob mulcu, tačas ko se je igral na tlehuser posted image . Potem sem šla pa zvečer že pred deseto spat, mali me je pa počastil z neprekinjenim spanjem do 7:45user posted image .

Kakšno usrano vremeuser posted image . Obup. Dopoldne sva skočila v trgovino, na srečo vsaj takrat ni lilo. KAj mi je mali naredil sredi Müllerja! Se igra z dudo kot že 100x prej, pa jo tlači v usta, pa grize plastiko... Kar naenkrat pa huronski jok! Ga pogledam, mali zija na vsa usta, dudo ima pa počez zataknjeno med dlesni. Ampak drl se je pa še zmeraj lahkouser posted image . Revež je bil rdeč ko purmanuser posted image !

Midva sva še zmerja samauser posted image , komaj čakam da oči pride jutri domov. Pa še takole vreme je, da nikamor ven ne moreva. Dnevi se takoooooo vlečejo da je za crknit!

U Renan fajn se mejte. Me veseli da nismo bili samo pri nas tako pozni s krstom. Čeprav nas je že marsikdo čudno gledal. Saj bi bilo prej, ampak čez poletje se nikakor nismo mogli uskladit da bi bila vsa žlahta doma in ne po dopustih.

Rahelca to pa sploh ne drži da dokler dojiš, M ni! Lahko jo dobiš takoj, kljub polnemu dojenju. Jaz sem jo dobila 3 mesece po porodu, pa je bil mali takrat še 90% dojen. Pa tudi zaščitena nisi z dojenjem. Upam, da to veš, da ne boste še enega naročiliuser posted image .

Naš prehlad se je umiril. Sem ga včeraj dobesedno zalivala s fiziološko. Revež se je drl kot user posted image . Saj res grozno zgleda - ga dam na tla, počepnem nad njega, z nogami mu stisnem roke, da ne opleta, z eno roko držim glavo, z drugo "operiram". Prešvicana sva pa na koncu obauser posted image . Srečica probaj še to varianto - pri nas žal ne gre drugače, pa čeprav zgleda grdo. Pumpico imam pa na srečo "elektriš" tako da sva hitro fertik. Itak mu pa fiziološko s tako silo špricnem skozi nos, da smrkelj na drugi strani pogleda ven in pumpice skoraj ne rabim.

Drugače pa naš mali končnooooo počasi osvaja plazenje, pa danes se je že lotil predalov v dnevni. Se tako fajn vozijo sem in tja. PA včeraj se je prvič v postelji sam postavil na noge... Edino usede se še ne sam. Madonca gre čas hitro! Še malo pa ga bom v šolo peljalauser posted image .

O Tinkamiška fajn za hišico! Še malo pa boste na svojem. V ponedeljek si pa le probaj vzet čas za čvek. Po mojem se bojo imela babe prav fajn. PA še dežja ne bojo priklicale, ker itak že padauser posted image .

Mayflower drživa pesti pa misliva na vaju z Aleksejem. Boš videla da bo vse v redu!

No naš mulo trenutno spi, ko se zbudi pa šibava k našim na kosilo. Samo zase se mi ne da kuhat. Popoldne pa upam da dež vsaj malo neha, da šibava malo na zrak. Drugače pa z nahrbtnikom, če ne se bo obema zmešalo med 4 stenami.

Uživajte pa lep pozdravček vsem skupaj.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
16.9.2006 12:02:08   
liju
Pozabla sem voščit vsem današnjim slavljencem!
Vse najboljše 8 mesečniki in mesečnica!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
16.9.2006 14:22:17   
mayflower
Čestitke vsem 8-mesečnikom.

AjdaN: hvala za lepe misli.

Pri nas dežuje, tamali pa rogovili po hiši. Zjutrej smo bili malo po trgovinah, da se je lahko malo razgledal in so ga vsi občudovali kako je priden. Hmmm, hmmmm. Priden? Mali vragec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
16.9.2006 16:57:47   
liju
Oj!
Da se malo javim pred obiskom, ker pol itak ne bo časa!
Naš user posted image , je tečen kot user posted image ! Ne vem kaj mu je user posted image user posted image ? Zdaj je komaj zaspal in še to na vseh štirih in rito tišči v luft!user posted image user posted image
Danes smo se prvič peljali, da je mali sedel lepo sam zadaj! Mislim, da smo predolgo čakali in da bojo zdaj malo problemi. Tak je bil tečen, pa zaspan in še plenico smo doma pozabli, ker smo skočli samo do trgovine. Znoriš! Bomo vidli, kak bo jutri, ko gremo k babici na kosilo? user posted image user posted image user posted image
V stajici pa noče več sedet in kak ga ven vzamem mi stegne noge, da bi on stal. Te se pa prime za rob in "pleše" z rito sem in tja. Prava faca je!user posted image user posted image user posted image

Mayflower:Kako to, da moreš tako dolgo čakat na izvid? Jaz sem lani imela EEG v MB, pa sem dobila izvid že čez dva dni po pošti!
Čeprav ne vem za kaj gre, pa vseeno držimo pesti, da bo vse OK!user posted image user posted image user posted image To pa mu pošilja Nino za srečo!

Lep deževen dan še naprej!user posted image

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
16.9.2006 19:50:45   
renan
dober večer!

mi smo našega vladimirja očistili izvirnega greha, od zdaj naprej bo bolj priden.user posted image   je bil kar priden pri obredu. ko ga je župnik krstil, ga je vlekel za rokav in mu poskušal izmakniti knjgo. komaj smo zadrževali smeh.

drugače je naš mišek ful živahen doma. me je malo strah, ker je odkril vrata. vztrajno jih odpira in zapira, samo, da ropota. moram hitro nabaviti one ščitnike, da ne bo prstkov not dobil. pospraviti smo morali tudi že revije pod mizo v dnevni, saj sem jih včeraj našla razmetane po celi sobi.

bom poskusila prilepit nekaj slikic.

tu se igramo:

user posted image

tako se bašemo z žemljico, kar se nam tudi pozna:

user posted image

tako smo se kratkočasili danes v restvraciji po krstu:

user posted image

lp, renan

RIJA: javi, če boš imela mesto za naju....

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
16.9.2006 20:06:08   
bobika
Pozdravljeni!
VSE NAJBOLJŠE SLAVLJENČKI!!!!user posted image user posted image user posted image

Mi smo danes tudi imeli naporen dan. Manci ni bilo do spanja in niti do hrane ne. Tečna je bila in poleg tega je bila tečna še mamai, ker smo pol noči spali samo na pol. Je Manca neprestano nekaj jamrala in jokala. Sedaj je na srečo hitro zaspala in upam, da bo bolj mirno spala.

Mayflower mislim na vas.
Kako je pa z ostalimi bolniki?
AjdaN ja kako mu je pa uspelo celo dudo v usta spraviti?user posted image Kakšno pa imate? To je lahko zelo nevarno. user posted image
renan, tinkamiška, ovnica le pridite na srečanje, vas bomo zelo veseli. Dobrodošle tudi ostale!

Moram končati, ker se je pri nas že začelo zbujanjeuser posted image . Upam, da se konča in se ne zavleče čez noč.

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
16.9.2006 20:18:59   
Rahelca
Kje ste vse govornice! V Lj. dežuje kot za stavo. Sem bila na Otroškem bazarju, prav super je bilo. Sicer zelo malo za naše 8.mesečnike, ampak se ji je ful dogajalo.
Sem hotela zraven svojega imena pripeti slikico, pa ne znamuser posted image . Jaz sem vaše sončke že vse videla. Saj ne veš, kateri je lepši. Je pa vsak nekaj posebnega.
AjdaN: sej pazmo, ampak tako so nam povedali v materinski. Ko bomo naredili hišico, bomo pa še enega "naročili".
Naša se še ne plazi, danes sva se žogali, sedi kot pofesor.
Ovčka: hvala za popravek. Zlata si.
Lepo se mejte. Mogoče se še kaj oglasim.

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
16.9.2006 20:32:29   
liju
Čer!
Moj user posted image pa že aja! Danes sma ostala brez obiska tel. mi že celi dan ne dela in se nisem mogla nič slišat in dokončno zmenit!user posted image user posted image user posted image
Kaj ima katera si mobil, pa ji je delal tel.??user posted image user posted image

Lepo spančkajte in upam, da bomo mi tudi!
Nočko

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
16.9.2006 22:12:29   
rija
Liju: imam simobil in dela, pa pri meni je tudi Nanki delal, samo si ga ni ročno preklopila user posted image .

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
16.9.2006 22:21:58   
rija
Danes zjutraj se zbudim, ko nekdo po postelji govori: mama, mama, mama....

Sem mislila, da sanjam. Pa pogledam, pa vidim mojega pikeca, kak se smeje in me cuka za pižamo....Ja, ja saj vem, da ni mislil mama ampak vseeno se mi je kila špeha od sreče stopila.....user posted image user posted image user posted image

Potem pa smo se šli malo potepat v Graz. Se nam sploh ni dalo, samo kaj za vraga pa bi delali cel dan noter v tem dežju user posted image  pa še neke službene stvari....

Pa sem se zopet pregrešila: zopet nisem mogal mimo hm in zopet je pela kartica in šla z mano polna vreča cot za malega.....saj, zame mi je pa škoda kaj kupit....user posted image

Bila pa je obupna gužva. Sploh v ikeii. Kriza. Sva vzela samo najnujnejše: Srečica, košaro zate, Bobika: stola ni več. Ga tudi zgoraj med razstavljenimi modeli ni. Se bojim, da so ga vzeli iz programauser posted image
Liju: katalog sem dobila eden, pa ti ga prinesem, bom zase vzela naslednji teden, ko gremo zopet gor.

Renan: itak da te vzamem. Samo ne pred drugo (bomo morale malo zamuditiuser posted image ) ,ker peljem avto, da mi zmontirajo še zadnjo vrsto sedežev. Mamo pa še placa za dva kandidata. Samo potem ne vem, kam bomo vozeke dale user posted image user posted image  bom dala še thuleja gor zmontirat....bodo štajerke mislile, da se selimo k njim....user posted image user posted image user posted image

AjdaN: kje pa si dobila to električno pumpicouser posted image  Sem jo danes v A iskala, pa so me debelo gledali....sem pa dobila eno fajn kapalko za doziranje siropa, ker ko mu dajem calpol, gre vsaj polovica mimo.

Tašonka: ste že domauser posted image

Pa še seznam za srečanje:
rija + user posted image user posted image
kornelija + user posted image user posted image  (sem si dovolilauser posted image )
mmetka + user posted image user posted image
liju + user posted image user posted image  
srečica + user posted image user posted image  (user posted image  glede na to, da je srečanje ob treh, pa da prideš po škatlouser posted image )
bobika +user posted image user posted image  (končno ena baba za naše pubce!user posted image )
shoo + user posted image user posted image (pa še ena)
renan + user posted image user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
16.9.2006 22:49:25   
liju
Rija: Že vem v čem je finta. Nekaj delajo, ker je cela štajerska v temi s telefoni!
Hvala ti za katalog! Sem mislila, da se ne boš spomnila.user posted image
Čuj, da ne bote, ki res tu ostale!user posted image user posted image user posted image user posted image Imamo premalo babik za vse naše prince!user posted image user posted image user posted image user posted image
Škoda, da nisi nič omenla, za to akcijo, ki poteka danes. Bomo pa jih mi v naslednih dneh malo razveselili z kakšnim paketkom!

lp

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
16.9.2006 22:58:20   
rija
Liju, še malo pa me bo sram omeniti kakršnokoli akcijo na dobrodelnosti, ker je itak sam kreg.
Žal je tako, da se izpostavljajo posamezniki, namesto dobro delo kot tako.
Sem vesela, da se to ni zgodilo takrat, ko sem bila sama pobudnik akcije.
Zelo, zelo žalostno.

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
16.9.2006 23:07:25   
liju
Ampak jaz se ne oziram na take posrance!user posted image
Meni veliko pomeni, da jaz vem kako je in da lahko po najboljših in najbolj zmožnih močeh pomagam! Vse tiste, ki so tam za kreganje jih pa je lahko zelo sram!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
16.9.2006 23:10:48   
mayflower
Liju: jst sem z Goriške. Tamalemu so naredili EEG v Šempetrski bolnici. Pol pa pošljejo EEG zapis v Ljubljano na pediatrično, kjer napišejo izvide. Ti izvidi gredo najprej v Staro Goro k naši zdravnici v razvojni ambulanti. Ona jih bo pregledala in nam nato sporočila rezultate ter terapijo (k upam, da ne bo potrebna) oz. nas napotila na nadaljne preglede.

Za tiste k ste nove na tem forumu: moj sonček ma neka znamenja k lohk kažejo na nevrofibromatozo. To je ena genetsko prirojena bolezen, k ma lahko zelo raznolike posledice. Seveda upam, da če nam jo je že usoda namenila, bo mel samo kako blago obliko.user posted image user posted image user posted image

Naš škratek že lepo pančka. Upam, da bo danes bolj mirna noč. Naš tamali se je namreč po 8-ih mesecih celonočnega spanja odločil, da mami in tatu pokaže, kako je, če se otroček zbuja vsake dve al pa kar vsako uro. Seveda midva nisva navdušenauser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
16.9.2006 23:13:08   
rija
Itak.

Evo še našega malega:

kava je d best!
user posted image

cigare tudi

user posted image

pa še nova kapica....

user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
16.9.2006 23:23:07   
liju
Mayflower:Pri vas pa je res dolga procedura glede izvidov. Resnično vašemu sončku želim da bo vse OK! Držimo pesti in smo v mislih z vami!user posted image user posted image user posted image

Rija:Tvoj user posted image je pravi as. Škoda da nimam pupe, bi že sklepali poroko!user posted image user posted image user posted image
Sta si pa res podobna tvoj in moj mišek. Sploh tam ko je slikan od strani!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
16.9.2006 23:25:15   
rija
Sem ti rekla, da sta si podobna! Bova videli v ponedeljek...user posted image
Še zmeraj nisem prepričana, da res nisi bila v Prekmurju....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
16.9.2006 23:27:49   
liju
Pa veš da ti ne bom izdala, če sem bila ali ne!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
16.9.2006 23:31:22   
rija
Bom šla zdajle mojega mučit.....tortura totale....še tisto bo priznal, kar ni storil.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?