ajdaN
|
Dan! VSE NAJBOLJŠE slavljenci!!! Za mano je končno prespana noč! Včeraj sem bila tako crknjena, da sem popoldne zaspala ob mulcu, tačas ko se je igral na tleh . Potem sem šla pa zvečer že pred deseto spat, mali me je pa počastil z neprekinjenim spanjem do 7:45 . Kakšno usrano vreme . Obup. Dopoldne sva skočila v trgovino, na srečo vsaj takrat ni lilo. KAj mi je mali naredil sredi Müllerja! Se igra z dudo kot že 100x prej, pa jo tlači v usta, pa grize plastiko... Kar naenkrat pa huronski jok! Ga pogledam, mali zija na vsa usta, dudo ima pa počez zataknjeno med dlesni. Ampak drl se je pa še zmeraj lahko . Revež je bil rdeč ko purman ! Midva sva še zmerja sama , komaj čakam da oči pride jutri domov. Pa še takole vreme je, da nikamor ven ne moreva. Dnevi se takoooooo vlečejo da je za crknit! U Renan fajn se mejte. Me veseli da nismo bili samo pri nas tako pozni s krstom. Čeprav nas je že marsikdo čudno gledal. Saj bi bilo prej, ampak čez poletje se nikakor nismo mogli uskladit da bi bila vsa žlahta doma in ne po dopustih. Rahelca to pa sploh ne drži da dokler dojiš, M ni! Lahko jo dobiš takoj, kljub polnemu dojenju. Jaz sem jo dobila 3 mesece po porodu, pa je bil mali takrat še 90% dojen. Pa tudi zaščitena nisi z dojenjem. Upam, da to veš, da ne boste še enega naročili . Naš prehlad se je umiril. Sem ga včeraj dobesedno zalivala s fiziološko. Revež se je drl kot . Saj res grozno zgleda - ga dam na tla, počepnem nad njega, z nogami mu stisnem roke, da ne opleta, z eno roko držim glavo, z drugo "operiram". Prešvicana sva pa na koncu oba . Srečica probaj še to varianto - pri nas žal ne gre drugače, pa čeprav zgleda grdo. Pumpico imam pa na srečo "elektriš" tako da sva hitro fertik. Itak mu pa fiziološko s tako silo špricnem skozi nos, da smrkelj na drugi strani pogleda ven in pumpice skoraj ne rabim. Drugače pa naš mali končnooooo počasi osvaja plazenje, pa danes se je že lotil predalov v dnevni. Se tako fajn vozijo sem in tja. PA včeraj se je prvič v postelji sam postavil na noge... Edino usede se še ne sam. Madonca gre čas hitro! Še malo pa ga bom v šolo peljala . O Tinkamiška fajn za hišico! Še malo pa boste na svojem. V ponedeljek si pa le probaj vzet čas za čvek. Po mojem se bojo imela babe prav fajn. PA še dežja ne bojo priklicale, ker itak že pada . Mayflower drživa pesti pa misliva na vaju z Aleksejem. Boš videla da bo vse v redu! No naš mulo trenutno spi, ko se zbudi pa šibava k našim na kosilo. Samo zase se mi ne da kuhat. Popoldne pa upam da dež vsaj malo neha, da šibava malo na zrak. Drugače pa z nahrbtnikom, če ne se bo obema zmešalo med 4 stenami. Uživajte pa lep pozdravček vsem skupaj.
|