|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
14.9.2006 21:50:10   
rija
Jana ti si od hudiča, si me prehitela ker sem hotela narediti sledeče:

zagotovo MOJA PIZZERIJA na Pobrežju - sem se danes prepričala na lastne oči, zunaj velik vrt z igrali, notri otroški kotiček z igračami, več stolčkov za hranjenje - res pizzerija prijazna otrokom user posted image user posted image user posted image  

pa super pizze imajo in prijazno te postrežejo, za konec pa se lahko zlečneš v ležalnik in uživaš user posted image

kopirano iz

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1090704&mpage=1&#1090765

Sicer pa: kje razen v Marogicini piceriji se potepašuser posted image
Sem te že pogrešalauser posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
14.9.2006 22:01:38   
kofetek2010
mi v LJ računalnik ne dela, "samo zato" sem se za 4 dni preselila v MB user posted image  

ja in dolgčas je v LJ, ker je user posted image  user posted image  na morju, user posted image  pa na sl.poti user posted image

a boš kaj v MBju? user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
14.9.2006 22:03:06   
rija
Ja. V ponedeljek. Če bo srečanje.
Pa daj pridi malo mimo, da se vsaj vidiva. Itak hodiš na januarkeuser posted image user posted image
Pa da snaho vidim.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2878
14.9.2006 22:09:51   
mmetka
torej:

ponedeljek, MOJA PICERIJA na Pobrežju, ob..............?

...
že komaj čakam, da vas spoznam....

Lep pozdrav!

Metka

Neposredna povezava do sporočila: 2879
14.9.2006 22:18:30   
liju
Čer!

Ste za ponedeljek ob treh? Jaz sem kar nekaj napisala, ker drugače itak nobena ne bo rekla!user posted image user posted image

Zdaj ne vem, kaj me boš ti Mmetka prišla iskat?user posted image
Boma imele plac za oba vozeka v avtu?user posted image user posted image user posted image

Grem spat me spanec išče.user posted image

Lahko in mirno noč!user posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
14.9.2006 22:21:54   
rija
Ob treh bo vredu.

A drži zdaj ta picerija? Sem poslala Marogici ZS, če ima sploh v ponedeljek odprto....

Koliko pa nas bo?

Ajde pofočkajte se:

Rija + user posted image user posted image
Kornelija + user posted image user posted image  (sem si dovolilauser posted image )

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
14.9.2006 22:36:58   
mmetka
liju- joj, pa res.... Jaz imam twingota.... Pa naš voziček zasede cel prtljažnik... Sicer pa, če sva s kolegico uspele it na morje s ford Ka-jem, vozičkom, prtljago in dvema malima otrokoma (2leti in naš takrat 6 mesečnik)... Bomo že nekak... Sicer pa lahko greva midva brez vozička, ni problema!

rija- mmetka + user posted image user posted image

Lep pozdrav!

Metka

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
14.9.2006 22:41:05   
liju
RIJA: Liju+user posted image user posted image

Mmetka: Kaj imaš vozek zložljiv v marelo? Bom pa še Shooo vprašala, če bi me te ona pobrala, mogoče ima več placa?user posted image

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
14.9.2006 22:44:18   
rija

Ajde pofočkajte se:

rija + user posted image user posted image
kornelija + user posted image user posted image  (sem si dovolilauser posted image )
mmetka + user posted image user posted image
liju + user posted image user posted image

Evo, Marogica pa nas pričakuje v ponedeljekuser posted image  Imajo odprto!

Pa kaj za vraga bodo sami dečkiuser posted image  kaj pa kakšna snajkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
14.9.2006 22:55:40   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Ja. V ponedeljek. Če bo srečanje.
Pa daj pridi malo mimo, da se vsaj vidiva. Itak hodiš na januarkeuser posted image user posted image
Pa da snaho vidim.....user posted image

moram v soboto nazaj v LJ, ker pride user posted image user posted image  domov, v ponedeljek je pa šola user posted image  ja, težko je nam samohranilkam user posted image  
si bom drugič cajt vzela in prišla v MS user posted image

veš, da čekiram, če je z zetom vse OK user posted image  in če smo še v špilu user posted image

evo ti snahe user posted image
user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
14.9.2006 22:59:12   
rija
Cuuuuuuuuukerček mali!

Pa kaj tvoj mali v Avstrijo v šolo hodiuser posted image

Tole z ms pa nekak ne verjamemuser posted image user posted image
Daj, naj te tvoj službeno pošlje. Tale mašinca v ms nekak sameva...bova šle midve tankat, pa da neko gužvo narediveuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2886
14.9.2006 23:03:08   
kofetek2010
ne v LJ hodi v šolo in so šli v Poreč na morje v šolo v naravi, je že od ponedeljka mir user posted image  pa pogrešam ga že tud user posted image  

da se ti ne bom v soboto dopoldne tam naslikala user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
14.9.2006 23:04:57   
rija
Te pridi v Grazuser posted image user posted image user posted image

Lahko pa proti večeru....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2888
15.9.2006 8:41:35   
srečica
Dobro jutro

še jaz se pofočkam in moj sonček. Se vidimo. Samo ne vem najbolje kje to je. Bom vzela kako številko katere od vas in poklicala. Velja?

Anže pa je full prehlajen. Z noska mu teče non stop. Fiziološko ne pusti dajat v nos kaj šele, da bi mu s pumpico ščistila nos. Se dere kot user posted image .

Kako dolgo je trajal pri vas prehlad (tiste, ki so vaši user posted image  bili prehlajeni)? Kako ste se pozdravili?

Lepo se imejte,

Darja

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
15.9.2006 8:57:27   
meta22
hej hoj čveke!

se vam malo oglasi, ker mam že slabo vest, ker se tak dolgo nisem javla!user posted image
user posted image  za tiste ki pišete diplomo pa user posted image  pa vse doma rihtate pa še tu gor redno odgovarjate. jaz bom poleg moje diplome še znorela. mi vzame tolkjo cajta, da kaj drugega, poleg user posted image , sploh ne folgam.user posted image  ampak sem se odločla da zdaj to dokonca speljem, ker mi je že prokleto čas za to!!! pa naj bo kar koli!!!

sem kar ustnico povesila, ko sem brala da bo srečanje. me tak ma, da bi se pripeljala v mb. pa še sline so se mi začele cediti, ko tak hvalite marogicine pice. bomo vidli v ponedeljek, če bo čas. v torek sem ziher v mb, ker grem na faks, vendar bom brez user posted image , tak da bom verjetno prisotna na drugem srečanju- takrat upam da že z diplomo v roki!

drugače pa je pri nas vse po starem. se user posted image  plazi naokrog, da ga komaj lovimo. ko pa se priplazi do nečesa, si to vzame v roke, se vsede na rito in predmet opazuje iz vseh strani. danes sem mu na kolenih opazla črne fleke. upam da ma to samo podplute od plazenja!user posted image  zgornjih zobkov še ni, začeli pa smo tudi hoditi ob opori. tak da naša sedežna kar trpi.

kljub temu da smo rekli da ne bomo uporabljali hojice, naš user posted image  kar že nekaj časa dirka po hiši v njej. mu jo je kupla babica!user posted image  pa mali prav uživa v njej. so že vsi koti v hiši zlizani.

za nazaj pa: iskrene čestitke vsem mamicam za njihove praznike, vsem user posted image  ki so že dopolnili 8 mesecev pa val pošilja mokrih cmokecov!!!

user posted image

no, gren zdaj gulit spet knjige nazaj!

podite pridne, pa ubogajte svoje user posted image !!!

lp
meta

aja, za tiste ki hočejo pogledat moje albume, geslo je vragec. pri prvih dveh pa živa. sicer pa je meni tud boljše da sem gor limamo slike.
štajerke: na srečanju pa se obvezno slikat pa sem gor dat!

zdaj pša res lp

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
15.9.2006 10:05:41   
Ovnica78
Ojla!

Za mano je še ena neprespana noč. Tin je včeraj zvečer še dobil vročino (38,7), tako, da sem mu dala pol svečke. Zvečer sem mu dala v vsako nosnico eno kapljico operila, da je bilo malo bolj znosno. Ponoči tako ni imel vročine in tudi danes je nima, nosek je pa še vedno non stop zamašen. Pa je mi ful malo in še to večkrat bruhne. Zato sem ga danes peljala k zdravnici pokazat. Pa je rekla, da grlo niti ni tako pordelo in da je nosek za vse kriv. Sicer ima malo tudi desno uhico pordelo. Dala mi ni nič! Rekla je, da če ne bo bolje, da moram v ponedeljek na kontrolo ali pa čez vikend k dežurnemu zdravniku, če bi slučajno dobil visoko vročino. 

Srečica imam pa enake probleme, tudi Tin se joče na ves glas, ko mu brišem nosek, ko mu dajem fiziološko v nos, sploh pa šele, če mu hočem s pumpico kaj ven povlečt. Groza!!! ko bi vsaj razumeli, da jim hočemo samo pomagat. Upam pa, da se ne bo več dolgo vleklo vse to. Prav tako tudi pri vas.
Saj čez dan je največji problem ta, da je zaspan, ampak ko ga položim spi 15 minut nato pa se zbudi in joka, ker ne more dihat. Potem je pa še ves zaspan in se joče, jaz ga moram pa potem nosit naokoli.

Ovčka za tabelo, PDP sem imela 6.1. in na ta dan sem tudi rodila ob 12.30.

Glede vašega srečanja, pa se lepo imejte in res pofotkajte vse skupaj, da vas bomo še ostale videle. Saj mogoče, če Tin ne bi bil tako bogi bi se tudi midva pripeljala v MB, saj nimava tako daleč. No pa drugič.

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
15.9.2006 11:32:43   
bobika
Pozdravljene!
Me je kar groza, ko berem kaki boščki so vaši user posted image . 100 user posted image , da se čimprej pozdravijo!!!!

Nasvetov glede tega kako se rešiti prehlada pa nimam, saj imamo srečo (trkam na les), da je bila prehlajena in z vročino le en dan.

Za srečanje sva mi2 zraven.
Da ne bodo sami fantki, jim bo naša pupa, dala malo vetra. To bodo user posted image  videli, kdo ima komando user posted image . Upam,da se je ne ustraši kakšen fantek, ker je taki razbojnikuser posted image . Vprašajte liju, pa si morda premislite glede srečanja znamauser posted image .
Včeraj je celo senčno marelo na vozičku zlomilauser posted image .
Malo šaleuser posted image .

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
15.9.2006 11:40:16   
Anonimen
Ojla

Jaz sem pa danes končno uspela pridi do ginekologa. So mi pregled kar 4 x prestavili. Za znoret. Je bila pa takšna gužva da je joj. Sem šla od doma ob osmih, pa sem prišla malo pred enajsto domov.

Drugače pa smo mi spet imeli grozno noč oz. bi jo imeli, če bi tamalo pustila spati v posteljici. Se mi je do polnoči trikrat zbudila in sem že vedela koliko je ura. Sem jo potem raje kar k sebi prestavila in je tako spala do šestih, pojedla flašo mleka in spala naprej do devetih.

No, letim sedaj po drugih opravkih. Se tipkamo kasneje.

papa

(odgovor članu bobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2893
15.9.2006 12:37:51   
liju
Alo!
Jaz pa sem zdaj ravno prišla iz mesta. Sem imela športni dan. user posted image je pazil ati in pol sem bila brez skrbi!
Ponoči smo full dobro spali.user posted image user posted image Spali smo od pol osmih, pa do šestih. Te je jedo flaško in ob sedmih zaspal nazaj do devetih!user posted image

Boščki mali, da so tak prehlajeni!user posted image user posted image user posted image , za hitro okrevanje!
Ponavadi navadni prehladi trajajo kake tri dni in gotovo! Upam da bo pri vas tudi hitro šlo nazaj!

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
15.9.2006 14:03:06   
shooo
ni cajta vse prebrat:
ce sem prav vlovila v pon ob 15 v pizzeriji ki ni vem kje je.
koga poberem in kje.
imam freelenderja z trugo za plac ni frke.

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
15.9.2006 14:14:36   
puri
Ojla!

Mi smo pa danes končno kakali in to po štirih dneh. Zjutraj sem mu dala piti sladke kamilice in mogoče je to pomagalo. Potem sem šla pa v lekarno in tam dobila en sirup, ki se ga lahko pije drugače tudi vsak dan in baje, da pomaga. Tako, da mu ga bom zdej kar mal dajala, da se mu to malo uredi. Ker takrat, ko ne kaka tudi zelo slabo spi, tako da se je danes spet skos zbujal in se napenjal. Ta sirup se drugače imenuje ISILAX BIMBI, če katero zanima. Je pa na osnovi rastlinskih izvlečkov malega jesena, slive, jabolka in slezenovca. Je prav za otroke.

Sedaj grem pa naprej kuhat.

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
15.9.2006 15:12:11   
tinkamiška
Hojla babike, upam, da še nista pozabila nameuser posted image

Končno mi je ratalo malo se za računalnik vsest(mimogrede še vedno ne dela tako, kot bi moral, ampak ni časa za popravila...)

Mi smo v polnem pogonu, vsak dan letamo po trgovinah in preočujemo cene, naročamo, izbiramo, zvečer pa panika kako bomo finančno vse skupaj uredili. Hiško sva zaarala, jeeeeejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Berem, da se boste v ponedeljek dobile! Joj kako bi vas prišla rada pogledat, bi morali it tudi v MB par trgovin preučit in upam, da si bom lahko uredila, da bi šli v ponedeljek v MBuser posted image Ne vem še, če bo šlo, ker se sproti dogovarjamo z delavci...

Puri, sem prebrala, da je šlo končno kakanje naprej, pa da si dobila sirup. Pri nas pomaga stočji fižoluser posted image , res, Ize nič ne napenja in ponavadi kr 3x kaka v enem dnevu, kadar ji ga skuham. Nardim tako omakico na poru in zraven pire krompirček. Zdej ji vse skupaj samo z vilico pretlačim, prej, ko pa še ni hotela koščkov jest sem ji pa s paličnim posebej fižol zmiksala in posebej pirejček nardila. Poskusi, če ti bo hotel jestuser posted image

Iza je že prava punčka, nič več se ne dojiva. Nazadnje se je podojila 27.8. in od takrat nič več ni hotela papat pri meni. Se je samo režala, ko sem ji ponudla jošekuser posted image Malo mi je bilo hudo, ker se je blo tako fino pocartat zvečer, po drugi strani sem pa vesela, da ni bilo nobenih travm z odvajanjem, ker me je blo pa tega res zelo strah. Že v nosečnosti sem razmišljala kako jo bo enkrat treba odvajat od dojenja in res si nisem želela, da bi se kje za mano drla josi, josi ali kej podobnegauser posted image
Doma je pravi raziskovalec, pretakne vse vogale in vzdiguje predmete, gleda kaj je pod njimi, leze v košaro z perilom in gal vleče venuser posted image , liže škatle z CDji in beži pred mano, ko jo hitim odmikat od raznih "ne sme" predmetovuser posted image user posted image user posted image Postavja se na nogice, čeprav se sama še ne dvigne, niti približno se še ne vsede sama, če jo dam v sedeč položaj se po parih sekundah prekucne na trebuh in gasa gremo tja kamor se ne smeuser posted image
V vozičku se vozi samo sede, ker mora vsakega mimoidočega šarmirat in se mu reži, da se ljudje kr nasemhajo, ko grejo mimo naju. Na veliko se pogovarja in tudi zaradi tega se ponavadi pobračajo, ko grevaz vozičkom čez mesto.
Obožuje živali, vse po vrsti. Najraje ima pse, kr vriska, ko jih vidi in prav nič se ne boji kadar lajajo. Tudi razni slepiči so zakon. Zadnjič sva enega reševali iz ceste, ker mu je drselo in ni mogel nikamor. Izi se je zdel gromozansko smešen, ko je tako nemočno migal in s enikamor premakniluser posted image
1x na teden jo pazita babica ali dedi, ko grem jst migat in že prakrat se je zgodilo, da se je zbudila in so imeli feštouser posted image Vesela sem, da nič ne joka, če me ni...

Berem, da vas je kar nekaj z bolanimi ali pehlajenimi sončkiuser posted image Hitro se pozdravite!!!user posted image user posted image user posted image

Vse lepo in najnaj lepše žalim vsem mesečnikom in vam punce, ki ste praznovale rojstne dneveuser posted image user posted image user posted image

Če mi bo ratalo, bom še kakšno slikico prilepila, ko si jo potegnem iz fotoaparata...

Lepo se imejte!!!  In spomnite se kej na naju z Izo, vas prideva pogledat, ko utegnevauser posted image

Tinka

Aja, zelo sem vesela, ko lepite slikice, ker jih lahko na brzino pogledam in vidim, kako napredujejo naši januarčkiuser posted image Čim več slikic!

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
15.9.2006 18:46:31   
trios
ojla punce-me ni blo en cajt pa ste veliko napiseleuser posted image user posted image user posted image
vidim,da se boste dobile štajerke,lepo poslikajte in lepo se imejte,jaz žal nimam avta...pa drugičuser posted image

drugače je mali siten,ko sam user posted image ček,nč mu ne paše...ponoč nič ne spimo,verjetn zobki,sam kje hudiča so....????vreme nam nagaja ne mormo ven,pa saj je vseeno če se noče v vozičku peljat...

Tudi jaz moram pohvalit slikce,ki jih prilimateuser posted image user posted image ,si morem vzeti malo časa pa jih sama uredit.
lepo se imejte,me mali kliče  

zapravljen dan je tisti,ko se nismo smejali

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
15.9.2006 20:38:35   
mayflower
Ojla čveke. Jst vas te dni sploh nimam cajta spremljat: razlogi: še zadnje dopustniške cunje se peglajo, bratranec je neki zbolel, pa sem za moralno podporo familji in največjni razlog: tamali je tak raziskovalec, da ga je treba nonstop spremljat z očmi po hiši: igrače so nezanimive, zanimivi so kabli, copate, pasje igrače (!!!!!).... Ponoči ne spimo več user posted image user posted image user posted image  Pa tako lepo smo tolko mesecev spali. Zdej pa se zbujamo vsako uro. Sumim zgornjo desno dvojkico, ker mislim, da se že malo kaže škrbinca...

Zdravljenje prehlada: pomaga samo čiščenje noska s fiziološko. To je blo pr nas edino učinkovito. Niso pomagale ne kamilce ne druge domače metode....

Čez dan samo papamo gosto hrano, dojimo se za zajtrk in crkljanje pred spanjem.

Ta teden smo imeli EEG pregled (za tiste k se spomnite najinih zadev). Izvide čakamo približno čez 3 tedne. Sem že vsa živčna, pa glih sem mal na vse skupi pozabla.

(odgovor članu trios)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
15.9.2006 20:40:25   
liju
Čer!
Mi že na veliko spimo. Pojma nimam kaj mu je. user posted image bi že ob pol osmih rad bil v postli, ampak ne upam, kaj pa če mi ne bo spal celo nočuser posted image user posted image . Itak se zjutraj tak zgodaj zbuja, da sem še čisto v komi! Vsako jutro molim, da mi zaspi nazaj in ne spušča raznih glasov. Pravi user posted image je!

Tinkamiška:user posted image user posted image user posted image Za hiško!
Zgleda da je pomagalo, ko smo vse pesti držale!user posted image user posted image user posted image

Pozable smo punce, čestitat Tinkari!
Vse najlepše 8 mesečnici!user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam, na ponedeljek, da vidim te naše falote in falotkice! Mislim da nas bo 7!user posted image user posted image

SHOOO:Vidim, da imaš več prostora v avtu, kot mmetka zato bi tebe prosla, če se boš ustavla v Hočah in naju pobrala?user posted image
Za nazaj ni problema, ker je ati že doma!

Lepo nočko vsem skupaj!

(odgovor članu trios)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOGODKI za OTROKE v AVGUSTU 2025
Pripravili smo izbor dogodkov za otroke, ki se bodo odvijali v avgustu – kulturne delavnice, ustvarjalni tabori, počitni...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?