tinkamiška
|
Hojla babike, upam, da še nista pozabila name Končno mi je ratalo malo se za računalnik vsest(mimogrede še vedno ne dela tako, kot bi moral, ampak ni časa za popravila...) Mi smo v polnem pogonu, vsak dan letamo po trgovinah in preočujemo cene, naročamo, izbiramo, zvečer pa panika kako bomo finančno vse skupaj uredili. Hiško sva zaarala, jeeeeej Berem, da se boste v ponedeljek dobile! Joj kako bi vas prišla rada pogledat, bi morali it tudi v MB par trgovin preučit in upam, da si bom lahko uredila, da bi šli v ponedeljek v MB Ne vem še, če bo šlo, ker se sproti dogovarjamo z delavci... Puri, sem prebrala, da je šlo končno kakanje naprej, pa da si dobila sirup. Pri nas pomaga stočji fižol , res, Ize nič ne napenja in ponavadi kr 3x kaka v enem dnevu, kadar ji ga skuham. Nardim tako omakico na poru in zraven pire krompirček. Zdej ji vse skupaj samo z vilico pretlačim, prej, ko pa še ni hotela koščkov jest sem ji pa s paličnim posebej fižol zmiksala in posebej pirejček nardila. Poskusi, če ti bo hotel jest Iza je že prava punčka, nič več se ne dojiva. Nazadnje se je podojila 27.8. in od takrat nič več ni hotela papat pri meni. Se je samo režala, ko sem ji ponudla jošek Malo mi je bilo hudo, ker se je blo tako fino pocartat zvečer, po drugi strani sem pa vesela, da ni bilo nobenih travm z odvajanjem, ker me je blo pa tega res zelo strah. Že v nosečnosti sem razmišljala kako jo bo enkrat treba odvajat od dojenja in res si nisem želela, da bi se kje za mano drla josi, josi ali kej podobnega Doma je pravi raziskovalec, pretakne vse vogale in vzdiguje predmete, gleda kaj je pod njimi, leze v košaro z perilom in gal vleče ven , liže škatle z CDji in beži pred mano, ko jo hitim odmikat od raznih "ne sme" predmetov Postavja se na nogice, čeprav se sama še ne dvigne, niti približno se še ne vsede sama, če jo dam v sedeč položaj se po parih sekundah prekucne na trebuh in gasa gremo tja kamor se ne sme V vozičku se vozi samo sede, ker mora vsakega mimoidočega šarmirat in se mu reži, da se ljudje kr nasemhajo, ko grejo mimo naju. Na veliko se pogovarja in tudi zaradi tega se ponavadi pobračajo, ko grevaz vozičkom čez mesto. Obožuje živali, vse po vrsti. Najraje ima pse, kr vriska, ko jih vidi in prav nič se ne boji kadar lajajo. Tudi razni slepiči so zakon. Zadnjič sva enega reševali iz ceste, ker mu je drselo in ni mogel nikamor. Izi se je zdel gromozansko smešen, ko je tako nemočno migal in s enikamor premaknil 1x na teden jo pazita babica ali dedi, ko grem jst migat in že prakrat se je zgodilo, da se je zbudila in so imeli fešto Vesela sem, da nič ne joka, če me ni... Berem, da vas je kar nekaj z bolanimi ali pehlajenimi sončki Hitro se pozdravite!!! Vse lepo in najnaj lepše žalim vsem mesečnikom in vam punce, ki ste praznovale rojstne dneve Če mi bo ratalo, bom še kakšno slikico prilepila, ko si jo potegnem iz fotoaparata... Lepo se imejte!!! In spomnite se kej na naju z Izo, vas prideva pogledat, ko utegneva Tinka Aja, zelo sem vesela, ko lepite slikice, ker jih lahko na brzino pogledam in vidim, kako napredujejo naši januarčki Čim več slikic!