ajdaN
|
Dan! No po včerajšnem večernem tričetrturnem dretju, sem mulcu, ki se je zvijal in opletal in mlatil po meni nekako zlila v usta malo žličko Calpola. ČUDEŽ! V sekundi je utihnil pomljackal tisti sirup, in hop v posteljo. Ob pol dveh je jokal za dudo, potem pa spal do osmih! Ne vem kaj ga je mučilo. Mogoče zobek - zjutraj se otipala 5. - zgornjo dvojkico. Pa malo je inem zjutraj zabasan nosek, pa ene parkrat je v spanju zakašljal. Drugače je živahen, navdušen, vriska... No trenutno že 1,5h spi dopoldansko spanje. Dopoldne sva pa na hitrco šibala v LJ po električni aspiratorček. Bomo videli če bo kaj pomagalo. Z ročnim se spravim iz nosa NIČ! In potem je imel zjutraj po celem obrazu razmazan smrkelj . Zdajle počakam da se zbudi, poje en jogurt, potem pa šibava pred kosilom še na en sprehod preden se vreme čisto poslabša. Liju pri nas je dans na jedilniku "samo" zelenjavna juha. Je ostala še od včeraj in se mi samo zase dans ne da kaj preveč pacat. Puri pri nas čez dan spi okrog 2,5h. Dopoldne 1,5h pa popoldne 1h. Izjemoma včasih tudi več, če pa se kje potepamo, pa manj. Vstaja okrog pol osmih, spat gre malo pred osmo. Meni čist ustreza. Časa zase in forum imam dovolj . Drugače smo pa končno uvedli dnevno spanje brez "zize" . Pa sploh ni bil noben problem. Če bi to vedela, bi ga že prej. Greva lepo v sobo, dam dol roleto, malega stisnem k sebi, dudo hop v usta, kakšno minutko dve se pocrklja v naročju, ga dam v posteljico, se lepo obrne na bok in zaspi! No včasih ima težave, pa more še mal počvekat, pa tud posračkat se mu je že ratal, da sem ga potem še previjala, ampak načeloma pa dnevno spanje laufa brez problema. Drugače pa še vedno noče nič pit . Sploh ne vem kaj naredit. Zadnjič sem mu kupila DM-ov magični lonček in ga je cel dan navdušeno vlačil po ustih. In sem si rekla: no končno bo začel malo popit. Zvečer pa pogledam in vidim da je spil 0,2 dcl. V glavnem NIČ. Samo valjal je tist cucelj po ustih. NA žličko popije kakšne 2-3 žličke, potem gre vse mimo, po kozarčku gre itak vse mimo, po flaši noče... Pa mu ne potegne ne voda ne sok ne kompot, ne čaj... No tako nekaj se sliši iz sobice. Grem gledat kaj ustvarja.
|