|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
13.9.2006 23:43:41   
rija
Končno sem prišla na vrsto pred računalnikom, ga je danes zasedal ati....

Ikea: bobika stolček Bobika, prosim javi, katere dele, ker je sestavljen iz treh
Liju katalog.

Mi smo se danes potepali cel dan, kot ponavadiuser posted image . Srečali Renan, ateja in Vladimirja....in dečka sta se spoznala. Kot je že renan napisala, je bil danes naš mali v elementu in je poleg vseh drugih oslarij pobrisal tla v pol BTCjauser posted image user posted image
Popoldan pa se preigral s sestričnama. Bilo je veselje, da je kaj! Sploh ni bil utrujen hudiček mali, je kar pozabil na spanje. Ko pa sem ga dala v avto, pa še ključa nisem dobro obrnila, pa je že drnjohal!

Pa še nekaj je novega: ati je danes malega začel futrati s telečjo hrenovko in na koncu smo mu po celi polovički morali obrok enostavno presekati, ker bi on še jedel in jedel....user posted image user posted image  postaja pravi moderen mulc. Verjetno bo naslednji teden kakšen Mc .... na vrstiuser posted image user posted image  Ker na pomfrit je itak čisto nor.
Pa po slamici smo se naučili piti. Sicer ne rata vedno v prvo ampak ratauser posted image

Danes sem ga dala za probo v hojico.....vem, da ni priporočljivouser posted image  ampak sem hotela videti kaj bo. Pa se pikec ni najbolje znašel.....glih ga vleče rikverc kot po štirih. Je pa res, da pa je zopet nekaj novega in zanimivo eno uro. Potem pa konec.

Čestitke vsem slavljenkam in user posted image .

Zdaj pa še nagradno vprašanje: KAJ JE SEDAJ S SREČANJEMuser posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
14.9.2006 7:39:44   
puri
Hoj, hojuser posted image

Mi smo spali kar dobro, ampak sedaj pa že spet skoraj 3 dni Maj ni kakaluser posted image in me je kar strah spet tistega joka, ko toliko časa ne kaka. Včeraj sem mu dala slivovo kašico, pa žal ni pomagala, donat sem pa včeraj spet pozabila kupit, mogoče bom šla popoldne ponj, če do takrat še ne bo nič. Kaj ste še pisale,......mislim, da voda naribanega jabolka-bom še to probala, ko se zbudi.

Ja, pri nas je sedaj tako, da ko se zbudi, nekaj poje, ga previjem in gre takoj spet spat nazaj, ker se mu prav vidi, da je zaspan in tudi takoj zaspi, ko ga dam v posteljo. In potem gre spat še približno 2x čez dan, ampak samo po kako urco ali še manj.. Zvečer je pa okrog šestih že tudi čisto fertik, tako da komaj poje in da ga skopam in okrog pol sedmih skoraj v trenutku zaspi že kar za noč. Zgleda, da bo pravi zaspančekuser posted image , vsaj tako kaže.
Koliko pa še vašiuser posted image kaj spijo čez dan?

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
14.9.2006 7:49:21   
puri
Ovčka, mi smo bili tudi včeraj popoldne v BTC in če ste šli slučajno mimo nas, nas nisi mogla falituser posted image ,......smo bli po dolgem času kompletni in je bil tak džumbus, da so se vsi samo obračali. Pomojem je blo to zadnjič, da so šli vsi trije z nama, ker je bilo obupnouser posted image !

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
14.9.2006 8:24:52   
Anonimen
Ojla

Mi smo danes celo noč prespali brez bujenja - 10 ur. Uff, ko bi bila vsaka noč takšna. Saj se je že tudi naredilo, da je spala 11-12 ur. Ampak tudi z 10 sem zadovoljna.

Rija tudi naša ta prvič ni vedela kako s hojico. Čisto normalno pa je, da gre najprej nazaj. Naša je tudi najprej nazaj šla, šele potem naprej. Sedaj pa tako šiba z njo, da jo moramo že drugič popravljati. Pa še naša ni. Tako da ne vem, če jo bom še dala v hojico. Se mi zdi, da na koncu ne bo nič ostalo od nje.

No, toliko za danes. Sedaj bomo počakali, da se megla divgne, potem pa ven.

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2854
14.9.2006 8:53:28   
rija
Nemsis: danes mu gre že nekak po straniuser posted image   Se pa pravkar režim, ker je parkiral pred ogledalo in se sam sebi smeji ko nor....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
14.9.2006 9:01:45   
liju
Dobro jutro!
Mi smo tudi danes spali celo noč. Od pol devetih, pa do šestih, pol je bila taka lakota in sedaj aje spet zaspančkal!user posted image user posted image user posted image
Sedaj bo spal kako uro, pol pa do enajstih, dvanajstih nič, te pa spet zaspi za kako uro ali dve in še enkrat okoli treh, štirih še gre za kako uro ali dve spat! Se pravi, da popoldan gremo še dva krat spat!

Včeraj sem pogledala še nekaj albumov! Pravi user posted image mali so!
Pa lepi tudi full! Tako kot vsi januarčki in januarčice!

Puri:Sok od jabolka moraš probat na težšče! Pa pomarančni sok še probaj- Juice! Tudi na težšče!

Rija:Jaz sem mislila, da je za srečanje zmenjeno, za v ponedeljek, le uro še moremo določit! Tudi naš user posted image je v hojici. Na začetku sploh ni vedo, kako gre touser posted image ,
zdaj pa tak šiba, da ga skoraj ne morem več sledit!user posted image user posted image user posted image

Lepo preživite dan, midva sma spet popoldan sama!user posted image user posted image Ampak, nama ne bo kaj exstra hudega, če le ne bo tečen!!!!!!!!!user posted image user posted image

lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
14.9.2006 9:06:56   
rija
user posted image Liju potem pa sem nekje falila

Meni je ponedeljek ok, bova pač na telovadbi manjkala, pa sama bova prišla, brez ateja....ker dela. Tak da imam še 6 sedežev prostora.....

Ura? Ne prepozno upam.....okrog 4 pol petih.....bi bilo po moje vredu....ker se ima še dobro uro za vozit potem nazaj....

< Sporočilo je popravil rija -- 14.9.2006 9:07:31 >

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
14.9.2006 9:15:37   
liju
Rija:Jaz sem zadnjič že predlagala uro okli pol peti, petih, pa je ena napisala, da ji tak pozno ne odgovarja! Mislim, da se bomo mogli prej dobit!
Za pizzerijo, pa še zdaj ne vem kje je!user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
14.9.2006 9:34:23   
rija
Picerija je ob dravi....če greš od europarka proti dvojnemu mostu, tam ravno in prva ulica levo....na eni hiši piše MOJA PICERIJA.....sicer pa poglej na čvekanje v tri dni pod POMAGAJMO MAROGICI user posted image user posted image  Pa dajmo ji res pomagatuser posted image user posted image user posted image   

Meni odgovarja tudi prej....

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
14.9.2006 10:02:54   
bobika
Torej za ponedeljek je zmenjeno!user posted image  Samo uro še določimo. Meni je vseeno kdaj v vsakem primeru bo mogel ati prej iz šihta, da nama da avto. Kdaj vam odgovarja?Nama bi še bolj pasalo okoli 16.).Je pa res, da tiste, ki ste bolj od daleč se imate še lep čas za voziti. Zato določite uro ve? 
Pizzerijo bomo pa že našli.

Rija: imela bi vse dele stolčka (blazino in mizo), upam, da bodo imeli.

Puri: Nam je rekla pediatrinja, da ji naj damo jabolčni sok na tešče. Jaz sem kupila kar frutekovega, ker baje jabolčni sok doma narejen, če ga ne spiješ takoj celo zapira. Na žalost nam ni pomagal. Pomagalo nam ni nič, dokler ni  začela jesti sadja. Sedaj pa lepo kaka. Pravijo tudi, da zmešaš sladkor z vodo in to daš otroko piti na tešče.

Nič lepo bodite, se še oglasim kaj!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
14.9.2006 10:09:35   
rija
Bobika, če ga bodo imeli, ti ga pripeljem na srečanje.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
14.9.2006 10:48:33   
Ovnica78
Za mano je danes ena zeloooo pestra noč. user posted image  Ne vem, če sem spala vsega skup 2 uri. Tin se je namreč prehladil in je imel ponoči čisto zamašen nosek in ni mogel dihat, tako, da se je non stop zbujal. Špricala sem mu fiziološko v nosek, pa se mi zdi, da mu ni preveč pomagalo.
Trenutno je zaspal. Nima vročine in je kar dobre volje, razen tega, da ga jezi ko mu nonstop brišem nos. Tako, da mislim, da gre samo za nohod. Prej sva jedla mlečno kašico in jo je kar lepo jedel, ko pa sva že skoraj vse pojedla mi je ful bruhnil. Po mojem zaradi vse te sluzi, ki se mu nabira. Bomo videli, kaj bo pri kosilu. Me je kar strah.
Kako ste jim vi pomagale, ko so imeli zamašene noseke? Potem bom šla v lekarno in vprašala, kaj lahko dam tako malemu? Menda so kapljice Operil tudi za otroke. A jih je katera dajala?

Zdaj pa šibam imam še miljon stvari za naredit preden se Tin zbudi.

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
14.9.2006 11:03:39   
XXYY
Dober dan!

Mi spimo že dopoldansko spanje, po dolgem protestu.

OVNICA78: mi smo tudi imeli veliko problemov z zamašenjem noska. Pa sem ji:
- dvignila vzglavje
- dajala full, full veliko fiziološke raztopine notr (nč ne škodi)
- pa spirala oz. z aspiratorčkem sem potem takoj potegnila to user posted image  sluz iz nosu
- pa veliko tekočine more popit (če mu daješ veliko fiziološke)
- so kapljice OPERIL P za otroke od 1-7 let - sam če je res kriza z zamašitvijo mu lahko daš eno kapljico v vsako nosnico na dan (to so mi svetovali zdravniki, ko sve prišle domov iz bolnice zaradi viroze bronhitisa)
- pa veliko vlaži prostor kjer spi TIN, da bo več vlage notr

No, upam, da je to vse. Ti bo pa še katera druga kaj napisala.

Zdaj se je začelo to obdobje, ko bodo naši user posted image  začeli biti prehlajeni in td. Jesensko vreme je že tu user posted image  in kmalu bo spet zima user posted image  user posted image  user posted image  .

Nč, lepo se imejte.

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
14.9.2006 12:21:32   
liju
Oj!
Ovnica78: Vidim da vas prehlad daje.user posted image Bošček!
Mi smo bili najbolj prehlajeni, ko je bil star 2 mes.! Takrat sem mu mogla fizjološko noter stiskat in z pumpico ven spumpat te sluzi. Takrat nama je to kar ratalo, zdaj pa vprašanje, ko so že tak živahni. Pa vzglavje sem morala full vzdignit!

Naš user posted image , se je sedaj celi čas vozo z hojico in se zraven tak otrudo, da je mogo it spančkat!user posted image Full je bil hecen, žogo za napihnit, je full velika, ni moral držat ko se je vozo, zato mu je takoj dol padla in je letal za njo, da bi jo lahko prijel, ampak logično ko se je z hojico zaletel noter v njo mu je všla naprej! Full mu je bilo všeč!user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič, grem dalje kuhat! Jedli bomo golaž in široke rezance. Kaj pa je pri vas na jedilniku?

lp

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
14.9.2006 13:03:12   
ajdaN
Dan!

No po včerajšnem večernem tričetrturnem dretju, sem mulcu, ki se je zvijal in opletal in mlatil po meni user posted image  nekako zlila v usta malo žličko Calpola. ČUDEŽ! V sekundi je utihnil pomljackal tisti sirup, in hop v posteljo. Ob pol dveh je jokal za dudo, potem pa spal do osmih!

Ne vem kaj ga je mučilo. Mogoče zobek - zjutraj se otipala 5. - zgornjo dvojkico. Pa malo je inem zjutraj zabasan nosek, pa ene parkrat je v spanju zakašljal. Drugače je živahen, navdušen, vriska... No trenutno že 1,5h spi dopoldansko spanje. Dopoldne sva pa na hitrco šibala v LJ po električni aspiratorček. Bomo videli če bo kaj pomagalo. Z ročnim se spravim iz nosa NIČ! In potem je imel zjutraj po celem obrazu razmazan smrkeljuser posted image .

Zdajle počakam da se zbudi, poje en jogurt, potem pa šibava pred kosilom še na en sprehod preden se vreme čisto poslabša.

Liju pri nas je dans na jedilniku "samo" zelenjavna juha. Je ostala še od včeraj in se mi samo zase dans ne da kaj preveč pacat.

Puri pri nas čez dan spi okrog 2,5h. Dopoldne 1,5h pa popoldne 1h. Izjemoma včasih tudi več, če pa se kje potepamo, pa manj. Vstaja okrog pol osmih, spat gre malo pred osmo. Meni čist ustreza. Časa zase in forum imam dovoljuser posted image .

Drugače smo pa končno uvedli dnevno spanje brez "zize"user posted image . Pa sploh ni bil noben problem. Če bi to vedela, bi ga že prej. Greva lepo v sobo, dam dol roleto, malega stisnem k sebi, dudo hop v usta, kakšno minutko dve se pocrklja v naročju, ga dam v posteljico, se lepo obrne na bok in zaspi! No včasih ima težave, pa more še mal počvekat, pa tud posračkat se mu je že ratal, da sem ga potem še previjala, ampak načeloma pa dnevno spanje laufa brez problema.

Drugače pa še vedno noče nič pituser posted image . Sploh ne vem kaj naredit. Zadnjič sem mu kupila DM-ov magični lonček in ga je cel dan navdušeno vlačil po ustih. In sem si rekla: no končno bo začel malo popit. Zvečer pa pogledam in vidim da je spil 0,2 dcl. V glavnem NIČ. Samo valjal je tist cucelj po ustih. NA žličko popije kakšne 2-3 žličke, potem gre vse mimo, po kozarčku gre itak vse mimo, po flaši noče... Pa mu ne potegne ne voda ne sok ne kompot, ne čaj...

No tako nekaj se sliši iz sobice. Grem gledat kaj ustvarja.

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
14.9.2006 13:34:26   
Kornelija
Pozdravljene januarske "čvekice"user posted image Tako sem vas že pogrešalauser posted image  a kaj, ko je adsl nekaj štrajkal.... Toliko ste napisale, da niti pod razno ne morem vsega prebrati, itak se je sedaj spet začela šola, pa še glasbena šola, tako, da mi kronično primajnkuje časa ( sem taxi starejšemu sinuuser posted image  ). Drugače pa je  naš Alex na morju tako užival, da smo ostali še nekaj dni zraven - do 1 septembra. Problem pa je sedaj, ko smo doma, saj bi se mali gospod samo nosil in k nikomur noče, samo ati in mami ga lahko nosita - KRIZA!!! Pozna, katera rešitev?

OVNICA 78 tudi Alex je bil prehlajen in točno to, kar ti je napisala OVČKA je prava pomoč v takšni situaciji. So pa res ubogi takšni mali pikeci, ko imajo zamašen nosek, pa ne znajo prav dihat na ustauser posted image  
Za tvojega sončka, da se hitro reši prehladauser posted image user posted image user posted image

O RIJA, a srečanje bo? Pa v Radencih ste kaj čofotale????
Rija, vidim, da si tako prijazna in nudiš tudi prevoz, a še naju z Alexom vzameš s sabo? Mater sem komotuser posted image  

Sedaj pa še eno vprašanje, kaj bi ve storile v mojem primeru - Alex se ima navado vlačit za ušesa, ko je zaspan. In za vsak slučaj, če bi imel vnetje ušes, sem ga peljala k zdravniku. Ušesa so zdrava, samo zaradi vlačenja si je poškodoval kožico za ušesom in zdravnica je rekla, da mu naj nekaj časa z tankim trakecom prilepim ušesa, tako si jih ne bo mogel prijeti in bo pozabil na vlačenje, pa tudi ranica za ušesom se mu bo zacelila. Kaj bi ve storile, bi mu zalepile ušeska ali imate kakšno drugo idejo? A ni malo čudno - lepit ušesa?
Vsem slavljencem za nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse "NOVE" DOBRODOŠLE user posted image user posted image user posted image

Pa tele slikice tukaj gor so super ideja, vaši sončki so vsi po vrsti tako lepi in srčkaniuser posted image user posted image user posted image  

Ko bom spet bolj na tekočem pa napišem kaj več...sedaj pa šibam po ta starejšega v šolo ...pa, pa!

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
14.9.2006 13:51:04   
ajdaN
Kornelija ti kar zalepi ušesek. Našemu smo ga tudiuser posted image . Resno! Od začetka si ga je zmeraj tako nekako čudno poležal in ker so ušesa na začetku še čisto mehka, mu je eno uho začelo kar štrleti stran. In sem ga potem kar lepo prilepila, da se je lepo polegel ob glavo.

Uporabi pa tisti bel mikropor trak.

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
14.9.2006 14:27:44   
puri
Kornelija, jaz sem mu tudi na začetku lepila ušesa, ker jih je vedno poležal, samo na začetku so bila ušeska tako mehka in občutljiva, da ko sem mu zalepila, sem mu potem zelo težko spravila to dol, ker se mu je tako prijelo na ušesa. Tako, da mu potem tega nisem več delala.
Ampak ti pa kar probaj, če bo pomagalo. Ušeska pa itak sedaj niso več tako občutljiva, kot takrat, ko se rodijo.

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
14.9.2006 14:49:59   
Anonimen
Ojla punce

Pri nas je spet mir v bajti. Sem spet sama doma. Babi je šla na sprehod oz. rebutat sadje s svojim bratom in sestro, tamala pa je šla ven z atijem.

Meni pa so ukazali, da moram diplomo pisat. Saj jo bom šla, ampak najprej sem se morala malce oglasit še pri vas.

Smo pa danes prvič jedli špagete in omaka (je ostala od goleža, pa sem jo porabila). In je tamala jedla kot nor. Vse je zmazala.
Drugače pa tudi mi še dvakrat na dan jemo po flaški. In sicer takoj zjutraj ko se zbudi dobi mleko (ker se mami ne ljubi kaj drugega tako zgodaj pripravljat), zvečer pa po ta novem dobi čokolino ali pa keksolino. Ostali obroki so pa na žlico. Edino zadnjič je bila tako zaspana dopoldne, da sem ji kar flašo mleka dala in je zaspala ob njej.

No, zdaj grem pa res diplomo pisat.

papa

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2869
14.9.2006 15:17:34   
bobika
Pozdravljene!
Končno mi je uspelo zraven priti. Danes je taka tečka. Zbudila se je že ob pol osmih - onavadi okoli devetih.
Kaj se igrate z vašimi malčki. Meni zmankuje idej. Sama se pa le težko zamoti. Sploh sedaj, ko smo prišli iz morja, je prava razvajenka. Dere se tako, da že šipe pokajo, ko ni kaj po njenem.

rija: ja prosim in hvala za trud.
liju: mi smo imeli za kosilo oz. še bomo imeli bučke.
Kornelija končno si se nam oglasila, smo te že pogrešali.
KJE pa je lumpy? A katera kaj ve?

Spimo mi po novem od pol osmih zvečer do devetih zjutraj. Čez dan pa okoli dve uri. Proti jutro še enkrat je.

Kaj je zdaj spet nekaj v zraku, da so vsi neki prehlajeni? Hitro se pozdravite! user posted image  lede nasveta kako pozdraviti prehlad, pa lahko napišem samo to, da z veliko fiziološke. Operil, pa raje zamenjaj z kakšno drugo raztopino. Meni ga niso priporočali, ko sem bila prehlajena v nosečnosti. Mi je formacevtka ponudila aqua maris in je zelo fajn. Ga tudi Manci včasih v nosek špricnem, ker ima tako fajn šprico, da bolj prodre v nosek, kot kapljice. Je pa res problem z brisanjem teh smrkavih malih noskov. Se menda kar vsi upirajo. Manca se niti ni tako zelo, saj ji je bilo zanimivo, ko si je ati brisla nos in je ona tudi hotela poiskusiti.

Nemsis veliko energije pri pisanju diplome.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
14.9.2006 15:23:11   
alenkica
Zivjooo!

Naprej iskrena hvala za vsa prečudovita voščila. Res ste lepo napisale, kar solzne oči sem dobila.
No, kot da bi naš mali vedel je bil včeraj zelo, zelo dobre volje, zvečer pa je bil tako utrujen da je šel že ob 21.30 spat, kar se pri nas še ni zgodilo. Spal je celo noč, samo 3x sem mu dala za pit,ker je bil žejen.

V nedeljo, 10.9. smo dobili že drugi zobek user posted image . Bil je samo ena velika sitnoba, vročine k sreči ni imel.

Se pa že na veliko plazi, zdaj že kar šiba po preprogi, najbolj pa me je presenetil en večer, ko sem mu pripravljala za jest in je prišel iz dnevne v kuhinjo, kake 3, ali 4 metre. Ko je prišel pa se je ful lepo nasmejal.

Postavlja se tudi na bok, še čisto malo mu manjka pa bi se usedel, ponavadi pa samo štrbunkne nazaj.

Zdaj odkar mu dajem sol zelo rad je minesštrico iz bledeja, korenčka, krompirčka. Noter mu dam še sirček za manazat in tega poje okrog 1dcl.

Upam da bom zdaj imela več časa in vam bom lahko večkrat pisala.

Lepo se mejte.

Lumpy in vsi slavljenci - vse najboljše. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
14.9.2006 17:37:55   
liju
Alo!
Da se malo pomirim, ker mi je user posted image zdaj prav živce pil!
Od dopoldanskega spanja ni več nič hoto spat, je pa bil tak tečen, da je kaj!user posted image

Jaz več ne vem, če so to zobki ali kaj?user posted image Tak ko je fejst tečen, jih bo tak dobil vse na enkrat!user posted image user posted image user posted image

Pa še ven ne morema it, tak piha da ti glavo odnese!user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
14.9.2006 19:42:28   
srečica
Alo punce,

mi smo bili v Avstiji. Bobika stolčka na žalost niso imeli, upam, da ga bo v soboto Rija dobila.

Srečanje v ponedeljek meni ustreza samo ura na žalost ne. naš ati gre ob 17.30 s službo in rabi avto. tako, da ne morem šele ob 16. Kaj pa če bi se dobile takoj po kosilu? Usteza kateri? Če na pa ni panike, se bom pa kdaj drugič z vami dobila. Čeprav bi vas full rada spoznala.

Nakupili nismo nič kaj posebnega. za Anžeta v Toysu samo pižamice in neke igračke, v Kiki eno trenirko za doma, ker s emi ostalo ni zdelo nič pametnega. Pa v Ikei veliko stvari za dom.
Anže pa je bil tečen, da groza. Prehlajen je, teče mu iz noska, očke se mu solzijo pa izgleda da ga jezijo še zgornji zobki, se full z rokicami praska, bi najraje cele pojedel.

Nič moram iti, ker je Anže res tečen.

Lepo se imejte,

Darja

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
14.9.2006 21:01:09   
rija
Kornelija: absolutno. Vaju poberem v GRuser posted image

Pa še za en parček imam prostora....renan?

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
14.9.2006 21:41:42   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Picerija je ob dravi....če greš od europarka proti dvojnemu mostu, tam ravno in prva ulica levo....na eni hiši piše MOJA PICERIJA.....sicer pa poglej na čvekanje v tri dni pod POMAGAJMO MAROGICI user posted image user posted image  Pa dajmo ji res pomagatuser posted image user posted image user posted image    

točno tako user posted image user posted image user posted image  
pa ni dvojni most, ampak je dvoetažni user posted image  

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?