|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
13.9.2006 7:07:10   
ajdaN
Dobro jutrooooooo!

Se vam malo oglasim preden se mali zbudi in začneva "žurat". Ponoči je imel 2x težave in sem letala k njemu, ampak je zadostovala duda.

Včeraj sem si privoščila frej popoldne in večeruser posted image . Ob petih je malega prevzel ati, jaz sem šla pa v LJ. Smo se dobile z bivšimi sošolkami. In je prav pasalo spet malo odklopit od plenic in dudic in flašk...

Rija mulci imajo dostikrat take "pametne". Pri nas je cel kup otrok, ampak si nikoli ne zapomnim kdo kdaj kakšno brihtno prijavi. Res da dol padeš od smeha in se samo trudiš ostati resen, ko ga serjejouser posted image .

U vidim, da se bo še V koncu Slovenije uspelo zmenit za srečanje. Fajn! Če bi bili kje dol bi se vam pridružila, tako bom  pa samo Rijo uhvatila enkrat ko spet pridemo.

Včeraj je mali dobil še 4. zobekuser posted image . Verjetno je bil zato tudi jok prejšno noč. Sej počasi bo imel pa kar šarmanten nasmeh. Pa ena dvojkica mu tudi že ven leze. Upam, da ne bo prehudo.

Geslauser posted image . Lumpy, renan, Ovnica78 vaša mi ne primejo. Lumpy, tvoj že od prej, od ostalih pa od zdaj. A ste jih kaj spreminjale?

Aja pa še čestitke vsem, ki praznujete. Sploh ne sledim več kdo in kaj in kako...

Vidim, da so vsi mulčki uživali na morjuuser posted image . Lepo! Punce kar lepte slikce gor, jih je prov fajn pogledat.

Vidim, da vas večina že nekaj ploska pa lučko gleda, pa velik-velik, papa... Pri nas se samo reži, če ga hočem kaj naučit. Verjetno si zraven misli svojeuser posted image . Ah bo že začel ko se mu bo dal.

No to bi bilo zaenkrat to. Uživajte. Dans bo baje še solidno vreme.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
13.9.2006 7:46:10   
Anonimen
Jutro

Mi smo imeli spet eno grozno noč. Že ob devetih je bil jok in potem vsako uro. Do polnoči. Nato pa nismo zaspali do dveh. Kadar koli sem jo položila v njeno posteljo se je začela dreti. Na rokah mi je pa spala, včasih pa se še drla zraven. Parkrat se je pa celo smejala ta navihanka. Ob dveh sem obupala in jo vzeli k sebi. Potem je bilo pa konec spanca zame. Saj tamala ponavadi tako leži, da se še premakniti ne morem. In zaradi tega me potem vse boli.

Babi je rekla, da so verjetno zobki. Ja ziher sem si mislila. Me prav zanima kje so, ker nočejo in nočejo na plano.

Sedaj pa že veselo vriska in čeblja, kot da bi celo noč prespala. Jaz pa sem komaj pokonci. Uff, bo danes še en fajn dan. Potem pa naj se še naredi, da mi čez dan ne bo hotela spati več kot pol urce.

No, dovolj stokanja, saj vam se verjetno itak ne da stokanja brati.

Ampak je tako, da ne vem kaj jo drži. Prej mi je spala celo noč brez piska, sedaj pa se mi že 14 dni ali pa celo še več zbuja s tem dretjem. Včasih mi po petih minutah zaspi nazaj, včasih pa vsako uro dretje in nič spanja.

se beremo

papa

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 2827
13.9.2006 7:59:30   
liju
Dobro jutro!
Vidim, da ste imeli eni spet burno noč!user posted image
Mi smo hvala bogu spali!user posted image Spal je nekje od pol devetih, pol pa se je ob pol desetih zbudil in sma se malo pocartala, v tistem je prišel ati domov in je bilo veselje da je joj! Sem že reklauser posted image , mislim, da ne bo nič spanja! Na srečo je zaspal ob desetih nazaj in spal danes do sedmih!user posted image user posted image user posted image Ko bi le bilo vsaki dan tak! Pa tak lepo smo spali že celo noč, ko je bil star 2,5 mes., se ni več zbujal ponoči, zdaj ko pa je že "veliki", pa ga serje!user posted image

Danes pa me čaka zobozdravnik!user posted image
Lepo bodite in si tipkamo!
lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
13.9.2006 8:04:48   
liju
Nekaj sem še pozabla, voščit!
Alenkica:user posted image user posted image

Tijan:user posted image user posted image user posted image

Rija:Tebe bi pa prosla, če greš v Ikeo, če bi mi hotla prinest katalog?user posted image Prosim!

lp

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
13.9.2006 8:46:26   
puri
Dobro jutro!

Srečica, tvojega ZS nisem dobila!
Kako je pa danes s pikicami?

Danes smo pa malo bolj spali, kot včeraj, tako da sem si spet malo napolnila baterijeuser posted image , pa še včeraj sem šla spat že kar pred deveto.
Kakali pa včeraj spet nismo, tako da bo treba danes uporabit kakšen vaš recept, pa bomo videli, če bo kaj pomagalo.

se beremo še kasneje

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
13.9.2006 8:56:37   
AlenkaIST
Jutro

Mi smo spali brez vsake prekinitve od 8 pa do 7,30. Sem bila zelo presenečena ker je včeraj popoldne zaspala in se zbudila (s pomočjo) šele ob pol 7 zvečer. Ampak jo to očitno ni zmotilo da ne bi šla ob 8 kar nazaj.

Gesla za moj album so : Sara

Zdaj grem pa še malo printat, upam da mi ne zmanjka barve..... 

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
13.9.2006 8:58:17   
mmetka
VSE NAJBOLJŠE LUMPY!! ( ZA VČERAJ)user posted image

VSE NAJBOLJŠE ALENKICA!!user posted image

DA BI SE VAMA URESNIČILE VSE ŽELJE...

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
13.9.2006 9:11:50   
Anonimen
Sem prejle pozabila voščit

VSE NAJ NAJ ZA 8 MESECEV TIJANuser posted image user posted image user posted image

ALENKICA TEBI PA VSE NAJ NAJ ZA ROJSTNI DAN, DA BI SE URESNIČILE VSE SKRITE ŽELJEuser posted image user posted image

LUMPY TUDI TEBI ŽELJE ZA VČERAJŠNJI ROJSTNI DANuser posted image user posted image

No, zdaj gremo pa najprej pisat diplomo. Je v bajti mir, nikogar doma,samo jaz.

(odgovor članu mmetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2833
13.9.2006 9:21:26   
Rahelca
Dobro jutro, tudi mi danes nismo spali. Ob štirih zjutraj se je zbudila in ona bi se igrala. Potem pa je spala še eno urico in sedaj je že v akciji. Sedaj pa greva v mesto. Sončni dnevi so nam baje šteti. Poljubček vsem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
13.9.2006 9:24:22   
bobika
Da sem pa včeraj pozabila lumpy čestitati, si pa ne oprostimuser posted image

Lumpy in Alenkica VSE NAJBOLJŠE!
Naj se vama uresniči vse po čemer hrepenita in kar si želita!

user posted image user posted image

Tijan tudi tebi vse najboljše!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
13.9.2006 9:39:46   
Ovnica78
LUMPY in ALENKICA VSE NAJBOLJŠEEEEEE! user posted image user posted image
Želim vama, da bi vama sonček sijal vsak dan v vajinem življenju!!!

TIJAN VSE NAJ NAJ!

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
13.9.2006 12:16:37   
trios
živjo punce,
tolko,da se malo oglasim,da vidim kaj počnete.
Mi smo O.K.user posted image ,mal nam nagaja-ga mormo lovit po celem stanovanju,vsaka stvar mu je zanimiva,kuhinjski elementi pa so čisto povešeni,ker se tak rad obeša po njih.In pol pade,se joče in se zgodbica ponovi,je pa prav srečen.
Moram pohvalit tele vaše slikce, ki jih prilimate zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Če se kateri ljubi bi prosla naj mi napiše kak se to naredi,ker mojga ni jaz pa nisem glih prijateljca s računalnikom.user posted image HVALA

Lepo se imejte,uživajte v sončkuuser posted image

zapravljen dan je tisti,ko se nismo smejali

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
13.9.2006 12:55:40   
srečica
Evo punce, da se na hitro javim. Naš Anže je skoraj že ok. Pikice se že sušijo in pediater je rekel, da je zdaj ok. Super. Sem full vesela.

Rija, Bobika bi imela stolček za hranjenje in če mi ne bomo šli pred soboto v avstrijo bi ji lahko ti prinesla stolček. Bi lahko?
Bobika se strinjaš.

Lumpy in Alenkica iskrene čestitke za rojstni dan.user posted image user posted image user posted image

V življenju je mnogo neizpolnjenih in neizrečenih želja...
Naj se vam izpolnijo prav vse,
tudi tiste neizrečene.

Obema želim veliko lepih in srečnih trenutkov s tistimi ki jih imate najraje. Obilo sreče, ljubezni, zdravja, uspehov... Vse naj, naj, naj..  .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostalim puncam pa čudovit dan.

P.s. Meni ustreza srečanje v mb in mislim da bi bilo najboljše v evroparku potem pa lako gremo kam skupaj. Pa mislim, da bi bilo najboljše nekje sredi tedna ali v začetku ker takrat ni take gužve.

(odgovor članu trios)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
13.9.2006 14:44:00   
liju
Oj pumce!
Kaj delate lepega?user posted image Midva sma pri babici in sedaj user posted image  aja, jaz pa malo po internetu brskam! user posted image Ne vem, če ne bom šla zraven počivat! Me nekaj user posted image  matra!
Nič, lepo bodite, toliko da sem se malo javla! Kaj bobika, kaj pa tebe ni nič na RR?user posted image user posted image

LPuser posted image user posted image

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
13.9.2006 15:35:59   
puri
LUMPY IN ALENKICA VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
13.9.2006 16:38:14   
bobika
Hej!
Ja rija in srečica jaz b imela stolček za hranjenje sma mislim, da ga nimajo na zalogi user posted image . Če bo katera šla bi jo prosila, če lahko pogleda in če ga imajo, da mi ga pripelje zraven.

liju: sem še tukaj, samo mi dopoldn rr ni delal. Kako si zrihtala pri zobozdravniku?

Ovnica78 in rija pogledala sem vajina albuma in super! Ovnica tvoj user posted image  je najboljši na fotki z očali. In tudi rad kaže jezička, kot Manca. Till je pa tak kot vedno prava faca.

Kolikokrat še vaši pijejo mleko na dan?
Manca jutranjega dojenja noče več in tako ima čez dan samo zvečer in proti jutro enkrat dojenje. Se je kar sama odstavila. Zvečer in ponoči pa je še ziza zakon.

Katere mlečne kašice so vašim najbolj všeč. Manci ni nobena, ki sva jih do sedaj poiskusili dobra. Poiskusila je hippove, dm gris, bebi- keksolino, pa morda še katero in od teh nobeno noče jesti, če jo naredim z vodo ali z mlekom ni spremembe.

Srečica: sem vesela, da gre Anžetu na boljše!
Verjetno sem kaj pozabila napisati, kot vedno user posted image .

Še nekaj naših slikic od včeraj:
user posted image
daj mi...
user posted image
mala smeška
user posted image
user posted image

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
13.9.2006 20:25:53   
XXYY
Dober večer!

Danes smo se pa malo potepali po BTC-ju. Je bilo prav fino.

LUMPY (z zamudo) in ALENKICA vse naj naj za vajin rojstni dan. Še mnogo let, pa predvsem ZDRAVJA user posted image  user posted image  user posted image

TIJANU pa vse naj naj za 8 mescev user posted image  user posted image  user posted image  .

Rahelca: se ti opravičujem za napako, sem jo že popravila na svojem seznamu. Saj zato ste pa še ve tukaj, da me opozorite na napake. Hvala. user posted image  

Zdaj pa še malo Larinih slikic dam gor, sam se malo slabše vidijo. Žal user posted image  

user posted image
Lara ima nov TRICIKEL in lepo MUCIKO, ki mjavka user posted image .

user posted image
Pa še ena na svojem novem prevoznem sredstvu.

user posted image
Kako veselo brisim svoje zobke.

Moram pa povedat, da se zdaj vsakič sama že vsede (se obrne na trebušček, noge gor proti glavi - skrči in eno nogico stegne in se vsede). Tudi zjutraj, ko se zbudi, se vsede v pojstelci in potem hop roke na previjalno mizo (k je čez pojstlo) in vse pospravi po mizi user posted image  pa pogleda če jo jaz gledam ali spim. Pol se pa na veliko in široko pogovarja.

Zdaj pa res ni miru pri njej. Skos bi vstajala in se plazila, pa skakala, da je že kar kriza. Se je tudi že kdaj kaj zgodil, ampak na srečo hvala bogu nič hudega. Kaj nas šele čaka, ko bodo naši user posted image  začeli sami hoditi. Kriza.

Nč, uživajte in se slišimo.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
13.9.2006 20:26:51   
renan
jaz nisem naredila morskega albuma. trenutno ni časa. ravnokar se zunaj na novi vodovod prikplapljamo. razen tega imamo ta teden milijon stvari za naredit. med drugim imamo v soboto krst. samo mi, točno opoldne.user posted image user posted image user posted image mora biti nekaj posebnega- ponavadi se  pri nas krsti samo v nedeljo pri maši, jaz pa ne maram preveč pompa.

danes smo srečali tila in rijo. til je prekrasen živahen dečko. ob njem je naš vladimir deloval  prav mirno, čeprav doma ni niti sekundo pri miru.

zanima me: že kaj uporabljate besedico NE? jaz jo vsak dan, ko se borim z malim na previjalni. za zdaj ne pomaga kaj dosti.  baje razumejo NE pri 9 mesecih. še tri tedne časa ima, da dojame.user posted image

zdaj pa likanje....user posted image

lp vsem,

renan

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
13.9.2006 21:28:09   
shooo
hi hi hi jaz pa sem prakar zlikala celi kup cot!bravo jazuser posted image !
mir v hisi , oba spita pa je kar hitro slo...
renan, jaz se nakako kontroliram da NE ne uporabljam prevec (a ves, da se ne znucauser posted image ).razume pa ce recem da me cuka naj rajsi boza.tu pa tam pa le moram nekako prepreciti nezgode takrat je ze NE (+ stavek).vecinoma pa nekaj piskam,in grdo gledam.mi pa zraven full gre na smeh.

pa to berem in gledam, vasi malcki ze v triciklih, mahajo, lupckajo, hodijo...meni je pa vceraj uspelo izvabiti prvi pa-pa!aleluja!

pa dajte se kaksne slikce gor. meni so res vsec.sama se nic ne znam pripopat, pa casa si tud ne vzamem...
se da kateri napisat navodila, abc postavljanja fotk?

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
13.9.2006 21:44:00   
srečica
evo na hitro še malo mene.

Kje se je izgubila Lumpy?

Navodila za slikice: slikico daš najprej nekam na net, v kateri koli album nato jo tam odpreš stisneš kopiraj in nato sem prilepi. To je vsa umetnost.

Punce, danes sem bila na firmi in z našo super šefico se mi je uspelo zmenit, da bom lahko koristila letošnji dopust tudi tako, da bom na začetku delala po 4, 5 ur na dan, ostalo pa koristila dopust. tako, da ne bo prevelik šok za mojega sončka. Preveč mij e 8 ur naenkrat. Se mi prav smili kako bo brez mene in jaz brez njega. user posted image user posted image

Zdaj pa šibam dat posodo prat in ajat. Upam, da bo Anže danes kaj več spal. Ponavadi se zbuja 3 krat ponoči.

Lepo se imejte,

Darja

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
13.9.2006 22:02:14   
LE&TA
Lep večer še od mene!!

Mi smo se pa včeraj naučili z rokico pomahat Čau čau in pa pa, vemo tudi pokazat kje je lučka - se obrne proti stropu in moja-moja (stegne rokice). Res je fajn ko se kaj novega naučijo naši sončki!
Spimo pa bolj slabo, Tinkara se večkrat zbudi z jokom, pol ji pa dudo dam,  in ponavljam vajo ****-krat!!user posted image  Zvečer pa tudi več ne zaspi ob 20h kot prej, ampak je ko sova do 21.30 in več. Zato pa pol zjutri podaljša.
Ne mara svežega sadja, ampak samo kupljene kašice. Je pa danes pojedla malo banane in eno slivo. Zelenjavni obrok pa mora bit bolj redek, kaka mineštrca, če je pregosto ne gre dol po grlu. Dejte mi kak recept za kosilo, kaj ve kuhate za user posted image ?

Ob priliki pa kako slikco tle prlimam.

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
13.9.2006 22:02:45   
srečica
evo shooo tako se to naredi. Boš poskusila? Ni težko.

Lepe očke Neže (shooo)

user posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
13.9.2006 22:03:11   
LE&TA
Še neki:
Plazi se še ne, sam po ritki skače da kam prideuser posted image

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
13.9.2006 22:09:26   
ajdaN
Čeeeeeeeeeeeeer!

Še voščim! VSE NAJBOLJŠE LUMPY IN ALENKICA

Pa še TIJAN - vse najboljše!

Bobika pri nas pije mleko 2x na dan - zjutraj in zvečer. Ponoči ne je večuser posted image . Mlečne kašice pa naš je vse kar mu daš. Še čisto navadno riževo ima raduser posted image . Meni je ogabna! Če ne mara ji dajaj jogurt in skuto - upam, da vsaj to je.

Srečica še malo pa bo Anže čisto v redu boš videla.

No pri nas bo očitno pestra noč - ravno sem 15 minut tolažila malegauser posted image . Pa še do nedelje sva samauser posted image user posted image user posted image .

Renan nekako ne verjamem, da pri 9m dojamejo NE! Naš ga po mojem še ene pol leta ne bouser posted image . Bolj ko govoriš ne, bolj zavzeto dela škodo.

No spet jok - šibam!

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
13.9.2006 22:27:29   
liju
Čer!
Midva pa sma se celi dan potepala. Prisla sma komaj ob pol devetih domov. Najprej sem mislila, da bo zdržal, da grema skupaj po atija, ampak ni bilo šans! Morala ga je prit pazit babica za 20 min. Hvala bogu da nismo daleč narazen!

Bobika: Te res zanima kako je bilo pri zobozdravniku? Boljše da ne vprašaš. Dve plombi mi je delala, pa mi je tak čudno, kot da ni nekaj vredu. Sploh ena, mi da občutek, ko vgriznem hrano, kot da mi stisne živec, kar slabo mi hoče bit! Ne vem, če je to normalno?? Ima katera izkušnje s tem???user posted image user posted image user posted image

Drugače, pa je bil naš user posted image , danes kar vredu volje.user posted image user posted image
Mi pijemo mlekeca nekje 2x na dan. Zgodaj zjutraj in obvezno zvečer!
Zjutraj ima samo mleko, zvečer pa mu dam zraven čokolešni, keksolino ali medolino. To ima najrajši!

Ovčka:Vi pa ste full hitri! Lepo to!user posted image user posted image

Grem zdaj počasi spat!
Lepo spančkajte!user posted image Upam, da mi tudi!

Nočko

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Če boš mojemu otroku kdaj rekel: »Ne povej...
V našem domu so presenečenja dovoljena... skrivnosti niso.
Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?