Nyah*
|
Ojla. MI smo pa tako prehlajeni, da ne vem, kdo je bolj izmucen, ali Naja, ki komaj diha, ali jaz, ki jo stalno zabavam, pestujem, ...., hoditi hoce, tako da kriza niti ne cutim vec , ko jo vodim okoli,. v glavnem, berem vas redno, pisat se mi pa ne ljubi. O spanju ne bi zgubljala besed. Ne stejem vec, kolikokrat ustanem, sem kot robot, vstanem, dam za pit, jo bozam da zaspi,...itd. Nannn, wb. Lepo, da ste na Djerbi uzivali, tam je pa res lepo. Pa seveda za novi avto. Kateri pa je? Kak se mate fajn, ko hodite na trgatve, pa po naravi, mi mestni ljudje se moramo pa vozit kar dalec, da do narave pridemo. Tasonka, kje ste kupili tega poganjavcka od Tomy-ja in koliko ste dali? Mi bi imeli kaj takega, ker jaz hojice ne bom kupovala, bi pa imela to kar imate vi, se dobro slisi. Pa seveda za super dopust, pa lepe slikice z se lepso Spelco. Ovcka, za srecanje. ce bo le mozno, prideva midve tudi v Koloseja, da vas koncno spoznava. Za prvi RD bova midva v eni gostilni naredila festo, ker ce bi hotla domov vse povabit, bi cel teden praznovali . Za darilo pa pojma nimava, se bova ze kaj fajnega spomnila. Dajte mi povedat, ali katera daje te mlecne kasice, pa cokolino, pa keksolino,..., v flasko? Ker bi nasa po mojem bolje tako jedla, a kaj ko duda ne potegne? Katero dudo naj ji kupim, ali naj kar ta stari vecjo luknjico naredim? BI ji za vecerni obrok to v flasko dala, ker mozno, da ji mleko ni vec dovolj, pa je lacna ponoci . Alarm, grem.
|