|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
6.10.2006 8:06:27   
Anonimen
Jutro

Nyah če verjameš ali ne. Nič ne naredim. Kadar spi tako dolgo tudi mene preseneti. No, danes smo spale 9,5 ur v kosu potem pa še kakšno urco. Ponavadi jo ob sedmih zvečer skopam in ji dam flaško mleka. Včasih spije 2,5 dcl, včasih manj. To je to. Aja, no edino če to vpliva - namreč naša Klavdija čez dan ne spi ravno veliko. Če spi 3 ure čez dan je to zanjo že zelo zelo veliko. Ponavadi kakšni 2 urci. Ena urca dopoldne in ena urca popoldne. Če seveda imamo srečo. Velikokrat pa še to ne.

Drugače pri nas nič novega.

Grem sedaj na zajtrk. Se tipkamo kasneje.

papa

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3451
6.10.2006 8:40:14   
rija
Jaz pa se mroam pohvalit: naš malček je začel sam jesti, z rokami seveda, da se razumemo user posted image  Na krožnik mu dam koščke hrane in si jo pridno nosi v usta.
Edino malo prehiter je z rokicami, pa usta ne folgajo tako hitrouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
6.10.2006 8:54:55   
liju
Jutro!
Mi pa smo spali skozi do sedmih, samo smo šli full pozno ajat. Enkrat okli treh je edino zajamral, pa sem mu dudo dala in je spal dalje!user posted image user posted image user posted image
Rija:Ja bravo Tilu za lepo papcanje. user posted image user posted image user posted image Jaz še mu to nisem poskusla- razen skorjo kruha da je sam. Če pa mu je krožnik bolj zanimiv, te pa bi samo roke not namakal.user posted image user posted image Že zdaj ima veselje, ko jaz držim krožnik, da mi nonstop cufa iz roke.user posted image

Nič, lepo bodite grema z user posted image na potep po mestu!

Lepo bodite!
dijo

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
6.10.2006 8:59:56   
KatjaD
Hojla punce. Če me sprejmete, bi se vam pridružila še ena januarka, ki je nad drugim forumom obupala, ta pa mi je končno začel mal hitreje delat. Priznam pa sicer, da se mi 140 strani za nazaj ne bo dalo oz. nikoli ne bom imela časa brat...

Evo, 31.1. sem rodila 4250g težkega in 54 cm velikega Matica, ki je pravi hiperaktivec.

Do danes imamo že skoraj 6 zobkov (trenutno sta obe zgornji dvojki na tem, da pokukata ven), skoraj že hodimo - vstane že povsod in ob vsem, plazi se s turbo hitrostjo. Spimo zdaj, ko nam spet poganjajo zobje spet za en dr**, drugače pa od 19:45 do 6-ih, s kakšnim zbujanjem za dudo, če se slučajno obrne na trebuh.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
6.10.2006 9:00:46   
LE&TA
Popek, jst se že veselim prvih besed in stavkov, ki jih bo naša pupa pogruntala. Po moje se bomo še fajn smejali, kot tale fojmula in podobne.user posted image

Liju, probej tvojega malega uspavat s petjem otroških pesmic, pr nas to ful vžge, si jo dam na trebuh in pojem, zraven je pesem tud na CDju in se ful umiri in zaspi. Sam upam da ne bo to ratala praksa preveč dolgo, da bom še pr 5ih letih pela za spat!user posted image

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu popek)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
6.10.2006 9:04:59   
LE&TA
Til user posted image user posted image user posted image  za papanje.

KatjaD, ti se nam kar pridruži in čvekaj z nami. Tvoj Matic je pa hiter z zobki. <Kdaj je pa prvega dobil?

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
6.10.2006 9:07:39   
KatjaD
Prvega je dobil 6.9., pa potem v roku treh tednov še ostale enke, zdej pa dobivamo dvojke.

Je pa sicer ful pridno. Zjutraj ob 6-ih flašo, potem pa sadje ali sadje z jogurtom, pa kosilo, popoldansko malico (ponavadi sadje ali pa žitno kašico), pa okrog 18-ih mlačno-žitno kašico in pred spanjem še flašo z rižolinotom, da prespimo celo noč.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
6.10.2006 9:08:32   
rija
KatjaD: dobrodošlauser posted image

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
6.10.2006 9:09:39   
KatjaD
Se mu pa malo pozna, da zaradi zobkov ponoči slabše spimo, zdejle že od pol osmih spi brez prestanka (drugače imam srečo, če podnevi spi 2x po max. 1 uro).

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
6.10.2006 10:48:20   
tinkamiška
Hojla!

I'm backuser posted image

Eh, včeraj sem dobila končno nazaj računalnik, se vsedem in hočem prebrat vse kar ste napisale v tem času, ko me ni bilo in spet crkne hudičuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdejle pišem na brzino in upam, da bo zdržal toliko, da vas pozdravim in sporočim, da smo vredu in da nas še par dni verjetno ne bo tukajuser posted image

Iza pridno napreduje, od tiste viroze, ki jo je imela nazadnje ima še vedno smrkast nosek zaro Rija prosim za pupmico, bom poskusila poslat na ZS naslov, če mi bo ratalo.

Iza je pridna
, napreduje, sedaj vstaja ob vsaki stvari, na katero se lahko upre, je hrano z rokicami, povečala je svoj besedni zaklad, čeprav je še vedno nič ne razumemo veseljo čveka svojo govoricouser posted image

1x na teden jo pazita moj oče ali mama
, ko grem jst malo pomigat in je pridna, nič ne joka.

Spet smo začeli z plavalnim tečajem, vse v okolici Celja, v Dobrni se je začel tečaj in imamo se luštnouser posted image

Toliko se je nabralo za napisat, jst pa tako na brzino pišerm, da ne bi crknu ta prekleti računalnik...

VSEM MESEČNIKOM VSE NAJLEPŠE!!!

VSEM BOLANČKOM HITRO SE POZDRAVITE!!!

VSI, KI NE SPANČKATE, HITRO SE NAUČIT SAMI ZASPAT, DA SI BODO MAMICE MALO SPOČILE

Pozdravček od naju z Izouser posted image

Tinka

P.S. hiška napreduje, nisem še uspela poslikat, ko bom bom nardila album.

VSE NOVE DOBRODOŠLE!!!user posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
6.10.2006 11:07:58   
rija
user posted image
Jaz sem vse zbrkala...

Dajte mi potrdit, če vse te, ki vas bom naštela, rabite pumpice:

srečica
bobika 2x
renan
tinkamiška
nyah
liju

Pa če še katera, naj sproči to zdaj.....ker bodo tele pumpice potem naslednji teden....

user posted image user posted image user posted image  Pravkar sem zvedela, da smo postali uradni zastopniki za prodajo teh pumpic v Slovenjiuser posted image user posted image  tak, da bo pumpic dovolj.....ajde,ženske, zdaj pa hitro pri kolegicah reklamo nardit....user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 6.10.2006 11:19:46 >

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
6.10.2006 11:18:36   
uniq
Dan bejbikeuser posted image ,
se še midva z Janom mal javiva k sva full dolgo zabušavala. Je priden...puzanje mu nekako ne zlaufa k mu je lažje po hrbtu in rito dvigat....sam stal in hodil bi pa že.
Ponoči pridno spi z zobeki nimava težav jih ima že 6. Zgoraj 4 spodaj dva in se mu zdi fino ko kaj je in grize in hrusta. Jeva že vse ...sva presedlala že na kravje mleko seveda razredčeno.
Zdravje morem potrkati je vse ok.
Tako na brzino....sva se malo javila...sedaj spi v stajici za pol urice.

Vsem vam želiva vse naj naj...in vse naj naj 9 mesečkom...user posted image .

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
6.10.2006 11:31:02   
meta22
KU,KUUUU! a me kdo spozna!!!

user posted image
(škoda da ne norem uporabit opcije anonimno, bi blo bol zanimivo za ugotavljanje)

(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
6.10.2006 11:33:32   
lumpy
Oj !

Kako lep dan - jupi.

Midva sva že naredila prvi dolg sprehod , se nakosilala zdaj pa Matic že sladko spi.

Jaz pa grem malo pospravit.

Katja D,
ozdravljena, sedaj ima ima naš Matic soimenjaka user posted image

Kje pa je kaj Srečica ?

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
6.10.2006 12:58:16   
Nyah*
user posted image user posted image user posted image user posted image  RIJA ZA ZASTOPSTVO, jaz nakup potrjujem.

Reklama: Januarske pumpice- najboljse za zamasene noske.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinkamiska, wbuser posted image user posted image user posted image . Hitro ustimajte comp. potem pa bolj redno javljanje ok?

Katja, welcome! kar veselo cveku naprotiuser posted image user posted image .

Uniq, tudi mi mesamo ze kravje mleko v prehrano, pa kasice delamo z njim, tezav nobenihuser posted image user posted image .

LE&TA a pojes? Jaz tudi, bogvedi odkod nama toliko idej aneuser posted image user posted image user posted image . Tudi mene zezajo, da ji bom do poroke pela, ker ko je res kriza in jok, samo moje petje pomaga. Kaj bo, ko  jo bo kak fant pusti prisla k meni na pesmico zalostinko?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
6.10.2006 13:35:00   
Nannn
Hojla januarke in user posted image

Po nekaj casu se spet malo oglasava z Elo...kot vidim naju pa nobena ni pogresala...med tem casom smo se nauzivali na Djerbi in tako brez problema prvic prestali letenje z avinonom user posted image  pupa je uzivala se bolj kot midva in samo da smo sli mimo bazenov in morja je ze jokala ker je hotela biti skoz v vodi user posted image user posted image  glede hrane nismo imeli tezav veliko sadja in zelenjave se je naslo tudi za njo...smo imeli se nekaj kasic z sabo tako da je bilo vse ok user posted image  smo imeli ALL tako da je bilo hrane v izobilju eli dan...bomo pa drugo leto ponovili vsekakor...

da ne pozabim....rija lepo te prosim ce tudi meni kupis eno pumpico...ti bom poslala naslov na ZS....

Kot berem je veliko bolnih user posted image  tako da se tudi midve pridruzujeva bolanim prvic od kar je Ela rojena...imamo vrocino od 38 do 39 in zelo smo prehlajeni...bogica komaj diha...zal mi je da danes ne moreva ven ker je tak lep soncen dan user posted image  ponoci se vedno spimo celo noc kljub zamasenemu nosku....jemo ze skoraj vse....danes sva pribali skuhati gres na navadnem mleku in upam da bo vse ok...po navodilu pediatra ki pravi da naj probamo z nehomogeniziranem mlekom ki pa sem ga nasla v Mercatorju...

Novo je pa to da sem kooooooncno dobila novi avto z veliko masno na haubi user posted image user posted image  in seveda se z Elo ponosno voziva v njemu user posted image  so pa vasi soncki zelo luskani ko tako pridno lepite slikce...veliko raje tukaj pgledam kot pa v album...o pravici povedano se mi ne da user posted image

Nic sibam se malo prebrat kaj se je dogajalo ko nas ni bilo na RR...

Lep soncen dan

Nannn&Ela user posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
6.10.2006 13:37:24   
Nannn
Haloooo *hana* kaj se nic ne javis vec...vidim da nas beres pa nic ne napises...dej se saj kaj javi user posted image

Nannn

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
6.10.2006 14:09:36   
zaspanko
Hai Nemsis..

naši podatki za žurersko princesko s slike (vse manj spimo ponoči):
  • Tjaša
  • 7. januar 2006, ni podatka
  • dojena
  • rakica, bikec
  • Grosuplje

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
6.10.2006 14:26:23   
KatjaD
Zaspanko - tole sem pa zdejle čisto sigurna, da je edina babnica iz naše plavalne skupine. Po prvih slikah nisem bila ziher...

Midva tudi že uvajava kravje mleko (kuham z njim gris, špinačo,...). Reakcije ni bilo nobene... Mi je tudi pediatrinja rekla, da boljše, kot da adaptirano mleko preveč segrevam, ko kuham razne grise.

A ja, pa hvala za vse dobrodošlice...

(odgovor članu zaspanko)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
6.10.2006 20:20:01   
Anonimen
Ja Katja, a si se le spravila na ta forum!user posted image  Suuupeeeer! Dobrodošla!

Evo, jaz tudi nisem imela zadnje dni nič časa kaj napisat. Brala sem malo po malo, za pisat pa ni bilo.

NAJPREJ ČESTITKE VSEM, KI SO PRAZNOVALI OBMESEČNICE, PA JIM ŠE NISEM ČESTITALA!!!user posted image user posted image user posted image

PA user posted image user posted image user posted image  ZA VSE BOLANČKE, DA ČIMPREJ OZDRAVIJO, PA SUPER ZA VSE, KI SO SE ŽE POCAJTALI (Manca od Bobike, pa Naja od Nyah in še kdo, teh dveh se spomnim, ker sta bili najbolj bogi) user posted image !

PA ČESTITKE ZA VSE NOVE ZOBKE!user posted image Zdajle se Ovčkine Lare spomnim, da ima že 7 zob! Vau! A je sploh varno met prste v bližini?user posted image

Rija, kakšna točno je to pumpica? Na kaj jo moraš priklopit, da sesa? A na tisti mali kuhunjski sesalec? Ker mi ga nimamo.user posted image  Bi pa drugače blo fajn met to pumpico pomoje, če bo kdaj oz. ko bo fajn prehlajena. Drugače pa čestitam za zastopstvo, pa čestitke Tilu, da takole sam je!user posted image

Tinkamiška, ja super, da si se uspela po dolgem času spet javit!user posted image Ti pa res nimaš sreče s tem računalnikom.

Nannn, WB z dopusta, lepo, da ste uživali! Pa čestitke za novi avto!

Spanje - naša spi celo noč. Zaspi okrog 20.30-21h, spi pa do 7h ali 7.30. Izjemoma, da se predrami za dudo.

Čudovite slikce ste spet vse nalimale!user posted image

Čeveljčki - absolutno morajo biti mehki in prožni za hodit, pa ne smejo bit ortopedski. Nogice se ne sme dajat v kalup. So že ugotovili, da je bila ta doktrina o trdih in ortopedskih čeveljčkih napačna. Nogica, ki se še razvija, mora biti čimbolj na frej. Za ven mehki čeveljčki, taki, da jih z dvema prstoma prepogneš, za not pa samo nogavičke ali bosa nogica.

Drugače pa smo mi veliki 71 cm in težki 8000 g. Sem opazila, da vse pišete, kaj vse vaši user posted image  že počnejo, jaz pa praktično nič. Špela že dva meseca in pol samostojno sedi in se že dva meseca zna sama usest, pa en mesec šiba okrog po vseh štirih, šviga sem pa tja ko strela, že en mesec se tudi sama ob opori dviguje in stoji (tako, da se drži). Smo mislili, da bo zelo zgodaj shodila, pa je komaj zdaj začela kazat zametke interesa za hojo, da že malo koraka, ko jo držim pod pajsko. Drugače sicer že ves čas, ko stoji tudi "hodi" bočno, tako da z nogo stopi vstran in potem drugo priključi. Besedni zaklad ni kaj preveč bogat. Govori "bababa" pa "dadada", zna pa precej razločno reči "a dej dej dej", govori pa tudi "tititi" pa "žiži". Končno zna pomahat. Pa ful pleše že kar nekaj časa. Vstane v pojstlci, v stajci, v naročju in miga z glavo in ritko sem in tja in se smeji.user posted image Pa je kar sama to začela. Pa zadnjič sva ugotovila, da se "zna" skrit. No, zastopi, kaj naj bi to pomenilo. Ji je oči skoz govoril, da naj se skrije, ko se je tudi on njej skrival, pa je vsakič, ko ji je to rekel, glavo začela tiščat čisto v voziček, da bi se kao skrila, potem pa pokukala ven.user posted image  Pa rekla sem že, da jo bom poslala Davidu Copperfieldu za asistentko user posted image , ker se tamala reši vsakih spon. Ne glede na to, koliko je privezana, bo praktično od povsod zlezla. Iz vozička ali stolčka za hranjenje ali česa drugega. Prava gimnastičarka. Aja, pa dva zobka ima.

Previjanje je bilo pa pri nas še do nedavnega nemogoče, zdaj se je pa počasi umirila. Je malo bolj pri miru in jo lažje previjem, kar je bilo ziher dva meseca skoraj nemogoče. Ima pa po novem občasne fore, da začne jokat, ko jo položim na previjalno, pa drži se me ko klop okrog vratu, da je ne morem odložit. Samo potem se kar zamoti s kakšno igračko ali dudo, da jo lahko previjem.

Trma - zaenkrat še nisem opazila kake hude trme. Upam pa, da se ne bo glede trme vrgla po meni, ker to bo pa katastrofa, sploh ko se bova dve taki skup dali.user posted image  Se bo kar kadilo.

Mayflower, bom mislila na vas in vam pošiljala pozitivno energijo! Upam, da bo vse uredu. Nič ne moriš, ti kar piši in daj to ven iz sistema, me bomo pa vse držale pesti za vas in ti skušale biti v oporo.

Pa da ne bo katera mislila, da jo ignoriram, pošiljam še vsem ostalim, ki jih danes nisem omenila, prav lepe pozdravčke!user posted image user posted image

(odgovor članu KatjaD)
  Neposredna povezava do sporočila: 3470
6.10.2006 21:16:24   
KatjaD
Evo, pa še jaz napišem. Sva se šla danes stehtat, da mami lahko piše dnevnik... Matic ima 72 cm in 9800 g! Skoraj težkokategornik... Sej nič čudnega, da se meni roke že skoraj do tal vlečejo.

Zdej pa letim pogledat rezultate naših agilitašev, ki so na svetovnem v Švici - sem tolk cel dan držala pesti, da me vse boli...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
6.10.2006 21:35:16   
Anonimen
Kako pa to, da Link ni na svetovnem? A ni državni prvak?

(odgovor članu KatjaD)
  Neposredna povezava do sporočila: 3472
6.10.2006 21:50:01   
bobika
En lep dober večer!
Danes je za nas prav posebno lep dan. Eden izmed najsrečnejših v tem letu. Z veseljem vam povem to lepo novico!!!!
Naši najboljši prijatelji - Mancina botrca in botek (jaz pa sem njihovi punčki botrca) - so DOBILI DOJENČKA!user posted image user posted image user posted image
Po skoraj tednu dni v bolnici zaradi pritiska je po slabih dveh urah, brez kakšnih posebnih muk rodila user posted image Gašperja (2790g in48cm)! Bravo botrcauser posted image

TAK SEM SREČNA!!!!

Manca spet spi celo noč in jo bolj zgodaj prebudi lakota. Že tri dni se ne nosiva več pri uspavanju in nama kar gre. Res da rabi malo bolj dolgo, da zaspi, ampak bo s časoma tudi to opravljeno. user posted image user posted image user posted image
Hvala za tolažbo glede nedojenja. Vidim, da jih je kar nekaj tako končalo z dojenjem kot Manca. Otroci so veliki in ne potrebujejo več mamine zize.

Sedaj pa grem prebrati kaj ste pisale, v tem času, ko me ni bilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
6.10.2006 22:19:21   
XXYY
Dober večer!

Vidim, da danes še ni nobena čestitala KLARI in TINU za 9 mescev user posted image  .

Danes smo bili na pregledu za ključnico in so rekli, da je vse BP user posted image  user posted image  user posted image   in dali so ji povoj dol .
In po 14 dneh smo se danes končno lepo skopali in je prav lepo čofotala notr.

Je pa še vedno prehlajena in ji spet nekaj iz noska teče. Tako, da una pumpica skos laufa. Ko pa jo Lara zagleda, pa skor pobriše iz pojstle dol, k ve kaj jo spet čaka. Revček mali user posted image  , se mi kar smili, k ji tako morim s to pumpico.

BOBIKA: tudi jaz ji iz srca ČESETITAM za lepi dogodek ob rojstvu sinka Gašperja user posted image  .

PUNCEEEEEEEEEEEEE: sam da vam povem nekaj. Prosim, če mi lahko sveže podatke pišete za 9 mesec. Druge ne maram več. Lepo prosim, če katera želi dati podatke za 9 mesec. 
Manjka mi podatek od TJAŠE (Zaspanko) - koliko je tehtala in koliko je bila velika ob rojstvu.

KatjaD in Zasponko: dobrodošli med nami user posted image  .

TAŠONKA: je kar pestro, če mi vzame moj prst in si da v usta. AUČ boli. Saj boš videla. Aja, še nekaj. Če želiš, ti lahko pošljem po meilu SLIKCE OD ALEXA (od Nataše B.).

user posted image  TIL za samostojno papanje z rokicami user posted image  .

Bolančkom želimo veliko user posted image  za hitro podravitev.

Po mojem sem pozabila še kaj napisati. Se opravičujem.

No, sedaj pa grem še malo pogledat na RR-u. kaj je novega.

Lahko noč.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
6.10.2006 22:21:56   
bobika
Prebrala, sedaj pa še malo nekaj napišem user posted image

Rija, jaz potrjujem 2 pumpici in bravo za zatopstvo in Tilovo znanje o hranjenju user posted image

Na kaj moramo biti pozorni: sem se ravno pri tem spomnila, ko je rija pisala kako je mali lepo jedel.Včeraj se je Manca igrala z neko igračo. Na hrbtu je imela majhno luknico. Mala hudička je iz tiste luknice ven cofala poliesterno polnilo in si ga leo tlačila v usta. Še malo si je popravila, ko ji je ven padalao. Ostlo je palepo prežvekoala user posted image  Tako, da pazite, kaj dajajo otroci  usta.

Katja D dobrodošla in veliko čvekastih postov!

Petje: jaz ji tudi neprestano pojem, pa še posluha nimam user posted image  očitno ji je kljub temu fšeč. Zelo rada tudi posluša otroške pesmice in zelo ji je všeč harmonika oz domača muzika.
Meni se pa prav lepo zdi, da otrok ko je malo večji želi, da mu mamica zapoje tisto pesmico, ki jo je pela ko je bil še majhen user posted image . Manca ima svojo pesmico, ki sem jo malo priredila iz ene druge user posted image .

tinkamiška, daj popravi že ta computer, da bomo lahko spet spremljali tvoje dneve in gradnjo hiške.

Nannn, če bi vse strani prebrale, ki so nastale, ko te ni bilo bi videla, da smo te pogrešale user posted image . WB!

zaspanko full lepe slikice. A so v foto studiju slikane?

Verjetno sem še kaj pozabila napisati, pa bom kdaj drugič.

lepo nočko vam želim!!!!

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Otroci, ki ne smejo oditi
O mamah in očetih, ki ne znajo izpustiti.

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?