Anonimen
|
Ja Katja, a si se le spravila na ta forum! Suuupeeeer! Dobrodošla! Evo, jaz tudi nisem imela zadnje dni nič časa kaj napisat. Brala sem malo po malo, za pisat pa ni bilo. NAJPREJ ČESTITKE VSEM, KI SO PRAZNOVALI OBMESEČNICE, PA JIM ŠE NISEM ČESTITALA!!! PA ZA VSE BOLANČKE, DA ČIMPREJ OZDRAVIJO, PA SUPER ZA VSE, KI SO SE ŽE POCAJTALI (Manca od Bobike, pa Naja od Nyah in še kdo, teh dveh se spomnim, ker sta bili najbolj bogi) ! PA ČESTITKE ZA VSE NOVE ZOBKE! Zdajle se Ovčkine Lare spomnim, da ima že 7 zob! Vau! A je sploh varno met prste v bližini? Rija, kakšna točno je to pumpica? Na kaj jo moraš priklopit, da sesa? A na tisti mali kuhunjski sesalec? Ker mi ga nimamo. Bi pa drugače blo fajn met to pumpico pomoje, če bo kdaj oz. ko bo fajn prehlajena. Drugače pa čestitam za zastopstvo, pa čestitke Tilu, da takole sam je! Tinkamiška, ja super, da si se uspela po dolgem času spet javit! Ti pa res nimaš sreče s tem računalnikom. Nannn, WB z dopusta, lepo, da ste uživali! Pa čestitke za novi avto! Spanje - naša spi celo noč. Zaspi okrog 20.30-21h, spi pa do 7h ali 7.30. Izjemoma, da se predrami za dudo. Čudovite slikce ste spet vse nalimale! Čeveljčki - absolutno morajo biti mehki in prožni za hodit, pa ne smejo bit ortopedski. Nogice se ne sme dajat v kalup. So že ugotovili, da je bila ta doktrina o trdih in ortopedskih čeveljčkih napačna. Nogica, ki se še razvija, mora biti čimbolj na frej. Za ven mehki čeveljčki, taki, da jih z dvema prstoma prepogneš, za not pa samo nogavičke ali bosa nogica. Drugače pa smo mi veliki 71 cm in težki 8000 g. Sem opazila, da vse pišete, kaj vse vaši že počnejo, jaz pa praktično nič. Špela že dva meseca in pol samostojno sedi in se že dva meseca zna sama usest, pa en mesec šiba okrog po vseh štirih, šviga sem pa tja ko strela, že en mesec se tudi sama ob opori dviguje in stoji (tako, da se drži). Smo mislili, da bo zelo zgodaj shodila, pa je komaj zdaj začela kazat zametke interesa za hojo, da že malo koraka, ko jo držim pod pajsko. Drugače sicer že ves čas, ko stoji tudi "hodi" bočno, tako da z nogo stopi vstran in potem drugo priključi. Besedni zaklad ni kaj preveč bogat. Govori "bababa" pa "dadada", zna pa precej razločno reči "a dej dej dej", govori pa tudi "tititi" pa "žiži". Končno zna pomahat. Pa ful pleše že kar nekaj časa. Vstane v pojstlci, v stajci, v naročju in miga z glavo in ritko sem in tja in se smeji. Pa je kar sama to začela. Pa zadnjič sva ugotovila, da se "zna" skrit. No, zastopi, kaj naj bi to pomenilo. Ji je oči skoz govoril, da naj se skrije, ko se je tudi on njej skrival, pa je vsakič, ko ji je to rekel, glavo začela tiščat čisto v voziček, da bi se kao skrila, potem pa pokukala ven. Pa rekla sem že, da jo bom poslala Davidu Copperfieldu za asistentko , ker se tamala reši vsakih spon. Ne glede na to, koliko je privezana, bo praktično od povsod zlezla. Iz vozička ali stolčka za hranjenje ali česa drugega. Prava gimnastičarka. Aja, pa dva zobka ima. Previjanje je bilo pa pri nas še do nedavnega nemogoče, zdaj se je pa počasi umirila. Je malo bolj pri miru in jo lažje previjem, kar je bilo ziher dva meseca skoraj nemogoče. Ima pa po novem občasne fore, da začne jokat, ko jo položim na previjalno, pa drži se me ko klop okrog vratu, da je ne morem odložit. Samo potem se kar zamoti s kakšno igračko ali dudo, da jo lahko previjem. Trma - zaenkrat še nisem opazila kake hude trme. Upam pa, da se ne bo glede trme vrgla po meni, ker to bo pa katastrofa, sploh ko se bova dve taki skup dali. Se bo kar kadilo. Mayflower, bom mislila na vas in vam pošiljala pozitivno energijo! Upam, da bo vse uredu. Nič ne moriš, ti kar piši in daj to ven iz sistema, me bomo pa vse držale pesti za vas in ti skušale biti v oporo. Pa da ne bo katera mislila, da jo ignoriram, pošiljam še vsem ostalim, ki jih danes nisem omenila, prav lepe pozdravčke!
|