Nyah*
|
Ojla cveke! SE ena zombica tukaj . Pri nas smo tudi spet festali ponoci, potem ko je dve noci samo spila in spala naprej. je bil alarm tokrat ze ob pol enih (sem ravno dobro zaspala ), potem pa zurka do pol treh, jok napol v snu, pitje, celo flasko sem ji naredila, ko je zvecer prehitro zaspala in premalo pojedla,..., v glavnem, potem sva spale od pol 3 do 5 ih potem pa budnica na pol ure. Sedajle je spala uro in pol, jaz pa z njo, sem na sreco kosilo (golaž) že zjutraj skuhala. Tudi nam spet tece iz noska, prehlad. Kaj bo sele pozimi. Glede kvasa,..., kaj pa vem, jaz ne upam tega dat, ampak ce bo res kriza, ..., nikoli ne reci nikoli. Caffee, lumpy po dolgem casu tukaj, super. Pridita veckrat kaj pametnega povedat. MI JO PA IMAMO, MI JO PA IMAMO, KONCNO PRVO ZAGICO . Upam, da sedaj s cimmanj bolecin ven pokukajo se ostali zobeki. TIL IN VLADIMIR, cestitke ob 9. mesecu! Bobika, kako se kaj Manca pocuti? Upam, da ste bolje in da boste cimprej cisto zdravi. Kar se pa komentarjev drugih tice,..., ne bom zgubljala besed. Moj tast in tasca bi malo kar naprej futrala in pit dajala, ker pac usta odpira, ce kdo kaj je ali pije. Ja kaksna pa bo, kot bomba, ce bi ze sedaj na pol ure jedla . Pa da ne govorim, da bi ji dajali kar take stvari, ki jih niti pod razno se ne sme jesti. Nic, malicka se nekaj in krega tule zraven mene na tleh. Grem jo zamotit. Papa
|