bobika
|
Prosim vas za mnenja! Za tiste, ki ste imeli 6 otroško bolezen? - kaj je bila ob tem tudi driska? - Ste dobili kakšna zdravila? Mi smo dobili hikoncil. - So imeli kakšne krče? - Kdaj po nastanku pikic je vročina zginila? Smo celo noč prebedeli. Manca je komaj zaspala, kot sem že včeraj pisala in se je tudi vso noč zbujala. Jokala je kot še nikoli. Tudi v naročju je zelo jokala. Zgledalo je kot, da ima krče. Ko je faza popustila je za pol urce zaspala in se je vse skupaj spet ponovilo. Ob petih je imela vročino in sem ji dala svečko. Zaspala je do pol osmih. Nato pa spet isto . Šli smo k zdravniku in ker naša ne dela jo je sprejel en, ki si ne zasluži naziva pediater. Po več kot uri čakanja v izolirani sobi se mi je skoraj zmešalo. Manca je jokal in jokala. Komaj je malo zadremala, pa stopi sestera not in Manca spet v jok. Nič ni pomagalo. Jaz sem že z njo jokala, tako je bilo hudo. Potem pa pride ta "pediater" in se ji posveti celo minutko ali pa še to ne. Njegov odgovor je bil , ja to je 6 otr. bolezen, ste jo že preboleli. Zašinfal je ped, ki nas je sprejela v soboto (bdw, bila je full vredu). Ko sem mu povedala, kaj nas muči, da je celo noč imela krče in da nič ne je in pije, je rekel, da se ni za igrati z dežurnimi zdravniki in odprl vrata in šel ven. Popizdla sem! Za vse (štajerke) ki boste hodila v vošnjakovo vam toplo priporočam, da se izogibate dr. Bigeca. Zdaj niti ne vem ali naj ji še naprej dajem hikoncil ali ne. Kaj pa s hrano? Meni bo joške razneslo, ker že od včeraj ni jedla. Ko ji dam hrano se samo full jokati začne. Še to v izolirani sobi je kakala in blato je bilo full čudno. Zeleno, belo malo tekoče in malo gosto. Sedaj boga revica spi in upam, da se naspi in se zbudi dobre volje. Poskušala bo dobiti našo zdravnico, če ne bo boljše pa gremo jutri nazaj. Me je res ta pediater razizdo, da si ni mogo malo cajta vzet in, da mu ne bi ego rasto samo na šinfanju sodelavcev ! Se opravičujem, da sem tako grdi post napisala. Mi je žal, ampak sem se morala izpisati. Hvala za pikepoke in lepe želje. Upam, da bojo pomagale. Liju res boljše, da nista z Ninotom prišla, bi še on bil bogi.
|