puri
|
No, zgleda, da je imel naš vse to samo peto oz. šesto bolezen (ne vem, kaj je razlika). 3 dni vočina, včeraj nič več, danes ima pa pikice. Se je pa zgleda sedaj kar malo scrkljal, ker hoče bit zdej malo več v naročju, če ga posedim na tla, je kar užaljen in začne jokat. Ampak mislim, da ga tudi nekaj zelo matra, lahko da zobje, ali pa spet tiste razjede v ustih (spet se mu jih je nekaj pojavilo ). Danes se je ponoči zbudil in zelo jokal in je trajalo skoraj eno uro, da se je pomiril in da je zaspal nazaj. Pa tudi, ko je, vidim, da ga nekaj matra v ustih. Včeraj je bil prav hecen. Ko sem mu dajala za jest, je nekaj časa jedel, potem je pa začel vsako žlico pljuvat ven, zraven se je pa smejal . So že pravi navihančki tile naši srčki. Rija za boljšo noč! Pa kar tako naprej. Dali, jaz sem pri prejšnjih dveh, včasih dlesni mazala z rdečim vinom in je za nekaj časa res pomagalo, ker zgleda kar malo omrtviči. No, Maju pa še nisem probala, ampak glede na to, da ga zadnje dni zelo matra, mu bom pomojem tudi malo namazala. Za čebulo pa še nisem slišala. Nemsis, bravo za besedico MAMA . Naš je pa najprej začel govorit MAMA, prejšnji teden pa tudi ATA. Kako že rečejo,.....tisto besedo, ki prvo izgovori, takega spola bo naslednji . Pri nas mislim, da je to kar držalo, kolikor se spomnim, prejšnjadva sta najprej začela ATA in so bli nasledni fantki, sedaj je pa Maj začel z MAMA, pa bi bila mogoče naslednja punčka. Srečica, Anže pa res zelo prehiteva , BRAVO ZA KAHLICO, kar ne morem verjeti. Lonja, hvala tudi tebi za pohvalo Lepo se imejte
|