Nyah*
|
Oj, samo na kratko. Mi smo spet prehlajeni, ze dve noci ne spiva, vceraj sva spali do danes do 6ih zjutraj natancno 1 uro, potem pa od pol osmih do po, devetih, in to je to . Sem cista koma, alarm se zacne ze po polnoci. Mozek je pa kot nalasc nocna huh. Mayflower, hudo mi je, ko se tako sekiras. Upaj na najbolje, saj tako majhnim NE SME kaj hudega bit. Ce bo kaj hudega, se bos obremenjevala potem, sedaj uzivaj s svojim pikcem, cartaj ga,... pa bo takoj bolje za oba. Mislim fjst na vas! pa kar pojamraj nam, ce ti to kaj pomaga. Kako velike in tezke otrokece imate! Mi smo tezki komaj malo pod 9 kg, velika je okoli 70 cm ali kakega vec, to je to. Ni ravno jedec, kakor kdaj, se vedno ji najbolj tekne mleko po flaski. Pa kako so lepi tile vasi otrocki , prav veselje jih je gledat, kak uzivajo, ko kako novo uspicijo. Pa kake manekenske poze, uuuuu, kaj se bo . MI imamo tudi tezavo, ker se noce plazit, noce bit na trebuhu, v glavnem, bi se kar na noge postavljala ob vsem kar ji pod rokice pride, pa sedi ful rada in se sama igra. Ceveljcke imamo mi take mehke, kot jih je opisala popek, smo jih v Babycentru kupili, od firme Ceveljek, so bile koj 2700 sit, ze poletne smo take imeli, sedaj imamo pa bele kosmatene. Pa v Soncku na Bledu smo vzeli ene zimske, tudi kosmatene pa bolj visoke, so od Play shoes, so tut ful fajn. Vzeli smo stevilko 19, ceprav ima nogico 17, ker morajo biti malo vecji, pa se zebe jih manj v vecjih. Bobika: ne bos verjela, tudi pri nas smo se dokonco nehali dojiti zaradi prehlada, je jokala, ce je zizo samo videla, kaj sele, da bi povlekla. Ne vem v cem je fora, ampak od takrat se ne dojimo. Je hudo, vem in poznam obcutek, a nekatere tu smo morale ze od zacetka dodajat, to je sele tezko. Glavno, da ste sedaj zdravi in fino papate druge stvari . Zdajle grem spat, ne morem vec gledat, pa ne vem, kaj me caka ponoci. (mimogrede, nemsis, kaj naredis, da ti detece spi 11 ur skupaj?) Nocko
|