Anonimen
|
Ovčka, meni se zdi dobra ideja tole za srečanje! Jaz sem sicer blazno na tesno s časom, ampak če bom imela čas, ziher pridem. Ta teden, ki pride, nimam niti enega dneva časa, tako da me tudi v Štepca ne bo. Sem se spomnila, da edini dan, ko ne grem nikamor, pride k meni svetovalka za kozmetiko Just, ker sem se odločila, da bi rada uporabljala nekaj njihovih izdelkov (btw, če katero zanima, lahko pride zraven, pa če ima katera izkušnje z njimi, naj jih kar podeli z mano prosim). TJAŠA (še za včeraj), LOVRO, MAJ IN ELA, ČESTITKE ZA 9 MESECEV!!! Alenkica, fuuul lepe fotke od Jureta si nalimala! Nannn, mi smo kupili neko Tomy-jevo igračo, ki je 2 v 1. Najprej jo ima za oporo pri hoji, tako da jo poriva pred sabo, potem se pa sestavi v tricikel, ki ima zadaj še mini prikolico za igračke. Samo je še prezgodaj zanjo, da bi uporabljala. Ni še tako spretna pri premikanju nog, da bi lahko ob pomoči tega hodila. Zaenkrat se edino igra z "igralno poščo", ki je gor. Alarm, moram it flašo delat pa uspavat!
|