|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
12.10.2006 12:05:23   
Ovnica78
Ojla!!!

Spali spet nismo. Nič novega! user posted image

Danes sva imela posvetovalnico. Teža: 8800g ; velikost: 73cm.

Renan nohte Tin pusti postričt tako, da nimam problemov s tem. Vedno zraven gleda kaj delam. Na telovadbo se pa tudi meni ne ljubi hodit, a se prislilim, ker se pa potem bolje počutim, ko vem, da sem nekaj za sebe naredila. Danes je spet na uniku.

Alexandy a praviš, da pri vas je bilo do dveh let tako. Upam, da ne bo pri nas tako, saj potem bo pa že ta drugi tu in jovo na novo. Kdaj bom spet lahko spala??? user posted image

KatjaD boš videla, ko bosta najina user posted image  spala pa midve ne bova mogle. Jupi!!!

Tašonka tudi Tin je eden izmed tistih, ki po parih žličkah dela v stolu vse mogoče in se vrti na vse strani. Če mu dam kaj v roko je za minuto ali dve zanimivo potem pa že leti po kuhinji.

Bobika želim ti, da se tvoj prst čim prej zaceli! user posted image

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
12.10.2006 12:26:15   
Ovnica78
Aja, pa še to sem pozabila, Bobika ful lepe fotke tvoje princeske. še posebej mi je všeč tista, ko se gleda v ogledalu.user posted image

ANA IN NINO VSE NAJ NAJ!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TINANA TEBI PA VSE NAJBOLJŠE ZA VČERAJ!!!user posted image user posted image user posted image

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
12.10.2006 12:34:07   
lumpy
Evo mene,sem postala bolj pridna a ne  user posted image . Ta teden ko nisem rabila v službo jutri pa spet grem.

Ne hvali se prehitro ne, sem včeraj rekla da se očitno vračamo na stare umirjene tire spanja user posted image , danes že ni bilo več tako. Par dni sedaj je bilo ok, danes pa groza, no ni bilo tako grozno zna biti še bolj, amapk ni bilo tako luštno. Že zvečer ko je zaspal je zelo nemirno spal, brcal, stokal v spanju...ob 4 je bil pa buden in zaspat nazaj pa da je bog, zjutraj sva pa vstala ob 8.00 kot zombija.

Danes sva že opravila sprehod - tako je bilo luštno, sonček pa kar toplo za jutro, pa mir user posted image . Se mi zdi da že kar odštevam dni ko bomo takole po jutrih lahko se še šetali okrog.

Upjamo še na lep vikend - ko je ati doma.

Alenkica se še vedno ni javila ?

Bobika, kako je prst, boli ?

Punce lepite slikice, jih je tako luštno gledat, jaz bom tudi.

Takole Matic je celo jabolko :
user posted image

Takole pa mami za hrbtom stikuje po omarah:
user posted image

Takole pa se smeji in vriska ob svojih podvigih:

user posted image

< Sporočilo je popravil lumpy -- 12.10.2006 12:44:23 >

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
12.10.2006 13:17:33   
KatjaD
Lumpy - tvoj Matic je pa cel frajer...

Ovnica78 - se bojim, da bo verjetno res tako. Takrat bom že navajena, da nič ne spim, pa mi bo sigurno čudno... Upam, da bo to čimprej user posted image ...

Rija - očitno sva res na istemuser posted image , ko bi bilo vsaj zaradi česa prijetnejšega. Jaz sem mu mazala dlesni s Calgelom, pa ni nobene razlike, zato pa sumim, da niso zobje. Ko ni spal zaradi zob je Calgel pomagal (vsaj do neke mere).

Barva oči - naš se je rodil s temno sivimi, zdej pa že ima mamine temno rjave očke. Čeprav sem potiho mal upala, da bo po dediju podedoval modre (pri nas je to v vsaki drugi generaciji).

Punce - uživajte s svojimi sončki na sončku, jaz grem pa mal v vodoravni položaj, ker je Matic ravno zaspal 8upam vsaj na eno uro mira)...

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
12.10.2006 13:23:17   
rija
Lumpy: Matic je pa pravi lepotecuser posted image

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
12.10.2006 14:11:44   
Nyah*
Ojla!

user posted image user posted image user posted image user posted image  kako luskan fantek je Matic, res frajer ni kaj!

Mi smo se kar prehlajeni, so mi rekli, naj ji kar Operil dam v nosek, da se pozdraviuser posted image . Kaj pa vem no...

Bobika, drzi se, pa naj se prst cimprej zaceli, do takrat se pa kar pusti cartat.

Skoraj se ze plazimo, rada sedi sama na tleh, se igra z novimi Legicami, v glavnem, to pocne sedaj, jaz pa ne pospravljam, ampak...cvekamuser posted image .

Spanje  ni nic bolje, najbolje pridem skozi ko na noc joka in pije LE trikrat, vcasih seveda tudi 10kratuser posted image .

Alenka IST ga se vedno zura ali kako da se ne javi?

Aja, user posted image user posted image hvala vsem za nasvet za hranjenja po flaski (gosta hrana). Smo probali pa kar gre. Tudi mi jemo tako, kot pri vas Tasonka, kaj se more, zelo hitro je sita, ko pa flasko dobi, pa 240ml popije takoj! Nasa bo zgleda do 5 leta flasko jedla ali kakouser posted image .

Aha, ima ze dovolj kock, grem.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
12.10.2006 15:58:08   
renan
kompliment, maticuser posted image

da vam pokazem se nasega miskolina, kako je smesen v novih pozah:

user posted image

user posted image

in se pozdrav iz muenchnskega parka, kjer sem mu danes koncno uspela porezati nohte, dokler je opazoval mimoidoce pse...

user posted image

lp, renan

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
12.10.2006 17:53:26   
KatjaD
Evo, ko smo ravno pri "razkazovanju" naših otročkov...

Takole sami jemo:
http://www.ringaraja.net/forum/albumtn.aspx/tn_1108344465-F2C39E04CBC440DE995EEE7EE0D50A4C.jpg

Takole pa uživamo v banji (več pa v albumu, če katera hoče gledat javim geslo):
http://www.ringaraja.net/forum/albumtn.aspx/tn_1108344465-1E69DBA31D304F8BACF3D2BE7091190B.jpg

Upam, da ste se naužile sončka. Jaz se seveda nisem uspela naspat, ker Matic ni sodeloval, pa ge je zdejle malo ati prevzel, da lahko čvekam...

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
12.10.2006 17:55:03   
KatjaD
OK, sem mislila, da sem priložila slikice, ne samo povezave do njih. no, pa sej je vseeno, vidi se jih v vsakem primeru...

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
12.10.2006 20:46:45   
bobika
Vse najboljše današnja slavljenčka!
user posted image
liju; te puzzle sem dobila od sosedov dvojčkov. Sem jih pa videla v intersparu. V kompletu je cela abeceda. So pa fajn (boljši kot živali), ker nimajo veliko majhnih delčkov.
Kako je šel izpit?
nohti: še nekak nama uspeva. Jo je pa potrebno animirati.
barva oči: Manca jih ima že od vsega začetka rjave. Na začetku je imela bolj črne, sedaj pa lepo temno rjave, kot moja sestra.
Spreminjale pa bi se naj do nekje 6 meseca.
slikice: full so lepe! en bolj cart, kot drugi!user posted image

Hvala vam punce, da mislite na moj prst user posted image . Danes sem bila na prevezu in nič lepo ni zgledalo. Kri se mi je zraven zasušila in ko mi je ena butasta mlada sestra poskušala dol trgati je full bolelo. Še dobro da je zraven prišel dr, da ji je rekel, naj mi namoči, da se zmehča. Pa še potem je gnjavla, da bi mi kar dol vtrgala. Na koncu sem ji rekla, da bom sama poskušala dol dobiti in sem tudi dobila. Bolelo je kot user posted image

Danes pa sem prvič po porodu dobila user posted image . 14 dni po tem ko se je Manca odstavila. Kaj je možno, da med ovulacijo mleko ni dobro user posted image

Manca se spet prebuja. Od kar je zaspala (19.50) se je že najmajn 5x jokala.

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
12.10.2006 20:51:26   
srečica
Ojla punce,

na hitro se vam malo javim, da me ne boste spet pozabile.
Tudi jaz sem zelo zelo vesela slikic, ki jih prilešite. Še in še jih lepite.

Matic je pravi lepotec.

Manca prava šarmerka.

Vladimir pravi korenjak.

Pa še katjin Matic pravi frajerček.

Zaspanko tvoj dragi dela pa super fotke. A se ukvarja s fotografijo. ? Tvoja pupa je prava lepotička.

Vsi so lepi.

Z preurejanjem slik se jaz ukvarjam kar v pregledovalniku slik FastStone.

Dajte punce povejte kaj vse ja zajemal sistemtski pregled oz. posvetovalnica?

Lepo se imejte,

Darja

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
12.10.2006 20:53:14   
rija
čer....

naš mali že spi in upam, da bo do jutra v enem kosu. Danes sva namreč začela kvasovo "terapijo" pa bom videla, če to pomaga. Edino mleka ni hoto spit na kvas, upam, da je tudi sok dober user posted image

Je bil pa danes naš piškotek cel dan tak, priden, da smo bili vsi paf! Neverjetno!

Pa še nova slikica, na kateri se igra z mamicino prvo igračo izpred xx letuser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
12.10.2006 21:02:20   
alexandy
 OVNICA78-Ja sej ti pravim da ni rečeno da ti drugi ne bo spal. meni prvi  pa tretja sta spala drugi pa ne. Pač tko je. Upam da bo čimprej začel spat. Srečno

Ful so luštkani vsi na slikicah.

BARVA OČI-Jaz imam zeleno-rjave-sive,moj zelene otroc pa- Alen čist temno rjave, Denis in LAna pa čisto modre. Geni delajo svoje-če ima kdo v družini določeno barvo-lahko je tudi babica ali dedek-je čisto možno da jo bo otrok dobil. Jaz sem zvedla nedavno da je imel moj pokojni dedek plave. Od mojih ali njegovih staršev pa nima nihče.
Sem pa slišala da se lahko spreminjajo dokler dojiš.

Danes sva mele z Lano pregled. Se že zdravi. Pravi da ker dojim da otrok prej okrevauser posted image
Zdej ji grem pa dat joško da zaspi ker brez tega še zmer ne gre.

Lahko noč

15.1.2006-TRETJI NAJLEPŠI DAN V MOJEM ŽIVLJENJU

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
13.10.2006 0:00:02   
Anonimen
A tako, da imate potem tudi ve podobne probleme s hranjenjem? No ja, malo mi je že lažje pri srcu, pa saj ne da bi vam privoščila...

Bobika, super slikce! Kake velike učke ima Manca! Ima pa enak bodi kot Špela (tisti roza z rožicami).user posted image  Aja, pa auč za prst! Ufff, me je kar streslo, ko sem prebrala. Upam, da se ti čimprej pocajta. Si lahko mislim, kako težko zdaj rihtaš tamalo.

Striženje nohtov: jaz tega že nekaj časa ne počnem, kar oči poskrbi za to. Sem jo pa jaz že dvakrat urezala, sem ji še malo kože priščipnila zraven nohta, ker ji strižemo s tisto mini grickalico za nohte. Začuda ni nič jokala in celo flajšter je obakrat pri miru pustila. Aja, nimam pa pojma, kako mu ratuje strižt. Jaz sem ji ponavadi kar v spanju, sploh ker sem jo v budnem stanju urezala, moj dragi pa to vse dela, ko je budna, pa je ne ureže in mu čisto lepo rata. Naravni talent očitno.user posted image

Barva oči: nisem opazila, da bi se Špeli kaj dosti spremenile. Ima temno modre in se mi zdi, da bojo kar ostale take. Sicer ne vem, po komu jih ima, mogoče po moji stari mami, čeprav nima glih takega odtenka, ima pa še najbolj podobne. Midva namreč nimava modrih oči. Jaz imam zelene z malo primesmi modre in sive, moj dragi ima pa rjavo zelene. Mene tudi zanima, do kdaj se spreminja barva.

Lumpy, Matic je pa fuuul luškan. Cuker za požret.user posted image

Renan, Vladimir je pa tudi frajer! Vidim, da že obvlada vstajanje.user posted image

Katja, tvojih slikic se pa ful ne vidi dobro user posted image , ampak jaz za tvojega Matica že itak vem, da je lepotec oh in sploh!user posted image

Rija, Til ima pa ful blond lase na tej slikci. A je posvetlel? Ampak še dobro pa, da si bojo naši otroci sami izbirali, kdo jim bo všeč, ker jaz se ne bi znala odločit med vsemi temi fejst fanti, ki jih imate.user posted image

ANA IN NINO, ČESTITKE ZA 9 MESECEV!!!user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3589
13.10.2006 0:00:02   
Anonimen
A tako, da imate potem tudi ve podobne probleme s hranjenjem? No ja, malo mi je že lažje pri srcu, pa saj ne da bi vam privoščila...

Bobika, super slikce! Kake velike učke ima Manca! Ima pa enak bodi kot Špela (tisti roza z rožicami).user posted image  Aja, pa auč za prst! Ufff, me je kar streslo, ko sem prebrala. Upam, da se ti čimprej pocajta. Si lahko mislim, kako težko zdaj rihtaš tamalo.

Striženje nohtov: jaz tega že nekaj časa ne počnem, kar oči poskrbi za to. Sem jo pa jaz že dvakrat urezala, sem ji še malo kože priščipnila zraven nohta, ker ji strižemo s tisto mini grickalico za nohte. Začuda ni nič jokala in celo flajšter je obakrat pri miru pustila. Aja, nimam pa pojma, kako mu ratuje strižt. Jaz sem ji ponavadi kar v spanju, sploh ker sem jo v budnem stanju urezala, moj dragi pa to vse dela, ko je budna, pa je ne ureže in mu čisto lepo rata. Naravni talent očitno.user posted image

Barva oči: nisem opazila, da bi se Špeli kaj dosti spremenile. Ima temno modre in se mi zdi, da bojo kar ostale take. Sicer ne vem, po komu jih ima, mogoče po moji stari mami, čeprav nima glih takega odtenka, ima pa še najbolj podobne. Midva namreč nimava modrih oči. Jaz imam zelene z malo primesmi modre in sive, moj dragi ima pa rjavo zelene. Mene tudi zanima, do kdaj se spreminja barva.

Renan, Vladimir je pa tudi frajer! Vidim, da že obvlada vstajanje.user posted image

Katja, tvojih slikic se pa ful ne vidi dobro user posted image , ampak jaz za tvojega Matica že itak vem, da je lepotec oh in sploh!user posted image

Rija, Til ima pa ful blond lase na tej slikci. A je posvetlel? Ampak še dobro pa, da si bojo naši otroci sami izbirali, kdo jim bo všeč, ker jaz se ne bi znala odločit med vsemi temi fejst fanti, ki jih imate.user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3590
13.10.2006 0:00:05   
Anonimen

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3591
13.10.2006 0:41:11   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  Ne bi rekla, da bi trikrat kej stisnila... nimam pojma, zakaj je trikrat objavilo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3592
13.10.2006 7:49:31   
AlenkaIST
Daaaaaaaaaaaaaaaan

Drage punce hvala ker ste držale pesti in sorry ker se tako pozno javljam. Ni bilo časa. Včeraj sem se spet potepala, popoldne je pa računalnik štekal.
Zdaj je uradno da je mami spremenila poklic user posted image user posted image user posted image  Ko je bilo konec sploh ni bilo tako hudo, tako da tiste, ki vas to še čaka, le pogumno!

---------------

Tudi mi smo imeli včeraj buren večer. Ob 8 je šla normalno spat pol pa ob 10 jok. Pa spet. Pa spet. Na ful. Pa sem jo vzela k sebi pa smo spali. Le 1x ali 2x je še nekaj v spanju pojamrala. Ob 2 zjutraj pa moj začne protestirat da ne more spat ker dudo vleče (al nekaj takega kaj jaz vem če sem na pol spala). Odnesla sem jo nazaj v njeno posteljico kjer je spala do zjutraj (no še spi) Zakaj, kako?user posted image  Mislim, pa da bodo zobki zgoraj vsak čas zunaj.

Mogoče so pa že, ker je včeraj ful zavzeto grizla košček čebule kar naj bi pomagalo pri izraščanju zob. Bomo videli. 

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
13.10.2006 8:24:21   
KatjaD
Alenkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITAMO!!!!!!!! Sej se nam je zdelo, da ga preveč žuraš in se zato ne javiš user posted image user posted image ... A čebula pomaga??? Kako pa otroka prepričaš. da jo grize???

Tašonka - vem, sem jih morala tolk pomanjšat. Če mi kera pove, kako jih dam gor tko kot ostale, bi se priporočala...

Mi smo pa danes dosti boljše spali (sej pomoje bo izjema). Spal je neprekinjeno od 20-ih do 2:20, potem pa se je do 6-ih sicer 5x zbudil, ampak jaz sem se NASPALA user posted image !!! Sem danes k sonček, zdej ga pa čakam, da gremo lahko kaj ven...

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
13.10.2006 8:31:04   
Anonimen
Jutro

Najprej

ANA IN NINO VSE NAJ NAJ ZA 9 MESECEV (velja še za včeraj) IN TIJAN VSE NAJ NAJ ZA 9 MESECEV (velja za danes)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa nič novega pri nas. Spet je bil na vrsti en maratonski spanec.

AlenkaIST user posted image user posted image user posted image  čestitke za opravljeno diplomo. Mene še čaka, jo še pišem. Sicer imam že čez 50 strani, pa še nisem konec. Bom morala na koncu ven metati.  Mi lahko malce bolj podrobno opišeš kako izgleda ta user posted image  zagovor. Lahko tudi za ZS.

Barva oči je pri nas nekaj vmes. Jaz imam modre, dragi pa rjave. Za tamalo pa sploh ne vem kako naj bi jih opisala. Mogoče modro-sive-zelene-rjave. Kaj pa vem.

Striženje nohtov je tudi pri nas nekaj zelo fajnega. Mi večkrat ne pusti in jo je treba zamotiti. Pa še takrat mi komaj uspe postriči. Večkrat jih sploh nima lepo oblikovane. Kaj moram če mi ne pusti.

Slikice so res ful dobre. Meni je samo tako hudo, ker nimamo digitalca, pa je ne moram slikati. Tisti mobi,ki je pa dobre slike delal pa je hudič vzel in je crknil. Tako, da sedaj tamale nič ne slikamo. Si bo treba enga digitalca nabavit, ko se bo finančni minister rodil. user posted image user posted image

Se tipkamo kasneje

Neposredna povezava do sporočila: 3595
13.10.2006 8:34:34   
rija
Mene pa samo nekaj zanima: katere že dajete navadno mleko? Ali ga redčite in kako....

Jaz sem obupala: tega adptiranega noče skoraj nikoli....pa mečem zmeraj vse v koš......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
13.10.2006 8:37:16   
Anonimen
Rija jaz ji dajem navadno mleko. Vsak dan ga dobi za večerjo, če pa je kdaj kriza pa tudi vmes. Pa tudi v ostalo hrano (pire, gres) ji ga dajem. Redčim ga pa ne. Pa ni bilo nobenih težav. Ti pa svetujem, da ga najpre za probo razredčiš z vodo. Lahko daš 50:50, ali pa 3/4 mleka in 1/4 vode.

Aja, pa 3,5 % uporabljam.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3597
13.10.2006 8:39:00   
KatjaD
Rija - jaz sem mu v navadnem mleku skuhala gris, dajem v pire, špinačo. Pa je bilo vse OK. Pije pa še vedno Bebo3, čeparv razmišljam, da bi mu začela tudi zvečer dajat kar navadnega... Nisem pa ga redčila, ker mi je pediatrinja rekla, da če že, potem nerazredčenega. A ja, pa kot nemsis - 3,5% maščobe.

Striženje nohtov - je pa pri nas celi žur. Matic ful uživa. Sem mu pa že od začetka strigla v hecu, s pesmico zraven, pa govorim mu kaj delam in ful z zanimanjem gleda kako grejo nohtki stran. Si sploh ne predstavljam,  kaj bi delala, če mi ne bi pustil, ker jih strižemo vsaj 1x tedensko (drugače se cel popraska).

< Sporočilo je popravil KatjaD -- 13.10.2006 8:40:20 >

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
13.10.2006 8:40:41   
AlenkaIST
KatjaD glede čebule ti ne znam svetovati drugega kot da probaš. Tudi jaz si tega nisem predstavljala. Dala sem ji pač en košček in ga je grizla. Ko sem ji ga hotla vzeti je začela jokat user posted image  Probaj.

Rija jaz ji dajem navadno mleko. Planiko. Rečim ga pol pol oziroma malo več mleka. Pri nam se obnese saj je že zdaj pojedla velike količine jogurtov in skut. Tako da prvič ni bilo nobenega problema. Ji dam pa še malo rižolina ali frutolina notri ker pri nas prakticiramo to samo še zvečer. Mislim, da je pa tudi temu šteto user posted image

---------

No pa moram spet šibat ker imam SPET razgovor. Sem kar malo že zmatrana od ponavljanja enih in istih stvari. Upam, da kamlu dobim to službo. LP

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
13.10.2006 8:43:16   
AlenkaIST
Spet različna mišljenja oziroma napotki.
Eni čistega nerazrečenega drugi pa pravijo da mora biti obvezno z vodo saj je tak 'premočan' in ni primeren do 1 leta starosti.

user posted image user posted image user posted image

Se pravi da zopet - delaj po občutku

Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?