Anonimen
|
A tako, da imate potem tudi ve podobne probleme s hranjenjem? No ja, malo mi je že lažje pri srcu, pa saj ne da bi vam privoščila... Bobika, super slikce! Kake velike učke ima Manca! Ima pa enak bodi kot Špela (tisti roza z rožicami). Aja, pa auč za prst! Ufff, me je kar streslo, ko sem prebrala. Upam, da se ti čimprej pocajta. Si lahko mislim, kako težko zdaj rihtaš tamalo. Striženje nohtov: jaz tega že nekaj časa ne počnem, kar oči poskrbi za to. Sem jo pa jaz že dvakrat urezala, sem ji še malo kože priščipnila zraven nohta, ker ji strižemo s tisto mini grickalico za nohte. Začuda ni nič jokala in celo flajšter je obakrat pri miru pustila. Aja, nimam pa pojma, kako mu ratuje strižt. Jaz sem ji ponavadi kar v spanju, sploh ker sem jo v budnem stanju urezala, moj dragi pa to vse dela, ko je budna, pa je ne ureže in mu čisto lepo rata. Naravni talent očitno. Barva oči: nisem opazila, da bi se Špeli kaj dosti spremenile. Ima temno modre in se mi zdi, da bojo kar ostale take. Sicer ne vem, po komu jih ima, mogoče po moji stari mami, čeprav nima glih takega odtenka, ima pa še najbolj podobne. Midva namreč nimava modrih oči. Jaz imam zelene z malo primesmi modre in sive, moj dragi ima pa rjavo zelene. Mene tudi zanima, do kdaj se spreminja barva. Lumpy, Matic je pa fuuul luškan. Cuker za požret. Renan, Vladimir je pa tudi frajer! Vidim, da že obvlada vstajanje. Katja, tvojih slikic se pa ful ne vidi dobro , ampak jaz za tvojega Matica že itak vem, da je lepotec oh in sploh! Rija, Til ima pa ful blond lase na tej slikci. A je posvetlel? Ampak še dobro pa, da si bojo naši otroci sami izbirali, kdo jim bo všeč, ker jaz se ne bi znala odločit med vsemi temi fejst fanti, ki jih imate. ANA IN NINO, ČESTITKE ZA 9 MESECEV!!!
|