|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
14.10.2006 7:31:56   
KatjaD
Tašonka - tudi to sprobala, pa tudi ne deluje. Sploh mi ne odreagira na CTRL+V! Boste pa morale v albumu firbcat... Sej geslo sporočim, če hočete...

Smo pa danes presenetljivo dobro spali, sploh ker včeraj ni skoraj nič pojedel. Zbudil se je samo 2x.

Zdej pa letim na finalno tekmo!!! Držite pesti!!!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
14.10.2006 8:49:05   
puri
KatjaD,.... glede kopiranja slikc!
Verjetno je kriv brskalnik, v katerem si,....pri meni je bilo tako. V brskalniku Opera, jaz tega nisem mogla (bilo je tako, kot pri tebi), v brskalniku Explorer, pa greuser posted image . Probaj, sigurno je v tem problem!user posted image

Liju......ČESTITKE ZA IZPITuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
14.10.2006 11:48:27   
bobika
Pozdravljene!
Danes smo pa mi spali do pol desetihuser posted image . Ob pol petih smo pili kakav in dalje spali. Kaj mislite, da je kaj narobe, če pije kakav?
Sedaj pa že tudi skoraj pol ure spi. Je tak hitro postala tečna, da sem jo kar spati dala. Ati pripravlja kosilo - lupi krompir- ker mami ne more user posted image .

Liju čestitke za namščino in vsaka ti čast, kako zddržiš brez Ninota. Meni je že po dveh urah hudouser posted image
Alenka ist tebi tudi še enkrat čestitam za diplomo.

popek a ti tudi torte pečeš? Jaz sem full mahnjena na peko tort in podobnih slaščic. Sem ravno v ponedeljek pekla za novorojenčkov prihod domov iz bolnice. Bom dala v album, da se malo pohvalim. sicer odkar imamo manco je to bolj na strani. Sem le eno ali dve torti na brzino naredila. Drugače pa za vsak rojstni dan kaj posebnega.

Čiščenje in sesalci: dajte punce mi svetovati kakšen sesalec naj nabavim? Smo ravno pri menjavi sesalca. Imeli bi z vodnim filtrom. Gledala sem rovusa, pa ga ne hvalijo preveč. Se mi pa zdi dokaj enostaven za čiščenje. Res bi rada nekaj takega, da ne rabiš pol ure preden ga sestaviš in potem še sčistiš sesalec. Moja mama ima batagela in mi je pretežki in full cajta za čiščenje zapraviš pri njem. Kateri sesalec se pa vam zdi vredu?

Kaj vas je tudi menstruacija prvič po porodu tako mučila? Iz mene teče, kot da spuščam user posted image . Ponoči sem morala trikrat menjati nočni vložek, kar se mi do sedaj še ni zgodilo in vsi so bili tako polni, da joj user posted image .

lepo se imejte in uživajte, popoldan pa grem v izvidnico za sesalci, ker ga nujno hitro rabimo, ker je stari čisto hin.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
14.10.2006 15:58:35   
Rahelca
Živjo punce, komaj čakam četrtek, da vas spoznam. In vaše sončke.
AlenkaIST: user posted image  za diplomo. Sem ti sicer voščila v živo, ampak....Super si. Držim pesti, da čimprej najdeš službo.
Kar se mleka tiče: po 6-mesecu naj bi ga že malčki pili, razredčenega. Ampak vsaka mama ve, kaj je najbolje za njenega otroka. Jaz porabim še to vrečko Aptamila, potem pa grem na navadno (alpsko) mleko. Do sedaj je jedla skutke in mlečen riž. Mlečne izdelke pa tudi sama najraje kupujem slovenske.

Rija: kako to, da greš že delat?

Naša Sara je ful zgovorna, hodi pa še ne. Komaj da puza. Ampak se ne sekiram preveč. Ko sedi, se pomika zadenski po stanovanju in tudi meni že vse razmeče. Ampak na to sem pripravljena.
Bodite v cvetju in uživajte na sončku.
A kdo ve, kaj je z Tinkomiško? Pozdravite jo.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
14.10.2006 17:52:45   
alenkica
Mi bomo pa verjento kmalu dobili tretji zobek. Včeraj je bil precej tečen, ni hotel veliko jest, pa spet se veliko slini.

Zadnje tri dni stalno govori TETA IN TATA. To mu je ful zanimivo, pa AAAA tudo poje.

Seveda očisti celo stanovanje, zapira vsa vrata, da mu ni mraz user posted image . Zadnjič je tata šel na hodnik, pa je Jure hitel zapirat vrata, prav šibal je, da jih je hitro zaprl. Na srečo mu je dovolj, da jih samo malo zapre in ne čisto. Se ful bojim, da bi si prstke uščipnil.

Rija sem že slišala za stolček iz Ikee. Kako zgleda? Je fajn? Varen? Problem je tudi v tem, da sem s Primorske in mi je Ikea, blazno predaleč.

AlenkaIst: ISKRENE ČESTITKE ZA DIPLOMO! Sem ful vesela zate. user posted image user posted image user posted image

L.p.

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
14.10.2006 20:01:52   
renan
pozdravljene!

koncno vemo razlog za vladimirjevo zbujanje ponoci zadnje tri dni: dobili smo 4. zob in zgleda, da bo tudi 5. kmalu prebil dlesen, ker se ze vidi pikica...
danes smo dan preziveli predvsem z zapravljanjem denarja po trgovinah. vladimirju sva kupila dve novi igracki: obrocke za zlaganje za 7 evrov in tovornjakec v katerega se zlagajo razlicni liki in zraven so se neki zvoki, za 16 evrov. ta plastika je res draga, ko user posted image . kupila sem mu tudi zimsko jakno in nasla sem termo hlace za na sneg za 12 evrov. tu se najde milijon stvari, edino izbira je prevelika in te prej glava zaboli, kakor kaj najdes. zase vec nisem imela zivcev, da bi si kaj kupila...danes sem koncno imela nekaj casa samo zase, ker je ati cuval vladimirja. prezivela sem ga cakajoc pred blagajno.user posted image
se to: nas vladimir je ful navdusen nad baby einstein. vriska zraven in se celo nekaj minut zdrzi sede.

bobika: prva in druga menstruacija po porodu sta meni bili tudi strasni. sta trajali dlje in bili mocnejsi. zdaj je ze vse po starem. kakaa jaz se ne bom dajala...midva imava miele sesalec in je super, samo ni vodni...

torte: se najavim pri popek in bobiki, ko bodo pecene.user posted image jaz sem lani se celo nekaj pekla tu, ko sem imela cas, letos pa sploh nic ne utegnem.

lp, renan

< Sporočilo je popravil renan -- 14.10.2006 20:12:08 >

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
14.10.2006 20:24:47   
bobika
alenkica: kot je že rija napisala je ikein stolček full vredu. Mi ga tudi imamo.
user posted image
to je ta stol. Za v Ikeo v Graz je pa res malo daleč. Morda se pa s katero dogovoriš in ti ga pripelje.

Kje pa ste danes vse.?

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
14.10.2006 20:40:59   
KatjaD
Puri - si imela prav - v Mozilli ne gre, v explorerju pa evo: naš najnovejši hobi:

user posted image

Takole pa sami jemo (ker se zadnjič ni dobro videlo):
user posted image

Zdej pa letim, Matic se je že prvič zbudil...

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
14.10.2006 20:47:52   
ajdaN
Čer! Evo še mene na hitrco!

Mali mi je popoldne zakuhaluser posted image . Že to da je spal 2,5h, zunaj pa ful šunder mi je bilo čudno. Potem ga pa dvignem iz postelje je pa kar žarel revček. Vročina - 39 stopinj!!! Bogi! Potem sva se pol urce crkljala, da je Calpol prijel, pojedel je malo kosila - pri meni v naročju, ker je bil tako švoh da niti sedeti ni mogel v svojem stolčku. Čez kakšno urco je bil pa že kar dober, se je celo navdušeno igral in plazil okrog. Po 18h mu je pa spet začela vročina rast in ob pol sedmih mi je zakinkal v naročju, tako da sem ga samo popokala spat in zdajle spi že skoraj 2h.

Me zanima kakšna bo noč - zaenkrat nima težav, edino v spanju malo pojokca. Pa tudi pretirano vroč se mi ne zdi. Vročine mu pa ne bom merila, ker nimamo ušesnega termmetra in ga bom samo zbujala. Če se bo zbudil jo bova pomerila, drugače pa ne. Pred spanjem sem mu dala še pol žličke sirupa, pa upam da ponoči ne bo prehudo.

Pa še sama sva! Kriza!

No da vidim kaj ste še vse načvekale.

Joj najprej AlenkiIST čestitke za diplomouser posted image ! Kako sem se jaz lani oddahnila ko je bilo za mano!

Bobika glede sesalca ne vem. Pri nas imamo Vorwerk, pa mi je všeč. Kakšne vodne variante meni ne potegnejo. Če mi mami ne bi šenkala tega, bi kupili nekaj čisto navadnega. Toliko da dobro posesa pa je.

Aja še podatki s posvetovalnice (Ovčka dobiš tudi na ZS da ne boš spregledalauser posted image ). V glavnem naš mali naj bi imel 11.380guser posted image  (meni se ne zdi tako težek), pa 80cm. Tukaj sem pa mislila da bo več, ker sem ga že pred enim mesecem sama namerila ravno toliko.

Glede skupnega albumčka sem za. Če se ga kateri da delat (meni neuser posted image ). Srečica pa po mojem tudi nima kaj preveč časa, glede na to, da je bolj malo tukaj gor.

Navadnega mleka še vedno ne dajemo in niti nič ne pogrešam tega da bi mu ga. Nekje po 1. letu bova počasi štartala z njim.

Nyah naš ima flašo še redno zjutraj in zvečer. Njegov zajtrk in večerja je 2 dcl mleka. Drugače je pa ne mara. Za kakšne soke, vodo, čaje mi pa itak ni. Dans mi je popil 1,5 dcl čaja, kar je REKORD! To je njegova 14-dnevna doza. Po mojem je toliko pil zaradi vročine.

Aja slikice pa zmanjšam v pogramu Microsoft Office Picture Manager. Po mojem bi ga skoraj morala imeti na računalniku.

Za srečanje po mojem velja. Če bova le imela avto. Tudi ura nama je super! Tako da se po vsej verjetnosti vidimouser posted image .

U še to! Naš mali se končnoooooo sam usede! Je v temle tednu do konca izpilil tehnikouser posted image . Pa ene 3 dni nazaj me je zjutraj prvič pričakal v posteljici na nogah. Najprej je čvekal sam s sabo, potem pa slišim uh, eh, ah, oh...user posted image . Grem gledat in mali se v stoje reži na vsa usta.

Drugače pa dela vse kar ne sme, prste si priščipne skoraj vsak drugi dan, pa nič ne pomaga. Pincetni prijem vadi na smetkah, ki so po tlehuser posted image . Seveda jih je treba še mal požvečit... - ni boljšega.

Tako grem še malo pred TV,  potem pa spat. Kdove kakšna bo noč!

< Sporočilo je popravil ajdaN -- 14.10.2006 20:49:51 >

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
14.10.2006 22:50:31   
rija
Rahelca: grem delat, ker gre ena sodelavka za dva tedna na seminar, pa ne morem druge pustiti, da dela sama cele dneve....bom krpala tam do 4 ure dnevnouser posted image

Alenkica: stolček je ok. Vsaj do sedaj, pa malega nimamo niti privezanega. Zelo dobro je, da nima tiste poličke za noge in se tako otrok nima kje opreti in zlezti iz stolčka. Smo na morju probali enkrat tistega ala prima pappa, pa se je mali v prvi sekundi postavil na nogice in nikak, da ga posedeš!

Nevaren zna biti v drugih situacijah user posted image user posted image
user posted image

Če bom šla v kratkem v Ikeo ti ga lahko prinesem in pošljem po pošti. Javi mi.

Alenka IST: čestitke!

Liju: tudi tebi!

Sesalec: pojma nimam. Mi imamo centralnega in smo prezadovoljni. Imamo vsake toliko eno vtičnico, zbirnik pa v kleti in smo ga praznili prvič po 8 mesecih. Pa še odvod slabega zraka (pršice, mikroprah) je narejen iz hiše, tak, da je fenomenalno. Priporočam vsaki, ki bo delala novogradnjo ali pa kompletno renovirala obstoječo hišo. Cenovno pa je itak kot malo boljši sesalec. Sem pa preklela tega Vorwerka pri tašči, ker se mi je zdel takoooooo zelooooooooo težek, da sem ga komaj po stopnicah zvlekla....user posted image user posted image

Navadno mleko: smo probali, pa tudi tega nočeuser posted image

Sem vedela, da bom nekaj pozabila: naredila sem nov album, s slikicami zadnjega mesca. user posted image user posted image  Geslo kot zmeraj user posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 14.10.2006 22:51:27 >

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
14.10.2006 23:23:48   
alexandy
Kje ste mamice? A ste šle vse densat?
 Jest sm šla tak cajt pred 9. meseci v porod. Pa tud je bla sobota. Ponavad sm tak cajt žurala letos sm pa rojevala.user posted image

Mleko- Lani ga samega še nism dala, ga je pa že pri 6.mesecu probala v gosti hrani. Sem ga pa dajala prvim dvema pri 6. mes. pa ni bilo nič. Tko da svetujem pol mleka pol vode. Pa če ni nič nadaljuješ brez vode. Sej itak morš probat da vidiš kaj mu paše in kaj ne. Tko kot vsako hrano.

Lana je zdej ful začela jest in tud ponoč bolj spi.
 Glede sesanja pa mi že skoz sesamo vsak dan-u bistvu ma to oči bolj čez. Ma ful rad čisto. Tko da tud rad pospravlja. Hvala boguuser posted image . Jest mam pa vse drug čez-otroke, kuhno,cunje,...
In si je pred kratkim tud sam nabavu nov sesalec-vodni. Jest ne vem kakšen je ampak moj ga ni skritiziral.

No pa lahko noč.user posted image
aja še to-
A mate že vse menstro tiste k dojite? JAz ji mam od maja in to ful močno in neredno.

ČAW

< Sporočilo je popravil alexandy -- 14.10.2006 23:27:46 >

15.1.2006-TRETJI NAJLEPŠI DAN V MOJEM ŽIVLJENJU

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
15.10.2006 9:38:14   
XXYY
Dober dan!

Kako ste?

Mi smo še kar vredu.

AlenkiIST in Liju čestitke za opravljeno diplomo oz. izpit user posted image  .

Tinana vse naj naj za rojstni dan in sorry za zamudo user posted image  .

Pa vsi mesečniki, ki ste praznovali, vse naj naj za 9 mescev user posted image  user posted image  user posted image .

Včeraj sve bile z Laro na neki poroki, do pol 9 zvečer. Je bila zelo pridna in skos se je plazila po tleh. Tak, da sve od utrujenosti šle obe kmalu domov.

MLEKO: jaz naši dam občasno še adaptiranega, ponavadni pa kar navadnega. Sam kaj ko nobenega ne mara prav veliko. Še vedno ga spije samo 110ml čez cel dan. Ma vsaj da je kakšen jogurt ali druge mlečne izdelke.

PONOČI se zdaj kar nekaj časa začela zbujat. Pa sploh noče in noče sama zaspat nazaj. Ko jo pa vzemem v naročje, pa takoj zaspi user posted image  . Tak, da bo trema kaj drugega pogruntat, kako in kaj zaspat. Pa že tako ali tako podnevi spi samo 2x po 30 minut.
Koliko vaši user posted image  spijo čez dan?

Komaj čakam na četrtek, da se spoznamo in ponovno srečamo. Upam, da vas pride v večjem številu.
Udeležba je pa naslednja:
KatjaD = MATIC user posted image  
Lonja = AJDA user posted image
AlenkaIST = SARA user posted image
Tašonka = ŠPELA user posted image
JanjaE = LARA user posted image
Rahelca = SARA user posted image
Alexsandy = LANA user posted image
Nannn = ELA user posted image
AjdaN = LOVRO user posted image
Ovčka = LARA user posted image

To je nekak seznam, ki naj bi prišli v Kolosej, če ne bo kaj vmes prišlo. Verjetno sem katero mamico in njenega sončka spustila. Pa naj pove.

No, sedaj pa moram letet Laro previti.

Se slišimo.

(odgovor članu alexandy)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
15.10.2006 11:39:56   
puri
KatjaD, ......no, samo, da je ratalouser posted image Matic je res luškanuser posted image

AjdaN,....Lovro je pa res velik (80CM)user posted image

Glede srečanja, bom pa jaz še videla, kako bo.

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
15.10.2006 11:42:52   
Anonimen
TINKARA IN LANA VSE NAJ NAJ ZA 9 MESECEV

Mi smo pa ponoči imeli žurko kar 4 ure skupaj. Je že lep čas nismo imeli.

No, gremo sedaj lepo na kosilo.

papa

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3639
15.10.2006 12:37:26   
LE&TA
Nemsis, hvala za čestitke.

Lana, user posted image  od Tinkare.

9 mescev nazaj v tem času, na nedeljo sm bla v porodni in čakala da me pridejo rešit, je blo že pri koncu. Ful zanimivo k pomisliš za nazaj.
Alexandy, sve ble obe v pričakovanju. Čestitke tud tebi!!user posted image

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
15.10.2006 18:26:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Hej Tašonka,

si v službiuser posted image

Sem šele zdajle videla. Ne ne, nisem bila v službi. Saj sem imela vikend frej, sem si zrihtala, ker naj bi prišli na obisk. Pri nas bolj pozno hodimo spat, zato sem bila tako pozno gor.

Bobika, o vodnih sesalcih nimam pojma, slišala sem samo, da so baje res zoprni za čistit, da ogromno časa vzamejo. Mi imamo kar Electroluxovega na vrečke, tistega ki ful dobro filtrira. Glede menstruacije pa - meni je tudi na začetku po porodu lilo, kot bi me kdo zaklal, zdaj po nekaj ciklusih se mi je uredilo, čeprav imam še vseeno občutno močnejše menstruacije.

Rahelca, Tinkamiška je brez računalnika. Crknil ji je in ga ne znajo popravit. Smo se v četrtek dobili in je povedala, da na servisu nimajo pojma, kaj je narobe z njim, tako da se bo javila pač, ko dobi računalnik. Vas pa vse lepo pozdravlja.

Alenkica, nabavi si tisto varovalo za vrata, da si ne bo res preščipnil prstkov. Taka pena se dobi, ki jo namontiraš gor, da se jih ne da čisto zapret.

Katja, kako čudovit je Matic na prvi fotki! Ga redko vidim nasmejanega, drugače je tako resen fantek. Super, da ti jih je uspelo napopat. Jaz sem že pozabila, da so punce enkrat že imele probleme z limanjem fotk in da je puri pogruntala, v čem je problem.

LANA IN TINKARA, ČESTITKE ZA 9 MESECEV!user posted image user posted image

Mi smo pa včeraj prvič stikali v trgovini Marks & Spencer. Na splošno imajo kar drago za naše user posted image , sem pa našla, da imajo pakete po 7 bodijev (ful lepi!) za 7 jurjev in pakete 3 pižam po 6 jurjev. Če katero zanima.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3641
15.10.2006 18:47:08   
rija
Tašonka: saj se mi je zdelo, da ne moreš biti v službi, samo ura pa je že bila takauser posted image
Bodiji: ja mene zanimajo. Če so vsaj podobne kvalitete, kot so bili mothercare.

Sem kupila prejšnjič one v mullerju, pa vam povem, da še 100 tolarjev niso vredniuser posted image  Ne moti me toliko tisti izrez ampak material je za en drek!

Jaz sem zdaj čisto fertig: sem imela obiske od 4 naprej. In ko pridejo, pridejo pa res čisto vsi naenkratuser posted image  Resno razmišljam, da povečamo parkirišče.user posted image Tak, da zdaj ugotavljam, da se z nobenim nisem čisto nič pogovorila. Še dobro, da so Tila pazili, da sem vsaj lahko postregla. Ati pa se je itak prišel domov samo preoblečt....pa naprej v službo.....user posted image user posted image  Še dobro, da je babi malo pri nas in animira malegauser posted image

Če boste še kaj čvekale, se beremo, ko mali mrkneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
15.10.2006 19:20:37   
alexandy
TINKARA- TUDI TEBI VSE ČESTITKE ŽELI LANA

user posted image !

Hvala vsem za čestitke pravi Lana!

15.1.2006-TRETJI NAJLEPŠI DAN V MOJEM ŽIVLJENJU

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
15.10.2006 20:15:08   
ajdaN
Čeeeeeeeeer!

Najprej VSE NAJBOLJŠE Tinkari in Lani!

Upam, da bo noč kaj boljša kot včerajuser posted image . Do enajstih je spal brez problema, potem sem ga zbudila, da sem mu zmerila vročino (skoraj 39). Sirupa mu nisem hotela spet dajat, ker je bilo komaj 4h od zadnje doze. Pa seveda potem ni mogel zaspat nazaj in sem po pol urce obupala in ga vzela k sebi. Je spal takooooooo nemirno, pa vsakih 10 minutk se je ves zrukal - tisto ko včasih že skoraj zaspiš, potem pa na vso moč trzneš! In seveda jok jok jok. Nekako sva pregurala do dveh, ko je bil mali že topel kot radiator. Vročina skoraj 39,5user posted image ! Sem mu dala svečko, pa malo čaja in ga nesla v njegovo posteljo. Potem sem pa do petih letala sem in tja, ko je končnoooo zaspal.

Zbudil se je pa malo pred deveto. Oz. so naju zbudili, ker se določeni osebki v spodnjem štuku obnašajo kot da so sami v bajti in je treba z vso silo loputat z vrati in se na ves glas pogovarjat na hodniku, da ja vse odmevauser posted image  user posted image  user posted image . Da slučajno ne bi kdo ob 9 še spal! Matr sem bila jezna.

No čez dan je bil pa v redu - je imel med 37 in 37,5 vročine, jedel je normalno, igral se je, tako da mu nisem dajala sirupa in svečk. Bomo videli kako bo ponoči. Preden je zaspal je 10 minut tulil, potem sem pa mogla še 10 minut stat zraven postelje in ga gledat preden se je gospod odločil da bo zaspal. Sevede je vsakih par sekund odprl oči in preveril, če sem še zraven.

Tako da sva dans cel dan čepela notriuser posted image  zunaj pa taaaaaak sonček! Upam, da bo jutri že zdrav, da šibneva malo ven.

Sem mislila da je staknil 6. bolezen, pa očitno ni to-to, ker je imel danes minimalno vročine.

Rija Marks&Spencer ima (za moje pojme) enake bodije in pižamice ipd. kot Mothercare. Tudi material je enak - tak debelejši. Je pa malenkost dražje, pa nimajo jih zmeraj. Za Müllerjeve sem ti pa rekla da so pofl, pa ne poslušašuser posted image

Drugače pa - Vorwerk težekuser posted image ?! A misliva isto zadevo, ker naš tehta ravno toliko kot en navaden sesalec. Verjamem, pa da se ti zdi vsak težak, če imaš centralnega, kjer samo knof obrnešuser posted image .

Ovčka naš gospod čez dan spi kakor se zmisli. Nekje od 1,5h pa do 4h (to samo izjemoma). Večinoma pa nekje okrog 2,5h. Ga pa nekako poskušam dajat spat samo 1x dnevno pa ne gre. Prvo rundo gre samo izjemoma po 11. In potem je do večera predolga če ne gre še 1x. Sicer v drugo vpije kot zmaj, ampak ko zaspi pa spi vsaj 1h.

No tako grem še mal prečekirat okrog po forumih, potem pa počakat dragija, pa spečt kostanj! Mljask! Mirno noč vsem skupaj.

(odgovor članu alexandy)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
15.10.2006 20:19:17   
renan
dober vecer!

nas mali je koncno zaspal, da si z atijem lahko malo oddahneva. danes je bil naporen kot user posted image . plazil je sto na uro, se postavljal na noge, padal, delal tisto kar naj nebi: npr. igral se s kosem za smeti....imajo vasi tudi kaj modric? nas izgleda kot da ga zlorabljava, pa ga res ful paziva...tecen in nemiren je bil verjetno zato, ker ga 5.zob muci...

varovala: imamo ze druge scitnike za vogale in so vsi za v kos. mali jih odlepi brez problema in jih lepo zveci...

alexandy: sem danes prebrala mozu tvoj post o ciscenju, pa je bil ful jezen name. si lahko mislis zakaj...user posted image

ovcka: vladimir spi cez dan 2x 1-2 uri..

ajdan: sta vidva ful visoka, ker je user posted image tako velik?

lp, renan

< Sporočilo je popravil renan -- 15.10.2006 20:24:46 >

(odgovor članu alexandy)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
15.10.2006 20:21:02   
rija
AjdaN: ok, te bom poslušala-naslednjičuser posted image
Vorwerk je tisti temno zelen?

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
15.10.2006 20:26:47   
ajdaN
No še par slikic pripopam!

Ja Rija Vorwerk je temno zelen in bež. Drugič pa le poslušaj user posted image

Gremo v hribeeeeee!
user posted image

Zabavam se v pralnem stroju - tukaj ne morem delati škode.
user posted image

Hmmmmmm! Le kaj ima mami tu notri, da ne smem odpirat?!
user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
15.10.2006 20:37:38   
rija
Če je tak, te pa je vseeno težek ko user posted image

Veš kaj, tebe pa je treba na CSD prijavit, kaj delaš s tem bogim otrokom......te pa se čudite, da bodo klastrofobični user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
15.10.2006 20:49:26   
ajdaN
Veš kaj, tebe pa je treba na CSD prijavit, kaj delaš s tem bogim otrokom......te pa se čudite, da bodo klastrofobični

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Ti bi ga ponoči še kam drugam dala samo da bi spal user posted image  user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
15.10.2006 20:58:34   
Anonimen
Rija, meni se zdijo ti bodiji in pižamice po materialu genau ko od Mothercare, tako da pomoje so kar kvaliteni.

AjdaN, eno user posted image  Lovrotu, da se hitro pozdravi! Super slikce si napopala!user posted image

Ovčka, Špela spi čez dan običajno dvakrat, in sicer prvič cca. 1,5 ure, drugič pa cca.45 minut. Ni vedno tako, ampak največkrat pa.

Uf, jaz sem imela pa zdajle zvečer kar naporno. Sami smo doma, je moral oči popoldne v službo in pride šele okoli 23h, ampak user posted image user posted image  ven pelat je še nekak šlo, tamala mi je pa že pred sprehodom in po njem (zunaj je bila k sreči pridna) tak cirkus zganjala. Jokala, da ne vem, kdaj je tako jokala. Sem mislila,da bo kar dihat nehala, tako se je drla, sploh je nisem mogla pomirit, pa čim sem jo pomirila, je bil spet cel cirkus, ko sem jo odložila, da sem lahko pripravila večerjo, pa potem banjo, pa potem flaško... jok, jok, jok! Večerjo je še pojedla, pa v banji je bilo tudi nekaj časa ok, potem je spet začela tulit, pol pa kar naprej, da je še bruhnila od sile, sem jo še preoblačila v drugo pižamo, flaške ni hotla spit, čeprav brez nje ne zna zaspat, je samo malo čaja popila in mi je potem, ko sem jo ujčkala, le mrknila v naročju. Zdaj upam, da bo spala. Ne vem, a je res bila tako crknjena, ali jo zobje dajejo.user posted image Vroča ni nič, tako da nisem niti merila vročine.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Naj otroci poleti hodijo bosi?
Bosa hoja ima številne koristi za otrokov razvoj – krepi mišice stopal, ravnotežje in senzoriko. A kaj pa klopi, črepinj...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?