Nyah*
|
Cestitke vsem novim 10. mesecnikom ! Alenka IST bravo bravo bravo punca, tako se dela. In kaksen je zdaj tvoj uradni naziv? Pohvali se nooooo ... Pa cimprej dobi sluzbo, drzim pesti. Navadno mleko, jaz ga dajem ze kakih 2 tedna v kasice (cokolino, keksolino, ..), prej sem ga dajala, ko sem ji kuhala spinaco pa pire ipd. Mi je pediater rekel, da , ki je bil prej na adaptiranem mleku, lahko pred enim letom zacne s pravim mlekom, ker je bilo to itak tudi ze v adaptiranem. Reakcij nimamo nobenih (trkam), je pa bolj nasitno, vem, da se bolje naje. Uporabljamo le 3,5 alpsko mleko, ki ga obvezno prekuham. Strizenje nohtov postaja vedno bolj podobno grozljivki . Jaz strizem, ocka drzi , noro da je kaj. Pa tako ji hitro rastejo, da jih je treba na 5 dni strici. Koliko vasih se redno pije flasko? Nasa na ja zaspi le ob flaski, mleka ali soka, kakor kdaj, ali pa seveda v vozku in v avtu. A flasko ima res zelo rada, ne vem, ali bi jo morala ze odvajati od nje. Poje veliko vec kot na zlico . Ovnica , za boljse spanje. Tudi mi smo to noc spali tako kot vi, le pila je trikrat in mir. Je prav pasalo ane? Slikice: povejte mi, na koliko jih zmanjsate, da gredo v RR album? Pri meni so vedno prevelike, pa bi tudi jaz kako sem pripopala. Srecanje: nama je prezgodaj, pa se to ne vem, ce bova avto imeli, ker mozek zjutraj dela . Ce bi nama uspelo, se pridruziva rade volje, a tezko verjamem, ker sele okoli 9ih jeva, pa do LJ imava 1 uro voznje, bi kar precej zamudili. Liju, veliko srece pri izpitu, potem pa le hitro po svojega pojdi! To je to, grem malo na tla se igrat . Uzivajte, midve greva potem na soncka, po kosilu, jupiiiii.........
< Sporočilo je popravil Nyah -- 13.10.2006 13:51:42 >
|