|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  222 223 [224] 225 226   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
8.3.2007 15:28:16   
pocka
user posted image    user posted image    Majcika, Ksenjica78 in Lejči čestitke za vaše sončke!!!user posted image    user posted image


No, pa so začele pupe prihajat na svet. Mogoče bo pa nam tudi uspelo te dni!?user posted image


_____________________________

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5576
   RE: Marčevke
8.3.2007 15:42:22   
dskubin
Lejči, čestitke za princesko!

Midva z razgrajačem sva nazaj s kosila, sva šla mal očka ukrast, da se nama je pridružil - vsaj tolk, da sva ga vidla, ker s tem sestankovanjem sploh ne zgleda, da bo danes fertik. Tako da sva spet sama, mamica pa mora še po nakupih (sadje in zelenjava gre v ogromnih količinah zaradi moje diete), pa se mi ga ne da vlečt s sabo. Ker zdej je pa res že kar težko njega in špežo vlečt s sabo v trgovino, pa v avto. Sej nekako že gre, ampak se bojjim, da bom en dan kar na parkir placu rodila user posted image . Upam, da bo zaspal, pa bom špijuna (op. p. prenosni baby monitor) nesla tašči. Če pa ne bo nič iz maminih planov, bo pa mogla nona 2 čuvat (danes ima tudi nečakinjo) - se bojo že nekako zaposlili tiste pol urce.

O pocka, revčka, ti pa še kar v čakalnici. Sej enkrat te dni pa bo. Si ne predstavljam, kako je čez rok, ti kar odstopim sedež, ki sem ga rezervirala na letalu. Sicer nisem še na vrsti, mogoče ti odstopi kakšna še en let prej, če se ji ne glih mudi user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 8.3.2007 15:44:27 >

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5577
   RE: Marčevke
8.3.2007 15:56:29   
slumpo
Ojla čveke

Sam dopoldan me ni bilo pa rabim skor dopust da vas ujamem...

Ksenjica78, čestitke za sinka Samota!user posted image
Majcika, čestitke za hčerkico Tijo!user posted image
 
Pri nas se je pa danes neki zgodilo....do sedaj sem brcike čutila na desni strani....od danes ponoči naprej pa jih čutim na levi strani...vprašanje je ali se je naš pikec obrnu le okrog svoje osi ali mi je pripravil presenečenje za 8 marec in se obrnu na glavco (kaj bi dala za tako darilo)
 
Ja midva z mojim sva sedaj skupaj doma in oba napol polomljena. Se pa cartava in FUTRAVA...ojojojojj.
SEdaj sem malček pokukala sem gor nato pa spet šiban na lušen.
Ejla mene že tudi prjemle da bi šla v Rim pa tudi če s privat letom samo želim si pestvat nasega lumpka ker ko berem nase nove mamice mi delajo take skomine da je kar mokro pod mano.
 
Jaz bi tudi....no sej bom počakala na vrsto...

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 5578
   RE: Marčevke
8.3.2007 16:15:42   
pocka
dskubin - jaz pa še vedno čakam in čaaakaam.... Upam, da bo res enkrat te dni, tudi danes bi bilo kar v redu user posted image !Je tako vreme, da drugega dela itak nimam, tako, da bi lahko šla rodit. Hvala za sedež na letalu, mogoče pa ga bom rabila.user posted image user posted image Uživaj v nakupovanju.

Danes mi kar pridno otrdeva trebuh, ampak sploh ne jemljem več resno tega otrdevanja...to je že prav brezveze, mi 2 uri otrdeva na 20 minut, pol pa neha..uffa. Dokler me ne začne konkretno zvijat se sploh ne bom več pustila motit.

slumpo - držim pesti, da se je vaš user posted image obrnil.

No, pa grem naprej napadat hladilnik (samo jem še od dolgčasa, se bom zredila kot user posted image zdaj na koncu ) in delat nič koristnega.

LP, Pocka



_____________________________

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner



(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 5579
   RE: Marčevke
8.3.2007 16:24:12   
Dajadada
Lejči, čestitke za tvojo princeskouser posted image user posted image user posted image
 
Slumpo, držim pesti, da se je pikec zares zasukal. Uživajta z možekom!!!
 
Uf, kakšen dan, ne počnem drugega kot visim na internetu, gledam TV in papcam. Vmes mi je še uspelo dati perilo prat. Prebrala sem že čisto vse o dojenju ...
Pogrešam možeka, ki pride šele pozno zvečer. Še pikec je nenavadno miren danes. Sem čisto brez volje ... tako si že želim stisniti k sebi svoje detece.
 
 
 

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 5580
   RE: Marčevke
8.3.2007 16:26:00   
Anonimen
Ocitno vse bolj ali manj cakamo samo se na porod. Tudi meni dnevi pcoasi minevajo in pocasi praznim hladilnik user posted image , pa tako lepo mi je slo celo nosecnost s kilogrami... se nisem prevec zredila.

MoonEve - Hvala za linke. Sem pregeldala linke, ki si jih poslala in mi je malo bolj jasno, kaj se bo odgajalo jutri, ce se bomo odlocili.

Sem pa vmes zasledila tudi infomracijo, da 'umirjanje' otroka pred porodom, ne pomeni, da se ne premika vec, ampak da se zmanjsa njegova intenzivnost.

Upam, da vsem mine porod brez tezav in da se bomo kmalu crkljali z nasimi struckami.

(odgovor članu pocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5581
   RE: Marčevke
8.3.2007 16:41:53   
blanči
Pozdravljene!

user posted image Najprej vsem mamicam iskrene čestitke za vaše sončke user posted image user posted image user posted image !

Včeraj sem prišla po 9 dneh iz bolnice. Imam tako imenovano preeklampsijo, kar pomeni zvišan pritisk in beljakovine v urinu. Pritisk se je kolikor toliko znižal imam pa še beljakovine v urinu. Zjutraj sem morala iti v bolnico na kontrolo pritiska in urina in jutri spet potem pa bomo videli kaj bodo rekli. V bolnici je bil živi dolgčas, postle da znoriš vse te začne boleti vse škriplje oz. obup. Vsak dan sem imela vsaki dve uri kontrolo pritiska, zjutraj lulanje v lonček, 2x na dan CTG in vsak drugi dan UZ. UZ je pokazal da je z user posted image vse ok, plodovnice je še dovolj, dinamika ok, teža približno 3200g in zakorakali smo že v 38T. Komaj čakam, da grem rodit, ker zdaj pa moram veliko počivat in komaj se še vlečem po stanovanju sem in tja ker me že vse boli.

Danes sem tudi govorila z M a j c i k o in vas vse lepo pozdravlja, jutri pa grem k njej na obisk ko bom že v bolnici in vam javim kako in kaj.

Toliko novih strani ste napisale kar sem bila v bolnici, da sploh ne vem kdaj vas bom prebrala.

Toliko za zdaj se slišimo!

LP iz deževnega Celja.




_____________________________

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 5582
   RE: Marčevke
8.3.2007 17:03:51   
tejčica
user posted image user posted image user posted image Lejci, čestitke za malo princesko!user posted image user posted image user posted image
 

Ženske, ne paničarit glede amnioskopije! Saj ta pregled ni tako grozen. Res ni prijeten, ampak saj že navaden ginekološki pregled ni. Brez skrbi da je za preživet, jaz sem. Tile pripomočki pa itak da zgledajo grozni, tako kot vsi. Pa ta krvavitev ki se pojavi po pregledu, tudi ni nič nevarna za otročka.
Ela80, imaš pa res pridno princesko!user posted image  Komaj čakam slikice.

Soncek008, pa ti imaš doma že celo varuško!user posted image  Najbrž komaj čaka starejša pupa na naraščaj. Se je pa tudi moj svak rodil z buško na glavi. Je z glavo nekam tako pritiskal.

Slumpo, držim pesti da ti je dete pripravilo presenečenje in je bil to res obrat.user posted image

Blanči, končno doma! Samo da je z user posted image  vse ok.

Sedaj grem pa nazaj lenarit, kolikor mi bo Taja pač dovolila. Moj je šel namreč nazaj v službo kjer v miru piše diplomo.

Pa upam da bo spet kakšna nova mamica ko pridem spet gor.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5583
   RE: Marčevke
8.3.2007 17:12:50   
tinaaja
Sem pa vmes zasledila tudi infomracijo, da 'umirjanje' otroka pred porodom, ne pomeni, da se ne premika vec, ampak da se zmanjsa njegova intenzivnost.


Pol bi jaz morala ze rodit user posted image Kot sem napisala, so se gibi spremenili, morda tocno tko za opisat manj intenzivni, kwa pa vem. No danes imamo spet rocking baby user posted image Tok o tem...

Lejci, cestitke user posted image user posted image

Dajadada, poznana brezvoljnost tudi tukaj.. sem zdaj mal bolje, k je moj doma... (pa lahko njemu tezim heheh)

Moram it z neta, je tast prisel mizo dvignit v visino previjalke in sem moram umaknit.. do zvecer

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5584
   RE: Marčevke
8.3.2007 17:27:31   
Ela80
Evo punce,
sem dodala dve fotki.
Lepo cortajte user posted image ali pa svoje user posted image .

lp

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5585
   RE: Marčevke
8.3.2007 17:30:27   
tejčica
Jooooj kakšen user posted image je mala!

(odgovor članu Ela80)
Neposredna povezava do sporočila: 5586
   RE: Marčevke
8.3.2007 17:31:36   
draja
user posted image user posted image  LEJCI CESTITKE ZA HČERKICO user posted image user posted image
 
No, vsaj ena k se je držala rezervacije. A ste zdaj videle punce - če se ne bi slabega vremena ustrašile, bi zdaj že cartale user posted image user posted image .
 
Tinaaja zate bomo imeli v stalni pripravljenosti en helikopter, če se slučajno odločiš, da raje ne bi v soboto rodila. Tko pridno skrbiš za tale seznam mamic, da si zaslužiš poseben tretman.
 
Slumpo držim pesti, da se je mali obrnil kot je treba. kdaj pa imaš pregled, da izveš kako je obrnjen?
 
Dajadada meni se tudi niiiiiič ne da danes. Sva imela zjutraj z mojim razne opravke in me je ta vožnja in gužva po dežju čist zmatrala. Se samo še prekladam od računalnika pred TV in obratno.
 
Blanči dobrodošla nazaj. Pa upam, da se ti stanje s pritiskom in beljakovinami v urinu ne poslabša, ker ta preeklampsija je pa resna stvar. Držim pesti, pa javljaj se nam, da bomo vedele, da si OK. Pa Majciko jutri zeeeeeelo lepo pozdravi!!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5587
   RE: Marčevke
8.3.2007 18:00:41   
Dajadada
Ela80, kakšen sladek, cortkan cukrček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5588
   RE: Marčevke
8.3.2007 19:47:25   
soncek78
Hello user posted image  in mamice!

user posted image user posted image user posted image Najprej naj vam zaželim prelep 8.marec , čeprav je že pri koncu. Upam, da ste lepo praznovale. Rožice so najverjetneje kar padale...user posted image user posted image user posted image

Dolgolaska - ni še prišlo do spremeb... samo lažni popadki... zgleda da bomo še mogli počakat.
Tinaaaja tudi moja mala user posted image  se je malo umirila. Le preteguje se občasno ali pa se mi postavi v kakšen nemogoč položaj... user posted image user posted image user posted image

Sibil vesela sem, da že okrevaš in, da se cartaš s tvojimi fanti.

Ksenjica78 user posted image user posted image user posted image za sineka Samota

Majcicka user posted image user posted image user posted image  za hčerkico Tijo
 


_____________________________

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D


(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5589
   RE: Marčevke
8.3.2007 19:59:58   
tinaaja
Slumpo, drzim pesti, da je bila ornk salta danes ponoci user posted image Kako je kaj tvoj mozek?

Soncek78, pri meni se danes pojavljajo bule in bulice po celem busiju po desni strani..  Je prav pestro.. No zdaj se je malo skulirala, se mi zdi, da bi ona sicer prisla ven, ampak da na napacnem koncu poskusa user posted image

Draja, jaaa helikopter se bolje user posted image   Ceprav me je strah, da bomo sli na kaksen zadnji marcevski čarter user posted image   No ja, pravijo, da se lahko stvari v pol ure spremenijo, tko da upanje ostaja user posted image

No mi imamo zdaj mizo dvignjeno na visino previjalne user posted image Sem bila dogovorjena za previjalno, pa se bo mal zavleklo in se mi zdi brez veze ful denarja dajat, ce jo lahko kasneje dobim zastonj ali pa za simbolicno ceno. Pa se v bistvu mi bolj sede tko kot je zdaj, da je miza, ker imam se studijske zadeve tukaj, miza je pa velika in kotna in idealna za previjanje user posted image
Ekola, ura je 8, morda pa je kaj dobrega na TV...

Blanci, lepo pozdravi Majciko, pa da se cim prej spoznas s svojo bebico ti zelim user posted image



< Sporočilo je popravil tinaaja -- 8.3.2007 20:07:36 >

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 5590
   RE: Marčevke
8.3.2007 20:02:30   
tinaaja

user posted image
 Štorklja je marčevkam prinesla
 
user posted image 23.01. NMJ : Živa, 1010g, 38 cm in Neža, 2030g in 45 cm (pdp: 15.3.)
user posted image  09.02. Urla : Katja, 2610g, 48 cm (pdp: 1.3.)
user posted image  11.02. Majita : Ana, 2630g, 48cm (pdp: 12.3.)
user posted image    13.2. Sandra-10 : Patrik, 2200g, 45cm (pdp: 10.3.)
user posted image    21.02. *sonchek* : Anej, 2800g, 50cm (pdp: 12.3.)
user posted image   21.02. Magor : Mija, 3230g, 49cm (pdp: 7.3.)
user posted image    21.02. Zora : ?, 3270 g,  53 cm (pdp: 1.3.) 
user posted image   23.02. Force : Živa, 2840 g, 50 cm (pdp: 5.3.)
user posted image    24.02. Barči78 : Žan, 3780g, 51cm (pdp: 8.3.)
user posted image    25.02. malička : Sanja, 2350 g, 46 cm (pdp: 18.3.)
user posted image   26.02. Ela 80 : Ela, 2850 g, 50 cm (pdp: 8.3.)
user posted image    27.02. Thaiss : Matia, 3070g, 51cm (pdp: 7.3.)
user posted image    27.02. K_a_t_i : Žiga, 3320 g,  51 cm (pdp: 10.3.)
user posted image    28.02. Tekica : Klemen, 3200 g, 51 cm (pdp: 15.3.)
user posted image    28.02. Sibil : Lukas, 3610 g,  54 cm (pdp: 9.3.)
user posted image    28.02. Kr_enamami : Maks, 3800 g,  52 cm (pdp: 15.3.)
user posted image    02.03. TeDyBear : Jurij, 2680 g,  52 cm (pdp: 23.3.)
user posted image    03.03. Ksenjica78: Samo , ?g,  ?cm (pdp: 17.3.)
user posted image   04.03. freya : ?, ? g, ? cm (pdp: 2.3.)
user posted image    05.03. Klavdyk: ? , ?g,  ?cm (pdp: 12.3.)
user posted image    05.03. Sezam : Žiga, 3590 g,  53 cm (pdp: 3.3.)
user posted image    06.03. simonka: Jaka, 4165g,  53 cm (pdp: 7.3.) 
user posted image   07.03. m a j c i k a : Tija, 3280 g, 49 cm (pdp: 18.3.)
user posted image   08.03. Lejci : ?, 2660 g, 49 cm (pdp: 6.3.)
 


user posted image  user posted image user posted image  

STATISTIKA:

11 user posted image     in     14 user posted image

Katera je naslednja?


(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5591
   RE: Marčevke
8.3.2007 20:13:52   
soncek78
user posted image Hello, spet sem tuki jaz... nekaj je poskočilouser posted image

Ela80 kakšno lepo punčko imate. Tako lepo se smejčka.

Lejči user posted image user posted image user posted image  čestitke za princesko.
 
Dekleta lepo se imejte in cartajte se. user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D


(odgovor članu Ela80)
Neposredna povezava do sporočila: 5592
   RE: Marčevke
8.3.2007 20:47:05   
slumpo
oj

sedaj pa ne vem nič več kar se tiče obratov in salt nasega pikca....nic se bom jaz kar sprijaznila z dejstvom da bo na ritki pocaku ce pa mi povejo kaj drugega pa toliko bolje....čakala in ugotavljala glede na njegove brce kje se nahajajo pa ne bom več ker je to men že mal mim....ejla prisežem da sem ga danes koraj cel dan čutila na levi strani kako je potiskal svoje okončince ven sedaj grem pa gledat tista trenja ki so me čist razjezila ga pa spet čutim na desni strani....
lahko da se je pa odloču moj sineg da bo v življenju umetnik (beri...plesalec baletnik), pa že sedaj vadi.
mojega vse boli ampak vseeno najde moč za se pestvat. tako da kljub dežju lep 8. marec sej sva čisto vsako sekunda skupaj...

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 5593
   RE: Marčevke
8.3.2007 20:56:12   
Anonimen
Danes, 8.3. je Nifra povila Samota, 43 cm, 1774g.

Rok je imela 1.5., a se je Samotu mudilo.:)

(odgovor članu pocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5594
   RE: Marčevke
8.3.2007 21:13:41   
amy26
Čestitke Nifra za sinčkauser posted image user posted image user posted image  pa Lejci za hčerkicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5595
   RE: Marčevke
8.3.2007 21:15:53   
Žabika
Ravnokar sem dobila naslednji sms:

Danes ob 12:04 naju je razveselila ŠPELA. Mala princeska je bila ob rojstvu težka 3300g in je merila 51cm. LP in srečno vsem ostalim na čakalni listi! Encijan

Encijan iskrene čestitke za princesko!
user posted image user posted image user posted image


Čestitke tudi Lejči za njeno princesko!

Lp,
Ž.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5596
   RE: Marčevke
8.3.2007 21:18:09   
Žabika
Čakajoče smo še:


user posted image 1.3. SPOKY
user posted image 2.3. Slonči
user posted image 2.3. blue sky
user posted image 3.3. Lana 22 (24) – PO user posted image
user posted image 3.3. Bibi (26) – CE user posted image
user posted image 3.3. pocka user posted image
user posted image 3.3. erna14 (27) – LJ user posted image
user posted image 6.3. Vanji - PO
user posted image 7.3. LULU3
user posted image 7.3. alfa75
user posted image 8.3. brundi
user posted image 8.3. urskas (31) – LJ user posted image
user posted image 8.3. Karina (32) – MB
user posted image 9.3. Dajadada (28) – LJ user posted image
user posted image 9.3. Meaa
user posted image 10.3. darchy
user posted image 10.3. tejčica (29) user posted image
user posted image 10.3. valhativa user posted image
user posted image 11.3. PikaPoka12
user posted image 12.3. patricija12 user posted image
user posted image 12.3. Žabika (31) - LJ user posted image
user posted image 14.3. MoonEve (26) – PO user posted image
user posted image 14.3. VMS – LJ
user posted image 15.3. jjasna (24) - LJ user posted image
user posted image 15.3. marjetka (24) - LJ
user posted image 15.3. Gio
user posted image 17.3. tinaaja (28) – LJ user posted image
user posted image 18.3. brinaa
user posted image 18.3. leya - LJ
user posted image 18.3. miri
user posted image 18.3. Taya85 (21) user posted image
user posted image 18.3. Snorklja (30) – SG
user posted image 18.3. skačica - CE user posted image
user posted image 19.3. dskubin - IZ
user posted image 19.3. blanči (30) – CE user posted image
user posted image 20.3. dolgolaska (27) - LJ user posted image
user posted image 20.3. cv105 (27) – PO user posted image
user posted image 20.3. lulu155
user posted image 21.3. LI (29) - MS
user posted image 21.3. Naomi (30) – LJ user posted image
user posted image 22.3. Pegica* (30)
user posted image 23.3. A-N-J-A (30) – LJ user posted image
user posted image 23.3. kresnička – LJ user posted image
user posted image 23.3. soncek78 – IZ user posted image
user posted image 23.3. bincika – CE
user posted image 24.3. turistka (28)
user posted image 24.3. LeINA (26) – MB user posted image
user posted image 24.3. soncek008
user posted image 25.3. VRTNICA30 – LJ
user posted image 25.3. Cinca79 – LJ user posted image
user posted image 25.3. Pikca - LJ user posted image
user posted image 25.3. babri (30) – BREŽICE
user posted image 25.3. LP (25) – CE user posted image
user posted image 26.3. slumpo (27) – PO user posted image
user posted image 26.3. amy26 (27) – LJ
user posted image 26.3. maab
user posted image 27.3. draja (27) – PO user posted image
user posted image 28.3. anna2007 (35) - GO
user posted image 31.3. Katja 80 - CE
user posted image 9.4. Boni3 user posted image
user posted image --.3. Neda





(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5597
   RE: Marčevke
8.3.2007 21:18:40   
slumpo
opa opa....puncke so brzinsko zacele loviti nase fantke ...

čestitke obema mamicama za sončke



(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5598
   RE: Marčevke
8.3.2007 21:19:13   
A-N-J-A
Dobila sporočilo od Encijan:

Danes ob 12:04naju je razveselila Špela.Mala princeska je bila ob rojstvu težka 3300g in je merila 51 cm.LP in srečno vsem preostalim na čakalni listi.Encijan


Bravo mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image !Pa mamo še enouser posted image !

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5599
   RE: Marčevke
8.3.2007 21:19:47   
amy26
Čestitke Encijan še tukaj za malo princesko  user posted image user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  222 223 [224] 225 226   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  222 223 [224] 225 226   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?