|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  221 222 [223] 224 225   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
8.3.2007 10:53:21   
dskubin
Joj, Barči78, to je pa hudo. Pa sej bo prišla k sebi, boš vidla. Najbrž je to čisto naravna reakcija. Pa kolk se lahko tej mulčki v teh bogih 4ih dneh tolk navežejo na drugo osebo, to je prav neverjetno. Verjetno je tudi z mlekom bolj slabo, k se še zanjo sekiraš - dej kako malo pivo ruknit, da se sprostiš in odrineš skrbi, pa bo. Baje pomaga, da si bolj sproščen. Ma pa tvoja Neja RD na najlepši dan v letu ;)

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 5551
   RE: Marčevke
8.3.2007 10:57:32   
skačica
ooooo,babri,tebi se pa bliža. Verjamem,da si že neučakana. Jaz imam pa danes še 10 dni do PDP. Sej bo hitro okrog.

Mojuser posted image  je prišel iz trgovine s svežimi žemljicami in krofom in sva se fino najedla,zdaj pa je že šel v službo denarce služituser posted image . Mi je pa prinesel eno tako lepo palmico v lončku za praznikuser posted image . Ja,res je cuker.
Bom dala še kako slikico v album od najine poroke.

Naša tašča pa spodaj dela lazanjo vsa navdušena in  je prepričana da bo fuuuuuul dobra,čeprav jo še ni nikol delala in nima pojma kako jo narestuser posted image . Bo tud testo sama naredila.
Ma,sigurno bo za pojest,čeprav se tast že trese,če bo ostal lačenuser posted image ,diši pa že ful po bajti. Sej ona je dobra kuharca tko da,če ne drug bo pa naš user posted image pojedel.

Jaz se pa spravljam it postelje pospravit pa mizo po zajtrku(je še vedno vse na mizi) pa en brezrokavnik puhast moram možu oprat pa.... po moram pa še glavo si oprat,da bom lepa za v kitajca.

no,grem naredit kaj koristnega za družbouser posted image .

(odgovor članu babri)
Neposredna povezava do sporočila: 5552
   RE: Marčevke
8.3.2007 11:02:56   
tejčica
Zvesta, držim pesti za tvojo prijateljico in njeno bebico, da se vse dobro izteče.user posted image user posted image user posted image

Skačica, imaš pa pridnega možeka, ko te tako razvaja.

Žabika, fino da je tvoje stanje s H super.

Barči78, user posted image user posted image user posted image . Joj, si kar predstavljam kako hudo ti mora biti zaradi Neje. Mene je tega tud ful strah. Upam da bosta z Žanom čimprej ujela ritem. Se bo pa počasi tudi Neja sigurno unesla. Vem da je veliko lažje reči kot pa to storiti, ampak poskusi se ne toliko obremenjevati s tem, ker to tudi vpliva potem na Žana oz. tvoje mleko. Iskreno ti želim, da se čimprej vse uredi. user posted image

Babri, jaz sem mojima tudi že vse pripravila, da bo čimmanj težav ko bom v P. Hladilnik sem napolnila kot da se trgovine za cel mesec zaprejo, pralni stroj dela non-stop, sploh ni treba da je poln jaz že perem. Kosilo bo pa delala njegova mati, kar pa že sedaj največkrat, pa ne živimo skupaj. 

MoonEve, AS so meni delali v prvi nosečnosti, ko sem bila čez rok. Ni ravno prijeten pregled, je pa veliko odvisno od nežnosti G. Sem pa tudi jaz tisti dan krvavela, ampak to je po tem pregledu normalno.

Naše dete ima danes spet revolucijo v trebuhu in temu primerno je tudi moje počutje. Sem iz vrtca komaj domov prilezla, kaj šele da bi šla kofetkat. Bom pa preležala dan. Vreme je itak tako, da za drugega niti volje ni.

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 5553
   RE: Marčevke
8.3.2007 11:11:25   
Dajadada
Ma ne morem verjeti koliko napišete v samo enem dnevu in pol, kolikor me ni bilo na RR.

Jjasna, hvala za link na video porodov. Če ima katera še kakšnega, sporočite. 

user posted image user posted image Čestitke novima mamicama. Nerodne ali ne, za vaše malčke ste najboljše mamice.

Draja, a je še kakšen vmesen let? Saj bi šla že danes, pa ne smem, ker je možek na drugem koncu Slovenije, jaz bi ga pa rada imela ves čas ob sebi. 15.3. je pa še taaakoooo daleč. Mogoče bi pa lahko današnji let prestavili, če ne bo zainteresiranih, pa še slabo vreme je. Bi lahko odleteli jutri - prosim, prosimuser posted image user posted image .

Mooneve, ful lep pajacek in trgovinca. A v Lj ali bližnji okolici je pa nimate? Linki na handling bodo pa tudi meni prav prišli. Se mi zdi, da sem tudi bolj med nerodnimi.

Mamice, uživajte s svojimi sončki. Smo vam že vse user posted image  malo fouš, ker si tako želimo spoznati naše user posted image , njim je pa zgleda še kar preveč lepo v trebuščkih.

(odgovor članu babri)
Neposredna povezava do sporočila: 5554
   RE: Marčevke
8.3.2007 11:14:31   
Anonimen
Iskrene čestitke ob Dnevu žena,
da ves čas bi sreča ti zvesta bila!
Naj vsak dan s pozornostjo bo prepleten,
in ne samo danes, ko praznik je žen!user posted image

Majčikauser posted image in Ksenjica78user posted image , ČESTITKE!

Dolgolaska, jaz sem še vedno za 15-ega. Prej sigurno, da ne! Sem pa danes tolk sladko spala od 23-10 ure, pa samo 4-krat sem vmes šla na WC, ampak še to v transu... tako da sem danes malo pozna s prebiranjem RR.


Zdej se pa grem še mal k mojmu možu pocrklat, ker je že ravno pri roki. Mu je pa že bolje (vročina je padla, le kašlja še), tako da se lahko stiska. user posted image

Lp, jjasna

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5555
   RE: Marčevke
8.3.2007 11:37:17   
draja
KSENJICA78 ČESTITKE ZA SINČKA user posted image user posted image
 
MAJCIKA ČESTITKE ZA MALO PRINCESKO user posted image user posted image
 

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5556
   RE: Marčevke
8.3.2007 11:44:12   
tinaaja
Dajadada, jaz bi tud en vmesen let, pa tud ce ni čarter, placam polno ceno user posted image

Vmes se mi je ze ratal razjokat, ko sem spet gledala video s porodom user posted image Zdaj pa kuham krompir za na regrat user posted image in ribam kuhinjo .Zraven pa me zabava Tina Turner s svojimi najvecjimi hiti. Sem si downloadala (se enkrat hvala Mooneve za vso pomoc hehe) in prav razmisljam, da bi v porodni sopala tako pozitivno muziko... da ne bo porod ampak porodna zurka...  sam kaksna redbul vodka bi se prav prisla.. hehehe

Jjasna, tale verz mi bo pa prav prisel, ker grem voscit popoldne druzinski prijatljici dan zena.. smo dost povezani, pa nima otrok, tko da pride v upostev danasnji praznik in ne dan mater, ki ga drugace pri nas praznujemo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5557
   RE: Marčevke
8.3.2007 11:47:59   
Pikca
Barči78, ojoj, ljubosumje... tega je tudi mene strah, pri naši se že zdaj nakazuje... Menda je dobro, da vsak dan posvetiš nekaj časa samo tastarejši - da samo vidve nekaj skupaj počneta, za dojenčka pa medtem oči poskrbi. Ne vem pa, koliko je to v praksi izvedljivouser posted image  Želim ti, da se čimprej unese...

baby handling - je pa kar dost pomembna zadeva, si je fino mal prebrat. Jaz sem prvič postala pozorna na to šele pri 3 mes., ko so ugotovili, da se mala preveč nazaj izteguje. Potem sva hodili na telovadbo in jaz sem bila bolj pozorna pri handlingu, pa je bilo ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5558
   RE: Marčevke
8.3.2007 11:53:44   
draja
Pa kaj je zdaj to Dolgolaska in ostale - jaz vas z letalom in piloti (sami mladi, seksi) čakam na letališču, da vas pospremim v Rim pa nobene na spregled. Ste se dežja ustrašile ali kaj. bo treba zdaj še eno izredno linijo odpreti, da ne bo 15.3. res prevelike gužve. Predlagam soboto 10.3. ko je napovedano sonce, ko ste zgleda prave boječke glede letenja v dežju user posted image user posted image . dajadada, tinaaja upam da vama ustreza drugače pa vaju bodo v kakšno tovorno letalo naložili pa bo. Mi vse zrihtamo user posted image user posted image user posted image .

Amy26 ti mi pa ne še pobegnit!!! Pa upam, da boš naslednje noči bolje spala, ker tole je pa že mučenje. Pa kako sploh funkcioniraš čez dan, pa še z malim Aleksom, gospodinjstvom,... Jaz te res samo občudujem.

Kr_enamami hvala za vse nasvete - so več vredni kot vse knjige skupaj user posted image .

Sibil dobrodošla nazaj.

Žabika super da so tvoji H ok in želim ti, da se ti težava po porodu ne ponovi.

Tinaaja tudi najina se je začela premikati drugače. Še vedno je živahna, ampak zdaj se bolj kobaca notri po bušiju, izvaja pa take gibe, da sem se že ene dvakrat ustrašila, da se mi bo na rito obrnila.

barči78 uf tole z Nejo se pa res grozno sliši. Ma sigurno jo bo minilo, ko bosta enkrat sami doma, brez atija. Držim pesti pa javi se nam še kaj.

(odgovor članu babri)
Neposredna povezava do sporočila: 5559
   RE: Marčevke
8.3.2007 11:58:01   
Žabika
baby handling: ta hrvaška stran, ki jo je omenila MoonEve je super! Drugače vam pa svetujem, da ko bo v P prišla do vas fizioterapevtka kar njo poprosite, da vam pokaže par trikov. Upam, da vam bo pomagala.
Drugače pa zdaj tudi že organizirajo tečaje, kjer te handlinga tudi naučijo. Sicer ne samostojno, ampak v sklopu masaže dojenčka.
www.masazadojencka.si

barci78: upam, da bosta z Žanom čimprej ujela pravi ritem, do takrat pa si tako kot so ti že svetovale poskušaj vzeti čas tudi za Nejo. Sej bo, samo ne sekiraj se preveč, da boš imela dovolj mlekeca!


(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5560
   RE: Marčevke
8.3.2007 12:09:19   
MoonEve
Toliko omenjate tele poti v Rim, pa letala, pa odhode, da sem danes celo noč sanjala, da nekam potujem!! user posted image In to v dveh različnih sanjah v eni noči. Zjutraj sem se še spomnila lokacije, ampak zdaj je šel spomin.. Je bilo pa zabavno user posted image

_____________________________

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.
_____________________________


(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5561
   RE: Marčevke
8.3.2007 12:10:31   
Dajadada
Tinaaja, tale tvoja porodna žurka se kar lepo sliši. Zakaj bi se pa sproščale samo ob nežnih, umirjenih zvokih. Jaz bi si pa nažigala kakšno hitro kubansko in zraven zvrnila kakšno tequilcouser posted image user posted image user posted image . Mogoče bova pa v sosednjih porodnih sobah in bova lahko še nazdravile.

Draja, jaz se prijavim za soboto. Po moje bo tudi Tinaaja za. Bo kar pravi dan za žuranje. 

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5562
   RE: Marčevke
8.3.2007 12:17:06   
Ela80
Ojla punce,
jaz sem že čis ok, šivi me več ne bolijo. Moja punčka samo je in spi, malo pojokca tako, da vemo, da se je zbudila. Joj, jaz samo upam, da bo tako skoz. Ponoči mi jo moj prinese v posteljo jo podojim, podreta kupčka in jo da nazaj v posteljo. Tako, da moram rečt, da smo čist naspani. Samo upam, da bi bilo še naprej tako. Prilagam vam še fotko naše Ele.
Punce lepo se imejte.
Čestitke vsem novim mamica in vsem tistim, ki še boste.
lp

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 5563
   RE: Marčevke
8.3.2007 13:10:07   
draja
Joj Ela80 kak cukr je ta vajina princeska. Evo imam spet kar solzne oči. Ma komaj čakam, da spoznam najino pupo!!! Pa držim pesti, da ostane tako pridna še naprej.

(odgovor članu Ela80)
Neposredna povezava do sporočila: 5564
   RE: Marčevke
8.3.2007 13:39:07   
Anonimen
Zivjo vsem skupaj

MOONEVE in tiste, ki imate izksunje z amnioskopijo.
Jaz imam amnioskopijo jutri in me je ob branju vasega posta posatlo malo strah. Zacela sem brskat po googlu in nisem nasla nobenega pametnega linka o tem, kako poteka ta preiskava.
Ali mi lahko tista, ki jo je ze delala, napise na kratko, kako stvar poteka.

Potem se bomo odlocili, ce bomo sploh sli. Kljub temu, da komaj cakamo naso strucko, nismo pripravljeni reskirat komplikacij, ki se lahko pojavijo.....

Hvala ze vnaprej,
PIkaPoka



(odgovor članu MoonEve)
  Neposredna povezava do sporočila: 5565
   RE: Marčevke
8.3.2007 14:12:40   
skačica
uh,čvekate,da človek komaj folga!user posted image

Jaz sem se najedla,da komaj sedim(kot vednouser posted image ) in sicer je tašči lazanja super uspela. Res dobro! Potem sva pa vsaka spile še 2 dcl pivauser posted image ,kaj je pasalo.

tinaaja,pa jaz bi tud žurko z redbul vodko. Kdaj greš rodit? Ti boš nazdravljala v LJ,jaz pa v CEuser posted image .

draja,daj zrihtaj še kak vmesen let,če pa ni mogoče mi pa kar rezerviraj to soboto. Bom pa sedela v prvi vrsti skupaj z možem user posted image .

Ela80,tvoja punčka je pa tako lepa. Mene tele slike naredijo še bolj neučakano,ker res komaj čakam,da vidim kaj sva z možem ustvarila.

PikaPoka,nimam pojma kako te stvari zgledajo,ker jaz tega nič nimam, niti ctg,niti pregledov,skratka nič. Saj se bo ena oglasila,ki je dala to že čez.

Zdaj grem pa malo ajčkat na sedežno,je naporo jest pa pit pa po tipkovnici klofat.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5566
   RE: Marčevke
8.3.2007 14:21:22   
Ela80
punce neki ne dela stran in ne morem dodat albuma, takoj ko bom lahko vam pripnem par fotk.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5567
   RE: Marčevke
8.3.2007 14:26:54   
tinaaja
Draja, Dajadada, 10.3. pravita... Po eni strani OK, po drugi user posted image .. Obletnica smrti mojega oceta ( user posted image ) oz druga stran 9 mesecnica najine poroke (user posted image )...  Ce bo polet na ta dan, bom gledala s pozitivne strani user posted image Ampak zaenkrat se nic ne kaze na bording, se na check in me ne spustijo user posted image

Zurka z redbul vodko... ufff prav pasal bi user posted image Tko, da za en vecer ne bi bila noseca, da bi se sla odklopit ven user posted image Ce bi cebula ce ne imela.... Ali po domace Sanja svinja kukuruz user posted image   Se kar nekaj casa ne bo tega...

Sploh pa uzivam v prduktivnosti svojih zadnji dveh dni - najvecji podvig v dnevu je praznenje hladilnika user posted image in prestavljanje izza racunalnika pred TV na kavc in v postlo.

Zabika, ja za masaso sem ze nekaj slisala, pa sploh je dobro malo vedet  tem sploh ce pikce napenja.. In kako te male srace znajo spustit prdce, ko jih zmasiras user posted image Ko ta veliki user posted image

Jao, moram se spravit v trgovino, kuhat se mi ne da, tko da spet razmisljam, da bi zunaj jedla... Se pol se javim.. papa punce



(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5568
   RE: Marčevke
8.3.2007 14:44:01   
Pikca
Toliko omenjate tele poti v Rim, pa letala, pa odhode, da sem danes celo noč sanjala, da nekam potujem!! In to v dveh različnih sanjah v eni noči. Zjutraj sem se še spomnila lokacije, ampak zdaj je šel spomin.. Je bilo pa zabavno


user posted image sem se zdele spomnila; meni se je pa sanjalo, da imam čez 5 min. avion, pa še nimam spakirano in še karto motam kupit... pa mi je šele zdaj kliknilo, da je to najbrž povezano s tole našo debatouser posted image . Nisem še ready...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5569
   RE: Marčevke
8.3.2007 14:53:35   
guppy
Drage marčevke,

sicer sem septembrka, ampak sem prišla sporočit, da je moja najboljša kolegica Lejči, vaša so-nosečka, rodila punčko! Punčka je bila težka 2660 g in velika 49 cm. Mamica komaj čaka, da pride domov in vas vse lepo pozdravlja!

user posted image user posted image user posted image  Bravo, Lejči !!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

P.S: Zdaj lahko še točneje dopolnim sporočilo: rodila je 8. marca, nekaj pred 1. uro zjutraj.

< Sporočilo je popravil guppy -- 8.3.2007 15:02:32 >

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5570
   RE: Marčevke
8.3.2007 15:02:17   
Pikca
Lejči, čestitke za hčerkico!
 
No, pa bojo punce po številu počasi dohitele fantkeuser posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5571
   RE: Marčevke
8.3.2007 15:03:11   
MoonEve
Pikapoka, jaz nimam izkušenj, naročena sem v ponedeljek, pa sem danes malo brala na netu, kako je s tem.

TUKAJ najdeš zbirko odgovorov Pušenjaka na različna vprašanja v zvezi z AS. Je kar veliko materiala. Tole je pa odgovor, kako poteka postopek:

"Amnioskopijo se izvaja s posebno kovinsko cevko v obliki stožca, ki ima na koncu širino odprtine med 12 mm in 25 mm. Ob običajnem pregledu z otipom se vrh te cevke vstavi v kanal MV in se jo nasloni na plodove ovoje, potem pa se s posbno hladno svetlobo posveti v cevko in s pogledom na plodve ovoje preveri ustroj in barvo plodovnice, katera proseva skozi prosojne plodove ovoje. Plodovnica pri tem je lahko bistra, mlečna, zelena, krvava ali rjava."

Našla sem pa tole sliko priprave:

user posted image

user posted image

Lejči čestitke za pupo!!!!
user posted image user posted image

_____________________________

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.
_____________________________


(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5572
   RE: Marčevke
8.3.2007 15:20:11   
Anonimen
Lejči, ČESTITKE! user posted image

Potem bo pa vaša punca imela kar dvojni praznik na ta dan!


MoonEve, sej dokler nisem slike videla, je bilo še OK, ampak...user posted image Že ta teden, ko mi je naredila pregled moja G tam spodaj me je bolelo kot user posted image , kaj šele da bi me s tem pregledali... No way! user posted image



Lp, jjasna

(odgovor članu MoonEve)
  Neposredna povezava do sporočila: 5573
   RE: Marčevke
8.3.2007 15:20:26   
Anonimen
Lejči iskrene cetsitke za malo princesko! user posted image user posted image user posted image


No jaz pa zdaj luftam stanovanje,ker sem tu gor slonela,vmes se pogovarjala z mamo po telefonu in zazgala pisker.Ampk bom tud resla ga zarad RR,je kis ze nalituser posted image ,se dobro za te gospodinjske nasveteuser posted image

(odgovor članu MoonEve)
  Neposredna povezava do sporočila: 5574
   RE: Marčevke
8.3.2007 15:26:50   
soncek008
Hello,

joj, kolk ste spet napisale  v enem dnevu.

Pocka, Tejčica; starejša hčera je stara 7 let in hodi v drugi razred. Sem jo pa rodila 6 dni čez rok. Sem šla še na popoldansko telovadbo v porodnišnico, pa se mi je zdelo, da je preveč mirna v trebuhu. Sem šla pa samo čez cesto na pregled za vsak slučaj, naredili so ctg, potem me pa kar notri zadržali, čeprav nisem bila odprta in še brez popadkov.
Zvečer so mi dali svečko, ponoči sem sicer čutila rahlo otrdevanje trebuha. Dopoldan me je ginekologinja v P pregledala, sem bila menda odprta 2 cm, brez kakšnih posebnih popadkov. ob 13. uri pa me je poslala kar na britje in klistir, tako da smo ob 14. začeli z umetnimi popadki. Ti so bili precej bolj boleči, sicer sem pa dobivala nekaj proti bolečinam v žilo, pa še v masko dihala kot nora.
vse skupaj je trajalo 5 ur, nato pa je privekala naša pikca. morda je šel sam porod malo prehitro, oz. je bilo preveč umetnih popadkov, saj je imela ob rojstvu na glavi dve buškici, kot mikimiška. so pa po 14 dneh izginile in je bilo vse ok.

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 5575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  221 222 [223] 224 225   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  221 222 [223] 224 225   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?