tejčica
|
Zvesta, držim pesti za tvojo prijateljico in njeno bebico, da se vse dobro izteče. Skačica, imaš pa pridnega možeka, ko te tako razvaja. Žabika, fino da je tvoje stanje s H super. Barči78, . Joj, si kar predstavljam kako hudo ti mora biti zaradi Neje. Mene je tega tud ful strah. Upam da bosta z Žanom čimprej ujela ritem. Se bo pa počasi tudi Neja sigurno unesla. Vem da je veliko lažje reči kot pa to storiti, ampak poskusi se ne toliko obremenjevati s tem, ker to tudi vpliva potem na Žana oz. tvoje mleko. Iskreno ti želim, da se čimprej vse uredi. Babri, jaz sem mojima tudi že vse pripravila, da bo čimmanj težav ko bom v P. Hladilnik sem napolnila kot da se trgovine za cel mesec zaprejo, pralni stroj dela non-stop, sploh ni treba da je poln jaz že perem. Kosilo bo pa delala njegova mati, kar pa že sedaj največkrat, pa ne živimo skupaj. MoonEve, AS so meni delali v prvi nosečnosti, ko sem bila čez rok. Ni ravno prijeten pregled, je pa veliko odvisno od nežnosti G. Sem pa tudi jaz tisti dan krvavela, ampak to je po tem pregledu normalno. Naše dete ima danes spet revolucijo v trebuhu in temu primerno je tudi moje počutje. Sem iz vrtca komaj domov prilezla, kaj šele da bi šla kofetkat. Bom pa preležala dan. Vreme je itak tako, da za drugega niti volje ni.
|