Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

vidiš šele pri 8. tednih.
Pa to je nekaj neverjetnega, jaz bi samo spala in spala in spala. Sedaj se moram pa počasi k sebi spravit, ker moram še nekaj v službo.
Počakala bova do prvega pregleda in potem jih razveseliva. Mala me je ravno včeraj spet spraševala kdaj bo imela bratca IN sestrico (samo eden ne bo dovolj
in se ne obremenjavat s takimi zadevami. Problemi se prehitro pridejo samo od sebe, ne jih iskat.
!
. Po eni strani pa si mislim, da če se tako počutim, mora že bit vse OK! Mislim, da ne bom tolk dolg zdržala!
, povedala.Tastu in tašči pa zaenkrat še nisva.Ker ko bi oni enkrat izvedeli bi povedali tudi bratu od mojega...on in njegova žena pa sta taka da takoj vse sčvekata naprej....jaz pa hočem da najini prijatelji izvejo za
...že tko sm fulll zmatarana, pa še sodelavka je šla na dopust tok da jaz vsak dan drgnem šiht po 12ur!!!
na
.Sicer samo do pon.ampak boljše kot nič...se tolažim z tem da grem spet v sre.pa do ned.