|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   polipe??
27.11.2007 19:19:43   
*alja*
Ker obstaja sum pri moji user posted image na polipe (ni še rezultatov), me zanima kaj to sploh je, kako je zdravljenje? Vem da se lahk operirajo komaj pri 4 letih, kaj pa do 4 let? Moja je stara komaj 27 mesecev! Kake so posledice,...

Vglavnem nimam pojma nič o tem. Sicer sve naročene nazaj in mi bo potem razložila, ampak mene zanima že zaj, kaj nas sploh čaka!

Hvala za odgovore!


_____________________________

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: polipe??
27.11.2007 23:00:45   
lila114
Pozdravljena!
Moj sinko je bil star  3 leta ko so mu lani odstranili polipe, seveda operacija. Zmerom je smrčal, sicer to ni bilo tako moteče, kot to da mu je dnevno do 3x tekla kri iz nosu in nos je mel čist zamašen, tako da je mel tudi tisto nosno govorjenje( govoril je tko kot če bi si držal nos dol), seveda smo bili pri dr, kjer so nas napotili naprej in se tam dogovorili za operativni poseg. Ne vem kdo je rekel da pred 4 letom tega ne delajo, če pa so nam delali. Mi smo iz Gr. Radgone, poseg opravljen v MS. Seveda po izkušenj mamic, ki so bile zraven otročkov takrat v bolnici, so mi povedale, da se polipi znajo tudi ponavljat, saj je bila tam punčka že na drugi operaciji za odstranitev polipov. Tko da počakaj na izvide in vse bo jasno.
LP

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: polipe??
28.11.2007 7:55:12   
Tajduška
Pozdravček,

to pa ne bo držalo da delajo šele pred 4 letom starosti!

Moja pupa je stara 26 mesecev in bo čez 1 teden operirana na polipih.

Simptomi pa so:
- zamašen nosek
- smrčanje
- slabo sliši
- pravi da jo buba nosek in si vanj pogosto tišči prstek
- pogosto bolana

Res pa je, da bi v MB bolnici čakala na operacijo 2 leti (takrat bi res bla že več ko 4 leta stara), v Murski Soboti pa so jo vzeli v roku 3 tednov!

lila114, kako ste bili zadovoljni v Murski Soboti? Mi napišeš kaj več o operaciji, kako zgleda, kako dobi narkozo, si zraven, jokajo kaj otroci, kako je ko se zbudi iz narkoze, kako dolgo traja poseg,....mal sem radovedna ker me skrbi!

Hvala in naj bodo vaši otročki ZDRAVI!!!

(odgovor članu lila114)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: polipe??
28.11.2007 8:45:46   
*alja*
Ja to mi je rekla pediatrinja, da nočejo operirat pred 4 letom starosti, če ni res potrebno.

Ima pa vse simptome zamašen nosek, pogosto bolana, sluh, vnete uhe, smrčanje,...

A je zdaj po operaciji vse vredu?


_____________________________

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.



(odgovor članu Tajduška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: polipe??
28.11.2007 9:41:40   
Tajduška
Jaz ti bom povedala po operaciji, ki jo bo imela naslednji teden. Tudi mi smo dolgo oklevali kaj naj naredimo, ampak tako več ne moremo bit iz enega prehlada v drugega,....bomo vidli, upamo seveda, da se vsega rešimo in da bo naša deklica končno ZDRAVA!

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: polipe??
28.11.2007 11:43:56   
tatam
Moj sin je od rojstva naprej smrčal.Kasneje okoli treh let,ko je šel v vrtec pa je bil nonstop bolan.Iz nosa mu je teklo pozimi,poleti...Vedno!Po operaciji(sedaj bo star 7 let) je imel parkrat vročino,enkrat vneto uho in vmes kaki rahel prehlad.
Nam definitivno je pomagalo!!!

(odgovor članu Tajduška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: polipe??
28.11.2007 15:08:59   
lila114
Draga Tajduška!!
Zadovoljna sem bila zelo, sicer so otroci na istem oddelku kot odrasli, le da v sobah niso mešani. Jaz nisem ostala čez noč z njim, saj je sam pridno spal, so pa druge mamice spale z svojimi in spijo v isti sobi kot otrok. Operacija sama je potekala vredu, seveda predno jih odpeljejo dol v operacijsko sobo dobijo en sirup, po katerem so bolj mirni in zaspani, naš ta mali je videl metuljčke po njem in jih kar z rokami v ležečem položaju lovil. ko so ga peljali dol sem lahko šla zraven do vrat v operacijske prostore, potem sem se vrnila in zgoraj počakala na mojega korenjaka.  Po operaciji je imel malo raspokane ustnice, to pa zato ker večina posega se dela skozi usta, seveda pa je spal kot polhek še pol ene 2 uri. Ko se je zbudil ni smel revček piti in to je bila muka, samo zmakali smo mu lahko z gobico, ki jo dobiš po operaciji. Po posegu naj ne bi jedel 4do 6 ur, naš je jedel že po 3, saj mu je sestra prinesla kosilo. Proti večeru je bilo že divjanje naprej, kot da ni bilo nič.

Se pravi en dan je sprejem, drug dan operacija, tretji dan pa ste že odpuščeni.
Tako da ni sile in nehudega, sestre so prijazne, zdravniki tudi. S seboj lahko prineseš kar ti je volja, od pižame do igrač, seveda tudi hrane, ampak ni potrebe, saj so otroci dobivali isto porcijo kot odrasli, tko da še se jaz zraven najedla. Spodaj pod bolnico imaš polno trgovin, kot tudi trafik.
Sicer ne vem od kod si in če poznaš tamkajšno bolnico.
Ah ja še to, če spiš zraven nje plačaš prenočišče okrog 20evrov, če pa hočeš še hrano pa 40 evrov, ne vem če to veš ali ne zato vseeno raje napisala.
Takrat seveda cene v sit 5000 za spanje in 10000 s hrano.
No upam da dovolj vredu poročilo, se pa le oglasi ko bo vsega konec in povej svoje iskušnje, je pa res da bi tudi mi mogli čakat v Mb 2 leti, v MS pa samo 2 meseca.
lp

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: polipe??
28.11.2007 15:32:32   
lila114
To še pozabila napisat, da narkozo pravo dobijo šele v operacijski sobi, spodaj pa je nekje od 30 do 45 minut. Ko se je zbudil ni nič jokal, samo žejen jebil pa ni smel piti.
LP

(odgovor članu lila114)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...
Še zadnjič: besede, ki jih mora prebrati v...
Ko ženska postane mama, se življenje obrne na glavo. Nič ni več tako kot prej. Vsaki mamici se kdaj zgodi, da hrepeni po...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?