|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rakci - garnele
30.9.2007 21:22:25   
PIAF
V Hoferju sem kupila rakce - garnele v slanici. Samo takšnih mi ni za jest, kaj bi lahko naredila iz njih?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rakci - garnele
1.10.2007 9:46:34   
Strawberrie Cherrie
Jaz jih ful rada dodajam h kitajskim jedel. K riževim rezancem z piščančkom in rakci.

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: rakci - garnele
1.10.2007 9:52:34   
smigli
Segreješ olivno olje, dodaš česen, zaliješ z belim vinom, dodaš rakce, malo podušiš in imaš odlično omako za testenine ali njoke.

dober tek

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: rakci - garnele
1.10.2007 10:48:10   
muška
Dobri so tudi v rukoli.
Popraži jih na olivnem olju in česnu, daj na rukolo, zraven lahko narežeš še trdo kuhno jajce, mogoče tudi kuhan krompir, pa je to to

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: rakci - garnele
1.10.2007 21:55:00   
saving
Če si za malo eksotike, lahko narediš avokadovo juho z rakci. Avokado razkoščičiš, olupiš in spasiraš v multipraktiku. Začiniš z limono, soljo in poprom. Segreješ na kakih 50 stopinj, ne sme zavreti (ubiješ okus avokada, ki ga je tako ali tako bolj malo, pa še vitamine uničiš)! Ugasneš ogenj, dodaš rakce, pokriješ in pustiš 5 minut. Nekaj rakcev daš na koncu na vrh krožnika, da zgleda bolj fensi user posted image . Je malo poseben okus, lahko ti bo všeč ali pa ne. Tako, za spremembo, da ni dunajc pa pomfri user posted image .
Ups, sem pozabil. Če se neče pasirat, dodaj malo mlačne vode.

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: rakci - garnele
2.10.2007 14:30:28   
PIAF
uu, hvalauser posted image

(odgovor članu saving)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To zelenjavo dobi 90 % otrok za prvi obrok
Po spletni raziskavi, ki smo jo naredili na FB in IG strani SrkbenStars.si se je izkazalo, da je 90 % otrok za svoj prvi...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?