|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   simpl torta za 1. RD?
25.1.2007 17:46:30   
živa
A ima katera kak recept za res simpl torto za našega malega, ki bo imel jutri prvi RD? Simpl zato, ker so vsi sorodniki zboleli in bi imeli res zasebno praznovanje, torej bi torta morala biti majhna, ne preveč nasitna in hitro pripravljena. Simpl ko pasulj, z eno besedo. user posted image

Jaz sem imela v mislih kaj z baby-piškoti, da bom imela ja čim manj dela user posted image , sicer bo šel mali prej spat, preden jaz pridem iz službe in spacam torto.

Lp,

živa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: simpl torta za 1. RD?
25.1.2007 18:30:53   
dskubin
Nam je najboljša tale
http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=3603

Če nimaš časa za pečt, pa kupi že narejene oblate, bo tik tak fertik. Sicer ne bo isto, simpl ko pasulj pa (sploh ne vem, zakaj se tako reče, ker za dober pasulj naredit ni tko enostavno).

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zdrava orehova potica, ki ne potrebuje vzh...
Bližajo se velikonočni prazniki, ko poleg jajc, šunke, velikonočnega kruha in hrena, med dobrotami ne sme manjkati niti ...
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?