|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
24.9.2006 17:47:14   
kofetek2010
user posted image user posted image user posted image  šnucika, lep stroj, samo črn bi bil lepši user posted image user posted image user posted image   sicer pa ne vem kdo bi mimo koga žviznil na AC user posted image  imam teeeežkoooo desno nogo user posted image user posted image

se mi zdi, da Eli že zginjajo pikice ali pa sem se že navadila nanje user posted image  

Ela trenutno dela inventuro v predsobi, saj je zbasala na tla vse čevlje, ki so bili na policah in jih razvlekla po celi predsobi user posted image  očitno ve, da je treba sandale in ostale odprte šlape stran pospravit user posted image

Nana Liza - prideta ju3 ob 14h na kopanje? user posted image  mi2 oz. mi3 pridemo user posted image



(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
   RE: Decembrke 2005
24.9.2006 18:38:02   
Nana Liza
Hojla!

Danes je bil prečudovit sonček. Potepali smo se po slovenski obali. Sedaj mora Ela porabiti vso energijo, ker je večinoma sedela v vozičku , da bo ponoči  lepše spala.user posted image

Jana73 - ja, prideve ob 14-ih na plavanje. Se vidimo!

NL

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
   RE: Decembrke 2005
24.9.2006 20:32:55   
NRMM
Ovčka hvala user posted image .

No pa je pri nas lušnega konec, ati je v Lj, midve pa zopet sami.Prav zanima me kaj bo jutri,ko bo Maruša skapčala, da atija ni. Pustimo  se presenetiti.

Danes je bil res prekrasen sonček, moja dva sta se potepala,jaz pa sem uživala doma končno v brezdelju in sama........pa je pasalo po 9 mesecih tudi to, da so bili možgani na 100% OFF user posted image .

Lep večer še naprej!

l.p.
I&M

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
   RE: Decembrke 2005
24.9.2006 21:49:19   
ac
Še naše mere pri 9m: 9,5 kg in 74 cm.

Zdej se grem pa pridružit Sari, ki že od sedmih spi; nama je zaspala v avtu, ko smo se vračali z enega obiska. Tako, da bo čez noč verjetno spet kriza, ampak nisva imela srca je prebudit. Se je pa danes prvič peljala v avtosedežu in ne lupinici in je prav uživala.

Lahko noč!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
   RE: Decembrke 2005
25.9.2006 7:51:38   
Taja Nagaja
Dobro jutro izpod barjanske megle!

Včeraj smo bili na trgatvi in ina je uživala 100/h. Pustila se je zabavat in nosit okoli. Zanimalo jo je čiisto vse okoli nje. O spanju pa tudi slišat ni hotla. Ji je pa dedek kupil nov voziček -marelo, da se bo lahko vozila malo na okoli, ker mi našega nimamo vedno s seboj. Ga je bila zelo vesela user posted image . Midva sva razmišljala, da bi ga kupila, pa nisem prepričana, da ga bomo tako zelo rabili. Doma ne pride v poštev, ker imamo tak teren (makedam, travniki, njive, korenine..), v trgovini rada sedi v nakupovalnem vozičku, ker je tako visoko. Če greva pa midve v šoping pa imava v avtu dovolj prostora. user posted image Pa mi prijateljica pravi, da odkar njen sonček hodi, vozička tudi videt ne sme. Tako, da ne vem. Kaj ve mislite? Vem, da vas je kar nekaj ponosnh lastnic Zapp-a.user posted image (oranžnega)user posted image Kako se obnese? A ima katera nahrbtnik za nošenje otroka? Kako se obnese?

Jana73, BlankaT: kako je bilo pri vajinih sinovih?

Jana73:
me veseli, da je Ela boljše. Bina ji pošilja en velik user posted image . Lepo plavajte.

Nana Liza: a je morje še vedno slano?user posted image Kako je s spanjem? Upam, da se je Ela naučila zaspati sama. Uživajte na plavanju.

Šnucika: user posted image user posted image user posted image za stroj! A bo Živika kot DJ Kanciani? (Je bil moj sošolec dve leti in pol.)

arielca:
če želiš fotke, se javi. najbrž lovite lepe sončne žarke. Sem se spomnila, da smo se "sankali" po listju i travi, ko sem bila na počitnicah pri babici v Tržiču. Kar na kartonu. Je bilo noro dobro. Bina lepo pozdravlja Brino in ji pošilja en velik user posted image


Pozdravček bino in Bina


(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
   RE: Decembrke 2005
25.9.2006 9:23:51   
cuma
Čau punce!

Evo, da se še mi2 malo javiva ... Ema je pravkar zaspala, jaz pa sem si privoščila jutranjo user posted image  in RR user posted image !
Smo dobro, vikend je bil lep a na trenutke naporen - Emin 7. zobek ji dela preglavice user posted image . Kar iz nule se začne jokat, pa vse tlači v usta in slina se ji kar ulije iz ust. Revica, je sicer težje zaspala čez dan, ponoči pa vseeno po starem (11h v kosu) user posted image .
Po novem nam koščki hrane več ne delajo problemov in pridno grickamo kruh, prepečenec in piškoteuser posted image . A vi vašim dajete že narezane koščke mesa, zelenjave? Jaz ji glavne obroke še vedno pasiram/pretlačim, ker tako bistveno več poje.

Šnucika: user posted image  za mašino! Moj oče je bil dolga leta alfist, pa se je pol preusmeril...na stara leta. Zdaj, ko sem se opogumila in začela vozit  (predvsem pa možu sunila karavana in mu dala svoj avto brez klime) bi se lahko kdaj Primorke dobile na kafetu??? Ema sploh ne pozna nobene decemberke!!user posted image  

Jana73: Emo tudi zelo vleče tja k čevljem, jo pa šlape nič ne motijo, ker misli, da se je poletje šele začelo user posted image
Pikice pa je Ela po moje dobila, ker ve, da bo ta teden Pikin festival user posted image  in hoče biti najlepša Pika! user posted image

Nana Liza: Kje pa ste pohajali? Po Izoli, Kopru ali Portorožu? A ste se kaj namakali?

Bino: Jaz zaenkrat ne razmišljam o mareli, saj je naša Ema po 5min tancanja že utrujena in se lepo sprijazni s svojim vozičkomuser posted image ! Imamo Peg Perego PLIKO3 in smo zelo zadovoljni. Mi gre celo v Cliota in je lahek (ga nosim v 1. štuk parkrat dnevno pa ni panike).

NR: ko sem jaz sama doma, običajno najprej pospravljam, potem pa si privoščim sproščujoče puljenje obrvi user posted image user posted image user posted image !
BlankaT: Kako je mala Ema? Pomaga kaj bratcu pisat nalogo?user posted image  Jaz sem hotela bratu torbo pripravljat, pa sem mu vse ven zvleklauser posted image  in se igrala!
Ko sem bila malo večja, pa mi je dovolil, da sem kakšno nalogo malo pobarvala in se mi je ful fajn zdelo!
arielca: kozorog in devica baje zelo pašeta skupaj! Jaz imam pa dvojčkauser posted image .
Kje pa ste kupili poganjalca za Brino? Ful mi je dober, a je od Chicco-ta?
ac: Bravo za eliko Saro in čestitke za krst avtosedežauser posted image Ema je bila tudi prvič ful navdušena nad gledanjem naprejuser posted image !

No, toliko, zdaj pa še pozdravček vsem ostalim in se pišemo/beremo!
Čau čau,
Cuma user posted image

< Sporočilo je popravil cuma -- 25.9.2006 9:32:39 >

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
   RE: Decembrke 2005
25.9.2006 9:48:12   
Yasminka
Dobro jutro!
Ema je vstala ze ob 6.30, toliko da se je poslovila od atija, ki je odsel za cel teden sluzbeno v Nemčijo. Zdaj pa pančka.
Čez vikend smo se potepali po obali. V soboto smo šli na poroko in vztrajali do 21.30. Ema je zaspala v vozeku, tako, da sva z user posted image plesala ob vozičku. V nedeljo pa smo lovili prav poletne sončne žarke v Portorožu.
Ema je zeloooo živahtna. Ponoči še vedno spi po delčkih (obvezno zbujanje ob 23,3 in 5), čez dan spi 2x dopoldan in enkrat popoldan. Dobila je obe spodnji enkici in si ju kar naprej drgne s prstkom. V  enem tednu odkar je "pogruntala" kako se da plaziti naprej,se je celo stanovanje spremenilo v veliko igralnico. Zdaj gre kar sama v drug prostor in potem od tam kliče. Začela je tudi vstajati ob opori. Najraje se odpuza do vozička in se vzpne ob njemu user posted image . V avtu smo zamenjali  lupinico z avtosedežem. Pri vožnji v lupinici ji je bilo slabo in je bruhala že po nekaj km (recimo od Viča do Jarš). Novega sedeža pa nemara in kljub igračam, petju... hudo joka. A ima še katera ta problem? Saj se vmes ustavimo, jo vzamem ven, a vožnjo je le treba nadaljevat. Ko jo dam nazaj v sedež je spet huda.
Vidim, da pridno delate seznamčke. Tudi jaz se pridružujem klubu letnikov 77:
8.6.1977, Ema - 30.12.2005,user posted image - 28.3.1978 .
Jutri me čaka drugi roditeljski sestanek v vrtcu (prvi je bil uvodni). Čeprav začnemo z uvajanjem šele začetek decembra, nas je vzgojiteljica vseeno povabila.
Arielca in Jana - najlepše se vama zahvaljujem za navodila v zvezi z C&A. Potem smo našli Arkade center in pokupili skoraj pol štarcune. Nikol več pa ne gremo čez Podljubel (smo 3x bruhali), nazaj smo šli čez Karavanke.
Lep pozdravček vsem

Yasminka in Ema

user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
   RE: Decembrke 2005
25.9.2006 10:03:08   
cuma

BlankaT: Kako je mala Ema?

user posted image  Mala Maja!!!

< Sporočilo je popravil cuma -- 25.9.2006 10:07:04 >

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
   RE: Decembrke 2005
25.9.2006 10:39:59   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: bino

Jana73, BlankaT: kako je bilo pri vajinih sinovih?



na kaj misliš? user posted image  



meni se bo zmešalo!!! čist za res user posted image   vstali sva pred 1 uro, Ela je pojedla flašo (300 ml mleka) in je še vedno v mojem naročju, jo dam dol pri igračah a se me oprime, da jo moram s silo stran spravit user posted image  se skupaj igrava in nato jo čez 10 min hočem pustit samo in se premaknit samo 2 m stran, a tamala začne jokat in je v trenutku pri meni in hoče v naročje user posted image  in zvečer je obupna - se porihtava v pižamo, dobi flašo in zaspi - ko pa jo odnesem v njeno posteljico se mi zbudi, ko jo hočem noter odložit user posted image  in jok in noče več spat user posted image   včeraj sem jo pustila 1 uro jokat, a user posted image  mali ni obupal in zaspal - celo z njo sem se zbasala v kinderbet user posted image  tako, da sem ob 00:30 imela vsega dovolj in sva skupaj zaspali v veliki postelji user posted image  

HELP! kaj naj naredim? Nana Liza kaj piše v knjigi? user posted image

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
   RE: Decembrke 2005
25.9.2006 13:17:01   
šnucika
Jana-tudi pri nas so občasno taki problemi...no,zvečer ne...doma prespi vso noč v svoji sobi,tu pa se ob 3h zbudi in potem hoče spat z nama....seveda se razkomoti po celi posteljiuser posted image .Je pa zadnje tedne stalno po mojih rokah,samo,da me zagleda je že jok in hoče k meni...user posted image Se tolažim,da je to prehodno obdobje.....user posted image

Bino-ne,ne...ona bo kot moj brat,ki je bolj komercijalen od Kanzianija...user posted image Na obali je poznan kot Tomi DJ...sedaj sicer že v "penziji"user posted image ...no,občasno še kaj povrti...Sicer pa ji najbolj leži goveja muzka...hehe

Yasminka-tudi pri nas je jok in stok in dretje,ko je v avtosedežuuser posted image ...smo mislili,da bo boljše,kot v lupinici...pa ni...razen,ko zaspi...ne pomaga pa nič,kot si sama napisala....ne igračke,ne moje guncanje afen.....skratka NIČuser posted image
Pa v vozičku je isto,zato ga sploh ne uporabljamo več!Jo raje dam v tisti otroški bicikel in jo porivam na sprehodu.Tam pa uživa.

Cuma-za vikend smo na obali.Ti bom poslala na ZS mojo telefonsko,pa javi,če ste kaj fraj za kako user posted image !Seveda sta atija lahko zraven.user posted image
Glede hrane mi nič ne pasiramo,razen,če je kaj v prevelikih kosih.Čeprav je Živika še brez zobkov,ji že od začetka samo pretlačim z vilicami in meso nasekljam na male koščke.Pa se je super navadila z golo dlesnijo papat.

NR-kako je brez atija?Je mala že ugotovila?Živa ga prvi dan,ko gre zelo pogreša in ko ga po tednu spet zagleda....to se ne da opisat....kakšen nasmeh in sreča...ko mali kužek...še repek ji manjka,da bi mahala.user posted image

Tako...toliko za današnje javljanje.
Lep dan je,sonček...ko se Živa zbudi morava izkoristiti za sprehod!user posted image

_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
   RE: Decembrke 2005
25.9.2006 17:13:02   
BlankaT
Pozdravljene, pa da se še mi malo oglasimo. Sem hotela nekaj slik od Maje in Žana prilepiti,pa mi ne gre user posted image user posted image user posted image . Maja ravno dela popoldanske kitice, Žan pa je šel z mamo na obiskuser posted image user posted image . Mami pa hitro na RR, da malo poroča in prebere kaj ste napisale, ste bile kr pridne.

Ovčka te tvoje slike so super in seveda Šnucika ta tvoja makina ola-la, pa še moja barva je. Jana73 mogoče pa bi jaz mimo vas pihnila, ker imam zelo težko nogo. Sem pred zadnjim srečanjem naletela na radar in se znebila par jurčkov, pa še točko sem dobila user posted image user posted image user posted image .

NR kako je Maruša. A je že ugotovila, da ni več atija. Pa likalnik mi bo že skoraj pregorel user posted image user posted image user posted image user posted imageJoj kako ti zavidam brezdelje. Sicer pa kaj je že to?
 
Bino no pri nas je voziček zakon, zato smo se tudi odločili za nakupip novega in sicer smo vzelo Baby-comfort in je res zakon, no vsaj nam (sliko bi prilepila pa mi ne rata user posted image ).  Kupila pa sva ga zato, ker sva od sina imela še Cargo voziček z jajčko in je bil že precej uničen in naše Maje ne bi zdržal do konca. Tako, da ko sem videla, da je bil v Baby-centru   znižan za 50% sem ga takoj kupila.
Ne vem pa kaj si hotel vprašati. Če misliš kako je sprejel sestrico, tukaj ni problemov, razen, če jo kdo hoče pocartati takrat pa takoj on prileti in bi jo on cartal user posted image .
 
Nana Liza upam, da grem vam bolje z uvajanjem spanja kot nam. Sicer je pridna in skoraj cele noči prespi, no vsaj zadnjih 5 dni je bilo tako. Razen da se moram še cca. 3-4x na noč vstati in ji dati dudo ali malo čaja, je to pravi dosežek pri nas user posted image user posted image . Samo kaj ko pa zvečer noče sama zaspati user posted image . Sicer ni tako hudo kot pri tebi Jana73 je pa podobne probleme imela moja tašča z mojim in če ti je kaj v tolažbo, sedaj ga ne rabim več nositi po rokah, da zaspi user posted image  (oprosti malo šale). Vem, da je hudo, jaz sem jo par večerov pustila da je jokala v posteljici, jaz pa sem jokala v dnevni sobi. Nikoli pa je nisem vzela iz posteljice. Dajala sem ji čaja, pa dudo, ji pela, dokler se ni umirila in zaspala, s tem, da me je potem tako zelo križ bolel, ker sem bila sklonjena čez ograjo, da sem se komaj zravnala. Ampak je malo pomagalo in sedaj lepo spi.
 
Cuma Maja je super, vendar pa delamo nalogo, ko ona spi ali pa jo damo v varstvo stari mami user posted image , da lahko v miru narediva naloge, ker drugače jo imava takoj pod nogami in sitnari na roke user posted image , potem pa ni več zbranosti. Bomo pa videli kako bo drugo leto, ko bo že večje, si bom mogla nekaj umisliti. Pa sin niti nima pisalne mize v sobi, ker ni prostora, tako, da mora domače naloge delati v jedilnici user posted image . Aja, skoraj bi pozabila, pa mi je HIMH še rekla, ne pozabi Cumi napisati. Sprašuejš kje smo kupili poganjača (namreč ga imata Maja in Hana tudi) midve sva ga kupili v Avstriji in sicer v Toysu, dali pa sva 50€ in je zakon, obe uživata na njem user posted image user posted image user posted image . Gremo pa čez cca. 1-2 ponovno gor.
 
Yasminka vidim, da imaš ti tudi mlajšega od sebe user posted image user posted image , no moj je rojen 18.10.1978 user posted image user posted image user posted image . Glede avtosedeža pa ti ne znam svetovati, ker nismo imela problemov, sicer je občasno sitna, ampak takrat je vedno ali lačna ali
žejna.
 
Maja lepo plazi po celem stanovanju in ko ji postane dolgočasno pride do mene, me prime za nogo, se postavi na kolena in začne stokati, da jo naj vzamem gor user posted image .  Koliko pa vaši malčki kaj pojedo za kosilo? Naša poje več kot sin, ki bo decembra star 6 let user posted image . Je pa tudi res, da Žan poje manj kot pa bi mogel in to veliko manj. Tako je v nedeljo pojedla polovico krožnika goveje juhice z ribano kašo in dve veliki žlici pire krompirja, pol telečjega zreska v omaki in omako user posted image . A se vam zdi to veliko, ker meni seuser posted image ?
 
No to bo vse. No dodajam še popravljeno tabelo.
 
Decemberčki s porodno težo in višino(dolžino) in decemberčki danes

01.12. - Ema (Cuma 28.08.1977 )
PT:3220 g  PV: 53 cm
ZT: 9765 g  ZV:  76 cm 9. mesec

06.12. - Brina (arielca 31.12.1980)
PT:3200 g  PV: 52 cm
ZT: 9720 g ZV: 76 cm 9. mesec


07.12. - Ela (jana73 5.1.1973)
PT: 3510 g  PV: 50 cm
ZT: 8710 g ZV: 74 cm 9. mesec


08.12. - Pajacek (Pajaca )
PT: 4090 g PV: 54 cm
ZT:  g  ZV:  cm

08.12. - Sara (ac 28.1.1973)
PT: 2930 g PV: 50 cm
ZT: 9500 g ZV: 74 cm
10.12. - Živa (šnucika 11.10.1969)
PT: 2800 g PV: 50 cm
ZT: 8650 g ZV: 71,5 cm

10.12. - Robert (Kerensa 25.10.1978)
PT: 2780 g PV: 48 cm

12.12. – Jan (Krucibuci 18.10.1977)
PT: 4020 g  PV: 53 cm
ZT: 10400 g ZV: 75 cm 9. mesec

13.12. - Manca (mml 01.03.)
PT: 3230 g PV: 52 cm
ZT:  g  ZV:  cm

13.12. - Alen in Lara (žuni )
PT: 2910 g  PV: 47 cm Alen
PT: 2500 g  PV: 48 cm Lara
ZT: 9020 g  ZV: 71 cm Alen
ZT: 7950 g  ZV: 69 cm Lara

15.12. - Maja (BlankaT 11.10.1974)
PT: 3590 g PV: 52 cm
ZT: 9420 g  ZV: 72 cm 9. mesec

16.12. - Bina (bino 21.9.1975)
PT: 2740 g PV: 48 cm
ZT: 8260 g  ZV: 70  cm 9.mesec

18.12. - Ela (Nana Liza 26.5.1976)
PT: 3220 g PV: 51 cm
ZT:  g  ZV:  cm

24.12. - Maruša (NR 19.12.1977)
PT: 3920 g PV: 52,5 cm
ZT:  g  ZV:  cm

26.12. - Neli (pegica1 3.2.1977)
PT: 3690 g PV:48 cm
ZT: 8025 g ZV: 71,5 cm 9. mesec

27.12. - Maj (Valeri 15.9.1973)
PT: 3870 g PV: 54 cm
ZT:  g  ZV:  cm
28.12..- Hana (HIMH 9.1.1979)
PT: 3920 g  PV: 52 cm
ZT: 8100 g  PV: 74  8. mesec

30.12. - Ema (Yasminka 8.6.1977)
PT: 3515 g PV: 52 cm
ZT:  g  ZV:  cm

31.12. - Lara (ovčka 19.4.1980)
PT: 3200 g PV: 50 cm
ZT: 7600 g ZV: 71 cm 8. mesecev

31.12. – Ajda (lonja)
PT: 2800 g PV: 48 cm
ZT:  g  ZV:  cm

31.12.    – Lara (sonček balonček 17.06.1975)
PT: 3200 g PV: 51 cm
ZT: 8700 g ZV: 73 cm 8. mesecev
 

_____________________________

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
   RE: Decembrke 2005
25.9.2006 19:51:03   
kofetek2010
user posted image  mene pa je danes en avto navdušil, a moram mml vprašat, če lahko imam enakega kot ona user posted image user posted image user posted image  
sicer me ona tud ni vprašala, če lahko ima Manca enako vozilo kot Ela user posted image user posted image user posted image  


Ela se že 1/2 ure igra in me ne upošteva user posted image  niti pogledat je ne upam, ker bo v trenutku pri meni user posted image  
in celo popoldne se spušča user posted image  stoji pri miru, naredi 2 koraka in se vrže naprej na roke in kolena user posted image  samo čakam, da bo priletela na nos user posted image

BlankaT - Ela včasih tud velik poje, da se kar čudim, drugič pa preživi dan skoraj brez hrane (no, večerno in jutranjo flašo zmaže brez problema) user posted image

Yasminka - mi smo imeli jok v avtu, ko je še bila v lupinici in je morala bit v moževem avtu zadaj; od kar ima v obeh avtih avtosedež je pa mir in se zamoti z igračkami, na kakšno  daljšo relacijo (npr. v MB) se odpravim namerno takrat, ko je njen čas za spanje in prespi celo pot user posted image  

tiste, ki imate MC Tobi ---> a vam gredo naramnice čist na tesno zategnit? user posted image  Elo pripasam, da se pokaže zelen indikator a gospodična uspe ven potegnit roke user posted image  bolj zategnit pa ne gre user posted image   v Römerjevem Duo ni šans, da potegne roke ven, ko jo pripasam user posted image


konec igranja, se že vesi po meni user posted image  

upam, da bo danes mirno zaspala, ker drugače jo bom pustila, da se dere - ja, grda mama sem user posted image

uživajte!

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
   RE: Decembrke 2005
25.9.2006 20:06:54   
Taja Nagaja
Hojla!

Jana73 in BlankaT:
zanima me, kako je bilo pri vajinih starejših mulčkih, ko so enkrat začeli sami hoditi oz. tekati naokoli. A sta se še želela vozit v vozičku? Se opravčiujem, ker sem bila nerazumljiva. Včasih me misli prehitevajo.

Šnucika: 
tudi naša Bina ima rada glasbo. Goveja je zakon. Tako da me sploh ne skrbi ko je v varstvu, saj moj dedi brez te muzike ne more. Ima pa Bina rada Mačka Murija. Pri enih pesmicah kar poskakuje. Rada pa tudi tolče po klavirju. Še dobro, da ga nimam doma in da kitare še ni našla. user posted image

Nana Liza in Jana73:
kako je bilo na plavanju?

Jana73: kaj pa če Eli rastejo štirice? Ali pa ima samo krizo. Sem zadnjič brala, da se okoli devetga meseca zavejo, da z mamo niso isto, da so "ločeni". Moja Bina je ta teden tudi nekaj cmerava. Se mi zdi, da ji rasteta zgornji enki. Držim pesti, da bo kriza kmalu minila.

No, naša Bina se še kar ne-plazi. Je pa danes pogruntala in se dvignila v posteljici. user posted image user posted image user posted image In potem je stala in se ji je fino zdelo in se smejala... potem pa v jok, ker si ni upala spustit na zadnjo plat. Mogoče bo pa jutri pogruntala, da se da.

Barjanski pozdravček 

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
   RE: Decembrke 2005
25.9.2006 20:45:45   
NRMM
Čeeer!

No pa je prvi dan naokoli, preživet skoraj brez problema. Mislim, da je 1x prav hudo pogrešala atija, ker sva morali prečesati celo stanovanje in ni našla kar je iskala, jokala pa tako milo, da se mi je srce paralo user posted image . Potem pa je prišla njena kolegica Tia in sta se zaigrali pa je bilo ok. Spala je danes celi dan ravno eno rundo 1,5 ure, tako da jo je zvečer po flaši keksolinota ob 19.15 vrglo v trenutku. Upam, da bo ta noč boljša, kajti vstajamo se po novem tudi 5x na noč, ker ji pade duda iz ust, ob 5.45 je zahtevala že flašo, vendar je po njej takoj zaspala, ampak kaj ko je bilo potrebno ob 6.15 kakat in je bilo spanja konec user posted image user posted image user posted image . Mala kot ris,jaz pa ko da bi me povozo vlakuser posted image .

Začela se je plazit po vseh 4,če ni spolzke podlage, drugače pa puza. Sploh se noče igrat v svoji sobici pod igralnico,ampak vedno priplazi v dnevno sobo, kjer ''zlaga'' revije, albume, cd-je ipd. Je pa hotela v petek pospravit po predalih previjalne mize in ji ni uspelo, ker si je zaprla prsteke v spodnji predal user posted image . Jok in stok seveda, ni pa bilo hudega. Sem mislila, da ji je to šola za drugič, jok brate..........drugi dan je ponovila zgodbo, smotka mala.
Dviguje se povsod kjer je možno, samo da ji pokažeš roko, se začne bunit in se hoče dvignit. V postelji je obvezno pred spanjem na nogah, včasih se lepo vsede, včasih pa se kar vrže, še dobro, da so okoli zaščite, da ne tresne po ograji. Začela je tudi delat korake (najprej v vodi v bazenu, zdaj še na suhem) in to tako dolge,da ji komaj slediš user posted image user posted image , faca mala.

Kar pa se hrane tiče je pa pri nas različno. Ko so zobeki na pohodu bolj malo poje kaj toplega, če pa je z njo vse ok pa papca kot volk. Na dopustu je fuuul jedla, od juhice, do prilog in meseka in seveda paradižnik...no po vrhu pa še vedno sladico, sladoled je zakon, se začne kar trest,ko ga zagleda.

Tudi naša lumpa obožuje muziko,predvsem otroške pesmi. Že ko sliši, da radio vklopim začne migat z ritiko, če pa je na vseh 4 pa se cela pozibava.

Maruša se je začela tudi obešati nonstop name, tako lepo se pocarta, da mi kar srce zaigra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ampak včasih je pa že izsiljevanje, vendar jo karhitro zamotim s kakšno igračko in jo mine. Najhujše je, ko jo nesem iz stan.v avtosedež, takrat pa se dere na vse pretege,ampak jo mine,no sej ji druga ne preostane user posted image . V avtu se očitno zelo rada vozi, ampak mora imeti skozi nekaj v rokah, da se igra. Voziček je še tudi aktualen dokler se ji rita trese,ko pa se ustavima pa ji ni več prav.Ah kje so časi, ko sem lahko kavico spila v miru........ni ni.

No zdej pa sem nabluzla in se razpisala. Grem pred tv gospodinje gledat, potem seveda bar in čas bo za ajo ajo.

Lepo bodite in uživajte max!

l.p.
I&M


< Sporočilo je popravil NR -- 25.9.2006 20:50:44 >


_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
   RE: Decembrke 2005
25.9.2006 20:56:06   
BlankaT
IZVIRNO SPOROČILO: bino

Hojla!

Jana73 in BlankaT:
zanima me, kako je bilo pri vajinih starejših mulčkih, ko so enkrat začeli sami hoditi oz. tekati naokoli. A sta se še želela vozit v vozičku? Se opravčiujem, ker sem bila nerazumljiva. Včasih me misli prehitevajo.



Ja Bina pri nas se je tavečji vozil v vozičku do svojih 3,5 let in je užival v vožnji. Saj takrat so tudi njegov vozek uničili, tako, da ga je Maja sedaj imela za prve mesece in to samo zaradi lupinice, ki je v kompletu z vozičkom.

Jana sem ti na ZS odpisala. Drugače pa Maja vsak dan jé tako veliko, sicer prideta mogoče na mesec kakšna 2-3 dnevi, ko nekoliko manj poje, drugače pa je pravilo Maja poje veliko user posted image , pa še ziza. Je pa res, da noče flaše user posted image , razen čaja in sokov. No bomo videli kako bo, ko bo mami zmanjkalo mleka.

Sem mela malo časa in sem izračunala povprečno težo  in višino naših 22-ih malčkov  ob rojstvu. Podatki pa so sledeči user posted image  3311,59 g in 50,70 cm user posted image , kaj pravite, a niso povprečni korenjaki user posted image .

Tako sedaj pa lahko noč in želim vam čim bolj prespano noč.

< Sporočilo je popravil BlankaT -- 25.9.2006 21:09:15 >


_____________________________

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
   RE: Decembrke 2005
25.9.2006 22:02:50   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: bino

Jana73 in BlankaT:
zanima me, kako je bilo pri vajinih starejših mulčkih, ko so enkrat začeli sami hoditi oz. tekati naokoli. A sta se še želela vozit v vozičku? Se opravčiujem, ker sem bila nerazumljiva. Včasih me misli prehitevajo.



imam eno fotko iz morja in na njej piše avgust 2000 user posted image  torej se je najmanj do 3,5 leta vozil z vozičkom user posted image  šalo na stran - tam nekje preden je bil star 3 leta je bil še redno v vozičku, sva imela takšno družbo in smo se mamice in user posted image  veliko potikali z vozički, sem ga raje peljala v vozičku kot nosila na rokah, ker je bil mega težek (pri 1 letu je imel skoraj 13 kg, pri treh pa 21)user posted image   se je pa zelo rad vozil in velikokrat kar zaspal v njem user posted image
saj se Ela tud včasih buni v vozičku in se zvija, ko jo hočem dat noter, ampak sem bolj trmasta od nje in po 2 metrih vožnje obupa in se v miru vozi naprej user posted image  moram pa priznat, da se raje vozi v Buzzu kot v Zappu user posted image  zato imam trenutno oba v avtu user posted image



Bino - upam, da je res samo obdobje in da jo bo minilo user posted image  Ela pa dvigne roko in maha z njo na okrog, ko sliši muzko user posted image  Atomik Harmonik je zakon user posted image


a vse gledate Bar? user posted image

pa grem še jaz user posted image

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
   RE: Decembrke 2005
26.9.2006 8:03:40   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Zopet megla na našem koncu. Jaz zajtrkujem, Bina pa se igra, lista knjigico... čakamo, da se pokaka, da lahko potem zajtrkuje. Je tako pri nas že ene tri mesece. Ni variante, da bi malo dalj ostali v postelji. Na flašo je pa nočem navadit. No, in po zajtrku (okoli 8.) pa je tako zelooo zaspana, da mora eno kitico odspatuser posted image (30-35 min). Če ne je sitna še cel dan. Smo pa danes spet bolj slabo spali. Saj bi jo pustila, da nekaj časa joka, samo kaj, ko si med jokom spraska roki, zatilje in vso golo kožo, ki jo doseže. user posted image Sploh ne vem, kaj jo tako srbi, saj se mi zdi koža veliko boljša, kot je bilauser posted image . Mogoče bi jo pa morala povit s povoji kot mumijouser posted image .

Jana73in  BlankaT: hvala za informacije glede vozička.

cuma: saj jaz tudi lepo spravim voziček v avto (Twingo), samo potem ni več prostora za kaj drugega user posted image . No, če sva sami ni problema, če pa gre kdo z nama pa je že malo gneča. V laguni, pa ga ne morem posavit pokonci in je potem čez cel prtljažnik.user posted image Koles pa se mi ne da vedno dol snemat. No, bomo že kako. Sicer bo pa kmalu zima in bomo kar sanke s seboj vozili. user posted image

Zdaj je pa Bina pripuzala do mene in od nje veje prav znan jutranji vonj... Jo grem previt, potem pa zajtrk.

Lep dan in naj se že sonček prikaže.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
   RE: Decembrke 2005
26.9.2006 8:28:55   
Yasminka
Hoj!
Vidim, da ste vse bolj večerni tip.No jaz največ naredim zjutraj.
Včeraj sva se potepali. Najprej sva se odpeljali do babice na kosilo in v avtu se je prav zabavala (mami je čeprav brez posluha pela user posted image ). Babi je imela sluzbo popoldan in ker dela v bližini doma je hitro nesla sodelavkam pokazat vnučko. Nazaj v avtu je bil pa user posted image - jok, jok in jok. Uf prav naporno...upam, da je to le obdobje in bo hitro minilo.
Ema puza 100 na uro.Sicer gre po kolenih, včasih pa po podplatih (medvedkasto). Ponavadi raziskuje sesalca (ko je prižgan in če oči sesa morava nujno hodit za njim), vrtljiv stol, pospravlja CD-je, revije in knjige (ja nekaj študijske literature je že "načete"), odpira predale, vrata omaric... Pa user posted image je skoz na udaru - lubčkanje, buc.... Ju komaj držim narazen in Emo nenehno brišem.Igrače jo sploh ne zanimajo. Po kakšne 1/2 urce raziskovanja pa končno pripuza mami v objem user posted image . Začela je vstajat ob opori , najbolj ji uspe klečanje. Me je pa zelo strah , da bi se v posteljici ( vedno me po spanju pričaka stoje) spustila in padla nazaj
Blanka - Super za seznamček. Mi2 sporočiva mere, težo jutri, ko bo sistematika za nama.
Je fajn met mlajšega, a neuser posted image user posted image user posted image .Se hecam. Ko sva začela hodit tam pri dvajsetih me je malo motilo, zdej pa ne vidim več razlike.
Lepo se imejte
Y

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
   RE: Decembrke 2005
26.9.2006 9:13:24   
HIMH
L.P še od naju.No mi2 sva že od 7 auf ta moja smrkljica ko bi lahko spala je že ob 7 auf , ko pa je treba vstat bi pa spali pravi mali user posted image  je mami bi še pa kr pančkala a ji ne pusti.
No tudi naša ne uporablaj hoje po štirih je baje bol pa mami in teti in puza in to z tako hitrostjo da je prav smešna je motivirana še bol če ji daš GSM ali TV PILOTA na tla.
Imajo tudi vaši bauci radi te igračke naša je čisto nora na razne kable in tehnične stvari to ma ziher po atiju.

YASMINKA bojazen je upravičena kaj se tiče padcev v postlci naša je v trenutku gor in me gleda pol nekaj časa stoji nato pa samo zruži in je že na hrbtu sem že postlco čist obložla a kaj ko pade tja ko obloge ni.No zaenkrat ni blo nič hujšega ma malo večjo postlo od normalnih 140x70.

Pa gospodična je odkrila tudi v postlci super igračo BABYPHON je zakon in nam ga vedno razštela da se pol nič ne čuje.

No tudi mi2 bova jutri BlankiT javle nove manekenske mere ker mava posvetovalnico.

Nič čvekice to bo počasi vse ker naša tako vrešči in kiha da je joj ji moram kr skoz nos brisat pa saj pri tem vremenu ni čudno da so taki.

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
   RE: Decembrke 2005
26.9.2006 10:36:48   
arielca
ROJSTNI DNEVI DECEMBRSKIH DOJENČKOV

01.12. - Ema (cuma)
06.12. - Brina (arielca)
07.12. - Ela (jana73)
08.12. - Pajacek (Pajaca)
08.12. - Sara (ac)
10.12. - Živa (šnucika)
10.12. - Robert (Kerensa)
13.12. - Manca (mml)
13.12. - Alen in Lara (žuni)
15.12. - Maja (BlankaT)
16.12. - Bina (bino)

18.12. - Ela (Nana Liza)
24.12. - Maruša (NR)
26.12. - Neli
(pegica1)
27.12. - Maj (Valeri)
30.12. - Ema (Yasminka)
31.12. - Lara
(ovčka)
           - Ajda (lonja)
           - Lara (sonček balonček)

_____________________________

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
   RE: Decembrke 2005
26.9.2006 10:42:08   
arielca
ROJSTNI DNEVI DECEMBRSKIH MAMIC (po mesecih)

JANUAR

5.1.1973 - jana73
9.1.1979 - HIMH

28.1.1973 - ac

FEBRUAR
3.2.1977 - pegica

MAREC
1.3.19XX - mml

APRIL
19.4.1980 - ovčka

MAJ
15.5.1978 - žuni
26.5.1976 - Nana Liza
 
JUNIJ
17.6.1975 - sonček balonček
 
JULIJ
12.7.1973 - lonja

AVGUST
28.8.1977 - cuma

SEPTEMBER
15.9.1973 - Valeri
21.9.1975 - bino

OKTOBER
11.10.1969 - šnucika
11.10.1974 - BlankaT
18.10.1977 - krucibuci
25.10.1978 - Kerensa


DECEMBER
19.12.1977 - NR
31.12.1980 - arielca


_____________________________

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
   RE: Decembrke 2005
26.9.2006 11:17:55   
arielca
Ojla,

Pa sem se spet malo igrala in dopolnila 2 seznama.

Nana Liza, lahko tudi zamenjam tvojo in Elino letnico user posted image .

cuma, poganjalec je Chicco, cena 50 evrov, ampak mene moti, ker nima fiksnega sprednjega dela in ga tamala ves čas viža po svoje user posted image . Pa še nizek je in ob vsakem kamničku ropota kot user posted image . Zdaj ga imamo kar v stanovanju (kot gugalnik), ko bo Brina samostojno in VARNO upravljala z njim, bomo šli pa spet na teren. Je pa OK to, da otročka lahko pripneš, da ima stranska varovala pa pojočo armaturo user posted image .

šnucika, hud stroj! Srečno na poti user posted image ...

jana73, po mojem ima Ela mama sindrom. Pojavi se v tem času in mine, vzrok ti je opisala že bino. Najbolje je, da j postopoma navajaš na to, da je 'sama' ali pri drugih ljudeh. Fino je, če se greš z njo 'ku ku', če se ji skriješ in jo kličeš (tak ve, da si blizu) in vsakič malo podaljšuješ čas, ko te ne vidi ali ko te ni. Upam, da sem vsaj malo pomagala in verjem, da jo bo minilo. user posted image  za vaju!
Brina je tut pogruntala, kako dat rokice ven iz pasov Tobija, ampak sva z user posted image  ugotovila, da sva jih premalo zategnila in zdaj ni problema. Res je treba fajn zategnit pasove - najbolje je, da tisti pas potegneš vzporedno s sedežem, ker če ga vlečeš navzgor, imaš občutek da je zategnjeno do konca. Pa nekako se pasovi 'zaštekajo', ko potegneš dovolj. Hmmm... Če ti ni kaj jasno, kar vprašaj user posted image , ker razlaga je res strokovna user posted image .

Yasminka, čez Ljubelj je res veliko ovinkov, ampak naša user posted image  je precej utrjena, ker ima v Podljubelju deda in mamo, tako da je navajena ovir na cesti user posted image

bino, vračava user posted image  in user posted image ! In upam, da se res dobimo na kakšnem zimskem sankanju. Na sankah po snegu user posted image .

NR, vaša občna je pa radodarna. Naša nam nameni celih 0 SIT z obrestmi in vsemi osalimi dodatki user posted image .

BlankaT, user posted image  za seznam!

ovčka, fotke so super in mala je res akrobat user posted image !

No, pa še naš glasbeni okus:
Maček Muri, Čuki (super hit je Ena po domače), uživa v programu TV Petelina (jaz malo manj) in z ritko miga že če sliši sireno Family Frost kombija user posted image .

user posted image  za Marušo (NR); malo z zamudo user posted image !
user posted image  za Neli (pegica1); sem pa točna user posted image !

Zdaj pa počakam, da se Brina zbudi, pol pa šibava na pošto, v trgovino in na kavico! Uživajte! Jesen je res lepa... user posted image

_____________________________

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
   RE: Decembrke 2005
26.9.2006 11:31:56   
Nana Liza
Megla se je že dvignila in user posted image   že lepo sije!
BlankaT-Ela že 1 teden prespi celo noč.user posted image Danes je spala od 20h do 6h. Zjutraj jo pustim, da se malo cmeri, ker vsakič upam, da bi zaspala še za kakšn urco, vendar mi nikoli ne uspe.  Ponoči se nikoli ne zbudim. TUdi čajčka ji ne ponujam, dude pa itak nima. Zaspati mora pa tudi sama v posteljici. Včeraj je bila celo tako zaspana, da tdi jokala ni nič pred spanjem.

Jest pa namesto, da bi bila ful spočita, me non stop boli glava.user posted image Razmišljam, da me bo obiskala gospa user posted image al kaj? Vsak dan sem na lekadolu in zeliščne kapljice si mažem, pa čaje pijem in nič ne pomaga.

Jana73-valjda zdej je spet sezona za bar. Lani decembra sem mogla gledati še zadnji  del bara (bila je sobota), ponoči mi je pa že odtekla voda . Rodila sem pa potem v nedeljo.user posted image   

Naša  tudi vedno gleda, če sem zraven, ko se kdo približa. Včeraj na plavanju pa se me je držala kot klop.

bino-na plavanju super kot ponavadi, samo Ela se je včeraj nekaj bala plavalnega učitelja in se me držala za vrat za ne spustit.user posted image Njabrž je res tole eno obdobje.

Včeraj je prvič tekla kri. user posted image Padla je z glavco naprej in se verjetno ugriznila v ustnico  in ji je ful tekla kri. Malo je jokcala 5 minut, potem smo ji pa pokazali klovnčka in se je že smejala.

Zdaj pa lepo na sončka!


p.s.- me je vrglo ven, ampak sem dala copy.user posted image





< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 26.9.2006 11:36:30 >

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
   RE: Decembrke 2005
26.9.2006 14:04:10   
BlankaT
Samo toliko da javim Štajerke jutri v MB se dobimo na čveku,  ob 10-11 ure, kraj še ni določen user posted image .

Zvečer pa še kaj več.

_____________________________

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
   RE: Decembrke 2005
26.9.2006 20:08:34   
BlankaT
IZVIRNO SPOROČILO: arielca

p
Cuma, poganjalec je Chicco, cena 50 evrov, ampak mene moti, ker nima fiksnega sprednjega dela in ga tamala ves čas viža po svoje user posted image . Pa še nizek je in ob vsakem kamničku ropota kot user posted image . Zdaj ga imamo kar v stanovanju (kot gugalnik), ko bo Brina samostojno in VARNO upravljala z njim, bomo šli pa spet na teren. Je pa OK to, da otročka lahko pripneš, da ima stranska varovala pa pojočo armaturo user posted image .



Ja Maja tudi meče to spredno "armaturko" ven. Pa kaj čemo so naše user posted image  močne pupe user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa sedaj se je že 2x prevrgla na stran, in sicer zaradi tega, ker ji je nekaj iz roke padlo in je hotela pobrati in se je prekucnila na stran user posted image .

Nana Liza ti kr malo zavidam user posted image , vendar privoščim to vašo spanje. Pri nas pa je bilo danes za znoret. Celo noč se je prebujala in jokala, kot, da jo je strah. Tako, da sem jo potem ob 2 ponoči vzela k nama in smo spali skupaj, sicer sem jaz bolj slabo spala, pa dobro, samo da je bilo nekaj spanca. Sem jo vmes še enkrat nesla v posteljico, pa je nisem še vredu položila je že kričala user posted image  . Danes pa je full malo čez dan spala, sedaj pa že spi od 19.30, me prav zanima kako dolgo bo. Brez čaja in dude pa pri nas ne gre user posted image . Daj pošlji mi tvoj recept, da ga sprobam, ker pri nas ne pomaga, da bi jo pustila jokati. Sicer jo pustim, ampak grem potem k njej in jo govorim, da naj zaspi in da naj ne joče, ker bo še brateca zbudila, no na koncu pa ji nekaj zapojem in zaspi user posted image .

Se pa tudi moja zadnje tedne drži mene kot klopa in začne jokat, če me ni, tako, da jo potem zamodijo s čim, pa je bolje. Ampak samo tako dolgo, dokler ne sliši mojega glasa, potem pa zobet mami in že plazi proti meni in me že drži za koleno user posted image  in me gleda s tistimi žalostnimi očkami, da jo morem vzeti gor.

Kaj zdaj štajerke, se ne bo nobena javila za srečanje? No za tiste, ki boste prišle, bo srečanje v Europarku v slaščičarni Romanci od 10-10.30 naprej.

Grem sedaj še malo pred TV, dokler še user posted image  ni doma.

Lp, Blanka.

_____________________________

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?