|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vrgli so me iz h&m-a
7.9.2007 12:18:23   
Anonimen
malo prej sem se s kolegico odpravla v h&m, nameravala sem kupit copatke pa verjetno še kombinezone za tamali pa še kaj verjetno. pa prideva tja, tamalo napokam v šoping šparov voziček, ker otroškega vozička nisem imela s sabo in greva. pa prideva v h&m, lepo zakorakam not z vozom ko me napade malo manj da ne varnostnik. gospa z vozom pa ne smete v trgovino??!! haloo!!?? vedno sem hodila s tavelkim vozom v trgovino kako da ne. ja ne ne smete zaradi varnosti! kašne varnosti??!! kaj pa je drugač k če pridem s svojim vozičkom (recimo kaki taveliki vozički so ravno toliko veliki kot šoping voz). ja ne ne smete zaradi varnosti. sem rekla ja kam pa nej pol dam otroka. a mate mogoče pol tamale vozičke (kot jih imajo v emporijumu naprimer) ne nimamo kašne vozičke? ja vzemte otroka iz voza, voz vas bo tuki počakal vi pa lepo nakupujte. ja kako hudiča naj lepo nakupujem s 12 kilskim 1,5 letnikom v rokah? a mi jo pol lahko pomagate nosit ga prašam??!! ne! nisem jaz zato tukaj v službi! taka so pravila trgovine z vozom ne smete notr! sem rekla ok a se lahko s kom pogovorim o tem, je reku ja s šefco trgovine je pri kasi. ok sem se res hotla it vljudno pogovort s šefico ker mi je blo res mimo no. pa vidim eno k je mela iste take copate k sem jih hotla jo hit prašam kje jih je najdla mi pove, odšibam z vozom ke vzamem copate pa za mano stojita že 2 varnostnika! in da naj grem takoj ven. res sem se počutla k kriminalc, še mal pa bi me prijel vsak pod eno podpajsko pa ven odnesel, pa otroka za mano vrgu ven??!! in mi težita tam jaz gledam copate iščem cifro in rečem a lahko sam copate vzamem in grem. NE in NE! takoj ven! sem rekla že zdavnej bi copate vzela in šla če me ne bi tuki nadlegvala. res prov zamal se mi je zdel. tko da sem pelala voz ven, otroka si dala na štupo ramo in šla nazaj gledat copate ker jih v tisti histeriji nisem najdla. pa pol ujagam eno prodajalko in jo sprašujem kje so copati 22 velikosti, pa pride varnostnik pa jo začne neki sprašvat, prov prekinu me je! sem mislna da se mi bo utrgal. sem rekla a se lohk prosm jaz zdej pogovarjam z njo. mislm halo!? pol tm gledam pa mi pripeljejo še uno šefico. pa prav ja ste želel govort z mano. sem rekla ne sej je uredu. pač mate taka pravila, z otrokom za vratom pač ne morem nakupovat in bom vzela pač samo tele copatke ker jih nujno rabim, kar sem pa še mislna zapravt pr vs pa pač ne bom. ja veste taka imamo pravila zaradi varnosti prav šefica. ja kake varnosti ponovim. ja veste z VOZKOM LAHKO POVOZITE KAKEGA OTROKA KI LETA PO TRGOVINI. hvala adijo! je bil moj odgovor! kaj tako trapastega pa še nisem slišala res. poden od podna!

res globoko sem razočarana, prizadeta nad tem odnosom in mene h&m v city parku dolgooo več ne bo videl niti mojih evrov! očitno so dovolj veliki da si lahko privoščijo tak odnos do strank!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vrgli so me iz h&m-a
7.9.2007 12:23:37   
bebe&jaz
Moja izkušnja je identična, s tem da sem se jaz mnogo prej obrnila na petah in odšla. Vidijo me pa ne več kmalu...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vrgli so me iz h&m-a
7.9.2007 12:25:45   
Anonimen
Glej v naši trgovini tudi nesmeš z vozičkom(nakupovalnim) noter, ker ljudje v te vozičke "po pomoti" nekaj noter odložijo pa pozabijo ven datuser posted image
Mogče so to mislili, pa ti niso hteli tak rečtuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: vrgli so me iz h&m-a
7.9.2007 12:27:47   
Mlada mamica
In si pol kupla copatke?Upam,da ne!

_____________________________

Bodi to kar si in ne to kaj si želijo drugi!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: vrgli so me iz h&m-a
7.9.2007 12:29:21   
gumbek
No meni se je to tudi že zgodilo sem bla z mojimi navihanci.Prov za popent je blo.

_____________________________


Firbec sem!

(odgovor članu bebe&jaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: vrgli so me iz h&m-a
7.9.2007 12:29:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mlada mamica

In si pol kupla copatke?Upam,da ne!


ja sem ker jih nujno rabim ampak mislim da dolgo nam šla spet v lj. kriza no!

ja ja kotl tko rečt, podn od podna, sej je vse zakodirano če bi že po nesreči al pa zanalaš kej ven odpelala bi piskal! velik laži bi nabasala kej v otroči vozek kjer še vidl ne bi k pa v šoping voz prazen!

(odgovor članu Mlada mamica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: vrgli so me iz h&m-a
7.9.2007 12:31:55   
Anonimen
Povarovano je vse ja, samo ljudje so iznajdlivi pa s tem vzamejo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: vrgli so me iz h&m-a
7.9.2007 12:37:25   
ZARA
Ne vem kaj vsi tako tiščite v ta H&M. Jst nisem bila še nikoli tam (samo zunaj pred trgovino) ...zdej po tem kar si napisala, mi je pa itak za bruhat.

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: vrgli so me iz h&m-a
7.9.2007 12:38:57   
Seven*
Lara, saj verjamem da te je razjezilo, samo si pa bila vseeno pogumna, da si kljub temu rinla noter z vozickom. Jaz si ne bi upala. Pac taksna je politika trgovine, kaj ces, drugic pac prides z otroskim vozickom. 

_____________________________

Gospa sem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: vrgli so me iz h&m-a
7.9.2007 12:47:44   
Marogica
Mi tudi gremo najprej v Spara, nakupimo, potem pa odložimo nakupljene stvari v avto ter se še enkrat odpravio v nakupovalni center, če želimo še kaj kupiti. Na to, da bo šla z vozičkom, sploh nisem pomislila. Je pa tudi res, da stvari za otroka kupijemo brez otrok, zaradi tečnarjenja. Vzameva copatek ali čevelj podobne velikosti zraven in kupiva nove čevlje/copate. Funcionira že 6 let čisto OK.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: vrgli so me iz h&m-a
7.9.2007 12:48:20   
Katarina_Barbara
Jaz pa sploh ne razumem, zakaj sploh rinete z vozički v trgovino?
Kaj če bi šli vsi z vozičkom noter?

Jaz imam tud 2 otroka  - tut še majhna pa mi to sploh ne pride na misel. Al jih pustim doma v varstvu al jih vzamem sabo takrat ko je manjša gužva al pa sploh ne grem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: vrgli so me iz h&m-a
7.9.2007 12:50:04   
Mana
Veliko nas je takih ,ki prav zaradi te njihove politke ne hodimo več. Ja, kot praviš, pa če bi vsaj take vozičke potem nabavli kot jih imajo  tam v Emporiumu.Mater sem še sedaj penasta ko me je zadnjič fliknu ven na prav tako neprijazen način. Torej če greš v HM in želiš še "fasngo" nabavt v Sparu , moraš najprej s svojim vozičkom v HM in ga potem  nazaj pelat v avto ali kje drugje pustit, da greš lahko še v Spar v nabavo z vozičkom za nakupovanje. Beda. Res.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: vrgli so me iz h&m-a
7.9.2007 12:56:02   
Aja32
user posted image ja tole je pa malo too much...
Kaj pa mene najbolj moti... V glavnem, H&M so prenoviliuser posted image user posted image user posted image - kdo jim je pa narisal razporeditev, mi pa tudi ni jasno... Glede na to, da mamice z majhnimi user posted image hodimo z vozički tja (eni imamo malo manjše, drugi res velike skoraj kot nakupovalni voz), so med policami (beri obešalniki) naredili čisto malo prostora, da ja ne prideš z vozičkom mimo... Bog ne daj, da se srečaš še s kako mamico, pa da ima recimo taveliki voz,ne marele... Nemogoče je, da greš mimo drug drugega... Pa tudi, če bi se želel odmakniti, se nimaš kam... Torej, ena in druga morave "rikverc", vmes pobereš ene par cunj z obešalnika, jih poskušiš pobrati in vrniti nazaj na obešalnik, itd... Čisto mimo... Ne vem, res mi ni jasno...

No, saj naslednje razočaranje, katerega sem doživela, je pa v novi otroški trgovini Tape A L'oeil  (prenovljeni del Cityparka)... Imajo meni zelo všečne stvari za dojenčke in otroke...user posted image user posted image user posted image Da ne bo pomote - sem jim kar veliko prometa naredila do danes... A kaj, ko so dali oblačila za dojenčke čisto na koncu trgovine. OK - se med obešalniki in policami prebiješ z vozičkom do konca (vmes spet vljudno pobiraš stvari, katere pač padajo za teboj oz. tvojim vozičkom na tla), nakar doživiš naslednji šok  - dve stopnici moraš pač voziček dvigniti, da lahko prideš do polic, kjer imajo oblačila....user posted image user posted image user posted image user posted image OK - prodajalka mi je sicer ponudila pomoč, da mi dvigne voziček, vendar - ali ne bi bilo bolj pametno narediti namesto stopnic predel, kjer lahko prideš z vozičkom (otroškim ali pa invalidskim, saj je vseeno)... Za malo starejše otroke imaš pa seveda vse na dosegu rok... user posted image user posted image

Ne vem, včasih imam filing, kot da so te trgovine narejene za prodajo čisto nekaj drugega....

LP



< Sporočilo je popravil Aja32 -- 7.9.2007 12:58:54 >

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: vrgli so me iz h&m-a
7.9.2007 13:01:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Katarina_Barbara
Jaz pa sploh ne razumem, zakaj sploh rinete z vozički v trgovino?
Kaj če bi šli vsi z vozičkom noter?

Se strinjam. Tudi v Spar ne smeš s stvarmi, ki si jih drugje kupil oz. moraš imeti s seboj račun.
Meni je ta politika čist dobra.

(odgovor članu Katarina_Barbara)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: vrgli so me iz h&m-a
7.9.2007 13:03:01   
BLAŽIKA
To pa si me sedaj prav šokirala, da so te tako napadli. user posted image

_____________________________

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: vrgli so me iz h&m-a
7.9.2007 13:04:52   
Anonimen
Ja kaj češ, takšna imajo pravila. Tisti ubogi varnostnik jih samo izpolnjuje. user posted image  Si pa nekulturna, ker si šla notri z vozom, čeprav ti je povedal, da ne smeš, isto kot jaz, ko sem si drznila po GSMu govort v lekarni in posledično nisem bila postrežena. Čeprav glede tega ni pravil, je šlo samo za užaljenost farmacevtke. user posted image
Jeuser posted image  ga, eni smo pač kmetje! user posted image

(odgovor članu Aja32)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: vrgli so me iz h&m-a
7.9.2007 13:08:42   
daysi
Tudi jaz imam podobno izkušnjo, vendar se zaradi tega ne bom odpovedala njihovi trgovini, saj imajo tako "coti "stvari za otročke. Pač, varnostnik ni kriv za to, to je njegova služba, jeziti se moramo na tiste, ki so jim to določili. J...G.., kaj čmo

_____________________________

LOČEVALNA + MANJ ŽRI
začetek: 88 , željeni cilj:73
2.3.-84 kg

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: vrgli so me iz h&m-a
7.9.2007 13:11:18   
dory
user posted image user posted image user posted image user posted image medtem ko sem iskala med fantovskimi zadevami, sem mogla z radarji lovit...in res, zelo neprimerner hisni red tegale h&m....

mi je zal,da se je to zgodilo...

(odgovor članu daysi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: vrgli so me iz h&m-a
7.9.2007 13:12:33   
Anonimen
ja očitno sem res kmet??!! najbl me pa moti še to, da te prepovedi nimajo napisanih na vhodu??!! kako naj pol sploh vem da ne smem notr? pol sva šle še v 3 štacune pa me iz nobene niso več vrgl, zanimivo a ne?

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: vrgli so me iz h&m-a
7.9.2007 13:14:58   
cmokec
Res ni logično, kako lahko nakopuješ z otrokom v naročju. user posted image Mi recimo otroškega vozička že od pomladi nimamo več. In potem bi mogli Pio nositi ves čas nakupa. pa še kup oblačil, ki bi jih hoteli kupit. Še dobro, da grem v šoping sama, pa še to čez mejo. Ker s Pio imamo probleme še v živilski trgovini, kjer so vozički.

Pa voziček je namenjen lažjemu nakupovanju, al kako? Res neumno. Čeprav, če pomislim, se v H&M res ne spomnim, da bi koga videla z vozičkom. Sedaj vem razlog.


_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: vrgli so me iz h&m-a
7.9.2007 13:15:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

ja očitno sem res kmet??!! najbl me pa moti še to, da te prepovedi nimajo napisanih na vhodu??!! kako naj pol sploh vem da ne smem notr? pol sva šle še v 3 štacune pa me iz nobene niso več vrgl, zanimivo a ne?


Na vratah lekarne tud ni znaka, kjer je GSM prečrtan. user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: vrgli so me iz h&m-a
7.9.2007 13:15:10   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: Katarina_Barbara

Jaz pa sploh ne razumem, zakaj sploh rinete z vozički v trgovino?
Kaj če bi šli vsi z vozičkom noter?


Se podpišem.

(odgovor članu Katarina_Barbara)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: vrgli so me iz h&m-a
7.9.2007 13:15:27   
Anonimen
aja pa še to
men se pa ne zdi logičn, da ne smeš v vse trgovine k so v šoping centru z enim vozom. v vse štacune greš lohk z vozom ke pa ne. kaj če greš v šoping v špar pol morš najprej kva vse kupit pa pelat v avto pa nazaj v štacuno? v čem je pol fora šoping centra? pol je vseen če se vozim po mestu od ene do druge trgovine! kretenizem prve klase!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: vrgli so me iz h&m-a
7.9.2007 13:31:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

IZVIRNO SPOROČILO: LARA

ja očitno sem res kmet??!! najbl me pa moti še to, da te prepovedi nimajo napisanih na vhodu??!! kako naj pol sploh vem da ne smem notr? pol sva šle še v 3 štacune pa me iz nobene niso več vrgl, zanimivo a ne?


Na vratah lekarne tud ni znaka, kjer je GSM prečrtan. user posted image  user posted image


na naši lekarni je! celo na pultu tudi! in na vratih!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: vrgli so me iz h&m-a
7.9.2007 13:32:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

IZVIRNO SPOROČILO: hothien

IZVIRNO SPOROČILO: LARA

ja očitno sem res kmet??!! najbl me pa moti še to, da te prepovedi nimajo napisanih na vhodu??!! kako naj pol sploh vem da ne smem notr? pol sva šle še v 3 štacune pa me iz nobene niso več vrgl, zanimivo a ne?


Na vratah lekarne tud ni znaka, kjer je GSM prečrtan. user posted image  user posted image


na naši lekarni je! celo na pultu tudi! in na vratih!


Na naši pa ziher, ne, sem drug dan spet šla in sem se prov am vzela.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?