|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vrtec-jasli Domžale in okolica
10.5.2005 10:49:16   
marta2

Moji dvojčici gresta januarja 2006 v vrtec, vendar smo dobili odgovor od nam najbližjega vrtca (Palček), da smo zavrnjeni in med drugim navajajo razlog, da imajo prednost otroci, ki dopolnijo starost enega leta do 1. novembra. Prosim, da mi predlagate v katerem vrtcu naj iščem varstvo, pogoja sta da je odprt vsaj do 17.00 in da je na relaciji Domžale-Ljubljana. In seveda, da ima jasli.

LP Marta:sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vrtec-jasli Domžale in okolica
10.5.2005 10:56:11   
darjatimci
Za Sneberje vem,da imajo,so imeli pred kratkim prostor-preveri,odprti so od 5.30 do 16.30.Tudi jasli.

(odgovor članu marta2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   vrtec-jasli Domžale in okolica
10.5.2005 20:03:13   
Anja167
Seveda imajo prednost otroci, ki dopolnijo starost enega leta do 1. novembra, in to zato, da je skupina polna že od septembra. Če pa bi navedla 1. julij kot čas začetka, bi pa dobila z še večjo verjetnostjo, saj je potem skupina polna tudi čez počitnice (ni preverjeno, sem pa skoraj ziher, da je tako, da domžalski vrtci gledajo na stvari večinoma s finančne plati). Mi smo tudi med tistimi 200 prosilci, ki smo dobili prošnjo zavrnjeno, in to tako v Urši kot v Vrtcu Domžale. Sem besna? Ja, sem. Tudi zato, ker so nam dali prvič drugačne informacije, kam zaprositi, kot zdaj, ko naj bi se na odločitev komisije pritožili (še ta rešitev ti ostane). Mi bomo našega vozili v Ljubljano, blizu moje službe. Predlagam ti, da greš mogoče na strani Ministrstva za šolstvo in šport in tam pobrskaš za seznamom vrtcev ter poiščeš tiste, ki bi ti v lokaciji odgovarjali, in jih kar pokličeš. Glede na to, da boš potrebovala varstvo sredi leta, se boš tako morala najbrž vse posebej domeniti. V Ljubljani so glede dajanja informacij veliko veliko veliko bolj prijazni, saj nimajo tako polno kot domžalski vrtci. LP in srečno z iskanjem dobrih jasli.

(odgovor članu marta2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   vrtec-jasli Domžale in okolica
14.5.2005 10:56:55   
tejč
Ja, tudi midva že razmišljava o vrtcih, Ajša se je komaj rodlila. pa vendarle. A katera ve, kakšen je kaj vrtec Količevo? bojda je neki športni...

Kaj pa Ostržek?
Imajo jasli tudi tam?

(odgovor članu marta2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   vrtec-jasli Domžale in okolica
14.5.2005 19:39:14   
Anja167
Vrtec Cicidom Količevo zelo hvalijo. Ima jasli. Vrtec Ostržek pa mislim, da nima jasli, no, vsaj letos ni bilo razpisanih nobenih mest za jasli v tem vrtcu. Takoj oddajte prošnjo za naslednje leto, ker je že jutri lahko prepozno. In priporočam, da napišete, da bi se vpisali julija, ne septembra.

(odgovor članu marta2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...
Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?