|      
Želiš odstopiti?
Preden se dokončno odločiš, se seznani s posledicami te odločitve.
V kolikor potrdiš svojo odločitev, da odstopiš, bomo v tvoj spletni brskalnik namestili piškotek, ki nam bo omogočil, da te ob vsakem obisku do vključno 13. novembra 2014 prepoznamo in ti zagotovimo nemoteno uporabo portala, brez prikazovanja Ringarajinih dreves in igralne kontrole ob desnem robu ekrana.

Hkrati ti bodo odštete vse do sedaj zbrane točke in žal izgubiš tudi pravico do morebitnih prisluženih nagrad.

Želiš še vedno odstopiti?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Želiš imeti čisto svoj koledarček?
PRIJAVI se in prejemaj novičke s koristnimi, zanimivimi in zabavnimi vsebinami na svoj elektronski naslov.

Noseči ste: 11 tednov


Vam je še vedno slabo? Zaradi nosečnosti ali zaradi številke na tehtnici?

Pridobivanje teže v prvem trimesečju je pri posameznih nosečnicah zelo različno. Nekatere hitro pridobijo kakšen kilogram, pri drugih se teža praktično ne spremeni, tiste, ki jih mučijo slabosti lahko celo izgubijo kakšen kilogram. Vse možnosti so povsem naravne in nenevarne. Seveda ob predpostavki, da se zdravo in redno prehranjujete. Ne izpuščajte obrokov! Bolj kot sebi namreč s tem škodite malemu bitjecu v svojem telesu, čeprav je najbolj kritično obdobje v razvoju ploda končano. Zdaj je na vrsti še hitrejša rast, kot v preteklih tednih. V začetku tega tedna je namreč plod velik okoli 3 centimetre, ob koncu pa že celih 5 centimetrov.

Mami v 11. tednu


Če zdravo jeste in si ne privoščite preveč nezdravih priboljškov, se ne obremenjujte s številko, ki se izpiše na tehtnici. Če pa že govorimo o povprečju: povprečna nosečnica v prvem trimesečju vsak mesec pridobi od polovice do enega kilograma.

In za konec le še nasvet: nikar ne posluša...
Več


Plod v 11. tednu


Z veseljem vam sporočamo, da je najbolj kritično obdobje v razvoju ploda končano, zdaj je na vrsti še hitrejša rast, kot v preteklih tednih. V začetku tega tedna je namreč plod velik okoli 4 centimetre, ob koncu tedna pa že celih 5 centimetrov. Neverjetno, morate priznati! Oblika ploda je precej sme...
Več


Očka v 11. tednu


Čeprav vseskozi na prvo mesto postavljamo bodočo mamico, pa nikakor ne smemo pozabiti tudi na očke. Tudi vi morate poskrbeti zase. Brez občutka krivde se dogovorite s prijatelji za moški večer! Tudi očetje sem pa tja potrebujete nekaj uric zase.
Več


Nosečniški cukrček


Dan začnite pri frizerju in kozmetičarki. Nova pričeska in obrazna masaža naj bosta vaši popotnici na poti k materinstvu. Račun pa lahko izstavite kar bodočemu očku.

Sorodne vsebine


Prejšnji teden: 10. teden
Naslednji teden: 12. tedenSorodni članki:
Horionska biopsija
Pilates za krepitev nog
Plavanje med nosečnostjo
Uspešno partnerstvo
Se vas otrok dovolj giblje?
maca83 RR

Mislite, da se vas otrok dovolj giblje? Bi se moral vec?