|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

»Zaščita otrok pred okužbami« na portalu Ringaraja



avtor: Uredništvo Ringaraja.net


Verjetno se vsi zelo strinjamo s trditvijo, da nas starše nobena stvar ne osrečuje tako, kot zdrav in vesel otrok in da po drugi strani ni hujšega od nemočnega opazovanja bolnega malčka.



Zdravstvene teme so na našem forumu običajno najbolj obiskane. Članki in nasveti o preprečevanju posameznih obolenj prav tako vedno beležijo velik obisk. Stalnica v omenjenih vsebinah so prostovoljna dodatna cepljenja.

Veliko staršev se nas je že kdaj vprašalo ali naj cepim svojega otroka še proti tej ali oni bolezni ali ne? Mnenja so različna, odločitev pa ostane na ramenih staršev.

Z namenom lajšanja odločitev in osveščanja o boleznih smo se v uredništvu odločili, da odpremo nov vsebinski sklop z naslovom »Zaščita otrok pred okužbami«. Na enem mestu vam želimo ponuditi čim več informacij o preprečevanju okužb in o negi, če nam otrok kljub vsemu zboli. 

Začenjamo s podrobnejšo predstavitvijo nekaterih bolezni, kjer so zbrane informacije o simptomih, načinih okužbe, preprečevanju in zdravljenju. Za mnenje pa boste lahko povprašali tudi strokovnjaka, ki bo gostoval na našem forumu.

Vabljeni k obisku Ringarajinega novega vsebinskega sklopa. Seveda bomo veseli tudi vaših pripomb in predlogov!


Uredništvo




Članki iz kategorije


Prejšnji članek: Kvas in nagradni kviz
Naslednji članek: Zimska kronična utrujenost



Pripomočki


Natisni

Prijavi se in oceni članek

Št. ocen: 1

Članki iz kategorije


Prejšnji članek: Kvas in nagradni kviz
Naslednji članek: Zimska kronična utrujenost





Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?