|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

15 laži, v katere verjamejo sodobne mame

Uredništvo Ringaraja.net, 4.1.2024
Ali je bolje živeti v laži ali je čas, da se zbudimo? Samo da si olajšamo življenje.
Ključne besede:

image
Kaj verjamejo moderne mame? (Foto: Freepik.com)
/11


Lepo je verjeti, da sedanjost ne more biti lepša in da bo prihodnost še boljša, a skoraj vsak dan nas kakšna majhna težava spomni na realnost. Družba nas sili, da smo popolne – kot matere, žene, ljubimke, gospodinje, poslovne ženske, hčerke, sestre … Na vsak način nas svet zasipava s primeri popolnosti, ki jih je tako enostavno doseči, le slediti je treba nekaj navodilom.

 

Zakaj pa ne - življenje je ravna črta in načrti se uresničijo le, če so narisani. In vse je čudovito, vsi verjamemo v mite in dovolj je, da si samo želimo imeti – čudovite otroke, popolnega moža, svetlo prihodnost in popolno linijo.

 

Nam laže družba ali lažemo sami sebi?

 

1 - Moram biti srečna! Sreča je relativna, nuja je red – eno z drugim pogosto ne gre najbolje.

 

2 - Lahko nadzorujem prihodnost svojih otrok - nihče ne more nadzorovati ničesar.

 

3 - Facebook sprošča, je nekaj podobnega sprotnemu hobiju - Facebook nas zasvoji z nepomembnimi stvarmi

 

4 – Dobro izgledam v svojih starih oprijetih kavbojkah – če ti sedenje v njih predstavlja problem, potem ne, v njih ne izgledaš dobro.

 

5 - Ko bom enkrat uspela v poslu, ki ga ustvarim sama, bom postala nekdo! - nekoga že imaš, imaš službo, imaš družino in otroke, za kaj si moraš še prizadevati?

 

6 - Če letos ne bom priredila najbolj fantastične rojstnodnevne zabave za svojega otroka, me bodo imeli za slabo mamo - ali si vedela, da otrok potrebuje za rojstni dan le darila, torto in nekaj prijateljev?

 

7 – Prepozno je! – za dobre stvari in dobre začetke nikoli ni prepozno!

 

8 - Nikoli ne bom nehala kričati na svoje otroke - boš, ko se boš odločila.

 

9 – Tehnologija je odlična za otroke – ugotovila boš, da ni – za tebe je dobra, da si oddahneš od njih.

 

10 - Nekdo bi se še vedno lahko igral s temi starimi igračami! - bi, a verjetno ne, zato se jih vseeno znebi. Preveč jih je.

 

11 - Vse mora biti popolno, da sem srečna - če čakaš na popolnost, ne boš nikoli srečna!

 

12 - Verjameš, da otroci ne slišijo, ko govoriš o njih - morda ne slišijo, ko jim rečeš, naj pospravijo igrače, vendar vedno slišijo vse o sebi!

 

13 - To moram narediti, ko sem sama - Mama, ki je sama? Ne gre – a zato nenehno pod stresom čakaš na tisti trenutek samote.

 

14 - Boljša sem z otroki kot moj mož - zato si vedno z njimi, namesto da bi se zavedala, da ima tudi oče pomembno vlogo v njihovem življenju.

 

15 - Kako naj ljubim to hišo? - ni kriva hiša ali njena razporeditev, ampak otroci in nered, a prej ko se boš s tem sprijaznila, bolj boš uživala v svojem domu in družini.

 

Vir: index.hr /Ringeraja.rs

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Kaj sploh dela ženska, ki ne hodi v službo?
Si tudi ti sita vse dni odgovarjati na fraze v stilu "pa kaj delaš cel dan, ker nisi v službi"? Tudi tale mamica je bi...
5
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
4
NUMEROLOGIJA: Napoved za november
Numerologinja Irena Šek iz Maribora je za portal Ringaraja pripravila numerološko napoved za november. Izračunajte si, k...
4
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
4



Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
To je za očete, ki ste vedno tu, ob otroku
Kaj je tisto, kar očete dela tako posebne? Kaj je tisto, zaradi česar je oče tako pomemben del otrokovega življenja? Zar...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?