|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Argeta Junior - Juniorjev Zgodbarček

Argeta Junior, 24.4.2023
Argeta je ustvarila Juniorjev Zgodbarček – prvo orodje, ki s pomočjo umetne inteligence napiše edinstveno in neponovljivo zgodbo z otrokom v glavni vlogi.

image
/11


Ljubezen do pripovedovanja, ustvarjanja in branja zgodb so ene najpomembnejših vrednot, ki jih lahko predamo otrokom. To podpira tudi Argeta, saj verjame, da otroci svojo domišljijo v zgodnjih fazah razvijajo in krepijo prav z zgodbami, kar so dokazali že z razvojem platforme Junior dogodivščine ter interaktivnimi in poučnimi e-knjigami.

Da bi bila izkušnja otroka z račkom Juniorjem kar najbolj osebna in prilagojena vsakemu otroku posebej, so platformo nadgradili z orodjem umetne inteligence. Razvili so Juniorjev Zgodbarček, spletno orodje za ustvarjenje zgodb, ki ga poganja klepetalni robot ChatGPT.

Starši na strani vnesejo podatke o svojem otroku, njegovih ali njenih značilnostih, najljubših igračah … ter izberejo žanr zgodbe in nauk, za katerega želijo, da ga njihov otrok usvoji.

 

junior

 

Juniorjev Zgodbarček na podlagi vnesenih podatkov vsakič znova sestavi neponovljivo zgodbo z otrokom v glavni vlogi in tako pomaga večerne pravljice spremeniti v res enkratno doživetje.

Inovativnost in družinske vrednote so v samem jedru znamke Argeta in ta projekt združuje oboje. Juniorjev Zgodbarček nima ambicij doseči mojstrstva pisateljic in pisateljev literature za otroke, ker je človeški talent nezamenljiv, želi pa staršem omogočiti, da bo pripovedovanje zgodbic zanje eno samo veselje in užitek, tudi takrat, ko jih je treba »stresti iz rokava«.

 

Juniorjev Zgodbarček lahko poženete na tej povezavi: https://zgodbarcek.junior-adventures.com/

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
205
10 zanimivih idej za velikonočne aktivnost...
Za vas smo pripravili 10. idej za praznične aktivnosti, ki jih lahko organizirate z otroki za veliko noč. Otroci bodo ta...
27
Velikonočne ustvarjalne ideje
Pomlad se prebuja in izza grma že kuka – velikonočni zajček! Krasno, še ena priložnost za tematsko ustvarjanje! Idej je ...
24
S temi dejavnostmi si otroci bogatijo bese...
Med čakanjem na najljubše kosilo lahko najmlajši otroci spoznavajo črke, starejši otroci in starši pa črke sestavljajo v...
8



Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
S temi dejavnostmi si otroci bogatijo bese...
Med čakanjem na najljubše kosilo lahko najmlajši otroci spoznavajo črke, starejši otroci in starši pa črke sestavljajo v...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?