|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Natečaj MOJSTER POTICE – FALA KRALJICE 2022

Fala, 18.3.2022
Obvladaš že vse trike pri peki potice in misliš, da je prav tvoja nekaj posebnega? Sodeluj v natečaju Mojster potice – Fala kraljice in se poteguj za privlačne nagrade in laskavi naziv avtorja najboljše slovenske potice. Preveri več o natečaju.

image
Čigava potica bo letos Fala kraljica? (Fala Slonček)
/11


Slovenska potica je kraljica med tradicionalnimi prazničnimi dobrotami. Priprava in peka okusnega peciva, ki bo mikavno tudi na pogled, pa je lahko še kako trd oreh. Ni čudno, da se številni napotki in triki za peko potice, ki zahteva veliko časa, spretnosti in ljubezni, pogosto prenašajo iz roda v rod. Ste vedeli, da je potica (po-vitica) dobila ime po nadevih, ki jih zavijemo v testo? Najznačilnejši so orehov, lešnikov, sirov, pehtranov in makov.

 

Fala Slonček vabi na natečaj Mojster potice – Fala kraljice

Letos bo ponovno potekal tradicionalni natečaj peke, okušanja in ocenjevanja potic, ki sovpada z velikonočnim časom, ko potice ozaljšajo mnoge slovenske mize.

Meniš, da obvladaš že vse trike pri peki tradicionalne slovenske sladice in si prepričan, da je prav tvoja nekaj posebnega? Sodeluj v natečaju Mojster potice – Fala kraljice in se poteguj za privlačne nagrade in laskavi naziv avtorja najboljše slovenske potice. Za bogate nagrade se lahko poteguješ v treh kategorijah: najboljša potica, najbolj inovativna potica in najboljša potica po oceni publike. Kateri naziv bo osvojila tvoja?

 

Prijavite svojo potico in osvojite uporabne nagrade

Kvas falaČe se nad tvojo potico vedno znova navdušujejo vsi, ki jo poskusijo, je skrajni čas, da se prijaviš na natečaj. To storiš tako, da najkasneje do 4. aprila recept in fotografije svoje potice pošlješ na fala.sloncek@gmail.com ali na FB stran Fala Slonček. Tisti, ki boste zgodnjo prijavo oddali do 21. marca, boste prejeli lepo in uporabno darilce.

Vsi sodelujoči boste vabljeni na ocenjevanje, družabno srečanje in razglasitev ter obdaritev zmagovalcev, ki bo v soboto, 9. aprila 2022, v Ljubljani.

 

Več o natečaju in pravilnik sodelovanja najdeš na www.kruhinpotica.com ali na Facebook strani Fala Slonček.

 

Pohiti s prijavo, Fala Slonček z veseljem pričakuje tvoj izpopolnjen recept!

 

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Zdrava orehova potica, ki ne potrebuje vzh...
Bližajo se velikonočni prazniki, ko poleg jajc, šunke, velikonočnega kruha in hrena, med dobrotami ne sme manjkati niti ...
8
3 enostavni in drugačni recepti za velikon...
Velika noč lahko postane obred, ki si ga podarimo drug drugemu za druženje in skupno ustvarjanje. Skupno pospravljanje s...
8
Pirhi v naravnih barvah
Barvanje jajc otroke navdušuje. Preberite, kako ste lahko ustvarjalni pri barvanju jajc z naravnimi barvami.
4
Pustne dobrote, s katerimi boste navdušili...
RECEPTI - Čokoladni krofki na palčki, Mini krofki s cimetom, Flancati s čokoladnim prelivom, Beli ameriški krofi z vanil...
4



Velikonočna šunka – kuhana ali pečena (rec...
Preberite, kako skuhamo velikonočno šunko, da ne bo razkuhana ali presuha. V članku najdete tudi recept za slastno šunko...
Jedi, ki ustavljajo drisko
Preverite, s katerimi jedmi lahko preženete drisko pri otroku, ki pogosto spremlja gripozna in virusna obolenja oziroma ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?