|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Dobrodelni zaključek 8. Otroškega bazarja

Uredništvo Ringaraja.net, 17.9.2013
V nedeljo, 15. septembra, se je zaključil največji sejem za družine v Sloveniji 8. Otroški bazar, ki že tradicionalno poteka na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Zaključila se je tudi dobrodelna akcija zbiranja šolskih potrebščin.

image
/11


 

V štirih dneh se je predstavilo več kot 240 sodelujočih organizacij, podjetij, društev ipd., sejem in ves spremljevalni program pa je obiskalo nekaj več kot 36.000 obiskovalcev.

Starši so si ogledali bogato sejemsko ponudbo, opravili so številne nakupe po ugodnejših cenah, skupaj z najmlajšimi pa so uživali v spremljevalnem programu, v športnih uricah, ustvarjalnih delavnicah, nastopih na odru in v mini živalskem vrtu.

 

Akcija zbiranja šolskih potrebščin je bila izjemno uspešna, saj so obiskovalci Otroškega bazarja v štirih dneh v dobrodelni kotiček prinesli številne nove zvezke, pisala, voščenke in ravnila ter lepo ohranjene peresnice in šolske torbe. Vse zbrano bo Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje podarila otrokom iz socialno šibkih družin.

 

Organizatorja Otroškega bazarja se zahvaljujeta vsem, ki so prinesli šolske potrebščine in ZPM Ljubljana Moste-Polje za nadaljnjo distribucijo.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Nepozaben otroški raj za praznovanja rojst...
V PLANETU LOLLIPOP je za sproščeno vzdušje in varno zabavo vaših najmlajših odlično poskrbljeno.
34
Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
13
Kako ustvariti umetniške pirhe?
Pri pisanih pirhih lahko resnično sprostite svojo domišljijo in dovolite, da pride do izraza vaša umetniška žilica. Pogl...
12
Velikonočne ustvarjalne ideje
Pomlad se prebuja in izza grma že kuka – velikonočni zajček! Krasno, še ena priložnost za tematsko ustvarjanje! Idej je ...
8



Pomladno potepanje s kolesom
Pomlad prinaša toplejše sončne žarke. Vremenske razmere, primerne za gibanje zunaj, koristijo tako staršem, kot njihovim...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hval...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hvala mama.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?