|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Kozmetike Afrodita razkrila novo visoko učinkovito kolekcijo Essence of nature za popolno nego las in lasišča

P.R., 24.5.2024
Celotna kolekcija se naslanja na več kot 50-letno Afroditino tradicijo v negi las, na vrhunske naravne sestavine, pa tudi na izjemne rezultate delovanja pri različni problematiki las in lasišča.
Ključne besede:

image
Kozmetike Afrodita razkrila novo visoko učinkovito kolekcijo Essence of nature za popolno nego las in lasišča. (Foto: Afrodita)
/21


Gosti, sijoči, močni in zdravi. Prav takšni lasje, pa naj bodo dolgi ali kratki, lovijo poglede, zato si jih želimo vsi potrošniki. V Kozmetiki Afrodita dobro poznajo želje in pričakovanja svojih kupcev, zato so na odmevnem medijskem dogodku v Ljubljani predstavili novo kolekcijo izdelkov za nego las ESSENCE OF NATURE, namenjeno celoviti rešitvi različnih problematik las in lasišča. 

 

Celotna kolekcija se naslanja na več kot 50-letno Afroditino tradicijo v negi las, na vrhunske naravne sestavine, pa tudi na izjemne rezultate delovanja pri različni problematiki las in lasišča. 

 

Zato ni naključje, da novi izdelki poleg priljubljenih tradicionalnih sestavin kopriva, česen in rožmarin, arganovo olje, kokosovo olje, aloa vera in bela glina, vsebujejo tudi naravna eterična olja: olje mete, limone, pomaranče in rožmarina. Moč naravnih formulacij lasne linije ESSENCE OF NATURE imenitno zaokrožujejo tehnološko razviti aktivi, kot so crinipan green, niacinamid, hialuron, keratin in salicilna kislina, ki imajo svojo učinkovitost na laseh in lasišču podprto z znanstvenimi raziskavami. 

 

afrodita

 

Kolekcija tako obsega štiri unikatne šampone v količinsko bolj priročni 320-mililitrski embalaži, s katero se želijo  približati tudi mlajšim generacijam potrošnikom:  ČISTILNI ŠAMPON za mastne lase – s koprivo in belo glino, KREPILNI ŠAMPON proti izpadanju las s česnom in rožmarinom, POMIRJAJOČI ŠAMPON proti prhljaju s crinipanom – revolucionarno tehnološko aktivno sestavino, ki deluje protimikrobno ter HRANILNI ŠAMPON za poškodovane, suhe in barvane lase z arganovim oljem. Poleg naštetih šamponov pa novo Afroditino kolekcijo za lase dopolnjujeta in zaključujeta še: BALZAM 2 v 1, ki je hkrati obnovitveni balzam in maska s kokosovim oljem in hialuronom ter ROŽMARINOVA VODA za rast in proti izpadanju las, ki je v zelo kratkem času že postala najpopularnejši in najbolje prodajan izdelek linije.

 

Vse izdelke je doživeto predstavila voditeljica Ula Furlan, ki je ob tej priložnosti izpostavila tudi Afroditino trajnostno in odgovorno ravnanje do narave, ki se kaže v 100% reciklabilni embalaži izdelkov. 

 

afrodita

 

Povabljeni poslovni partnerji, predstavniki medijev in vplivneži so lahko na druženju znova odkrili močno pripadnost Kozmetike Afrodita k naravi, a tudi sodobno naravnanost podjetja, ki za svoje izdelke izbira  inovativna in najnaprednejša znanstvena dognanja današnjega časa.

Čudoviti, kakovostni in dostopni izdelki za lase s pridihom narave kar kličejo k temu, da se preselijo med naše prste, lase in kopalniške police. Na voljo so v drogerijskih in drugih trgovinskih sistemih ter v Afroditini spletni prodajalni: webshop.afroditacosmetics.com

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Kako poskrbeti za otrokovo počutje med pol...
Pravilno in pravočasno se moramo pripraviti na poletje ter poskrbeti za zunanjo zaščito strešnih oken v mansardi. Z njo ...
7
BLOG: 5 zlatih pravil za vse bodoče babice
Kdo je pravzaprav babica in kakšna je njena vloga v družini? Preverite pet zlatih pravil, ki bi se jih morala držati vsa...
7
Najlepše zazibanke za mirnejše uspavanje
Pomagajte svojemu otroku zaspati s pomočjo zazibank. Izbrali smo pet najlepših, ki so nas kar med branjem skoraj odzibal...
6
BLOG: Je Miklavž reven ali bogat?
Časi, ko smo za Miklavža dobili pomarančo, kakšen svinčnik ali nogavice, so namreč že zdavnaj mimo. Danes otroci pričaku...
5



Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?