|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Izberite popolno darilo za Valentinovo

Ringaraja.net, 9.2.2021
Namesto klasičnega darila za valentinovo letos izberite nekaj posebnega, nekaj, v čemer lahko skupaj uživata oba. Zakaj ne bi podarili skupnih trenutkov v dvoje in skupno doživetje, ki bo vaši ljubljeni osebi ostalo v nepozabnem spominu?

image
Podarite edinstven del sebe in presenetite svojo ljubljeno osebo z romantično izkušnjo, ki vama bo za vedno ostala v spominu.
/11


Letos bo praznovanje valentinovega prav gotovo drugačno, in vendar to ne pomeni, da vaše najdražje osebe ne morete razvajati z oddihom v wellnessu, dobro hrano ali adrenalinskim doživetjem. Namesto klasičnega darila za valentinovo letos izberite nekaj posebnega, nekaj, v čemer lahko skupaj uživata oba. Zakaj ne bi podarili skupnih trenutkov v dvoje in skupno doživetje, ki bo vaši ljubljeni osebi ostalo v nepozabnem spominu?

Gotovo kmalu pride čas, ko boste vašo ljubljeno osebo lahko prav vi popeljali na prvo skupno večerjo, sproščujoč oddih ali doživetje po karanteni. Darilni paketi SelectBox so veljavni dve leti, zato bo priložnosti za unovčenje paketa več kot dovolj.

Spodaj je nekaj skrbno izbranih predlogov, ki smo jih pripravili za najlepše trenutke v dvoje. Izberite tistega, ki bo najbolj ustrezal vam in vaši boljši polovici ter se prepustite razvajanju v dvoje.

 

RAZIŠČITA NAJLEPŠE KOTIČKE

 

najlepši kotički

Raziščita najlepše kotičke.


Idilična lokacija za romantiko in sprostitev

Skupaj z vašo ljubljeno osebo si privoščite nočitev z zajtrkom v enem od luksuznih apartmajev Ortenia. Za zajtrk vam bodo postregli sveže in okusne pridelke iz okoliških eko kmetij, ki vas bodo pričakali v ročno pleteni košari. Razvajajte se z buteljko vina v dvoje in nepozabnim razvajanjem v dvoje v spa centru Ortenia. Pobeg pred vrvežem vsakdanjega življenja, sproščanje in nepozabno razvajanje bo popolno darilo za letošnje valentinovo.

 

Čarobni kotiček v osrčju Slovenskih goric

Če se želita prebuditi odeta v naravo in prenočiti v luksuznih leseno-steklenih hišicah, grajenih iz popolnoma naravnih materialov, potem je forest glamping resort Blaguš v osrčju Slovenskih goric popolno darilo za vaju. Naj vaju kot v pravljici predrami neskončna modrina lesketajočega se jezera, čez dan pa odkrijta vajin najljubši kotiček pod krošnjami.

 

PREPUSTITA SE GURMANSKIM UŽITKOM

 

gurmanski užitki

Prepustita se gurmanskim užitkom.

 

Gurmansko razvajanje na otočku sredi reke Krke

Uživajte v edinstvenem in nepozabnem gurmanskem doživetju z izbranimi vini z vašo najdražjo osebo. Saj veste, ljubezen gre skozi želodec in na gradu Otočec ob Krki je prostora za oboje – za ljubezen in dobro hrano! V grajski restavraciji Grad Otočec se sredi reke Krke rojevajo vrhunske jedi vznemirljivih okusov. Vas in vašo najdražjo osebo bo gotovo začarala z nepozabnimi okusi in pogledom na slikovito okolico.

 

Nepozabno okušanje obalnih specialitet

Odpravita se proti morju, soncu in svobodi, razvajajta se ob pristnih morskih jedeh ali zgolj ob vinski degustaciji in prigrizku in skupaj ustvarjajta nepozabne spomine. Restavracija Brič v Dekanih se ponaša s široko ponudbo izbranih morskih jedi. Jedilnik sproti prilagajajo letnim časom in tistemu, kar jim v danem trenutku ponuja morje, pri mesu pa prisegajo na slovensko govedo. Poleg lastnih vin posestva Brič ponujajo še več kot 300 vrhunskih vin in penin slovenskih in tujih proizvajalcev.

 

PRIVOŠČITA SI KRALJEVO RAZVAJANJE

 

kraljevo razvajanje

Privoščita si kraljevo razvajanje.

 

VIP razvajanje samo za vaju

Odklopite se od vašega vsakdana in se z vašo najdražjo osebo posvetite zgolj drug drugemu. VIP udobni zasebni prostor, opremljen z brbotajočim jacuzzijem, finsko savno, luksuzno vodno posteljo, tušem, televizijo in celo nastavljivo glasbo, bo skupaj z vrhunsko penino, svežim sadjem in izbranimi sokovi, namenjen zgolj vama. Pozabita na vsakodnevne skrbi, posvetita čas drug drugemu in uživajta v sproščanju v Wellnessu Aspara na popoln način.

 

Sprostitev s pogledom na Blejsko jezero

Presenetite vam drago osebo s skupnim razvajanjem v svetu savn, z antistresno masažo v dvoje ali uživajem v kopeli z medom in mlekom. Wellness center Živa na Bledu se že več let zapored uvršča med najboljše wellness centre v Sloveniji in ponuja prečudovit razgled na Blejsko jezero iz objema termalne vode ali savne. Pobeg v Wellness center Živa bo vam in vaši dragi osebi poleg bazenov s termalno vodo ponudil še širok nabor sprostitvenih masaž, inovativnih kopeli ter vstop v savne.

 

AKTIVNO VSTOPITA V SVET DOŽIVETIJ

 

svet doživetij

Aktivno vstopita v svet doživetij.

 

Rafting in supanje v Bohinju

Vaš partner uživa v preizkušanju novih stvari in adrenalinskih doživetji? Potem bo rafting ali supanje pri agenciji Pac v Bohinju prava izbira za valentinovo darilo. Medtem ko je supanje z veslom bolj kot ne umirjena rekreacija na dih jemajoči in čudoviti lokaciji mirnega jezera, je rafting po brzicah definitivno nekoliko bolj avanturističen. Karkoli od tega boste izbrali, je pred vama čudovit in aktiven dan v osrčju neokrnjenega Triglavskega narodnega parka.

 

Edinstveno doživetje s prikupnimi alpakami

Odpravite se na izlet z ljubkimi črednimi živalmi, poznanimi po svoji volni. Alpacas Hill obiskovalcem ponuja priložnost, da se pobližje spoznajo s prikupnimi alpakami in iz prve roke izvedo več o tej zanimivi živalski vrsti. Sprehodite z njimi skozi neokrnjeno naravo in skupaj z njimi naredite prikupno fotografijo ter uživajte v čudovitem razgledu na prelepo koroško pokrajino. Za konec vas čaka še piknik z domačimi dobrotami in vaš dan preživet v družbi drug z drugim in treh alpak bo popoln.

 

Podarite enega izmed 30 darilnih paketov SelectBox, kjer je zbranih več kot 2200 doživetij za vsak okus, ter prijetno presenetite svojo ljubljeno osebo in si zagotovite nepozabno valentinovo. Podarite edinstven del sebe in presenetite svojo ljubljeno osebo z romantično izkušnjo, ki vama bo za vedno ostala v spominu.

 

selectbox

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Prepovedana opravila za nosečnice
Čeprav so nosečke nagnjene k temu, da morajo pred porodom do potankosti urediti svoje gnezdece, je priporočljivo, da se ...
45
5 nasvetov proti zgagi v nosečnosti
Pekoča zgaga v nosečnosti je posledica hormonskih sprememb, vse večjega dojenčka v maternici, ki pritiska na želodec in ...
16
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
5
Nosečnost v postelji
Nekatere nosečnice morajo nosečnost preležati v postelji. Zakaj nastopijo težave? Kako si krajšati čas ter ohranjati kon...
5



Očetova priprava na prihod dojenčka
Če ne prej, je nosečnost skrajni čas, da začnete aktivno razmišljati, kakšen oče želite postati. Katere so naloge dobre ...
9 ljudskih napovedi spola otroka
Nekoč so verjeli, da lahko določene stvari kažejo, kakšnega spola je otrok, ki ga nosimo. Predstavljamo vam devet takšni...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?