|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Knjiga, ki zaziblje v sanje

Založba Oka, 15.4.2011
Izšla je nova knjiga, ki otroke zaziblje v sanje s pesmicami, ki jih prepeva Manca Izmajlova.

image
/31



V mesecu aprilu je pri založbi OKA OTROŠKA KNJIGA izšla nova knjiga iz zbirke Otroške radosti, z naslovom KNJIGA, KI ZAZIBLJE V SANJE S PESMICAMI V IZVEDBI MANCE IZMAJLOVE.

V Knjigi, ki zaziblje v sanje, bodo starši našli preproste napotke, ki jim bodo v pomoč pri pripravi otrok na spanje. Z igrivimi vajami bodo okrepili svoj odnos z otrokom.

Z nežnimi masažami ga bodo pomirili in pripravili na potovanje v sanjski svet.

Na priloženi zgoščenki so pesmice in uspavanke v izvedbi Mance Izmajlove. Lahko prisluhnejo njenemu žametnemu glasu ali pa zapojejo zraven. Naj bodo družinski večeri nekaj posebnega!

 


Lansko leto smo izdali prvo knjigo v zbirki. Naslov je MASAŽA DOJENČKA in ima priloženo zgoščenko s pesmicami, ki jih prepevata Pia Zemljič in Uroš Fürst. Zbirka je namenjena najmlajšim in njihovim staršem za trenutke nežnosti.


 

Zakaj smo se odločili za izdajo te zbirke, ki ji v jeseni sledita še dva naslova?

Ljudje smo zelo dojemljivi za glasbo. Ko je otrok komaj tri mesece v materinem telesu, že lahko sliši, zato ni vseeno, kakšno glasbo posluša nosečnica, bodoča mamica. Glasba naj bi bila kakovostna, neagresivna, v ritmu zmernega, normalnega srčnega utripa.

Vsi starši želimo otrokom le najboljše, zato se moramo zavedati, da je predvsem v dobi odraščanja za otroka zelo pomembno, kakšni zvoki ga obkrožajo.

Poleg materialnih stvari, ki so nujne za telesni razvoj, pa vemo, da potrebuje otrok tudi čustveno hrano za zdrav duševni razvoj.

 

Knjiga je naprodaj v knjigarnah, trgovinah z otroško opremo in v različnih trgovskih centrih.

Knjigi je priložena zgoščenka, ki ni v prosti prodaji.

 

Poslušaj uspavanko Mance Izmajlove iz Knjige, ki zaziblje v sanje 

 

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
4
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
4
Spanje: Ali dojenček potrebuje vzglavnik?
Starši se večkrat sprašujejo, ali dojenčku dati v posteljico tudi vzglavnik ali ne. Kako vedeti, kdaj ga potrebuje, če s...
4
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
4



Zgodba o Masajskem dečku Seketu - Lipka
Nedavno je izšla slikanica posebne vrednosti, ki govori o masajskem dečku Seketu. Z nakupom knjige boste pripomogli vasi...
Nataša Tič Ralijan: Uživam trenutke!
Igralka Nataša Tič Ralijan meni, da je bolezen klic telesa. Te ne zatira, ampak poskuša najti vzrok. Odpornost zase in d...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?