|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Ko se zberejo krokodili

www.kinodvor.org, 3.6.2010
Pridružite se nam v nedeljo, 06.junija v Kinodvoru od 11. do 13. ure na Sezamovi delavnici za otroke!

image
/21



Idealna priložnost za vse Ringarajevce, ki že dolgo niste bili v kinu, ker niste našli varstva, ali pa med tednom niste našli časa ali volje za obisk kina! Ringaraja in Kinodvor popeljeta nosečke, mamice, (bodoče) očke, dedke in babice na ogled dobrega filma, hkrati pa poskrbita tudi za otroke, z zabavnimi delavnicami, pod okriljem Sezama.


V nedeljo 6. junija ob 11. uri bo na sporedu prvi Ringarajin Nedeljski zajtrk - film »Greva«, med katerim bodo v prostorih Kinodvora potekale Sezamove delavnice za otroke, na temo »krokodili«. Vabljeni vsi Ringarajevci, ki se radi družite z vozički in otroki, iz Ljubljane ali Maribora - pridite in se družite z nami! Zagotavljamo vam super nedeljsko dopoldne z brezplačno kavico in rogljičkom in odličnim filmom!


O filmu

GREVA (Away We Go)

Burt in Verona sta par na robu novega življenjskega obdobja, ki ga opredeljujejo pričakovanje novorojenčka ter vsa upanja, strahovi in vznemirjenja, ki jih s seboj prinaša ta dogodek. Vsa obiskana mesta in svoje bližnje, ki tam živijo, brate, sestre, bivše sošolce, službene kolege, ocenjujeta z mislijo na to, ali je to tisto, kar si, trenutno povsem izkoreninjena, predstavljata pod besedo dom. Na tej nenavadni odisejadi vedno bolj ugotavljata, da ni dom nič takšnega, kar bi lahko našla, temveč nekaj, kar bosta morala ustvariti in opredeliti povsem sama.

Zrela ljubezenska drama na temo vzajemnosti, zaupanja in prevzemanja odgovornosti, začinjena z žlahtnimi elementi romantično-satirične komedije in posneta v duhu najboljše tradicije ameriškega filma ceste.


Zanimivosti

Greva je prva ameriška studijska produkcija, ki se je odvijala po novo predlagani zeleni iniciativi snemanja filmov, katere namen je zmanjševanje izpusta toplogrednih plinov v ozračje. Na vseh lokacijah snemanja so zato izvajali strogo ločevanje odpadkov, se prehranjevali iz keramičnih posod (in ne plastičnih, kot je navada pri dostavljanju hrane na snemanje) ter se prevažali naokrog izključno z vozili na biodizelski pogon.


O delavnici

V tokratni skupinski delavnici bodo otroci naredili velikega uporabnega krokodila. Se bodo zbrali pravi krokodili ali bo to le mlada druščina, ki bo počela tisoče stvari?

 

Vsak otrok bo dobil svojo škatlo, jo z notranje strani oblepil z blagom, da bo izgledala kot šatulja, z zunanje strani pa jo bo pobarval v odtenkih krokodilje kože. Vse škatle skupaj bomo povezali in dobili mega krokodiljo zverinico.


Delavnico bo koordinirala Kim Kovač.


 


 

PODARJAMO 5 KART ZA RINGARAJIN NEDELJSKI ZAJTRK V KINUDVOR!

Vse kar morate storiti je, da nam pošljete 1 razlog za ogled filma Greva na iskrice@ringaraja.net in izžrebali bomo 5 kart za brezplačen ogled filma.

Nagrajenci bodo v soboto, 5.6. obveščeni po e-mailu.

 


 



Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

10 nasvetov, kako vzgojiti eko-otroka
Za to, da vzgojite eko-otroka in nekoč ekološko osveščenega odraslega, ne potrebujete niti posebnega znanja, niti dodatn...
5
Želite piti boljšo vodo?
Brez vode lahko živimo le en teden, brez hrane en mesec. Voda je v našem življenju izjemno pomembna.
3
Zapri vodo, uporabi lonček!
V Sloveniji lahko vsako leto prihranimo do 14 milijard litrov vode. In to samo ob ščetkanju zob!
3
Čičimak ali žižola
Poznate to drevo z nenavadnim imenom?
3



Eko igre za prosti čas
photo
Vrtec Miškolin, Enota BLOK, vzgojiteljici Mojca Košmrlj in Tatjana Žinko
Ideje za praznovanje dneva Zemlje z otroki
22. aprila praznujemo svetovni dan Zemlje, planeta, ki ga starši zapuščamo otrokom in njihovim otrokom. Preverite nekaj ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?