|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Letos še posebej ne smete pozabiti na materinski dan

Monika Brilly, 17.3.2021
V letu, ki je za nami, so številne ženske poleg materinske vloge opravljale še vlogo kuharice, čistilke, učiteljice, animatorke, psihologinje in še in še in še, zato jo na ta dan vsaj malo razveselite in razbremenite njenih vlog in nalog.

image
Kaj kupiti za materinski dan? (FOTO: Freepik.com)
/11


Komaj je dobro minil dan žena, že se približuje nov dan za obdarovanje. Tudi tokrat bo v znamenju žensk, praznujejo naše zlate mame. Da pa ne bodo darila vsako leto ista, vam ponujamo nekaj simpatičnih in predvsem cenovno ugodnih predlogov.

 

Darila za skoraj 0 EUR:

- Kupite mali žepni blok in na naslovnico napišite njeno ime ali pa “naj mami”. Isto naredite tudi na vsakem notranjem listku, vse do zadnjega. Če je vajin otrok dovolj star, lahko to piše on oz. pišita izmenično.

 

- Na različnih mestih v stanovanju nastavite kratka sporočila (na samolepilne lističe); na primer v hladilniku, v žepu njene jakne, v njenih čevljih, v mikrovalovki … Sporočila v smislu “Vse najboljše za materinski dan” ali “Najboljša mami na svetu”...

 

- Sporočila nastavite tudi na njenem delovnem mestu (na računalniški ekran, v predal pisalne mize, na pisarniški stol…). Če ne dela od doma, boste potrebovali pomoč sodelavcev. Potrudite se! 

 

- Kupite njeno najljubšo čokolado, jo zelo previdno in natančno odprite, vstavite vanjo sporočilo in čokolado previdno zaprite nazaj.

 

PREBERITE TUDI: Pesmi o mami in za mamo

 

Darila do 5 EUR:

- Bodite izvirni in namesto po tradicionalni rdeči vrtnici sezite po kateri izmed drugih rožic, ki nosijo določeno lastnost: orhideja je cvet uspešnih ljudi. Tulipan je simbol lepote, razkošnih in bogatih čustev. Jasmin je cvet srečnega zakona, ki ga nihče ne more vznemiriti ali zamajati. In ja, seveda, še vedno vam ostane vrtnica, ki je simbol neomajne in večne ljubezni. Seveda pa bo najlepši tisti šopek, ki ga boste vi ali vajin otrok nabrali sami.

 

- Kupite balon z napisom “Najboljša mami” ali “Hvala za vse” in podobno. Lahko pa tudi kupite prazen balon in kakršen koli napis napišeta skupaj z otrokom.

 

- Namesto okroglih palačink, specite palačinke v obliki srca. Če nimate modela v obliki srca, lahko palačinke tudi izrežete v tako obliko. Pri tem naj vam po svojih zmožnostih pomagajo otroci.

 

- Kupite največjo možno čestitko in notri skupaj z otroci rišite, pišite, pesnite ... ali kako drugače izražajte svojo naklonjenost, ljubezen, hvaležnost in vse lepe želje za njen praznik.

 

PREBERITE TUDI: BLOG: Kdaj sem postala mama?

 

Darila do 50 EUR:

- Knjiga je vedno primerno in lepo darilo. Najdejo se tudi take, s katero že z naslovom poveste vse. Predlogi knjig: “O mamah vse najboljše”, “Rad te imam, mami”, ''Moji mami''…

 

- Na delovno mesto podjetja, kjer dela (ali na domači naslov, če dela od doma) pošljite telegram s šopkom.

 

- Podarite ji karti za koncert ali gledališko predstavo oz. kino ... nekaj, kamor bosta - po koroni - odšla sama, brez otrok.

 

- Skupaj z otrokom ji skuhajte kosilo ali večerjo. In nič hudega, če niste spretni za štedilnikom, važen je namen. Če pa resnično ne znate drugega kot speči jajce na oko, lahko še vedno naročite obrok na dom (ponudba je v teh dneh še posebej raznolika). Vi le poskrbite za primerno serviranje in prazničen ambient (P.S. obstaja pa tudi modelček za peko jajc na oko v obliki srčka).

 

PREBERITE TUDI: Materinski dan: Popolno darilo za mamo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Najlepše glasbene uspavanke za dojenčka
Klasika, pravljične uspavanke, uspavanke z zvoki iz narave, uspavanke s sproščujočo frekvenco 432 Hz in Mozartove uspava...
5
Angelska imena za deklice in dečke
Preverite seznam prelepih in zelo posebnih imen za dečke in deklice, ki nosijo angelski pomen.
5
VIDEO: Vaja za krepitev trebuščka pri doje...
Starši v svojem strahu pred napakami, prenežno in neodločno pristopajo do svojih dojenčkov. S pomočjo tega videa se bost...
4
Kako pomagati dojenčku ob premiku ure?
Spet se bo premaknila ura, kar pomeni zopet "nekaj zabave" za nas, starše, saj otroci premik močno občutijo.
4



Bom s tem početjem razvadila otroka?
Ali so pogosto pestovanje in nošenje, odzivanje na dojenčkov jok, dojenje na zahtevo ali skupno spanje, razlogi zaradi k...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?